11. oktobar 2012.13 god. comment_83084 Zbog tog Ryanova tweeta ( [b][i]" Just to clarify.... Its not a "sore throat" Im ill. swollen glands in my neck... And constant headache for 3 days now and freezin cold," Bertrand explained on Twitter. "Do you think a "sorethroat" could stop me being apart of a match for my club or country? #yourf******nuts this is what every boy dreams of. "[/i][/b] ) se digla dosta velika prašina, međutim evo i Roy Hodgson staje u njegovu obranu, a iz saveza su se oglasili da nikakav postupak neće pokretati ( što je i logično ), iako su neke novine i to zahtjevale. http://www.footymad.net/football-news/hodgson_defends_laudable_bertrand_5574069/index.shtml Prijavi
12. oktobar 2012.13 god. comment_83197 To je k'o da ja sad kažem... "Samo da raščistim, nisam slomio nokat, slomio sam nogu, polomljen sam... i imam konstantne bolove u koljenu 3 dana za redom kao i temperaturu. Mislite da bi me polomljeni nokat spriječio da dođem na faks?" Novinari, novinari, pakao vam ne gine... Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86246 Primijetio sam večeras jednu stvar kod njega, a to je da je fizički nevjerovatno spreman. Konstantno ide gore-dole, neprestani sprintevi na toj lijevoj strani, ubacuje se, omogućava da igramo u širinu, defanzivno besprijekoran (nisam primijetio greške, ako su i bile bile su minimalne). Vrijedit će nam što imamo ovakve bekove kad dođe zgusnuti period. Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86249 Vrlo dobro je odigrao,ali ga danas nije hteo centarsut nikako. Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86308 Kao da nije htio centrirati, ali dobro. Trudi se i odličan je borac. Kako se samo bacio i izblokiro kad je jedan igrač Ref Uniteda šuta. Ne znam koji je bio. Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86319 Bio vrlo dobar sinoć, u defenzivi pogotovo. U igri prema naprijed se trudio i lijepo se priključivao našim akcijama, ali kao što i drugovi iznad rekoše, centaršut ga nije htio sinoć, centaršut koji mu je jedna od jačih karakteristika. Upravo zbog toga i ne sumnjam da će to biti još bolje u buduće. Prijavi
1. novembar 2012.13 god. comment_86326 Sjajna predstava, centarsuti mogu bolje ali sve u svemu odlican. Prijavi
5. novembar 2012.13 god. comment_87130 [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2227902/Ryan-Bertrand-says-Chelsea-good-start.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2227902/Ryan-Bertrand-says-Chelsea-good-start.html[/url] U pravu je. Prijavi
7. novembar 2012.13 god. comment_87583 Danas je kriminalan bio! KRIMINALAN! Sve što je Šahtar napravio napravio je po njegovoj strani. Sine nema tebi prilike još dugo ako Ashley bude zdrav. Ashley mora dobit novi ugovor! Mora! Prijavi
7. novembar 2012.13 god. comment_87588 Pod hitno zaboravit ovako blijedu partiju, moze on bolje. Prijavi
7. novembar 2012.13 god. comment_87592 Tako je, kod drugog gola je stajao previsoko, i popili smo gol radi toga, isto je odigrao ko i Cole protiv man utd-a, dobili na onu stranu dva gola bzvz Prijavi
7. novembar 2012.13 god. comment_87593 [quote name='Elao' timestamp='1352324866' post='87588'] Pod hitno zaboravit ovako blijedu partiju, moze on bolje. [/quote] U pravu si,veceras je izgledao potpuno rezervisano. Prijavi
7. novembar 2012.13 god. comment_87597 veceras najlosija partija Bertranda,neznam sta mu je na samom pocetku utakmice totalno se izgubio,i drugi gol koji smo primili stajao je visoko i primili smo gol.Naprijed nije ponudio nista. Prijavi
7. novembar 2012.13 god. comment_87623 katastrofa je bio, najlošija partija što sam ga gledao u obrani puhao, a u napadu ništa nije napravio falilo je tu ipak iskustvo Asha u tako važnoj utakmici (iako ni to nije neka garancija, što smo vidjeli u prvoj tekmi...) Prijavi
7. novembar 2012.13 god. comment_87632 To što vi govorite reći će samo fudbalski laici. Pa i Cole je posljednjih nekoliko utakmica jako loš bio. Očito problem nije u toj poziciji. Pogledajte koliko puta napadi dolaze preko krila, a koliko puta preko desnog beka Šahtara. Srna nam je visio na našoj polovini i to je strašna snaga Ukrajinaca. Njihova oba beka su nevjerovatna, apsolutno strašna trka i igra. Ryanov igrač je krilni i on ga je čuvao dosta dobro. Međutim, tu i dolazi do problema. Taj igrač je ulazio često u sredinu i ostavljao iza sebe puno prostora gdje je utrčavao Srna i redovno imao livadu ispred sebe. Mi pokušavamo igrati napadački i nadigravati se, zbog toga su nam u ekipi sva trojica izrazito napadačkih igrača, posebno Hazard i Mata. Onda dođeš u situaciju da ti se bek nađe sam protiv dvojice protivničkih igrača u napadu pa si u belaju tu, jer je deficiti igrača. Sam je Cahill danas rekao da je Šahtar odlična ekipa, i da su u ponekim trenucima napadali sa 5-6 igrača. Ryan nije odigrao toliko loše koliko ga pljuju poneki. Mogao bih ruku u vatru staviti da bismo imali iste probleme i sa Coleom u ekipi. Podrška Ryanu ! Prijavi
7. novembar 2012.13 god. comment_87636 Njegov nastup večeras se može opisati ovom pesmom http://www.youtube.com/watch?v=F55nCdoqw_o Prijavi
8. novembar 2012.13 god. Autor comment_87677 [quote name='Wisey' timestamp='1352326630' post='87632'] Mogao bih ruku u vatru staviti da bismo imali iste probleme i sa Coleom u ekipi. Podrška Ryanu ! [/quote] Nemaš šta ruku stavljati u vatru. U onaj utakmici što se igrača u Donjecku Cole je bio još lošiji nego Bertrand danas. Prijavi
8. novembar 2012.13 god. comment_87678 Nisam vidija da itko od nas nije da podršku ryanu samo smo konstatirali i ja isto da je da nas bija loš možda najgori do sada šta se tiče utakmica koje je starta... Po meni on i ramires podjednako podbacili... Glavu gore rezultat se piše Prijavi
8. novembar 2012.13 god. comment_87680 iako je podbacivao, dobro se opet drzao, moze on dosta bolje od ovoga, nije bila njegova noc, i na njegovu srecu smo pobjedili, inace je po njegovoj strani palo bas 2 gola koja smo primili Prijavi
8. novembar 2012.13 god. comment_87683 jesu oba gola po njegovoj strani, i dijelom njegova krivica al momak se trudio i izblokirao prsima čist pogodat Šahtara Prijavi
8. novembar 2012.13 god. comment_87724 Jučer je pružio valjda najlošiju partiju od kada je u Chelseaja, srećom nije utjecala na rezultat na kraju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.