19. august 2012.14 god. Autor comment_72116 [quote name='Wisey' timestamp='1345417032' post='72114'] Al je bolji od Maloude. [/quote] Ne znam šta bih ti rekao. Istina ne bruka se kao Malouda koji puca na gol a lopta ode na treći red tribina. Ali imao NULA (0) prodora danas što mi je zabrinjavajuće. Ne da mi je Ryan zabrinjavajući, nego mi je zabrinjavajuće RDM-ovo guranje igrača obrane na tako ofenzivnu poziciju. Po meni bi uvijek ali uvijek na poziciji lijevog krila igrali Marko Marin ili Juan Mata. Kakav Bertrand, on može i mora biti samo Coleov backup. Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_72119 Probio je on 2 ili 3 puta. Jednom petom zavrtio igrača, protutnjao kao brzi voz, nabacio za Lampsa i stari Lamps bi to zakuco ljevicom, ali ovaj se smotao i izgubio loptu. Nemamo drugog rješenja trenutno osim ovog, Ramires je imao povredicu, Marin isto tako out. Prijavi
19. august 2012.14 god. Autor comment_72121 [quote name='Wisey' timestamp='1345417597' post='72119'] Probio je on 2 ili 3 puta. Jednom petom zavrtio igrača, protutnjao kao brzi voz, nabacio za Lampsa i stari Lamps bi to zakuco ljevicom, ali ovaj se smotao i izgubio loptu. Nemamo drugog rješenja trenutno osim ovog, Ramires je imao povredicu, Marin isto tako out. [/quote] Imamo rješenje. Mata desno, Hazard lijevo, Lampard u sredini. Iza Mikel kao DMF i Oscar kao playmaker i pokretač akcija. Samo što ovo rješnje RDM ne želi ili još uvijek nije spreman na to. Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_72122 Prije da će Lampard igrati pozadi a Oscar ispred njega. Što je i logično jer je Oscar prava desetka. Ali danas kažem, prerano je bilo za Oscara tako da se moralo ovo odraditi. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72155 Možda je Ditteu žao što ovakav igrač mora sediti na klupi, pored Kešlija (), pa ga gura gdje mu nije mesto. Inače imao je jedan moćan dribling. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72178 Nije bio tako loš na krilu al ipak zna se gdje mu je mjesto, i Ashley Cole sa LB zna nekad probit i driblinge i sve al opet nije mu tu mjesto Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72184 Prvo poluvrijeme nije apsolutno nista , nista napravio . U napadu nije niti pokusao nesto napraviti , u odbrani je imao samo jednu intervenciju kada je izbio loptu ispred Mosesa . U drugom poluvremenu se malo popravio , jedan dobar dribling (ono petom) , ali to je bilo to . Po meni ispod prosjecna partija Ryana . [quote name='Wisey' timestamp='1345417597' post='72119'] Probio je on [b]2 ili 3 puta[/b]. Jednom petom zavrtio igrača, protutnjao kao brzi voz, nabacio za Lampsa i stari Lamps bi to zakuco ljevicom, ali ovaj se smotao i izgubio loptu. Nemamo drugog rješenja trenutno osim ovog, Ramires je imao povredicu, Marin isto tako out. [/quote] 1 je probio . I naveo si kada je to bilo . Necemo samo sebi zamazivati oci . Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72225 a ne brojiš to što je zatvarao prilaze našem golu, kad Cole ode naprijed... Zato je Moses i otišao na Banetovu stranu, jer mu nije baš najbolje išlo kod Colea i Bertranda.. To što nije prolazio po krilu, nema veze. On je svoj posao, sigurno obavio i nije odigrao ispod prosječnupartiju, već veoma solidnu. Ako ništa pogledaj ponovo tekmu, pa se uvjeri... Jbt. pojedini, od svih igrača očekuju da su Hazardi, Mate, Ronaldo ... Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72243 Bezveze lupate nesta jer nemate veze kakvu mu je ulogu dao Di Matteo ! Prijavi
20. august 2012.14 god. Autor comment_72257 [quote name='sisa01' timestamp='1345464680' post='72243'] Bezveze lupate nesta jer nemate veze kakvu mu je ulogu dao Di Matteo ! [/quote] Prosvijetli nas. Reci. Prijavi
21. august 2012.14 god. comment_72472 Wishper2 i dalje misliš da sam baksuz iako mu je ovo već treća utakmica zaredom kju igra na poziciji krila,možda je i RDM ima mišljenje da je Bertrand još uvijek loš u defanzivi. Jel evo ti recimo primjer Evertona bilo je par situacija kada je Baines igrao krilo a inače je prvi izbor na beku. Mogao je i RdM to isto napravit Colea stavit na krilo a Rayana na beka no nije i tu dolazimo do onoga što ja tvrdim a to je da je Rayan loš u defanzivno dijelu igre. Prijavi
21. august 2012.14 god. comment_72481 [quote name='Wisey' timestamp='1345545674' post='72479'] A možda je Cole najbolji lijevi bek na svijetu. [/quote] Ne treba to mozda. Prijavi
21. august 2012.14 god. comment_72483 [quote name='Ercov' timestamp='1345545945' post='72481'] Ne treba to mozda. [/quote] Koristim se njegovom tehnikom gore. Prijavi
21. august 2012.14 god. comment_72484 [quote name='Wisey' timestamp='1345546073' post='72483'] Koristim se njegovom tehnikom gore. [/quote] Aha,ukapirao sam.Kasno paljenje kod mene. Prijavi
25. august 2012.14 god. comment_73889 Solidan imao par sitnih grešaka no solidna utakmica je iza njega Prijavi
25. august 2012.14 god. comment_73905 [quote name='Spaha' timestamp='1345915264' post='73809'] nisam gledao prvih 45 min, kakav je bio ? [/quote] Bio je dobar. RDM ga je i postavio unutra da s Ashleyem zatvori Ben Arfu i mogu ti reći da su i više nego uspjeli. Ovoga nije bilo na terenu skoro nikako. Eto, prema nazad je odradio sve korektno, a nekoliko se puta kvalitetno priključivao napadu, nekoliko centaršuteva poslao. Uglavnom, bio je dobar. ( O prvom poluvremenu pišem, u drugom je bio još bolji ) Prijavi
25. august 2012.14 god. comment_73934 [quote name='Brane' timestamp='1345922865' post='73905'] Bio je dobar. RDM ga je i postavio unutra da s Ashleyem zatvori Ben Arfu i mogu ti reći da su i više nego uspjeli. Ovoga nije bilo na terenu skoro nikako. Eto, prema nazad je odradio sve korektno, a nekoliko se puta kvalitetno priključivao napadu, [b]nekoliko centaršuteva poslao[/b]. Uglavnom, bio je dobar. ( O prvom poluvremenu pišem, u drugom je bio još bolji ) [/quote] nekoliko lopti je izbacio iz Stamforda, ali nema veze, bit će drugi put bolje Prijavi
25. august 2012.14 god. comment_73953 Ja mislim da je svoj posao obavio. Igrao je vjerovatno da uz Ashleya zatvori Hatema. To su uspjeli i misija je završena. Naprijed nam nije ni trebao plaho Prijavi
25. august 2012.14 god. comment_73961 Solidna partija Bertranda. Više je obavljao u defanzivi, a ovo ofenzivno ostavljao tehnički potkovanijim igračima kao što su Mata i Hazard. Mislim da mu treba još iskustva i minutaže. U par navrata mi se činilo kao da se samo htio riješiti lopte, ali doći će sve na svoje. Prijavi
25. august 2012.14 god. comment_73969 Neznam zasto mu stalno forsira novu poziciju kada mozemo slozit puno jacu vezu kada bez njega ,, valjda protiv jacih ekipa zeli bolju defanzivu .., nije ni ovo lose ali moze puno bolje, Torresu trebaju kvalitetne lopte sa strane gdje on igra ,, Prijavi
25. august 2012.14 god. comment_73975 On i Ash magistrirali na lijevoj strani. Ne može niko proći. Prijavi
25. august 2012.14 god. comment_73984 Mislim da ce njegovim igrama na krilu doci kraj, kad Moses bude registrovan, a Marin spreman... Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74037 Jucer me iznenadio . U odbrani je bio odlican . Odlican tandem su on i Ash na lijevoj strani . Imao je jednu odlicnu priliku kada mu je Torres ostavio loptu a ovaj sutao pravo u Krula . U drugom poluvremenu je imao jedan odlican sut , steta sto nije usla u go . Mora poraditi na centarsutu . Jucer je nekoliko puta centrirao u stilu Bosingwe . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.