13. august 2015.11 god. comment_228773 https://vine.co/v/edar11YQTi5 Poludeo otac skroz Update: https://www.youtube.com/watch?v=APZWVbmpgiI Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228776 Nakon ovoga Eva bi trebala napustiti klub, bar bih to ja ucinio na njenom mjestu, jer ovo sto je uradila, skroz je neprihvatljivo Prijavi
13. august 2015.11 god. Autor comment_228783 Eva ide iz kluba 100%. Ja prvi na njenom mjestu ne bih trpio Mourinhov PMS. Nek se on malo zapita što smo remizirali i što smo izgubili protiv Arsenala i što ga je Wenger nadmudrio. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228784 Na poslu sam trenutno pa nisam u mogućnosti pogledati video. Jel se razumije išta šta joj je Mou govorio? Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228786 Na poslu sam trenutno pa nisam u mogućnosti pogledati video. Jel se razumije išta šta joj je Mou govorio? Ne razumije se bukvalno nista. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228787 Na poslu sam trenutno pa nisam u mogućnosti pogledati video. Jel se razumije išta šta joj je Mou govorio? Svašta joj je nagovorio, a ja sam samo razumio kad joj je rekao 'JEBEM TE U PIČKU'. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228797 Update: https://www.youtube.com/watch?v=APZWVbmpgiI - Ejjj!! Eeeeeejj!!!! Filha de puta (kurvina ćerko)! (odmahuje rukom) por caralho! todos para o caralho! (idi u kurac! idite svi u kurac!) ovo sam razumio s početka :D Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228814 Frajer je puko ko kokica, samo ću to reći. Toliko glupa i bespotrebna reakcija da ne znam šta drugo komentarisati. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228816 Ako je istina da je koristio ove psovke onda je seljačina preblag naziv.Zaista. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228817 Ako je istina da je koristio ove psovke onda je seljačina preblag naziv.Zaista. Filha de puta se jasno cuje, nema "ako", ispao je veliko govno Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228818 Treba biti iskren prije svega.Eva je pogrijesila ali to Murinju ne daje za pravo da nekog vrijedja na taj nacin.I to javno u toku utakmice gdje sav svijet gleda i tolike televizije snimaju.Bas nisko i nekulturno.Haj OK,svako izgubi zivce i nekad kaze nesto sto nije trebalo ili sta ti ja znam,pa da se on posle izvinio Evi i ostalim,pa nikakav problem,ali on nju jos sankcionise.Daj ba,evo ja sam ga uvijek branio bezuslovno,ali za ovo nema opravdanja.Jer svi smo mi ljudi i grijesimo,nema tog covjeka koji nije pogrijesio u svom poslu.Na greskama se uci,umjesto da joj je skrenuo paznju posle utakmice,pa cak i kaznio na neki nacin,pa ce iduci put bolje odreagovati.Al eto...desilo se sto se desilo,ispao je cigan ali sta sad...idemo dalje nek on nama osvoji poneki trofej,sve ce se ovo zaboraviti sto se tice kluba a njemu ce ostati velika mrlja. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228819 Ja ne vidim gde je to Eva pogresila, sudija je dao znak da udje lekarska ekipa, u tom slucaju lekari moraju da udju ili FA kaznjava klub Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228820 E jebi ga Mou. Shvaćam sve da je bijes u pitanju i sve ali ne može se ovakim nazivom nazvati nekoga. Neka je i pogriješila (a nije tolika krivica na njoj), opet se ne može ovako. Još plus kazna ide Evi. Pogubio se Mou, civili stradaju a time se ne rješava problem naše igre. Može se jedino narušiti atmosfera u ekipi. Vjerojatno već duže vrijeme traju razmirice a ovo je taman došlo kao kap koja je prelila čašu. Jer ne bi sigurno samo zbog ovoga ovako reagirao. Ove psovke su mi bacile potpuno novo svjetlo na ovaj incident. I više nisam toliko na strani Eve. Da joj Mou nije opsovao ništa pa da ovako ispada žrtva pa bi se protivio. Ali nakon ovoga Eva ima svako pravo biti ljuta. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228821 Ma nema ni Mourinho pravo da se ponasa ovako, da sam na njenok mjestu rekao bih mu da sledeci put on utrci u teren kad se igrac povrijedi. Bas bih volio vidjeti neki snimak da li je sudac dao dozvolu za ulazak ljekarskog tima ako jeste onda su postupili ispravno. Prijavi
13. august 2015.11 god. Autor comment_228827 Eva će dati otkaz i tužiti poslodavca (klub) s punim pravom. I neka uradi to. A Mourinho bi sebi trebao psovati. Najgore od svega što je Mou najveća trenerska legenda i on ovim svojim postupcima samo urušava svoj status u klubu. Za mene je on bio skoro pa bezgrešan, ali sve mi više pada u očima. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228829 OOOOO EVA TI FILHA DE PUTA SI OOOOO EVA CEO MOJ ŽIVOT SI OOOOO EVA NA SVETU NAJBOLJI SI Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228835 Eva će dati otkaz i tužiti poslodavca (klub) s punim pravom. I neka uradi to. A Mourinho bi sebi trebao psovati. Najgore od svega što je Mou najveća trenerska legenda i on ovim svojim postupcima samo urušava svoj status u klubu. Za mene je on bio skoro pa bezgrešan, ali sve mi više pada u očima. Dati otkaz i tužiti poslodavca? Na osnovu čega?Ako svojevoljno podnese ostavku nema pravo na odštetu, tako da sumnjam da će se išta od tog desiti, jedino ako sam klub ne odluči šta će dalje s njom. U slučaju otkaza od strane poslodavca, klub je tek onda dužan da isplati odštetu cjelokupnog ugovora i tek onda ona može posegnuti sa tužbom koju opet ne bi dobila. Može jedino tužiti Murinja. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228854 Uloge su se u potpunosti promijenile - apsolutno svi sada tvrde, uključujući ljude iz FIFA-e, da menadžer nema pravo zabraniti medicinskom timu da uđu na teren ukoliko sudija to zahtjeva. Na kraju dolazimo do nedvosmislenog zaključka da je Mourinho u ovom slučaju 100% u krivu. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228858 Nisam nigdje vidio medicinski tim da ulazi više na teren od Čelsijevog. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228862 "Chelsea head coach, Jose Mourinho..." Tako pocinju svi novinski tekstovi o njegovim glupostima. Samim tim, on kalja ugled kluba koji vodi. Prijavi
13. august 2015.11 god. comment_228864 Ne znam vala koliko duboko neko mora biti u Mourinhovim debelim crijevima da pokušava pronalaziti opravdanje za ovaj potez. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.