17. april 2013.13 god. comment_117117 kada je zadovoljio. Jednom sam ga napljuvao,ali totalno se promenio na bolje. Sada kazite koga sledeceg da napljujem :D mozda i sledeci proradi :D Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117118 Nije se on ništa promijenio, ne može se igrač tek tako totalno promijeniti, pa nije s Marsa pao. To se mijenjaju mišljenja, jer ih pravite na osnovu jedne utakmice. Ja sam ga gledao još dok je bio u Norwichu i Readingu, znam o čemu pričam. Zbog toga me nervira kad počnu onakvi komentari kao na facebook pageu što znaju biti. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117131 Odlično odigrao, kao i u većini slučajeva na LB.. Vi ste ga pratili kad su ga stavljali na krilo pa mislite da je 0 Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117157 Misljenja sam da je dobar Ryan ali da je Shaw vec sada za klasu bolji od njega . A i Ryan je stariji 4-5 godina . Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117206 Kao i uvjek kada je na svojoj poziciji, veoma kvalietno. ;) Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124272 Ne daj se Ryane, ja nikad neću prestat vjerovat u ovog momka, hoću da on i Ake sljedeće sezone ponosno predstavljaju Chelseajevu omladinsku školu. Prijavi
21. maj 2013.13 god. Autor comment_124298 Ne daj se Ryane, ja nikad neću prestat vjerovat u ovog momka, hoću da on i Ake sljedeće sezone ponosno predstavljaju Chelseajevu omladinsku školu. Svi mi želimo to, ali ako dođe Luke Shaw teško onda. Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133184 sad kad smo doveli gomilu krila bertrand nema potrebe da se gura u vezu,veliki plus i za njega i za klub veliki igrač biće on on i kol na beku - tamanica Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133189 Veoma drag igrac, mislim da je sposoban da mjenja veoma kvalitetno Cole-a ! Zbog igre na krilu je mnogima pao u ocima, iako mali nije kriv nista... Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135303 Liverpool se zainteresovao za našeg Bertieja, ali su ekspresno dobili odbijenicu. http://www.guardian.co.uk/football/2013/jul/20/chelsea-reject-liverpool-ryan-bertrand Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136065 Danas je zasluzio svaku pohvalu odlicno je odigrao i bio konstantno aktivan..njegovom igranju na krilu je sigurno dosao kraj i zbog toga mi je drago jer Bertranda mnogi ne cijene kao igraca upravo zbog toga sto svoje misljenje o njemu zasnivaju na utakmicama kada je on igrao krilo sto nije njegova pozicija. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136069 Ne znam da li ste primjetili koliko je napredak u igri ostvario koliko je brzi i prodorni nego prosle sezone mislim bio je brz ali nije imao tu tehniku cesto bi se izgubio takodje popravio i centarsut ne salje vise balone nego naprotiv veoma dobre i korisne lopte, popravio se i u odbrani sjajno momak samo tako nastavi boli te kurac sta pricaju za tebe ;) Prijavi
27. juli 2013.13 god. comment_136306 neznam stvarno,meni je isti ,uvek je on dobar bio,al ajd,nikad nisam ni sumnjao u njega Prijavi
5. august 2013.13 god. comment_137579 Sretan rođendan i da nam budeš bar kao A. Cole...jbg bas sam skroman :P Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145124 valda ce dobit prlikiu prooti swindona Igra od prve "The people who didn't play today are going to play. Juan and David Luiz and Michael Essien, Bertrand, and Azpilicueta." "I have to create a balance in the bench. I must have players to cover every position. That's what I have to do. I have Azpilicueta to give cover to the full-backs and central defence, because Ivanovic can go central defender, Essien as a central midfielder, Lampard for his traditional position, and three attacking players, one striker and after that De Bruyne and Willian." Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145398 Doživljava sudbinu mnogih prije njega u klubu.Kod Mourinha se neće baš previše naigrati osim u slučaju ozljede Cole-a. Mou je tip da ima jedno 5 igrača koje ne mjenja osim ako ne mora. Cole je svakako jedan od tih. Prijavi
20. oktobar 2013.12 god. comment_148044 S obzirom koliko dugo nije igrao, jučer veoma solidan nastup. Sasvim zadovoljan sam, imamo odličan back-up za rutinera Colea. Nemam uopće straha kad ovaj ne igra, odnosno kad Ryan igra. Izišao radi više opcija u napadu, samo to. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.