5. septembar 2012.14 god. comment_77159 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346859447' post='77151'] ali i za vrijeme AVB-a Bertrand je bio poceo mislim da jednu, dvije tekme od prve minute u ligi kolko se sjecam... [/quote] NIje nijednu, nemoj sad da tražimo. Mislim da je glupo ikako postavljati ko je zaslužan za njegov napredak. Uostalom, taj se čovjek usudio staviti ga u finalnoj utakmici LP. Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77161 [quote name='Rikky Luiz' timestamp='1346860555' post='77159'] NIje nijednu, nemoj sad da tražimo. Mislim da je glupo ikako postavljati ko je zaslužan za njegov napredak. Uostalom, taj se čovjek usudio staviti ga u finalnoj utakmici LP. [/quote] Ma nisam ja nista rekao da je AVB najzasluzniji... nego sam samo natuknuo da mu je od svih transfera i bla bla bio najbolji bas ovaj potez sto nije Bertranda ponovo slao na posudbe nego ga je zadrzao u klubu i davao mu konstanto prilike u carling cupu i fa cupu... A i sjecam se dobro tekme protiv Evertona u ligi, koju smo izgubili. Bertrand je odigrao od prve minute. a sad dali je još koju odigrao u ligi za vrijeme AVB-a nebi znao, trenutno se ne mogu sjetit, ali neki filing mi govori da je... Ali najbitniji za njegov napredak je on sam... Robbie mu je samo dao priliku i nije pogrijesio... Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77179 Nemojte se ni vi praviti ludi . Sta bi bilo da je AVB stavio Ryana , Josha , Romelua prilikom onih rezultata ? Kakva bi tek pljuvanja dozivio od strane navijaca . Za vrijeme AVB nije bilo mjesta za mlade igrace , jer su rezultati bili ocajni i nije smjeo gurati mlade nade u vatru prilikom takve situacije . Uvjeren sam da bi bila drugacija situacija da je Chelsea bio u dobroj formi , vecina mladica bi dobila svoju priliku . Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77191 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346859447' post='77151'] potežeš me za jezik... igrao je on kod AVB-a skoro sve tekme i u carling cupu i u FA cupu... a u prvenstvenim tekmama se AVB nije usudio tolko riskirat pa je skoro uvijek igrao A. Cole ali kad on nije mogao onda je krpao tu poziciju s Ferreirom ili Bosingwom... mada mi nije jasno zasto je to radio... ali i za vrijeme AVB-a Bertrand je bio poceo mislim da jednu, dvije tekme od prve minute u ligi kolko se sjecam... [/quote] Haj nabroj te silne tekme... Naravno, nema ih... Možeš pričat šta god ti volja, ali hvala Allahu pamet me još uvjek solidno služi, također hvala Allahu, odgledah haman pa sve tekme prošle sezone i znam šta pričam... Nisi u pravu, to će ti potvrditi, haman pa svi ovdje.... I nemoj inata tjerat, bezze ti je to @blues Pa kako ga ond Di Matteo poče forsirati, dobio je istu ekipu koja je imala slabe rezultate.. Pa frajer je Ryanu dao šansu u finalu LP, hej u finalu LP.. Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77197 [quote name='how yes no' timestamp='1346871264' post='77191'] Haj nabroj te silne tekme... Naravno, nema ih... Možeš pričat šta god ti volja, ali hvala Allahu pamet me još uvjek solidno služi, također hvala Allahu, odgledah haman pa sve tekme prošle sezone i znam šta pričam... Nisi u pravu, to će ti potvrditi, haman pa svi ovdje.... I nemoj inata tjerat, bezze ti je to @blues Pa kako ga ond Di Matteo poče forsirati, dobio je istu ekipu koja je imala slabe rezultate.. Pa frajer je Ryanu dao šansu u finalu LP, hej u finalu LP.. [/quote] onda kad ja pisem gluposti, onda ih vajda pisu i ovi: [url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/ryan-bertrand/leistungsdaten/spieler_40611_2011.html"]http://www.transfermarkt.co.uk/en/ryan-bertrand/leistungsdaten/spieler_40611_2011.html[/url] Znaci u Carling cupu odigrao sve tekme, a u FA cupu samo jednu tekmu nije odigral pod vodstvom AVB-a... U ligi je odigrao kako sam i rekao protiv Evertona...samo sto sam malo pomijesao... mislio sam da je igrao od 1 minute ali nije, igrao je zadnjih 15 min... I onda mi dokazi da nije sve kako sam ja rekao osim lige... Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77202 [quote name='how yes no' timestamp='1346871264' post='77191'] Haj nabroj te silne tekme... Naravno, nema ih... Možeš pričat šta god ti volja, ali hvala Allahu pamet me još uvjek solidno služi, također hvala Allahu, odgledah haman pa sve tekme prošle sezone i znam šta pričam... Nisi u pravu, to će ti potvrditi, haman pa svi ovdje.... I nemoj inata tjerat, bezze ti je to @blues Pa kako ga ond Di Matteo poče forsirati, dobio je istu ekipu koja je imala slabe rezultate.. Pa frajer je Ryanu dao šansu u finalu LP, hej u finalu LP.. [/quote] Strasno me iritira taj tvoj rjecnik ali et' . Finale LP je odigrao silom prilika . Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77227 Jos malo pa će te tvrdit da AVB nije nit bio trener Chelsea... xD ali kako bilo da bilo zanemarimo sada AVB-a i RDM-a na ovoj temi i posvetimo se samo Bertrandu... Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77254 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346910539' post='77227'] Jos malo pa će te tvrdit da AVB nije nit bio trener Chelsea... xD ali kako bilo da bilo zanemarimo sada AVB-a i RDM-a na ovoj temi i posvetimo se samo Bertrandu... [/quote] jedino dobro što je AVB napravio je što je doveo Matu i što je sa sobom uzeo RDM-a za sve ostalo tu je RDM dosta o tom propalici AVB-u, samo negativnu energiju širi ovdje Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77256 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346873516' post='77197'] onda kad ja pisem gluposti, onda ih vajda pisu i ovi: [url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/ryan-bertrand/leistungsdaten/spieler_40611_2011.html"]http://www.transferm...40611_2011.html[/url] Znaci u Carling cupu odigrao sve tekme, a u FA cupu samo jednu tekmu nije odigral pod vodstvom AVB-a... U ligi je odigrao kako sam i rekao protiv Evertona...samo sto sam malo pomijesao... mislio sam da je igrao od 1 minute ali nije, igrao je zadnjih 15 min... I onda mi dokazi da nije sve kako sam ja rekao osim lige... [/quote] U Carling smo odigrali 3 tekme (gdje je igrao), u FA pokalu jednu je odigrao pod vodstvom AVB-a, ne znam protiv koga i eto to je to, uz tih 15 minuta protiv Evertona. To je jarane ništa, u tim tekmama je igrao i Lukaku i McEachran, a znaš i sam da smo svi haman sve po spisku AVB-u što im nije davao priliku za igru @blues U čemu je problem?? Zbog Allaha, jel?? E pa ja sam musliman, Allah mi je Bog, vjerujem u istog i tako ću pričat i pisati.. Tebi ako smeta, nemoj brate čitati Ako ti još nešto smeta, slobodno reci, raspravit ćemo Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77280 [quote name='how yes no' timestamp='1346934662' post='77256'] @blues U čemu je problem?? [b]Zbog Allaha, jel?? E pa ja sam musliman,[/b] Allah mi je Bog, vjerujem u istog i tako ću pričat i pisati.. Tebi ako smeta, nemoj brate čitati Ako ti još nešto smeta, slobodno reci, raspravit ćemo [/quote] Ne , Ne ! I ja sam musliman , postio ramazan ako ti to nesto znaci . Smeta mi stalno ubacivanje rijeci haman , vala i slicno . Ipak smo mi ozbiljan forum . Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77285 Hebala vas gramatika i priča oko toga tko je ubacio prvi u vatru Ryana. AVB ga je povremeno stavljao, dok mu je najviše povjerenja dao i najveću priliku pružio čovjek koji je radio u sjeni AVB-a, Roberto Di Matteo, no to sve sada nije bitno. Bitno je da mali rastura, da je produžio ugovor, da se na njega ozbiljno računa i da baš u njemu vide zamjenu za velikog Ashleya. Bezveze tjerate inat. Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77287 [quote name='Blues_95' timestamp='1346959726' post='77280'] Ne , Ne ! I ja sam musliman , postio ramazan ako ti to nesto znaci . Smeta mi stalno ubacivanje rijeci haman , vala i slicno . Ipak smo mi ozbiljan forum . [/quote] Aham, ok Ali eto ja haman tako pričam, koristim te riječi iz naroda i šta fali Bgt [quote name='Brane' timestamp='1346960482' post='77285'] Hebala vas gramatika i priča oko toga tko je ubacio prvi u vatru Ryana. AVB ga je povremeno stavljao, dok mu je najviše povjerenja dao i najveću priliku pružio čovjek koji je radio u sjeni AVB-a, Roberto Di Matteo, no to sve sada nije bitno. Bitno je da mali rastura, da je produžio ugovor, da se na njega ozbiljno računa i da baš u njemu vide zamjenu za velikog Ashleya. Bezveze tjerate inat. [/quote] Evo ja odustajeem od rasprave i buraz, avatar ti gori Prijavi
7. septembar 2012.14 god. comment_77316 nismo nit trebali doc na tu raspravu ali ok... takodjer odustajem... jer stvarno nema potrebe raspravljat o tome... Prijavi
18. septembar 2012.14 god. comment_78817 [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_maij8voA7K1qc0hbso1_250.gif[/img][img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_maij8voA7K1qc0hbso2_250.gif[/img] [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_maij8voA7K1qc0hbso3_250.gif[/img][img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_maij8voA7K1qc0hbso4_250.gif[/img] Prijavi
20. septembar 2012.14 god. comment_79371 Žao mi je samo što ga Robbie koristi na pogrešnoj poziciji u trenucima kada za to stvarno nema nikakve potrebe. Prijavi
26. septembar 2012.14 god. comment_80486 Nisam ga odavno pohvalio. Konačno jedan meč na svojoj prirodnoj poziciji. Briljantna partija sinoć zaokružena majstorskim golom. Ashley, nisi jedini koji zabija ! Sjajno sam nadopunjavao sa Piazonom, pogotovo prvo poluvrijeme. Bilo je to užitak pogledati, Lucas koji se voli ubaciti unutra na desnu nogu i time ostavlja prostor iza leđa koji Ryan osjeti i sjajno koristi svoju priliku. Bio je jedan od zapaženijih, konstantno na lopti i na protivničkoj polovini. Prijavi
9. oktobar 2012.13 god. comment_82738 [quote name='Whisper#2' timestamp='1349697048' post='82554'] Dobio poziv u repku, kao zamena povredjenom Gibsu.. [/quote] Posto ne pratim bas puno tog Gibsa moram ovdje pitati valjda cu dobiti pravi odgovor. Da li ce Bertrand moci igrati u repki ispred Gibsa tj. da li je Ryan kvalitetniji bek od ovoga ? Posto citam da je dobio poziv [b]kao zamjena povrijedjenom Gibsu.[/b] Prijavi
9. oktobar 2012.13 god. comment_82749 Naravno, samo što gibbs za konkurenciju ima nekakvog santosa, dok ryan jenog cole-a... gibbs odigro vise tekmi i zato je bio u prednosti... Prijavi
9. oktobar 2012.13 god. comment_82755 [quote name='how yes no' timestamp='1349812896' post='82749'] Naravno, samo što gibbs za konkurenciju ima nekakvog santosa, dok ryan jenog cole-a... gibbs odigro vise tekmi i zato je bio u prednosti... [/quote] To sto je ovaj reko Prijavi
10. oktobar 2012.13 god. comment_82846 [quote name='how yes no' timestamp='1349812896' post='82749'] Naravno, samo što gibbs za konkurenciju ima nekakvog santosa, dok ryan jenog cole-a... gibbs odigro vise tekmi i zato je bio u prednosti... [/quote] Pa dobro to,ali od sljedece sezone ce Ryan sigurno vise igrati mozda cak ako nas Cole napusti bude prvi izbor na lijevom beku.Zelio sam da znam samo je li taj Gibbs veci talenat od naseg Bertranda ili ovi topnici bacaju bombe.Dobro kod njih je to uobicajeno.Oni Podolskog smatraju WC i mrtvim Jenkinsonom mega talentom. Prijavi
10. oktobar 2012.13 god. comment_82866 znas ti ono, svako svog konja hvali. Nema šanse da će oni reći nešto u korist protivnika. Za većinu njih je Cazorla i najbolji vezni igrač u Engleskoj, pa ti kontaj. I uzmi u obzir da u Engleskoj igraju još Hazard, Mata, Oscar, Silva, Kagawa... Ukratko, oni su ti poput navijača looserpula, koji vjecito govore da imaju ekipu za sami vrh, a znamo gdje zavrsavaju. Što se tiče Ryana, dok je bio često u prvoj ekipi ( kraj prosle sezone, početak ove), bio je u prednosti nad tim rigipsom, što dovoljno govori.. Te, odlaskom Colea, frajer će biti prvi lijevi bek naše ekipe (osim ako Roman ne poludi pa dovede Marcela iz Reala ), samim tim vrlo moguće i engleske repke. Jedino mu može Baines smetati jer je iskusnji. Ryan je bolji igrač od rigipsa i tapija Prijavi
11. oktobar 2012.13 god. comment_83005 jos jedan... [url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/8158184/Chelsea-and-England-defender-Ryan-Bertrand-apologises-over-Twitter-expletive"]http://www1.skysports.com/football/news/11668/8158184/Chelsea-and-England-defender-Ryan-Bertrand-apologises-over-Twitter-expletive[/url] Prijavi
11. oktobar 2012.13 god. comment_83031 Opet seru po našim igračima. Inače, Ryan će propustiti San Marino zbog bolesti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.