Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ryan Bertrand (2010-2015, 56 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 563
  • Pregledi 34,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Srecno Ryan,najbolje za njega. Iako ga nesto nisam pre gotivio,postao mi je drag,nemam pojma sto. Ajde zablistaj u Aston Vili. 

Ryan je davno prevazišao posudbe, ali eto žalosno je da ga se ovako škartira u Villu nakon što je dokazao da ima kvalitetu za Chelsea (možda ne u prvom sastavu, ali sigurno za rotacije). Treba momak otići na ljeto, nema ovdje kruha za njega kad je ovakav klub.

Jedino što bi možda malo popravilo raspoloženje nakon ovog je dolazak Shawa, mada će se to jako teško izvesti s ovim ciframa.

Mislim da je dobar potez uprave sto ga poslala na pozajmicu da mu do kraja sezone pokusaju sto vise dici cenu.Naravno ima nekih kojima je mozda ovo los potez,ali meni uopste nije.

Moze on i bolje od Aston Ville. Zelim mu puno srece i uspjeha da sljedece godine ode u jaci klub jer je dobar igrac koji izvrsava naredbe trenera. Majstore osvojio si Ligu Prvaka, igrao u prvoj postavi. Glavu gore, gdje god da odes ti si PLAVI, ti si evropski sampion.

Sta reci... Zao mi coveka, sto rece Adis Plavac je... Jedva cekam da ga vidim protiv Baneta tenkiste B)

Ko da ces ga vidjet :D VJerovatno ne moze protiv Chelsea nastupati.

Nemoze sigurno nastupit tako je pravilo u engleskoj

Inače meni vrlo drag igrač zao mi je sto ove godine nije dobio priliku :(

A neko mora doći ne može se ostat na 3 beks nema sanse

nece on uspjeti kod nas vjerujte,ova posudba je da igra samo koliko toliko,bolje da igra tamo nek da sjedi na tribinama,mislim da ce na ljeto se krenuti po Shawa a sto se tice toga nemam nista protiv momak je igracina.

• 2 mjeseca kasnije...

Znaci Bertie ide na ljeto. Dosta mu je i Chelsea dao, ipak momak je zaigrao finale LP.

Nema kvalitet za prvih 11 to je sigurno. Cole je bolji od njega..

Na kraju najbolje da ode u Katar da bar igra.

Zdravo razmislja momak , samo napred ,ostace mu u lijepom sjecanju Di Matteo i Liga sampiona .Ima ovaj momak jos mnogo toga da pokaze.

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.