8. novembar 2012.13 god. comment_87746 Jedna losa partija,pa sta sad idemo dalje.Momku samo treba utakmica.Kako vrijeme bude odmicalo on ce biti sve bolji u to sam 100% siguran. Prijavi
8. novembar 2012.13 god. comment_87751 odigro lose nema veze jos je mlad moze igrat i bolje i losije pomalo Prijavi
8. novembar 2012.13 god. comment_87772 Njegova losa partija je delom i uzrok toga sto se Hazard retko vracao nazad, i sto rece Wajz Ryan je naspram sebe redovno imao po dvojicu igraca. Da je mogao, verujem da bi se klonirao. A l posto nije, ispalo jekako je ispalo. Disciplina u igri mora biti dovedena do savrsenstva, inace ce se onako laki i naivni golovi cesto ponavljati. On je svestan da Cole najverovatnije odlazi i da mu je sad sansa da se nametne kao prvo resenje za tu poziciju, ali ovaj put nije bilo samo do njega. Ja i dalje tvrdim da ce timu(ako Cole ne produzi ugovor), biti potreban jedan iskusniji bek od Ryana, da uskoci i pokrpi rupe ako bude trebalo, a i zbog daljeg Ryanovog napretka kroz zdravu konkurenciju. Prijavi
10. novembar 2012.13 god. comment_88067 Ukratko rečeno - nije imao podršku Edena na tome krilu, ovaj se nije toliko vraćao nazad i čuvao svog igrača pa bi Ryan ostavao sam s dvojicom Shakhtarovih. Dobro je i odigrao s obzirom na to. Nešto ću reći, više je Eden krivac za (realno) lošu partyu Bertranda, nego što je to sam Bertrand. Ali nije bitno tko je krivac, bitno je da to RDM uoči i ispravi greške ako se u budućnosti ne bi opet ponavljale. Ne brinem se ja za ovoga momka, jer je puno, previše puta pokazao kako zna igrat lopte i kako je spreman obaviti zadatke koje se stavljaju pred njega. Malo lošiji dan + izostanak podrške suigrača = ovakva partija. Ali nema zime za njega, on zna i može I HOĆE puno, puno bolje. Prijavi
10. novembar 2012.13 god. comment_88132 Nije Eden više krivac, Ryan je više krivac ali to je samo jedan od faktora koji su potpomogli da se onako loša partija dogodi. Nadam se da će to sutra već ispraviti. Prijavi
11. novembar 2012.13 god. comment_88204 http://www.youtube.com/watch?v=JsLJxNc0Ik8&feature=g-u-u Prijavi
11. novembar 2012.13 god. comment_88298 Odlicna partija, dosta prodora naprijed i centarsuteva, u odbrani takodjer vrlo dobar. Prijavi
11. novembar 2012.13 god. comment_88300 dostojan zamjenik Cole, možemo ozbiljno računati na njega u budućnosti. Prijavi
11. novembar 2012.13 god. comment_88307 pokazao je da zna i može, šteta što nije malo bolje asistirao kada je tamo pretrčao pola terena po lijevoj strani Prijavi
11. novembar 2012.13 god. comment_88319 Mora popraviti one lopte po zemlji.Mora biti jaca,odrezanija.Laganu uvijek ubaci i odbrani je lako da izbaci. Ostalo fenomenalno. Prijavi
11. novembar 2012.13 god. comment_88367 Zbog njega i Azpija mi je neopisivo krivo što smo prosuli bodove danas. Ryan je odigrao fenomenalno i ušutkao kritičare. Bravo ! Prijavi
11. novembar 2012.13 god. comment_88396 koja brzina svaka mu cast dns se pokaza, neka nastavi tako Prijavi
11. novembar 2012.13 god. comment_88404 imao odlican prodor kad je uputio loptu Toresu,daleko bolja partija danas nego protiv Shaktara. Prijavi
11. novembar 2012.13 god. comment_88410 Ništa čudno, momak je samo pokazao šta zna... Mene nije iznenadio, jer bgm znao sam da se neće ponoviti tekma kao protiv Shakhtara, kada je bio nešto slabiji.. Danas je razvalio, ušutio kritičare (pljuvače) i zdraO.. Nasljednik Ashleya, definitivno.. Prijavi
11. novembar 2012.13 god. comment_88429 Odlican danas,nema sta.Jos da popravi centarsut i bice od njega solidan levi bek. Prijavi
16. novembar 2012.13 god. comment_88993 http://www.youtube.com/watch?v=uNKPoTYxfaU&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=2&feature=plcp Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89152 odigrao je dosta dobro, ali u jednom, ključnom trenutku kada je zakasnio, primili smo drugi gol... Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89160 Odlican kao i u prosloj tekmi, smao ovako nek nastavi. Prijavi
30. novembar 2012.13 god. comment_92095 http://www.youtube.com/watch?v=HMhxOhmQ2X0&feature=g-u Prijavi
1. decembar 2012.13 god. comment_92171 Koliko god javnost i tisak pljuvali ovog momka, ja sam uz njega. Protiv Fulhama po meni jedan od boljih na terenu, a i kada budete na Bridgeu vidjet ćete koliko publika cijeni mladog igrača iz svoje škole. Za svaki dobar potez pokupio je veći aplauz nego ijedan od igrača (sem možda Čecha). Ryan mi je trenutno kao član standardnih 11 Chelseaja važniji i od Hazarda, i od meni jako simpatičnog Oscara, pa i od Azpija kojeg obožavam. Pa vi vidite. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.