18. decembar 2011.14 god. comment_11584 On je igraÄ koji želi biti najbolji i ako ovako nastavi vrata Reala i Barcelone će mu biti širom otvorena. Nadam se da će, kada mu istekne tekući ugovor potpisati još jedan 3-4-godišnji da ga zadržimo do neke 27. godine barem. On će biti naš igraÄ sezone bez dvojbi. Jedino mu je Mata blizu ali ne vjerujem da će Danny posustati Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11662 On, Mata i Oriol za sada briljiraju. Za Matu sam siguran da će dobro igrati Äitavu sezonu, Oriol će ispasti kad dođe Essien. A Danny će igrati u prvoj sve dok igra dobro i daje golove. Ali mislim da će jedna stvar njega koštati prve postave - SEBIČNOST. Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11709 Evo sta kaze o nastavku sezone: ‘There are still five months to go and I think people would be stupid to assume Chelsea are out of the title race. We are going to fight to the very last game.’ Nadam se da je tako... Ipak istice da je kolektiv iznad svega: ‘I am happy with how it is going personally but collectively for me is more important and I would have loved to have come away with three points and I hadn’t have scored,’ Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12436 Evo gledajte majstorske poteze naseg Dannyja i cimajte glavom uz pjesmu. http://www.youtube.com/watch?v=VxqWZTnY6Xo P.S. Ako neko zna ime pjesme, neka mi javi ili ovdje napise. :) Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12449 Predobar video. Za par god imati cemo igraca koji ce se boriti sigurno za zlatnu loptu. Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12469 Borit će se, al ju neće osvojit jer će Messi i Ronaldo zabijat po 50 golova u sezoni u onoj bogoj Primeri. Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12472 Ma nece moci CR i Messi drzati formu tako dugo, opasce ona njima... A samo da mi sastavimo jaku ekipu, pa ce Dannyju biti jos lakse igrati. Ma osvojice on nju sigurno! Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12478 Evo jedna zanimljiva informacija: "Daniel Sturridge je postigao 17 golova u 28 utakmica u 2011 godini. Samo su tri igraÄa postigla više golova od njega u Premier Ligi. Van Persie(34), Wayne Rooney (23) i Demba Ba (20)." Zaista smo odradili veliki posao dovođenjem ovog mladića, pred kojim je blistava budućnost. Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12492 Evo jedna zanimljiva informacija: "Daniel Sturridge je postigao 17 golova u 28 utakmica u 2011 godini. Samo su tri igraÄa postigla više golova od njega u Premier Ligi. Van Persie(34), Wayne Rooney (23) i Demba Ba (20)." Zaista smo odradili veliki posao dovođenjem ovog mladića, pred kojim je blistava budućnost. Istina. Evo i još jedna informacija. Za najboljeg igraÄa Londona naš Sturridge se natjeÄe s Adelom Taarabthom iz QPR-a, Van Persiejem iz Arsenala, Lukom Modrićem iz Tottenhama i Clintom Dempseyjem iz Fulhama. Vodi Taarabth iz QPR-a, a slijedi ga RVP. Najviše se šansi za ovu laskavu titulu daje RVP-u, ali nema veze. Važno je da je i Sturridge tu. Prijavi
27. decembar 2011.14 god. comment_12807 Nas najbolji igrac u zadnje vrijeme. On nas izvlaci...:D Prijavi
27. decembar 2011.14 god. comment_12845 @Tweltf Man pjesma je Common - What a world OdliÄno je odradio 2011. godinu, ajde tako nastavi i u 2012 DS23 <3 Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13942 Ajmo ljudi dajte informacije na sunce...Šta je s ovim igraÄem, zašto nije igrao? Kakva je ozljeda u pitanju? Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13955 Kalouda ima poremećaj liÄnosti. U jednom trenutku je muško, u drugom Hull_City a u trećem je žensko...Ali naš je kakav god da je :) I šta je sa Sturridgeom? Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13958 Kalouda ima poremećaj liÄnosti. U jednom trenutku je muško, u drugom Hull_City a u trećem je žensko...Ali naš je kakav god da je I šta je sa Sturridgeom? A u Äetvrtom nisam više Älan foruma. Nisam ja Hull_city ! Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_13964 A u Äetvrtom nisam više Älan foruma. Nastaviću Äitati svaki dan forum i vjesti na sajtu ali ću obrisati profil na forumu. Komentarisaću na fb stranici. Nisam ja Hull_city !!!!!!!!!!!!!!! Ohladi ÄovjeÄe. Zahebajem se. Sam si napisao "htjela"... Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14044 A u Äetvrtom nisam više Älan foruma. Nastaviću Äitati svaki dan forum i vjesti na sajtu ali ću obrisati profil na forumu. Komentarisaću na fb stranici. Nisam ja Hull_city !!!!!!!!!!!!!!! A ti slobodno obriši profil ako možeš :D Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14192 de mi ti obriši ako možeš, pošto ne mogu nigdje naći tu opciju Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_15002 Sinoć sam ga pod utjecajem kuhanog vina sanjao. Uglavnom Britanija je opet zavladala svijetom i sjedište Britanskog carstva pomjereno u Maloudin rodni grad - glavni grad Francuske Guane, jer Britanci žele da pokažu dominaciju i nad kolonijama susjeda. I kao bilo direktno na telki ustoličenje Sturridgea u prvog cara, kralja (šta li) novog Britanskog carstva. I čitav svijet to gledao. Veći iskorak nego prvi crni predsjednik SAD-a. Ovo je bio prvi crni kralj jednog zapadnog carstva. Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_15014 hahaha e sta sve ljudi sanjaju... Ako je Britansko carstvo Premiership onda je Sturridge definitivno kralj tj. najbolji strijelac lige... (Ali samo ako Malouda bude igrao) Prijavi
8. januar 2012.14 god. comment_15564 [quote name='Caeruleus' timestamp='1326054210' post='15554'] Pa šta je s njim? Kad se vraća? :/ [/quote] Citao sam da ce on i Bane bit' spremni za Sunderland. Prijavi
8. januar 2012.14 god. comment_15597 [quote name='VahaCFC' timestamp='1326054725' post='15564'] Citao sam da ce on i Bane bit' spremni za Sunderland. [/quote] uf olakšanje Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.