30. juli 2015.11 god. comment_227164 Ne znam, nakon osvojenog prvenstva volio bi iskorak u Ligi Prvaka, naravno idealno bi bilo osvojiti. Ali ako ništa barem polufinale. Naravno uz uvjet da ne podbacimo u prvenstvu. a za takvo nešto treba pojačanja. Ima još mjesec dana, nadam se da će biti nešto konkretno po tom pitanju. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228153 http://chelseabalkan.com/index.php/201508085301/vijesti/izjave-i-intervjui/video-mourinho-nikad-ljuci-bjesnio-na-evu-carneiro.html Nije žensku džabe mjesto u kuhinji :D Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228161 Potpuno je u pravu Mou, ali popravit ce se ona nakon ovoga :D Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228183 Nesto ovaj Mourinho previse sebi uzima za pravo. Nasoj Evi ne smije niko rijec reci.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228219 Bolje da je galamio na igrace a ne na lijecnicki tim, nasao da napada u zadnjoj minuti. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228226 I on naivno djeluje u ovom prelaznom periodu pa niko ne galami. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228482 Chelsea zaposlio Luciana Zavagna kao skauta kluba u cilju da traži mlade nade po Južnoj Americi. Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228506 Mourinho supak, ovako se ponasati prema Evi i medicinskom osoblju kad jednu greskicu naprave, a nigdje zahvalnosti sto smo tim sa najmanje povreda u Engleskoj bili npr. Cak ovo za mene i nije greska, procijenili su da je igrac povrijedjen i tu nema price.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
11. august 2015.11 god. comment_228531 Murinjo pobesneo na doktore - svi pljuju Murinja Gvardiola pobesneo na doktore - skoro niko nije objavio https://www.youtube.com/watch?v=OVG0E3b7_hQ Prijavi
11. august 2015.11 god. Autor comment_228544 Kako nitko nije objavio? Vrtilo se svugdje to po internetu. Pa zbog tog pljuvanja po doktoru izgubio je povjerenje mnogih navijača (mislim na Guardiolu). I Pep i Mou su se nedžentlmenski ponijeli. Prijavi
11. august 2015.11 god. comment_228555 http://chelseabalkan.com/index.php/201508115314/vijesti/zanimljivosti/eva-carneiro-vise-nece-prisustvovati-chelseajevim-utakmicama.html Pa jebem ti milomajku Mourinho Prijavi
11. august 2015.11 god. comment_228557 Guardiola je otpustio cijeli liječnički tim, zašto egoista Mourinho ne bi barem degradirao Evu (to smo se mogli logični zapitati odmah nakon incidenta)? Mourinho je jasno rekao šta misli o njoj i drugom ljekaru koji su sjedili na klupi i utrčali na teren. Rekao je da oni ne razumiju igru, a znamo šta se dešava s onima o kojima takvo mišljenje ima. Bilo je za očekivati da će biti degradirana i da će se dovesti osoba koja 'razumije igru'. Prijavi
11. august 2015.11 god. comment_228558 A možda on ne razumije medicinu? Ili je možda bitniji bod nego zdravlje igrača, u ovom slučaju igrača bez kojeg bi bio sredina tabele? I kako to da njih dvoje odjednom sada ne razumiju igru, valjda bi se već pokazalo u ovih 4-5 godina koliko Eva radi? Naš liječnički tim je fantastičan, ljudi rade izuzetan posao u oporavku i održavanju igrača spremnim, neka Mourinho pogleda koliko mu je igrača bilo zdravo kroz čitavu sezonu i koliko su ljudi brzo sanirali povrede, a u čemu veliku ulogu igra i tretman na samom terenu, te procjeni da li igrač smije nastaviti ili ne smije. Prijavi
11. august 2015.11 god. comment_228559 Mislim da je se podigla prevelika prašina a nema potreba za to. Ovo je situacija koja je zahtjevala jedan normalan razgovor između lječničkog tima i Mourinha gdje bi se ukazalo na grešku i ništa više od toga. Mourinho je burno reagovao jer je već prije toga utakmica bila puna događaja koji su dizali tenziju, dok je lječnički tim reagovao prirodno kada je igrač na zemlji koji je povređen i nisu razmišljali kako će njihov ulazak na teren uticati na igru. Ja čak mislim da je Hazard trebao reagovati malo bolje nakon prekršaja, jer je on svojim "ponašanjem" izazvao reakciju lječničkog tima iako nije bilo potrebe. Prijavi
11. august 2015.11 god. comment_228560 Ma Murinjova zena je ljubomorna, boji se da Murinjo ne opali Evu pa ga je verovatno naterala da napravi ovu scenu da bi se resila Eve :D Prijavi
11. august 2015.11 god. comment_228562 očito je da mou osjeća da gubi konce i da ne zna šta radi pa okrivljuje sve oko sebe. A optužbe koje daje na liječnički tim su totalno glupe, jer kako smo igrali i nije mi se baš parilo da mou ganja pobjedu, više se činio kao da je zadovoljan i bodom, plus to se dogodilo par minuta prije kraja, ako do onda nismo mogli dat gol ne bi ni u tu minutu više koju bi eventualno dobili s tim... Prijavi
11. august 2015.11 god. comment_228563 https://twitter.com/DanSilvs73/status/631112167459262465 Spot on. Smorili su ovi PRAVDA ZA EVU RAS komentari Previše se priča o ovome, što je i dobro, niko ne priča o našoj partiji u subotu. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.