Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ryan Bertrand (2010-2015, 56 nastupa)

Istaknuti odgovori

kada je zadovoljio. Jednom sam ga napljuvao,ali totalno se promenio na bolje. Sada kazite koga sledeceg da napljujem :D mozda i sledeci proradi :D

• Odgovori 563
  • Pregledi 34,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nije se on ništa promijenio, ne može se igrač tek tako totalno promijeniti, pa nije s Marsa pao. To se mijenjaju mišljenja, jer ih pravite na osnovu jedne utakmice. Ja sam ga gledao još dok je bio u Norwichu i Readingu,  znam o čemu pričam. Zbog toga me nervira kad počnu onakvi komentari kao na facebook pageu što znaju biti.

• 1 mjesec kasnije...

Ne daj se Ryane, ja nikad neću prestat vjerovat u ovog momka, hoću da on i Ake sljedeće sezone ponosno predstavljaju Chelseajevu omladinsku školu.

• Autor

Ne daj se Ryane, ja nikad neću prestat vjerovat u ovog momka, hoću da on i Ake sljedeće sezone ponosno predstavljaju Chelseajevu omladinsku školu.

Svi mi želimo to, ali ako dođe Luke Shaw teško onda.

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Danas je zasluzio svaku pohvalu odlicno je odigrao i bio konstantno aktivan..njegovom igranju na krilu je sigurno dosao kraj i zbog toga mi je drago jer Bertranda mnogi ne cijene kao igraca upravo zbog toga sto svoje misljenje o njemu zasnivaju na utakmicama kada je on igrao krilo sto nije njegova pozicija.

Ne znam da li ste primjetili koliko je napredak u igri ostvario koliko je brzi i prodorni nego prosle sezone mislim bio je brz ali nije imao tu tehniku cesto bi se izgubio takodje popravio i centarsut ne salje vise balone nego naprotiv veoma dobre i korisne lopte, popravio se i u odbrani sjajno momak samo tako nastavi boli te kurac sta pricaju za tebe ;)

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

valda ce dobit prlikiu prooti swindona

Igra od prve

"The people who didn't play today are going to play. Juan and David Luiz and Michael Essien, Bertrand, and Azpilicueta."

"I have to create a balance in the bench. I must have players to cover every position. That's what I have to do. I have Azpilicueta to give cover to the full-backs and central defence, because Ivanovic can go central defender, Essien as a central midfielder, Lampard for his traditional position, and three attacking players, one striker and after that De Bruyne and Willian."

Doživljava sudbinu mnogih prije njega u klubu.Kod Mourinha se neće baš previše naigrati osim u slučaju ozljede Cole-a.

Mou je tip da ima jedno 5 igrača koje ne mjenja osim ako ne mora.

Cole je svakako jedan od tih.

• 4 sedmice kasnije...

S obzirom koliko dugo nije igrao, jučer veoma solidan nastup. Sasvim zadovoljan sam, imamo odličan back-up za rutinera Colea. Nemam uopće straha kad ovaj ne igra, odnosno kad Ryan igra.

Izišao radi više opcija u napadu, samo to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.