25. septembar 2015.11 god. comment_235808 Ako se dokaže da je vrijeđao Evu na seksualnoj osnovi uskocit ce i FA da ga kazni jer se sve to dešavalo na utakmici. FA ceka sudsku presudu prema kojoj ce i oni dati svoj sud pa sigurno i kaznu.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235809 E bas cemo vidjeti to Walteru, treba im jebati majku bude li kako kazes. Jer kad je Terry na sudu oslobodjen optuzbi za rasisticke uvrede, FA mu je uprkos tome spakovao suspenziju od 4 utakmice.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235810 Pa filha de puta je ko kad igrač igraču opsuje mater na terenu, pa u pičku materinu hajmo od fudbala sad pravit pozorište, treneri i igrači da moraju imat fakultetske diplome i da se izražavaju na najljepši mogući način, što se kaže da ne sastavljaju je i be. Evo ko je gledao ovu seriju Narcos, vazda jedan drugom govore filha de puta, to više uzrečica kao kod amerikanaca motherfucker. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235813 Pa filha de puta je ko kad igrač igraču opsuje mater na terenu, pa niko im ne brani da tuže ovog ko im je opsovao? Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235822 Pa ja, hajmo k'o ameri, ako ne pise na pakovanju viljuska da ne smijes ih progutati, i ti progutas, nasteti ti malo i hajmo tuziti firmu, jer toboze nisu stavili da se ne smije gutati. Sada treba zbog svakodnevnih psovki tuziti ljude ? Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235825 Jesi li ikad reLo vidio da jedan manager onako reaguje i psuje doktora svog tima koji je na poziv sudije utrcao da pomogne igracu?? Ja nisam otkad gledam fudbal. I dalje mi nije jasno kako mozete braniti Mourinha za ovo.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235843 Svaki trener psuje, samo je ona zensko, pa su nafatali se na nju, opsovao je i onom Fearnu, pa nikome nista. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235853 Klasična neravnopravnost među spolovima, s pravom optužba, mada bih, realno rekao, isuviše napuhano, pogotovo od strane, arogantnih otočkih medija. S eventualnom suspenzijom, miriše na uručen otkaz/ostavku menadžera, nadam se da griješim. :-? Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235876 Hoce jos koju paru da nam uzme prije nego sto ode, vjerovatno ce i uspjeti. Treneri cesto psuju, medjutim igraci se ne zale dok se ova tuka pozalila, k'o da je jedina doktorka koja je dobra picka na cijelom svijetu. Da sam Mou sad bih nasao neku pet puta bolju, ko je jebe neka ne zna pritisak izmjeriti neka je. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235893 Previse sovinizma i balkanizma na ovoj temi, a nijedan kvalitetan argument. Eva sretno, gotovo sigurno dobija tuzbu protiv Mourinha, mislim da tu nece ni biti dileme.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
26. septembar 2015.11 god. comment_235907 Previse sovinizma i balkanizma na ovoj temi, a nijedan kvalitetan argument. Eva sretno, gotovo sigurno dobija tuzbu protiv Mourinha, mislim da tu nece ni biti dileme. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Ponuđeno joj da se vrati, nije htela, doviđenja prijatno, kakav sam šovinista. :( Muka mi je od ove priče više. Prijavi
2. novembar 2015.10 god. comment_240009 Ako ovako razmišljaju ti pravi navijači, nek me zovu plastičarem Izgleda ako si 'pravi' navijač ne smiješ razmišljat mozgom https://www.youtube.com/watch?v=BScjmL76rMI Prijavi
2. novembar 2015.10 god. comment_240013 Malo preteruju, ali svidja mi se sto su pro-Murinjo nastrojeni. :D Murinja jedino mogu da zamene Gvardilo/Anceloti kao sto neko rece u komentarima na snimku. To su top3 menadzera trenutno, mozda bi mogli uracunati i Klopa u tu top klasu trenera. Svi ostali su ispod i nisu vredni Celsija. FABIO KAPELO??? NE! Prijavi
10. novembar 2015.10 god. comment_241013 PROMENITE NAZIV GRUPE JESTE NORMALNI VI IKAKVA UPRAVA KAKAV STRUČNI ŠTAB, KO IMA MOZGA OVDE UPRAVLJAT IČIM KO JE OVDE STRUČAN IZAŠTA PACOVI OBIČNI SVE DO JEDNOG PIŠAM TI SE U ODABIR ROMANE VELIKI RUSKI SINE I LOPOVE NA ČEMU SI SE OPARIO JEL TE STID NAFTU SI IZ KAMIONA KRAO SAD SI TI KO UPRAVA KURAC MOJ ETO, NISU VAŽNE PARE VAŽNA JE LJUCKOST A TI JE NEMAŠ BUDI SIGURAN KAŽEM TI NEMAŠ JE IDI U RUSIJU PUSTI NAS NA MIRU DA BEZ STRESA SUBOTOM U CHAMPIONSHIP GLEDAMO Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241267 Vidi se neki bogatas :D Jadan lik, eva ce se guziti k'o ciganska fuksa. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241269 Sigurno se udala zbog para, poznato je da je u lošem finansijskom stanju. Daj Diablo ne hejtuj boga ti. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241270 Sve najbolje Evi. Kakav kretenski stajling u ovog frajera, jel mogo 'seljačkije' ikako :D Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241271 Sigurno se udala zbog para, poznato je da je u lošem finansijskom stanju. Daj Diablo ne hejtuj boga ti. Pa nije da bas imaju para ovi trenercici i doktorcici u fudbalu :D Sto ne bi jos uzela bogatog muza, a nastavila se jebati sa kurcevima :D Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241272 Postavim ti pitanje: Šta recimo da ti otac ima para? To odmah znači da je mater sa njim zbog para i da se kara po komšiluku. Pa lako je tuđim kurcem koprive mlatiti. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241274 Postavim ti pitanje: Šta recimo da ti otac ima para? To odmah znači da je mater sa njim zbog para i da se kara po komšiluku. Pa lako je tuđim kurcem koprive mlatiti. Nije isto.Za Evu je kruzila prica kako se jebavala sa nekim iz kluba.Njen bivsi je pricao kako je suksualno ovisna,kako stalno mijenja partnere i slicno.Pretpostavljam da zbog toga to diablo misli. :D Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241277 Nije isto.Za Evu je kruzila prica kako se jebavala sa nekim iz kluba.Njen bivsi je pricao kako je suksualno ovisna,kako stalno mijenja partnere i slicno.Pretpostavljam da zbog toga to diablo misli. :D I zaključimo priču čim kažete "kružila priča" i "pričao". Dajte, nemojte suditi ljudima koje ne poznajte. ;) Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241278 Onda ne mozes reci ni da nije se udala iz koristoljublja,ni da li je kurva ni da li nije. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241279 diablo vjeruje u te priče što o njoj kruže, a ne vjeruje u pobunu igrača protiv Mourinha :D Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241280 Onda ne mozes reci ni da nije se udala iz koristoljublja,ni da li je kurva ni da li nije. Ništa ja nisam ni rekao :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.