12. august 2015.11 god. comment_228702 Ako će nekog tužiti onda neka tuži Mourinha, zašto da se klub povlači po sudovima kada imamo čovjeka koji je osjetio potrebu da sve rješava kroz medije i tako "opere" kiks protiv Swanseaja, hoće cirkus evo mu cirkus. Prijavi
12. august 2015.11 god. comment_228704 Videh neki komentar cini mi se na WAGNHu, otprilike kaze da je Murinjo nezadovoljan medicinskim osobljem zbog toga sto Kosta dugo vuce povredu i nikako ne mogu da je rese a ovo je samo slag na tortu. Meni ovo zvuci kao sasvim realna i moguca prica. Ko zna sta se desava iza zavese, ne znamo nista... Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228707 Chelsea je njen poslodavac a ne Mourinho i ima puno pravo, ukoliko je povrijedjen njen ugovor i degradirana bez valjanog razloga, da svog poslodavca tuzi.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
13. august 2015.11 god. Autor comment_228712 Videh neki komentar cini mi se na WAGNHu, otprilike kaze da je Murinjo nezadovoljan medicinskim osobljem zbog toga sto Kosta dugo vuce povredu i nikako ne mogu da je rese a ovo je samo slag na tortu. Meni ovo zvuci kao sasvim realna i moguca prica. Ko zna sta se desava iza zavese, ne znamo nista... Čuj te gluposti. Pa neka daju Mourinhu Arsenalov liječnički tim, lik bi ih sve stirijeljao onda. Smješno. Imamo vjerojatno najbolji liječnički tim u Premiershipu, nemamo problema s ozljedama i on da sere. Ma dajte ljudi šta vam. Nego Mourinhov postupak nikako nije dobar za ugled kluba, sad se dušmani naslađuju. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228715 Mourinho je pretjerano reagirao to je istina, al vidim većina stala na Evinu stranu. Kao odlično radi svoj posao, bla bla. A da to nije Eva pola ljudi ne bi znalo ni nabrojati jednog člana liječničkog tima. A ona bi jadna htjela još malo slave, pa ide tužit klub. Odjebat je treba po kratkom postupku. Nitko nije veći od kluba, pa ni ona, da nije žena ne bi se diglo ni blizu ovoliko buke. A svi kažu dobro radi svoj posao, šta je sa Mourinhom? Jedan loš prijelazni rok (koji još nije gotov) i loš ulazak u sezonu i odma se zaboravlja sve dobro što je u 2 mandata uradio za klub. Polako mu se okreću leđa. Zar Mou ne radi svoj posao dobro? Ne dobro nego odlično. I ja sam frustriran činjenicom da smo dosta tromi i nemoćni u ovom prijelaznom roku i što nam nogomet nije čisti sex. Imamo problema u igri, to je vidljivo također. Krenulo se loše u sezonu al tek je prva utakmica prošla. Ima se kad ispravit dosta toga. P.S. Cae ja ne znam kako ti do sad nisi skužio da je CFC ionako uvijek bio meta dušmanima. Ionako bi se oni naslađivali, našli bi razloga kao što uvijek nađu. Ko ih jebe. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228717 Toliko je sposobna da je pogrešno procijenila. Koji će klinac u medicinskom timu ako ne razumije igru. Mi nismo vodili nego smo imali x. Murinjo je upravu, izvadila nam je igrača pred sami kraj utakmice kada smo već ranije zbog crvenog kartona igrali sa igračem manje. Šta bi vi uradili u ovakvom slučaju da ste doktor i da klub u kojem radite ima nepovoljan rezultat? Uletili na teren i još otežali svome klubu? Je li Hazard možda povrijeđen??? Nije! Eva je pogriješila i ona je ta koja treba da se izvine. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228721 Jedini krivac može biti Hazard. Ako nije povrijeđen i ako razumije igru (kao što bi trebao) onda se nema što valjati po travi u toj minuti utakmice s igračem manje. Sasvim je normalna situacija da liječnički tim uđe na teren ukoliko ih sudac pozove. Ja nikad nisam vidio da je liječnički tim odbio ući na teren. Jeste li vi? Zamislite nekakvu gadnu ozljedu igrač doživi, a liječnici ne žele ući na teren jer je eto 90+ minuta utakmice i trebamo zabiti gol (ili slično). Serete ga mnogo. Ako Mourinho želi s nekim popričati o tome, to mora isključivo biti Hazard (koji se i inače voli izležavati). Inače, sasvim mi je svejedno je li naš liječnik Eva ili netko drugi, ali treba se reći kako stoje stvari u ovoj situaciji i čija je krivica. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228723 Ko joj jebe mater. Navikali je mediji ko da lijeci od raka i side. Dobra je picka nea sta al sta sad ja trebam plakat jer je necu vidjet u kadru kad kamera prikaze Diega Cost na klupi kad lupa cvoke Mikelu. Boli me kurac i za nju i njenog pomocnika, samozelim da Chelsea pobjedjuje a to da l ce doktor biti dr. Haus il neki s privatnog faksa mene boli kurac sve dok dobro lijeci igrace i ne zabada svoju sexy guzicu gdje joj nije mjesto Prijavi
13. august 2015.11 god. Autor comment_228728 Eva ne razumije igru, ali po vama Mou razumije kad kaže da imamo balans s Cuadradom i Mosesom (kojeg su i u smješnom Liverpoolu zajebavali) i još stavi Ramiresa na krilo u utakmici protiv Arsenala. Jel to razumjevanje igre? A plaća ga klub 10 mil godišnje. Nego da me pogrešno ne shvatite za mene je ovdje jedino kriv Mourinho koji se onako javno i bahato ponašao kad su doktori iz dobre namjere uletili u teren. Ovo se sve trebalo riješiti iza zatvorenih vrata poslije i završiti s tim. A sad ispade Eva kriva što smo remi izvukli. Pa jebemu miša jel Eva vodila Chelsea tu utakmicu? Jel ona pravila taktiku, stvarala igru? Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228730 Tako je Cae, ne bi ja rekao da samo Eva ne shvata situaciju na terenu. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228731 Ovdje se prvenstveno radi o Hazardovoj greški, jer se momak voli izležavati jbg fino je na travi kad si umoran. E onda dolazi na red sudija, jer on je pozvao doktore da uđu, dakle može biti samo Hazardova i sudijina greška, nikako Evina. Ako neko ne razumije igru ovdje je to sudija. Eh sad, ima i druga strana medalje. Sinoć sam negdje pročitao da je Mourinho kivan na Evu zato što ju je AVB postavio na tu poziciju, znači faktički nije je on doveo i možda mu se zato ne sviđa. Prijavi
13. august 2015.11 god. Autor comment_228732 http://www.index.hr/sport/clanak/afera-se-nastavlja-mourinho-kaznio-carneiro-zato-sto-ne-zeli-zenu-u-svlacionici-/835969.aspx Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228735 A sve to su sada nagađanja, ništa nitko nije izjavio nego sve novinari objavljuju, jedina izjava je ona poslije utakmice gdje je Mourinho rekao da je ljut na svoj 'medical staff' znači ne na Evu, ne na njenog pomoćnika nego na oboje radi te reakcije što su ušli u teren. Koliko god vam bila draga Eva i koliko god vam se ne sviđa to što je Mourinho napravio on je upravu. Odmah su oni išli u kontru, a mi imali 2 igrača manje. Opet ovo može biti mind games u dobro nam poznatoj režiji Jose Mourinha. Tko sad priča o 2:2 sa Swanseajem i lošoj predsezoni? Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228739 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3191598/Jose-Mourinho-wrong-blaming-medical-team-no-one-enter-field-without-referee-s-permission-INSIGHT.html Lepo pise da medicinsko osoblje ne moze uci na teren bez dozvole sudije. Ali vazno je samo braniti Murinja, po svaku cenu. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228742 suci su pozvali liječnički tim, a oni su samo napravili što im je posao ušli u teren na sučev poziv, šta su trebali odbit uć? a šta da je ovog puta stvarno radilo o ozljedi? Jasna je stvar da je ovo tipičan mou-ov show i skrećanje pažnje s drugih problema, kraj priče... Prijavi
13. august 2015.11 god. Autor comment_228743 Pa to se zna. Sudac mora zviznuti i rukama obrnuti. Pusti ti ove slepce moj Whis Ne bi nas trebao brinuti Mou toliko koliko ovi ovdje koji ga slijepo brane. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228745 Ovdje se prvenstveno radi o Hazardovoj greški, jer se momak voli izležavati jbg fino je na travi kad si umoran. E onda dolazi na red sudija, jer on je pozvao doktore da uđu, dakle može biti samo Hazardova i sudijina greška, nikako Evina. Ako neko ne razumije igru ovdje je to sudija. Kratko i jasno. Naravno moguće je da se ovdje radi o nekakvom nezadovoljstvu već duže vrijeme i to onda može biti druga priča, ali u ovoj konkretnoj situaciji liječnička ekipa nije nimalo pogriješila. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228749 Mourinho kaže da je on bio siguran da Hazard nije povređen, pa zašto onda nije kritikovao Hazarda ako već priča o "ne razumijevanju igre", medicinski tim realno nije napravio grešku jer su ušli na teren kada ih je pozvao sudija, nisu ušli na teren na svoju inicijativu. Ne možeš odbiti poziv sudije da pomogneš igraču, tu je Hazard odigrao veliku ulogu.. Opet kažem Mourinho pravi dramu od sitnica i priča o pogrešnim stvarima, jer on kao trener ima mnogo stvari da priča o igri i igračima, čovjek je prebacio krivicu na medicinski tim zbog neuspjeha ekipe sa rečenicom "da je Hazard ostao u igri možda bi dali gol" pa što nije rekao "da je ekipa odigrala kako treba ne bi ispuštali dva vodstva". Ne treba nikog da čudi to što je ovo prešlo u neku veliku priču jer se radi o ženi, a žene u muškom sportu su uvijek zanimljive tema za medije. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228750 Prso je Otac a ovakvim potezima samo to potvrdjuje,nisu ovo više nikakve "mind games" odlepio je zbog rezultata i nije mogo da se iskontroliše Totalno je nebitna ova Eva,ponovo je počeo da se gubi a težak raspored nam nikako ne odgovara u takvoj situaciji Treba da se sabere sad i skoncetriše na posao jer je tim sad u kurcu i mora da ih digne Azar je uspavan,Bane loše odigrao al ajde,o tome smo već pričali pred kraj prošle sezone,Fabregas isto mrtav,Kejhil iz ne znam kog razloga ima prednost nad Zumom a ovaj čekao kao zapeta puška Tim nije osvežen nekim pojačanjima,stagnirali smo a to je smrt u fudbalu,nije da on sa ovim kadrom ne može nešto da napravi,jedino ako su mu iz uprave rekli i da je top 4 dovoljan Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228757 Imamo vjerojatno najbolji liječnički tim u Premiershipu, nemamo problema s ozljedama i on da sere. Pa nije Eva = medicinsko osoblje, niti je ona tu glavna. :D Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228766 https://vine.co/v/edar11YQTi5 Poludeo otac skroz Sreća pa nije nikog u oči pikao. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.