Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• Autor

Eva ide iz kluba 100%. Ja prvi na njenom mjestu ne bih trpio Mourinhov PMS. Nek se on malo zapita što smo remizirali i što smo izgubili protiv Arsenala i što ga je Wenger nadmudrio.

Update:
https://www.youtube.com/watch?v=APZWVbmpgiI

- Ejjj!! Eeeeeejj!!!! Filha de puta (kurvina ćerko)!
(odmahuje rukom) por caralho! todos para o caralho! (idi u kurac! idite svi u kurac!)

ovo sam razumio s početka :D

Ako je istina da je koristio ove psovke onda je seljačina preblag naziv.Zaista.

Filha de puta se jasno cuje, nema "ako", ispao je veliko govno

Treba biti iskren prije svega.Eva je pogrijesila ali to Murinju ne daje za pravo da nekog vrijedja na taj nacin.I to javno u toku utakmice gdje sav svijet gleda i tolike televizije snimaju.Bas nisko i nekulturno.Haj OK,svako izgubi zivce i nekad kaze nesto sto nije trebalo ili sta ti ja znam,pa da se on posle izvinio Evi i ostalim,pa nikakav problem,ali on nju jos sankcionise.Daj ba,evo ja sam ga uvijek branio bezuslovno,ali za ovo nema opravdanja.Jer svi smo mi ljudi i grijesimo,nema tog covjeka koji nije pogrijesio u svom poslu.Na greskama se uci,umjesto da joj je skrenuo paznju posle utakmice,pa cak i kaznio na neki nacin,pa ce iduci put bolje odreagovati.Al eto...desilo se sto se desilo,ispao je cigan ali sta sad...idemo dalje nek on nama osvoji poneki trofej,sve ce se ovo zaboraviti sto se tice kluba a njemu ce ostati velika mrlja.

Ja ne vidim gde je to Eva pogresila, sudija je dao znak da udje lekarska ekipa, u tom slucaju lekari moraju da udju ili FA kaznjava klub

E jebi ga Mou. Shvaćam sve da je bijes u pitanju i sve ali ne može se ovakim nazivom nazvati nekoga. Neka je i pogriješila (a nije tolika krivica na njoj), opet se ne može ovako.
Još plus kazna ide Evi. Pogubio se Mou, civili stradaju a time se ne rješava problem naše igre. Može se jedino narušiti atmosfera u ekipi. 

Vjerojatno već duže vrijeme traju razmirice a ovo je taman došlo kao kap koja je prelila čašu. Jer ne bi sigurno samo zbog ovoga ovako reagirao. 

Ove psovke su mi bacile potpuno novo svjetlo na ovaj incident. I više nisam toliko na strani Eve. Da joj Mou nije opsovao ništa pa da ovako ispada žrtva pa bi se protivio. Ali nakon ovoga Eva ima svako pravo biti ljuta. 

Ma nema ni Mourinho pravo da se ponasa ovako, da sam na njenok mjestu rekao bih mu da sledeci put on utrci u teren kad se igrac povrijedi. Bas bih volio vidjeti neki snimak da li je sudac dao dozvolu za ulazak ljekarskog tima ako jeste onda su postupili ispravno.

• Autor

Eva će dati otkaz i tužiti poslodavca (klub) s punim pravom. I neka uradi to. A Mourinho bi sebi trebao psovati.

Najgore od svega što je Mou najveća trenerska legenda i on ovim svojim postupcima samo urušava svoj status u klubu. Za mene je on bio skoro pa bezgrešan, ali sve mi više pada u očima.

Eva će dati otkaz i tužiti poslodavca (klub) s punim pravom. I neka uradi to. A Mourinho bi sebi trebao psovati.

Najgore od svega što je Mou najveća trenerska legenda i on ovim svojim postupcima samo urušava svoj status u klubu. Za mene je on bio skoro pa bezgrešan, ali sve mi više pada u očima.

Dati otkaz i tužiti poslodavca?

Na osnovu čega?

Ako svojevoljno podnese ostavku nema pravo na odštetu, tako da sumnjam da će se išta od tog desiti, jedino ako sam klub ne odluči šta će dalje s njom. U slučaju otkaza od strane poslodavca, klub je tek onda dužan da isplati odštetu cjelokupnog ugovora i tek onda ona može posegnuti sa tužbom koju opet ne bi dobila.

Može jedino tužiti Murinja.

Uloge su se u potpunosti promijenile - apsolutno svi sada tvrde, uključujući ljude iz FIFA-e, da menadžer nema pravo zabraniti medicinskom timu da uđu na teren ukoliko sudija to zahtjeva.

Na kraju dolazimo do nedvosmislenog zaključka da je Mourinho u ovom slučaju 100% u krivu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.