Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

On se i protiv Sunderlanda spremao da ude ali na kraju nije nista bilo od toga.. morali smo cuvati rezz..
[quote name='mata10' timestamp='1326735712' post='17739']
On se i protiv Sunderlanda spremao da ude ali na kraju nije nista bilo od toga.. morali smo cuvati rezz..
[/quote]
hahahhaha na sto smo spali cuvat rezultat :mellow:
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1326751674' post='17899']
hahahhaha na sto smo spali cuvat rezultat :mellow:
[/quote]
Nazalost..
  • 3 sedmice kasnije...
Nije da ga kritiziram ali u zadnje vrijeme ne igra kako je prije igrao.
I dosta je sebican.Par prilika na sinocnoj utakmici je mogao Torresu dodati loptu ali on puca ili je izgubi.
Forma mu je drasticno , drasticno pala . Nevjerovatno koliko je postao sebican . Uzme loptu neke driblinge pokusaje , okruze ga 3 i tek onda dodaje loptu ...
  • Autor
[quote name='Marchelo' timestamp='1328102984' post='22215']
Nije da ga kritiziram ali u zadnje vrijeme ne igra kako je prije igrao.
I dosta je sebican.Par prilika na sinocnoj utakmici je mogao Torresu dodati loptu ali on puca ili je izgubi.
[/quote]

Da je dodao Torresu, Torres bi ga sto posto zabio...o čemu pričamo
Ehh kako god on bio los bio je u izglednijoj situaciji.
Kako Cae kaze to je sve do admosfere u klubu,izgubili smo onaj pobjednicki mentalitet.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328104942' post='22232']

Da je dodao Torresu, Torres bi ga sto posto zabio...o čemu pričamo
[/quote]

Ja komentara... :o
[quote name='Marchelo' timestamp='1328102984' post='22215']Nije da ga kritiziram ali u zadnje vrijeme ne igra kako je prije igrao. I dosta je sebican.Par prilika na sinocnoj utakmici je mogao Torresu dodati loptu ali on puca ili je izgubi.[/quote]

bolje neka Danny puca jer torres sigurno neće zabit
ma Sturridge je oduvjek sebičan, samo što ga se branilo jer je malo malo zabio gol. Puno puta ima priliku za doda al ode sam i pre nadobudan je nema kome prema napred odigrat i umjesto da vrati loptu on od na trojcu i naravno u 90% slućajeva izgubi loptu.... kao što sam prije rekao dat mu loptu i postavit ga pred neki zid i dodavanje sa zidom sat vremena pa če valjda naučit.
Ovo njegovo ponašanje s loptom nekad stvarno prelazi granicu. Što bi kod nas na stadionu rekli: 'Pa nosi je kući, jebla te ona'. :lol:
Al sad za ozbiljno, treba mu malo zavrnuti uši. Kad bi malo više pogledao gdje su mu suigrači i možda i dodao koju loptu, puno bi napredovao kao igrač. Sugerisati mu se mora to. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1328483666' post='23817']
Ovo njegovo ponašanje s loptom nekad stvarno prelazi granicu. Što bi kod nas na stadionu rekli: 'Pa nosi je kući, jebla te ona'. :lol:
Al sad za ozbiljno, treba mu malo zavrnuti uši. Kad bi malo više pogledao gdje su mu suigrači i možda i dodao koju loptu, puno bi napredovao kao igrač. [b]Sugerisati mu se mora to.[/b] ;)
[/quote]
Eh kad bi jos ima tko,bilo bi odlicno :D :D :D
Možda ga u stručnom štabu pokušavaju forsirati, jer zna se izroditi dobrih stvari naravno iz toga, ali ponekad je frustrirajuće za navijače.
I naravno da ima ko, Andre, Di Matteo, Holland..
[quote name='Wisey' timestamp='1328483944' post='23821']Možda ga u stručnom štabu pokušavaju forsirati, jer zna se izroditi dobrih stvari naravno iz toga, ali ponekad je frustrirajuće za navijače. I naravno da ima ko, Andre, Di Matteo, Holland..[/quote] eva
Otkad ja govorim da je Sturridge sebican -_- -_- -_- .
Kad sam ja to govorio bi ste rekli pa mora da bih se dokazao kod trenera . Razumijem ja to ali nece valjda da postane kao Malouda pa da je nikom neda.
[url="http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nezadovoljni-sturridge-odlazi-u-arsenal/74148"]http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nezadovoljni-sturridge-odlazi-u-arsenal/74148[/url]
Ehh samo ustao i odmah me prepadnu sa ovim.
[quote name='Marchelo' timestamp='1328703869' post='24358']
[url="http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nezadovoljni-sturridge-odlazi-u-arsenal/74148"]http://www.sportspor...u-arsenal/74148[/url]
Ehh samo ustao i odmah me prepadnu sa ovim.
[/quote]
Diskusija na podforumu 'Transferi i glasine', tema 'Odlasci'. Nećemo sad na dvije teme pričati o istom. ;)

PS. dobro jutro :lol:
[quote name='Wisey' timestamp='1328703933' post='24359']
Diskusija na podforumu 'Transferi i glasine', tema 'Odlasci'. Nećemo sad na dvije teme pričati o istom. ;)

PS. dobro jutro :lol:
[/quote]
to se zove pravi moderatorr
  • 2 sedmice kasnije...
[left]Sturridge has no plans to quit Andre Villas-Boas's side, either, and is understood to have dismissed reports suggesting he is unhappy at the Bridge.[/left]
[left]The 22-year-old's contract expires in 2014 and there are still plans to extend it when the time is right.[/left][left][left] [/left][/left]
[left][left]
[url="http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/football/article-24036049-chelsea-want-petr-cech-and-daniel-sturridge-to-stay-at-the-bridge.do"]http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/football/article-24036049-chelsea-want-petr-cech-and-daniel-sturridge-to-stay-at-the-bridge.do[/url][/left][/left]
Klub želi zadržati Cecha i Sturridgea u budućnosti. Postojale su indicije da će jedan ili obojica možda napustiti Chelsea na ljeto, ali to je sve oštro demantovano.
Sam Danny se izjasnio kako nije nezadovoljan u CFC-u i kako nije istina da želi otići. Iako nigdje nema direktnog citata, dalje u članku piše da se distancirao od takvih tvrdnji i da ostaje sretan u ovoj ekipi. ;)

PS. još piše da ćemo narednu predsezonu igrati na američkom tlu. samo da napomenem da zadnji put kad smo igrali pre-season u SAD, u toj smo sezoni osvojili Double :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.