Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ryan Bertrand (2010-2015, 56 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 563
  • Pregledi 34,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Blues_95' timestamp='1345966425' post='74037']
Jucer me iznenadio . U odbrani je bio odlican . Odlican tandem su on i Ash na lijevoj strani . Imao je jednu odlicnu priliku kada mu je Torres ostavio loptu a ovaj sutao pravo u Krula . U drugom poluvremenu je imao jedan odlican sut , steta sto nije usla u go .

[b]Mora poraditi na centarsutu . Jucer je nekoliko puta centrirao u stilu Bosingwe [/b].
[/quote]

Jednom je tako centrirao, mada i to me začudilo jer momak ima, pa usudio bih se reći najbolji centaršut od svih naših igrača. Svaka je u sekundu tačna..

Al doduše, ne može se svaka potrefit kako zamisliš. Sljedeća će aBd pravo na glavu Torresu, a ovaj lagano je u mrežu.. ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1345977977' post='74077']
[b]Jednom[/b] je tako centrirao, mada i to me začudilo jer momak ima, pa usudio bih se reći najbolji centaršut od svih naših igrača. Svaka je u sekundu tačna..
[/quote]

kad već brojimo, ja sam vidio 2 puta da je centrirao katastrofalno

ali ne brine me to previše, jer inače nema problema s tim
[quote name='how yes no' timestamp='1345977977' post='74077']
Jednom je tako centrirao, mada i to me začudilo jer momak ima, pa usudio bih se reći najbolji centaršut od svih naših igrača. Svaka je u sekundu tačna..

Al doduše, ne može se svaka potrefit kako zamisliš.[b] Sljedeća će aBd pravo na glavu Torresu[/b], a ovaj lagano je u mrežu.. ;)
[/quote]
a zasto ne mati
btw jucer su nam centar sutevi bili ocajni bice zbog kise jer i cole je fula i ramiz
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1346022677' post='74293']
[b]a zasto ne mati[/b]
btw jucer su nam centar sutevi bili ocajni bice zbog kise jer i cole je fula i ramiz
[/quote]

Nizak je ;) :P
[quote name='Brane' timestamp='1344210605' post='69044']
Eto rođendan mu je bio, a ja sam baš nekako siguran da će sljedeći dočekati kao engleski reprezentativac.
[/quote]

Malo pomalo, u ovo vrijeme sljedeće godine će već bit standardan član reprezentacije.
Ryan Bertrand has agreed a new contract at Chelsea until 2017 which will reportedly double his money. (Sunday Mirror)
Lijepe vijesti i potvrda da klub na njega ozbiljno računa i za vrijeme, ali i nakon odlaska velikog Ashleya. Bolju vijest nisam mogao pročitati trenutno.
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1346421738' post='75862']
Profesor i učenik u Monte Carlu:

[img]http://m.ak.fbcdn.net/a6.sphotos.ak/hphotos-ak-prn1/558252_10151129716253844_992314676_n.jpg[/img]
[/quote]

Došli u Monte Carlo, iznajmili kurve u sobu, odradili ih, napušili se i nafiksali. RDM donio nargilu s kokainom. Ostalo je povijest.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2197079/Ryan-Bertrand-signs-new-Chelsea-contract.html?ITO=1490

Mislio sam da je ranije produzio ugovor...
http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/2337-betrand-potpisao-novi-ugovor.html

Počeo sve više dobijati šansi u prvom timu, nastup u finalu LP, nastup na Olimpijskim Igrama, debi za 'A' selekciju Engleske, prvi profesionalni gol za Chelsea, novi poziv za Englesku, novi ugovor sa Chelsejem. Kakva godina za Bertranda ! =D>
AVB ima odlican nos za transfere... ali ovo mu je najbolji potez... bolji i od dovodjenja Cahill-a... Sto je vjerovao u ovog mladica i gurnuo ga u vatru... Bit ce Bertrand nasa nova legenda.. nadam se da ce i zavrsit karijeru u Chelseau ugledavsi se na Terry-a, Lamparda itd...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346845904' post='77130']
AVB ima odlican nos za transfere... ali ovo mu je najbolji potez... bolji i od dovodjenja Cahill-a... Sto je vjerovao u ovog mladica i gurnuo ga u vatru... Bit ce Bertrand nasa nova legenda.. nadam se da ce i zavrsit karijeru u Chelseau ugledavsi se na Terry-a, Lamparda itd...
[/quote]

Izvini, a ko je to gurnuo Bertranda u vatru???
[quote name='how yes no' timestamp='1346849813' post='77137']
Izvini, a ko je to gurnuo Bertranda u vatru???
[/quote]
Robbie,naravno :D
[quote name='VahaCFC' timestamp='1346850771' post='77140']
Robbie,naravno :D
[/quote]

AVB ga je ostavio u klubu.. nije ga dalje slao na kaljenje po raznoraznim posudbama... dao mu je tu i tamo priliku... a Robbie je nastavio samo ono sto je AVB zapoceo...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346845904' post='77130']
[/quote]istina da je kod Boasa i Dimatea najvise dobivao sansi da igra ali nikako nemozes reci da ga je otkrio Boas kad je igrao nekoliko puta i kod Carla Ancelotia sjecam se utakmice kad je Vananholt dao gol tad je Bertrand igrao cijeli susret
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346850763' post='77139']
Andre Villas Boas
[/quote]

how yes no

Odigrao dvije tekme kod njega i to u Carling cupu, a u ostalim tekmama kad je falio Cole gurao je ili Fereiru ili Bosingwu na tu poziciju. Bertranda nije bio ni uvrstio u ekipu za LP.

I ti sad pričaš kako mu je on dao šansu... Mani šuplje ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1346854378' post='77144']
how yes no

Odigrao dvije tekme kod njega i to u Carling cupu, a u ostalim tekmama kad je falio Cole gurao je ili Fereiru ili Bosingwu na tu poziciju. Bertranda nije bio ni uvrstio u ekipu za LP.

I ti sad pričaš kako mu je on dao šansu... Mani šuplje ;)
[/quote]

potežeš me za jezik... :D :P

igrao je on kod AVB-a skoro sve tekme i u carling cupu i u FA cupu... a u prvenstvenim tekmama se AVB nije usudio tolko riskirat pa je skoro uvijek igrao A. Cole ali kad on nije mogao onda je krpao tu poziciju s Ferreirom ili Bosingwom... mada mi nije jasno zasto je to radio... ali i za vrijeme AVB-a Bertrand je bio poceo mislim da jednu, dvije tekme od prve minute u ligi kolko se sjecam...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346859447' post='77151']
potežeš me za jezik... :D :P

igrao je on kod AVB-a skoro sve tekme i u carling cupu i u FA cupu... a u prvenstvenim tekmama se AVB nije usudio tolko riskirat pa je skoro uvijek igrao A. Cole ali kad on nije mogao onda je krpao tu poziciju s Ferreirom ili Bosingwom... mada mi nije jasno zasto je to radio... ali i za vrijeme AVB-a Bertrand je bio poceo mislim da jednu, dvije tekme od prve minute u ligi kolko se sjecam...
[/quote]

dobro svi vidimo tvoj nick, ali dosta je pretjerivanja s AVB-om
još samo čekam izjavu da je AVB najzaslužniji za ligu prvaka

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.