Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

ispada sad da je Emenalo glasao protiv Murinja...

Da, a glavno je da se čovjek ovdje stalno pljuca kao krivac za sve a skoro nas je spasio od 3 godine muke s Mouom...

jedna stvar me baš interesuje, tek nedavno su procurele informacije da je Murinjo jedva dobio posao po drugi put

naime, članovi odbora su glasali 3:2 u njegovu korist, živo me interesuje ko su ti članovi i ko je kako glasao

ispada sad da je Emenalo glasao protiv Murinja...

Ko sve čini taj odbor?

Inače, znamo ko je glasao za, ko mu je produžio ugovor tri dana pre početka sezone, i ko je lobirao da ostane i kad je ovaj počeo da blati klub na sve strane. #MarinaOut

stvarno ne znam

ako brate taj odbor ima 5 člana znači da donošenje odluke ne zavisi od jedne osobe

plus u zadnjih godinu dana klub je zaposlio valjda još 50 ljudi u upravi, sve to mi se nekako poklapa sa poboljšanjem onog youtube kanala

plus, prelistao sam malo i ne vidim da se tolko pominje još jedan novi direktor zadužen pre svega za finasije, sponzore.... neki bivši direktor Liverpula

• 2 sedmice kasnije...

https://www.chelseafc.com/news/latest-news/2017/02/christian-purslow-moves-on.html

jedan od direktora napušta klub....od 2014 do danas klub je dosta napredovao pod njim, brojke su neverovatne, stigli smo i prestigli Arsenal i jedini klub koji se približava Junajtedu a neke ugovore imamo u rangu Junajteda, Siti, Liverpul nema svrhe pomenuti, sve ugovore imamo jače od njih a kad je u potanju prodaja dresova ne mogu sa nama u istu rečenicu uz dužno poštovanje

piše se i to da smo od dresova do njegovog dolaska godišnje ubirali 48m funti a od sledeće sezone se očekuje zarada od 110m funti zahvaljujući njemu 

ova vest mi je jako interesantna, pitam se šta se krije iza toga pošto znamo da novi ugovor sa Najkom glasi na 60m funti

edit: skontao sam o čemu se radi, misli se na ukupne prihode koje dresovi donose, proizvodjač dresova + glavni sponzor na dresovima + sponzor za trening opremu

Uređeno , autor izmjene: chiba

ovaj lik izgleda postaje novi direktor Čelzija 

s216_CTownsendgov.png

na papiru impresivna biografija

Biography

Chris Townsend was appointed Chief Executive of Broadband Delivery UK in April 2014.

He has over 20 years’ of marketing and commercial experience delivering major technology and infrastructure projects, which has given him the commercial insight to lead in the delivery of the Government’s ambitious superfast broadband programmes, projects at the heart of the UK’s digital agenda and digital economy.

Before joining BDUK, Chris was Commercial Director for the London Organising Committee for the Olympic and Paralympic Games (LOCOG), where he was responsible for raising £2.4bn of funding to finance LOCOG, and for managing the £1.2bn procurement programme. Previously, Chris was Group Marketing Director for Transport for London, where he led the launch and marketing of the Oyster Card.

Prior roles include Director of Interactive Services at Telewest Broadband where he developed the company’s digital TV services, and Marketing Director for BSkyB, where he led the marketing launch of the Sky TV Channels, including Sky Sports, Sky Movies, and Pay Per View.

Chris was awarded an OBE in 2013 for his work on the London Olympic Games.

• 1 mjesec kasnije...

zbilja nisam znao gde ovo da postam..

oduvek sam se pitao ko je ovaj lik, vidjam ga stalno na slikama, pre, posle utakmice, sa ljudima iz uprave, na terenu, ima svoju ložu na stadionu, ima pristup i svlačionicama ....

sad ispada da je bio prvo navijač a onda postao investitor 

http://eng.majalla.com/2017/03/article55253088/young-saudi-businessman-channels-love-chelsea-investment

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Kaže Gardijan da nam je glavni skaut ili šta se već podrazumeva pod titulom Head of international scouting neki Scott McLachlan,    radio ranije u Fulamu i bio neko mudo u Sautemptonu. Podaci se prikupljaju, Emenalo u svakodnevnom kontaktu sa Konteom i tek onda kad se trener izjasni, onda se kontaktiraju Roman ili Marina da bi onda vodjenje pregovora uglavnom bilo u rukama Marine.ad of international scouting

• 2 sedmice kasnije...
She once reportedly told Blues legend John Terry to “take it or f*****g leave it” during contract talks – and also brokered Chelsea’s £60million-a-year Nike kit deal, the third biggest in the world.

Jao Marine boginje

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 2 mjeseca kasnije...

http://www.chelseafc.com/the-club/about-chelsea-football-club/club-personnel/marina-granovskaia.html

She moved from the Russian capital to London shortly after the acquisition of Chelsea Football Club in 2003 and since 2010 has acted as a representative of the owner at the club and in support of the board of directors. She joined the board of Chelsea FC plc and the Football Club Board in June 2013 and is mainly responsible for player transactions.

2010. godina je bila ono leto kada uprava nije dovodila pojačanja Carlu pa je klub sa zastarelom ekipom ušao u sezonu... Od juna 2013. svakog leta celo leto jurimo neku metu do kraja prelaznog roka (tada Rooney, pa Stones, Pogba, Koulibaly, Sandro, Ox...), pa na kraju dovodimo alternativu za alternativnu alternativu. Slučajnost?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.