Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

On je igrač koji želi biti najbolji i ako ovako nastavi vrata Reala i Barcelone će mu biti širom otvorena. Nadam se da će, kada mu istekne tekući ugovor potpisati još jedan 3-4-godišnji da ga zadržimo do neke 27. godine barem. On će biti naš igrač sezone bez dvojbi. Jedino mu je Mata blizu ali ne vjerujem da će Danny posustati

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

On, Mata i Oriol za sada briljiraju.

Za Matu sam siguran da će dobro igrati Äitavu sezonu, Oriol će ispasti kad dođe Essien.

A Danny će igrati u prvoj sve dok igra dobro i daje golove. Ali mislim da će jedna stvar njega koštati prve postave - SEBIČNOST.

Evo sta kaze o nastavku sezone:

‘There are still five months to go and I think people would be stupid to assume Chelsea are out of the title race. We are going to fight to the very last game.’

Nadam se da je tako...

Ipak istice da je kolektiv iznad svega:

‘I am happy with how it is going personally but collectively for me is more important and I would have loved to have come away with three points and I hadn’t have scored,’

Evo gledajte majstorske poteze naseg Dannyja i cimajte glavom uz pjesmu. :D

http://www.youtube.com/watch?v=VxqWZTnY6Xo

P.S. Ako neko zna ime pjesme, neka mi javi ili ovdje napise. :)

Borit će se, al ju neće osvojit jer će Messi i Ronaldo zabijat po 50 golova u sezoni u onoj bogoj Primeri.

Ma nece moci CR i Messi drzati formu tako dugo, opasce ona njima...

A samo da mi sastavimo jaku ekipu, pa ce Dannyju biti jos lakse igrati. Ma osvojice on nju sigurno!

Evo jedna zanimljiva informacija:

"Daniel Sturridge je postigao 17 golova u 28 utakmica u 2011 godini. Samo su tri igrača postigla više golova od njega u Premier Ligi. Van Persie(34), Wayne Rooney (23) i Demba Ba (20)."

Zaista smo odradili veliki posao dovođenjem ovog mladića, pred kojim je blistava budućnost.

Evo jedna zanimljiva informacija:

"Daniel Sturridge je postigao 17 golova u 28 utakmica u 2011 godini. Samo su tri igrača postigla više golova od njega u Premier Ligi. Van Persie(34), Wayne Rooney (23) i Demba Ba (20)."

Zaista smo odradili veliki posao dovođenjem ovog mladića, pred kojim je blistava budućnost.

Istina.

Evo i još jedna informacija. Za najboljeg igrača Londona naš Sturridge se natjeÄe s Adelom Taarabthom iz QPR-a, Van Persiejem iz Arsenala, Lukom Modrićem iz Tottenhama i Clintom Dempseyjem iz Fulhama. Vodi Taarabth iz QPR-a, a slijedi ga RVP. Najviše se šansi za ovu laskavu titulu daje RVP-u, ali nema veze. Važno je da je i Sturridge tu.

Nas najbolji igrac u zadnje vrijeme. :D On nas izvlaci...:D

Kalouda ima poremećaj liÄnosti. U jednom trenutku je muško, u drugom Hull_City a u trećem je žensko...Ali naš je kakav god da je :smile:

I šta je sa Sturridgeom?

A u Äetvrtom nisam više Älan foruma.

Nisam ja Hull_city !

A u Äetvrtom nisam više Älan foruma. Nastaviću Äitati svaki dan forum i vjesti na sajtu ali ću obrisati profil na forumu. Komentarisaću na fb stranici.

Nisam ja Hull_city !!!!!!!!!!!!!!!

Ohladi ÄovjeÄe. Zahebajem se. Sam si napisao "htjela"...

Sinoć sam ga pod utjecajem kuhanog vina sanjao. Uglavnom Britanija je opet zavladala svijetom i sjedište Britanskog carstva pomjereno u Maloudin rodni grad - glavni grad Francuske Guane, jer Britanci žele da pokažu dominaciju i nad kolonijama susjeda. I kao bilo direktno na telki ustoličenje Sturridgea u prvog cara, kralja (šta li) novog Britanskog carstva. I čitav svijet to gledao. Veći iskorak nego prvi crni predsjednik SAD-a. Ovo je bio prvi crni kralj jednog zapadnog carstva.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326054210' post='15554']
Pa šta je s njim? Kad se vraća? :/
[/quote]
Citao sam da ce on i Bane bit' spremni za Sunderland.
Kad se vraca??Hocel bit spreman za Norvich, znal itko?:D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.