Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ryan Bertrand (2010-2015, 56 nastupa)

Istaknuti odgovori

kako mi može staviti Bertranda na krilu kad se čovjek niti nezna postavljat na toj poziciji, niti nezna dali ostane u napadu ili da se vrati u obranu... nadam se da ga više neću morati gledati na jebenom krilu jer to jebeno nije njegova pozicija.
  • Odgovori 563
  • Pregledi 34,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1359826526' post='105579']
bolje gurati Marina bar mu je prava pozicija nego Bertranda koji nije krilo niti ce biti.
[/quote]
Bas tako bolje da je gurao Marina ovih par utakmica, ocito je da ima talenta samo mu hvali igre da bi usao u kakvu takvu formu, trenutno nije ni on od pomoci isto kao i Bertrand.
Upravo to, nije mladić kriv što ga kreten gura na njemu neprirodnu poziciju. Hajde, razumio bih to da je viša sila, da nemamo igrača za tu poziciju. Al imamo, i on opet njega gura tu gdje samo bez potrebe navlači bijes navijača na njega, rekao bih. A zašto? Zato što ne obavlja dobro posao koji bi netko drugi, a nipošto ne on, trebao obavljati. Nema logike u našem Chelseaju danas. Ta riječ je postala potpuna nepoznanica, a ovaj slučaj s Bertrandom samo je ispoljavanje katastrofalne situacije u klubu, kada se ne zna gdje tko goni, počevši od Romana pa sve do osoba zaduženih za košenje travnjaka na Stamfordu.
to je i di matteo radio
mada ja ne mislim da je to do trenera, malo mi je sve to sumnjivo, jer svako zna pa i ptica na grani da bertrand nije za veznjaka a ipak se forsira na toj poziciji

Sent from my brain using Tapatalk

[quote name='Spaha' timestamp='1359930448' post='105824']
to je i di matteo radio
mada ja ne mislim da je to do trenera, malo mi je sve to sumnjivo, jer svako zna pa i ptica na grani da bertrand nije za veznjaka a ipak se forsira na toj poziciji

[/quote][quote name='Spaha' timestamp='1359930448' post='105824']
to je i di matteo radio

[/quote]
bertrand je protiv bayerna igra na krilu kad je di mateo igra s 5-4-1 ili cak 6-3-1 formacijon tako da se tu zna al zaato protiv readinga on na krilu to vec idiotizam
RDM ga je, kao što crv kaže, uglavnom koristio veoma pametno i u tekmama gdje je takav igrač potreban da drži balans u igri. Recimo, u prvoj tekmi protiv Njukaša na Bridgeu je igrao jako dobro. Odradio svoj posao za ekipu, bio koristan i efikasan.
Sreća pa ima razboritih ljudi ovdje, inače ne bih mogao podnijeti onakve uvrede kao na našem fb pageu. Ta količina mržnje i negativne energije prema momku iz Bermondseya je nenormalna i sramotna. ^#(^

[img]http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01512/RyanBertrand_1512449a.jpg[/img]

Fafajte ga, hejteri !

Uvijek uz Ryana !
[b]Ryan Bertrand[/b] has commended [b]Chelsea[/b] for offering a new contract to fellow defender [b][url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8495964/Ryan-Bertrand-happy-Ashley-Cole-is-staying-at-Chelsea"]Ashley Cole[/url][/b]. "I have said from the start that he deserves another contract," Bertrand said. "We have a good relationship. I'm always learning and there is no one better to learn from."

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8495964/Ryan-Bertrand-happy-Ashley-Cole-is-staying-at-Chelsea

Bravo bravo =D>
  • 1 mjesec kasnije...

Ajde jedan post posle 2 meseca na ovoj temi! :-j

Bravo Rajane odlicna partija,delovao je slobodno,bez straha,i odbrani a pogotovo u napadu vrlo prijatno iznenadjenje veceras,bar za mene.

Neka nastavi ovako,potreban nam je...

Majke mi, poslat ću mail večeras Saši Sušecu da se izgovara RAJN BRČRND, a ne RAJN BERTRAN kao da je neki Francuz.

odigrao bez greske,cak je i mene iznenadio s onim prodorom,samo neka ovako nastavi i nece biti kritika,njegova igra nam je sad potrebna jer A.Cole je povrijedjen i jedino ga on moze dostojno zamijeniti,samo nastavi s dobrim partijama.

Pristojna partija.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.