Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ryan Bertrand (2010-2015, 56 nastupa)

Istaknuti odgovori

Momka ne treba gurati na krilo jer nije krilo niti ce ikada biti. Na krilu je ogranicen, on je bek i to ce biti. Valjda ce Debeli to shvatiti.
  • Odgovori 563
  • Pregledi 34,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

@Twelfth Man...A što da ga se ne gura na krilo kad mu to i jeste prirodna pozicija bila? Informišite se malo, sad je ofanzivni lijevi bek, a prije je bio krilo.
Zato se i stavlja tu ponekad, ne znam šta je problem.
U ono malo vremena što je dobio, opet pokazao da je igrač za poziciju lijevog beka, a ne krila. Dobro iskoristio ponuđenu, iako malu, šansu.
  • 2 sedmice kasnije...
[url="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=18&nav_id=670121"]http://www.b92.net/s...8&nav_id=670121[/url]

Našao se u najgorem timu PL. :-O

"Prošle sezone [b]Rajan Bertran [/b]je osvojio Ligu šampiona, FA Kup i postao reprezentativac Engleske, ali je 23-godišnji defanzivac nestao ove sezone. Nije dostojna zamena Ešliju Kolu na poziciji levog beka, dok je neupotrebljiv na levoj strani veznog reda."
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1356017958' post='95747']
Šta kažu za povredu, nije valjda šta plaho ozbiljno...
[/quote]

Bit će spreman za iduću tekmu.
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1357165289' post='98795']
jebiga treba se pomirit s tim da Ryan nije Cole nit će ikad biti
Cole je ipak najbolji bek zadnjih godina, Ryan to neće nikada biti
[/quote]
Zašto ?

PS. ni ja ne mislim da će Ryan biti kao Ashley, ali mislim da će biti sasvim dobar bek za nas (naravno ako nastavi igrati)
Gledam ga danas, momak trči gore - dolje neumorno, stiže u obranu pokrit sve i svaki napad je kod protivničkih 16, al ne dobija loptu skoro pa nikako. Svi znamo kakav samo centaršut on ima, al mu suigrači danas nisu dali da pokaže što zna. Glavno je da Ivanović i Luiz nabacuju sa centra, a Ryan koji je precizniji od obojice 5 puta ne dobija loptu uopće.

Jedan je Ashley, da se razumijemo, al Ryan može biti vrlo, vrlo dobar lijevi bek, samo mu treba više vjerovati. Problem je samo, što u Chelseaju uvijek vjeruju pogrešnim ljudima ( Torres, Rafa ), a u vlastite kvalitete ne polažemo ni gram nade ( Robbie, Josh itd ). Samo molim Boga da se to ne dogodi i ovom momku.
[quote name='Wisey' timestamp='1357165355' post='98797']
Zašto ?

PS. ni ja ne mislim da će Ryan biti kao Ashley, ali mislim da će biti sasvim dobar bek za nas (naravno ako nastavi igrati)
[/quote]

slažem se da može biti vrlo solidan bek za nas, ali ni najmanje ne vjerujem da će postati ko Cole
Cole nam je često znao biti prevaga tamo na toj lijevoj strani, za Ryana sumnjam
on će vjerojatno uvijek svoj posao obaviti solidno, ali ništa više od toga

jebiga, dolaze neka nova vremena
imali smo u svim linijama svjetske igrače, sada se to ipak mijenja
Pa dobro, nema beka na svijetu koji je na Coleovom nivou. Barem ja tako mislim. A Ryan može samo napredovati, prostora ima, eh još kad bi dobili stalnog managera da ga nauči nekim cakama i ukaže povjerenje...
Ashley je ipak Ashley. Uz Roberta Carlosa zasigurno najbolji lijevi bek u posljednjih iha iha godina. S toga ni ja ne mislim da će Ryan biti kao Ash ali po meni je protiv QPR-a pružio dobru partiju. Vidi se da momak zna igrati lopte, iškolovan lijevi bek. Konstantno trči gore - dole, dobar i u ofanzivi i u defanzivi. Što se mene tiče, momak je pokazao da se na njega može računati za ubuduće, te je sada na treneru i upravi da odluče šta dalje .
Žao mi je što će zbog naše "pametne" uprave ovaj igrač past u zaborav i propast. Ova naša uprava je ko olsonova banda ili kako su se vec zvali. Sve dobro napravu i onda kad treba igrace gurnut u vatru i dat im prostora da postanu svjetke klase oni kupe druge igrace i unište sav trud i zalaganje i trenera, a ponajviše tih talenata
A to neko kupljen ili možda očekuješ da pored Colea, Ryan igra standardno??

Ja sam prezadovoljan koliko dobija šanse za igru, kakva je inače situacija u klubu po pitanu tih talenata.
  • 4 sedmice kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1359825629' post='105558']
Još niti jednu utakmicu pod Benitezom nije dobro odigrao na krilu. I kako to Benitez ne vidi? :/
[/quote]

Ljudi koji govore da Bertrand ne igra dobro na krilu nemaju pojma i gledaju samo statistiku!
Nije Bertand kriv sto je uprava Chelsea retardirana i nije dovela pojacanja u januaru pa ga zato retardirani Rafa gura na krilu jer doduse i nema drugu opciju osim mrtvog Marina koji nije ni za qurca!!! Da su bar doveli nekog za CM ili DM, pa da npr. u ovom slucaju kad je Hazard suspendovan,Moses i Mikel na kupu afrike,Romeu povrijedjen, da onda Ramires uskoci na krilo ali ovako nam prosto receno fali igraca

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.