Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

44414894f4ef427cab36464b58cbd90a.jpg

btw. Nije valjda da ste se primili na ovo što je Kale pisao?

There is no suggestion that Mourinho - who continues to have #CFC’s 'full' backing - directed the insult at any specific individual (Mirror)

It is understood that Jose used the masculine version, ‘son of a bitch’, in his tirade and is shown facing away as he says it. (Mirror) #CFC

Uloge su se u potpunosti promijenile - apsolutno svi sada tvrde, uključujući ljude iz FIFA-e, da menadžer nema pravo zabraniti medicinskom timu da uđu na teren ukoliko sudija to zahtjeva.

Na kraju dolazimo do nedvosmislenog zaključka da je Mourinho u ovom slučaju 100% u krivu.

E sad samo treba pokusati naci snimak da li je sudac zahtijevao ulazak medicinskog tima. Ja mislim da jeste.

Zemo majstore moraš biti ažurniji. Nema koji strani portal juče nije objavio snimak kako sudija dva puta poziva liječnički tim da uđu u teren. A oni ionako ne smiju ući bez njihovog poziva.

Nisam u toku u posljednje vrijeme, spremam ispite.

Mora se malo smiriti situacija sto se tice ovog incidenta, i ako je kriv Mourinho.

Evo sta o Evi govori bivsi decko. Ima li istine.

Rupert Patterson-Ward u velikom intervjuu za The Sun istakao je da mu je Eva uništila život, te da obožava seks i da mu je priznala da je spavala sa jednim igračem Chelseaja.

"Eva mi je uništla život. Tokom jedne svađe rekla mi je da je spavala sa jednim igračem Chelseaja. Učinila je to samo da bih se osjećao loše", izjavio je bivši dečko Chelseajeve fizioterapeutkinje.

"Ona voli pažnju i uživa u popularnosti među igračima. Eva voli seks i malo ljudi je doista poznaje. Ona je nemilosrdna i dobija sve što poželi. Planirali smo obitelj, ali me je na kraju sažvakala i ispljunula. Seks joj je jako važan i svaki dan smo vodili ljubav", dodao je Patterson.

Pročitajte čitav članak u Sunu, ovo što njen bivši momak priča. Pitanje je koliko tu ima istine, ali Eva je prava latino bomba sudeći prema tome. :D Žena zrači jednostavno.

• Autor

Kanite se vi tog s kim se ona jebe. Nek se jebe s kim hoće van radnog vremena. Pitajte se što nam je danas falilo doktora pa su nam Cityjevi morali pripomoći...

Misle da je on zbog zagrljaja sa Evom posle osvajanja LE i zbog ledenog izazova gde ga je Eva nominovala.

Inace pisu da je trebao biti van tima sa Cityem upravo zato sto je popizdeo na Josea zbog svega sa Evom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.