Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ryan Bertrand (2010-2015, 56 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 563
  • Pregledi 34,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja bih ga ostavio u klubu jer ako ce Filipe igrati on bi mogao biti dobra zamjena + Englez je što je dobro.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

skoro pa sigurno odlazi iz kluba, želi se smjestiti negdje gdje će moći redovno igrati. Navodno će ga sljedeći tjedan Liverpool pokušati dovesti , spominje se ponuda od 8 milijuna funti. Cilj im je dovesti 2 beka u ovom prijelaznom roku, a nakon što ih je Ben Davies navodno odbio, pick je pao na Ryana.

Ako je Liverpool stvarno zainteresovan, treba staviti početnu cenu 20 miliona funti, daće budale.

Što se Ryana tiče, dobar igrač, solidan. Nažalost ne i vrhunski..

Nisu telad tolka da daju 20m funti ali jedno €15m bi bio odličan transfer. 

Upravu je Kale treba Liverpoolu postavit visoku početnu cijenu za Ryana, vidite da ljudi u posljednje vrijeme nešto opasno puše ako do realizacije transfera ne promjene dilera onda imamo velike šanse da ih oderemo.

Ako od prodaje Bertranda i Marina maznemo 20-23 miliona eura biće vrhunski posao..

Southamton bi izvuko 20 :) Dobro možda sam i ja preterao, ali treba postaviti visoku cenu, jer Liverpoola svi deru sa transferima a ludaci daju velike pare za svakog :)

Baš mi je drago da je izabran Soton jer mi je jako drag klub a i sada kada nema Shawa biče idealan za njegov razvoj...

Čovek uskoro puni 25 godina.

Čovjek se razvija i napreduje dok je živ. :fuhrer:

Mogao bi on biti solidna zamjena na beku kada Bane ode za par godina. Nije ni Bane mlad više...

jer bi onda aspi trebao igrati na svojoj prirodnoj strani

Ma nema od njega hljeba u Chelsea, kad on u 25oj godini ide na pozajmicu..
Nek mu je sretno, igraće sigurno, valjda će Soton otkupiti ugovor na kraju sezone (nzm koliko još ima ugovor sa Chels)

Dobro je ovo. Bitno je da je ukljucena mogucnost da ga Soton kupi za 10m funti. A Bertrand je prekaljeni as, osvajac LS.

• 2 mjeseca kasnije...

Zasad ima odlicnu sezonu u Sautemptonu, jos su u vrhu a jos on igra odlicno, nije moglo bolje da ga snadje :D

• 2 sedmice kasnije...

prema nekim istraživanjima nzm ni ja

drugi najbolji odbrambeni igrač PL, posle Lejtona Bejnsa

po nekim bodovima

Terry je 6. a Bane Ivanović 4.

drago mi je što igra, zaslužio je..jbg u Chelsea nema mjesta a neće ni imati nikako tako da najbolje da Soton otkupi

jest al čini mi se da je bio dogovor da cena bude 10 milina funti,nije to loše al s obzirom na to kako igra,trebalo bi zaradit na njemu mnogo više,kad se jedan shaw prodaje za 30 miliona

inače,jedan od gorih poteza kluba u zadnjih par godina,nije on svetska klasa ali bi nama završavao posao sasvim pristojno

iako mi je luis dobar igrač,bode mi u oči to što ima 29 godina

Jest kurac los potez kluba. Kad je bio kod nas bio je totalno sterilan i nedorecen. Ako se uzme tih 10m odlicno i njemu neka je sa srecom.

• 3 sedmice kasnije...

Bravo macko, dominacija si mi :) Samo tako nastavi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.