22. septembar 2015.11 god. comment_235387 Ma ko je jebe, sto ce nam zenska lijecnica u klubu? Svejedno mi je totalno, nek predje u Manchester ko kurva. Ili u Arsic njima je slaba ta pozicijaPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235388 Nebitno ko je, sramotno ophodjenje. Nazvati je kurvinom kcerkom i to bez razloga, odnosno razlog je taj sto je radila svoj posao najbolje kako zna je dno dna. Vama ako je takvo ponasanje uredu onda se zapitajte malo o sebi. Mourinho se nije usudio ni ponuditi javnu ispriku, covjeku tesko preci preko takve stvari, on je u stanju gaziti preko svega kad gubi. Lako je biti dostojanstven kad ide, tesko je kad ne ide. A ovakvo ponasanje samo steti ugledu kluba.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235390 Iskreno boli me mudo za njom. Joj pa da je kakav mudonja bio umjesto nje, niko spomenuo nebi, al posto je ona, dobra riba, eto steta velika sto je napustila.. Doktora na milione, jest tesko naci zamjenu, hajde ba. Lijepa jest, ali da plačem za njom, jasta cu.. Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235394 Ma uradio sta je uradio, jel joj bilo ponudjeno mjesto nazad? Svejedno mi jbg... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235403 Prije nje nikada nisam znao ko je na čelu liječničkog tima. Bila je simpatična i mislim da je Murinjo pogriješio postupkom a posebno rječnikom. Ne znam da li joj se izvinuo u to ne želim ulaziti. Ipak ponuđeno joj je da se vrati u Chelsea ali je odbila. Sretno Eva. Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235406 Tema će sutra večer biti zaključana, a prekosutra merdžana s temom Uprava i stručni štab/stožer (generalna diskusija) pa ako imate reći još koju posljednju riječ u ovoj temi izvolite. Uputiti neku zahvalu doktorici, riječ podrške i td. Ipak je ona obilježila eru Chelseaja kada smo osvojili Ligu prvaka. što ćeš je zaključat hljeba ti Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235411 Pominje se i da razmilja da prestane da se bavi ovim poslom. Kurva dosla u centar paznje navatala nekog bogatasa i sad je zabole picka i za fudbal i za medicinu i za sve :D Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235413 Pa da tebi neko jebe mater bil se vratio i radio sa njim ponovo? Ne kontam kako mozete pisati takve stvari za nekog ko nista lose nije napravio, al ocito neki bi ovdje Mourinhu okolo muda znoj polizali da im kaze.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235420 Gde sad naci novu doktorku za Chelsea... Moze ona sto je izjavila da navija za Celski Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235423 ima ona iz CSKA mislim, nije ko eva, ali da se malo namudati, dati joj malo kruha, i nek trenira i moze biti dobra zamjena Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235429 Pa da tebi neko jebe mater bil se vratio i radio sa njim ponovo? Ne kontam kako mozete pisati takve stvari za nekog ko nista lose nije napravio, al ocito neki bi ovdje Mourinhu okolo muda znoj polizali da im kaze. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Neko liže Mourinhu a neko Cechu. :D Ma Eva se uzdigla malo previše. Da nije žensko o ovome bi se ne bi pričalo, a ovako je ona dobila pozornost. Al nebitno, ima doktora, nisi jedina, široko ti polje možemo i bolje. A Wisey nek plače, Evi uske gaće. :D Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235431 Dobilo je pozornost to sto manager jednog svjetskog kluba pred tolikom audijencijom na najnizi moguci nacin vrijedja clana medicinskog osoblja koji je samo radio svoj posao. I naravno da treba ovo dobiti pozornost, bila to Eva Carneiro, Jon Fearn ili bilo ko drugi. Sramota je za klub da se nisu javno izvinili, kad vec Mourinho ne vidi potrebu.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
22. septembar 2015.11 god. comment_235443 Pa da tebi neko jebe mater bil se vratio i radio sa njim ponovo? Ne kontam kako mozete pisati takve stvari za nekog ko nista lose nije napravio, al ocito neki bi ovdje Mourinhu okolo muda znoj polizali da im kaze. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Da, nego kurva zeli para, pa ce ih dobiti tuzbom, i to ne kluba, vec mourinha, jer klub nema veze sa ovim. Drolja, i to je to, vrati se na posao, radi svoj posao, a ne laprdati k'o kakva pickica malena, na sva vrata. Neka ide gdje god zeli, jebes je. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235450 Ma jebem joj mater,boli me kurac za njom.Znam samo jedno, a to je da nikog ne bi bolio kurac da je muskarac u pitanju. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235457 Jose je takav kakav je. Napravio je incident bez razloga i to je to. Greška je kluba što mu nisu dali po prstima nakon toga i natjerali ga da se javno ispriča. Sramotna situacija za klub i Josea, no Eva je otišla i nema se tu više šta reći. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. Autor comment_235458 Jose je takav kakav je. Napravio je incident bez razloga i to je to. Greška je kluba što mu nisu dali po prstima nakon toga i natjerali ga da se javno ispriča. Sramotna situacija za klub i Josea, no Eva je otišla i nema se tu više šta reći. Možda i jedina prava greška u cijeloj ovoj priči. Na kraju je ispala sramota kluba. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235475 Koliko šovinizma na ovom forumu, da sam ja moderator bilo bi banova... Što se tiće ove situacije, sasvim opravdano od Eve, i ja bi isto napravio. Kako bit u klubu gdje ti suradnik/šef onako opsuje i to bez isprike? Da se Mou ispričao siguran sam da ovog ničeg nebi bilo, ali on ne da se nije ispričao nego je još krenuo i s kažavanjem. A najgore od svega šta nije ništa krivo napravila (a i da jest kriva, mou nema pravo onako reagirat). Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235484 Sve to stoji sto vi kazete za Evu.Slazem se i ja s vama.Nek se nije vratila,ne bih ni ja. Medjutim,ovolika prasina se digla bezveze,a zasto?Zato sto je jebeno zensko u pitanju.Siguran sam da niko od vas ne bi pravio ovoliku dramu i pametovao ovdje da je muskarac u pitanju.Budite makar iskreni prema sebi. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235485 Hajde da pogledamo iz ove perspektive. :D Trenutno u svetu vazi ravnopravnost polova, barem se zene bore za to. Znaci jednaki smo. Son of a bitch = daughter of a bitch Ako npr pomocnom treneru kaze da je kuckin sin, i on se ne ljuti, zasto Eva dize prasinu ako joj kaze daughter of a bitch? A bilo je izreceno u svlacionici, nije namenjeno za medije. Bilo je posle poraza i sef je bio besan. Psovao je sve i svasta i usput je zakacio Evu. OK sprdam se (prevod: nisam ozbiljno mislio ovo gore), nije trebalo tako prema dami. Jebo ravnopravnost, zna se sta je muski posao a sta zenski. Nije dzentlmenski ispalo na kraju, ali jbg idemo dalje. Murinjo ce platiti neku kaznicu i to je to. Dovidjenja idemo dalje. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235690 A sto neko od vas mudonja ne kaze istinu ?! Eva je, ni kriva ni duzna, stradala zbog Edena Azara(Edena HAzarda). Prijavi
25. septembar 2015.11 god. Autor comment_235780 Tuži ga: http://www.klix.ba/sport/nogomet/eva-carneiro-tuzi-josea-mourinha-prevodilac-potvrdio-uvrede-na-sudu/150925028 Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235798 Joj koje pretjerivanje u pizdu materinu.. Pa nije je silovao dole na terenu pa da ga tuži, ma daj... Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235802 Pa ako ga tuzi, ne moze dobiti suspenziju, ne tuzi ga FA-u, nego sudu hahaha :D Moze samo joj nadoknaditi tu veliku dusevnu bol sto je dozivila i eto. Clanak glup k'o kurac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.