Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pjeva Eva danas Kampeonjes Kampeonjes oleole. Zasluzila je da pjeva, vise je ucestvovala u ovoj tituli od JOM-a i FL-a

• 4 sedmice kasnije...

verovatno nas napušta trener golmana sa Čehom odlazi u Arsenal

ajd sve,al ne mogu da verujem da čovek koji je i dalje pod ugovorm daje izjave o drugim klubovima,mogo je tolko poštovanja da pokaže i da se strpi dok transfer ne bude završen

sad bi mu reko ono,daleko mu kuća bila al pošto ostaje u istom gradu dovoljno je mrš

Pa nije jedini trener golmana, jeste dugo u klubu ali kad se uzme u obzir da je isao gdje god je i Cech moglo se i ocekivati da ce i on napustiti klub.

Pa nije jedini trener golmana, jeste dugo u klubu ali kad se uzme u obzir da je isao gdje god je i Cech moglo se i ocekivati da ce i on napustiti klub.

Došao 2007. iz Rennesa, Čech došao tri godine ranije. Očigledno su od 2007. pa do danas razvili taj odnos da gdje ide jedan ide i drugi.

Došao 2007. iz Rennesa, Čech došao tri godine ranije. Očigledno su od 2007. pa do danas razvili taj odnos da gdje ide jedan ide i drugi.

Pa ipak 8 godina su radili zajedno. Sjecam se da se Scolari jedno vrijeme bunio kad je bilo ono da imaju dva trenera golmana a da ovaj radi samo sa Cechom, on je tada rekao da klubu nisu potrebna dva trenera golmana. Zanimljivo je to da je i u Renesu bio 8 godina trener golmana.

илуминати  :D

nema veze ovaj Kurtin je valjda dobar,al smešno mi je to

haha zaposliće se preko veze u Čelzi

Ako su rodjaci, pocinje nepotizam i u sportu.

• 5 sedmica kasnije...
  • Autor

Ono što je zanimljivo je da nas je izgleda Eva napustila. Dok traju pripreme, ona je na plaži na Madeiri :( Nadam se da griješim i da je dobila samo produžen odmor.

Ono što je zanimljivo je da nas je izgleda Eva napustila. Dok traju pripreme, ona je na plaži na Madeiri :( Nadam se da griješim i da je dobila samo produžen odmor.

Izgleda da nas je Willian napustio dok traju pripreme on u Brazilu pa na odmoru je bolan.

• 2 sedmice kasnije...

Nije baš tako(ne bukvalno naravno),nego mrzelo me danas da postam i to,ovo je samo deo tih izjava

uglavnom,reče Mou da je on dostavio listu sa igračima koje on želi pre 6 meseci i da se od tad radi na tome 

meni je to ok,imamo neku sredinu,na jednu stranu mou dovodi igrače,tipa Kosta,Fabregas jbg neke i maši Kvadrado,luis

druge dovodi sam klub tipa Zuma,Azpi,Kenedi,Nejtan... 

videćemo kakve će ta politika dugoročno gledano da da rezultate

https://twitter.com/JakeFCohen/status/626412291039338496

https://twitter.com/JakeFCohen/status/626411455831801856

https://twitter.com/JakeFCohen/status/626412820721180673

https://twitter.com/JakeFCohen/status/626413573800071169

i ovo posebno interesantno meni oko prioriteta

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.