30. decembar 2023.2 god. comment_351181 Onako, na prvu sam mislio da mu se lopta vratila posle kontakta sa golmanom, kad ono magija. Prijavi
30. decembar 2023.2 god. comment_351187 Nevjerovatan igrac, ubjedljivo najbolji u ekipi. Zvijer! Prijavi
30. decembar 2023.2 god. comment_351193 Definitivno najbolje pojacanje, oko ovakvih igraca treba graditi ekipu. Prijavi
31. decembar 2023.2 god. comment_351221 Eden Hazard kad je doso (slicne godine) prve sezone 14 golova 2 asistencije, druge 14 golova 8 asista. Kako je krenuo nadmasice ga. A nije nemoguce da bude prvi nas igrac sa 10+golova i 10+asista posle duzeg vremena. Uspeli do sada Hazard, Fabregas i Lampard. Prijavi
31. decembar 2023.2 god. comment_351222 Imao bi vec asistencije da su ovi zavrsavali ili barem 8 i 8 Mogao bi komotno imati 10 i 10 ako ne bude povreda nekih tezih. Prijavi
31. decembar 2023.2 god. comment_351225 56 minutes ago, hamco said: Kako si brzo prebolio Mounta Pomoglo je sto nije igrao za United haman nikako Iako i dalje mislim da ce im biti dobar transfer, cim pocne igrati konstantno. Prijavi
31. decembar 2023.2 god. comment_351226 Za sada najbolje pojacanje, iako su ga mnogi popljuvali. Prijavi
1. januar 2024.2 god. comment_351228 7 hours ago, Spaha said: Za sada najbolje pojacanje, iako su ga mnogi popljuvali. Vise su ljudi bacali sumnje na Joe Shieldsa. Taj koji zapika igraca, ne fula. Lavia ce dokazati sljedeci da je zvijer. Prijavi
1. januar 2024.2 god. comment_351240 Nisam očekivao da će se ovako brzo nametnuti. Od prve utakmice kada je dobio priliku pokazuje kvalitetu. Najboljima ne treba puno vremena, treba mu samo prilika da se pokaže. U Cityu je nije mogao dobiti, kod nas jeste. I njemu se još uvijek traži prava pozicija, ali kad je neko dobar to nije toliki problem. Prijavi
24. januar 2024.2 god. comment_352016 Prvi gol mirnoća pred golom, drugi gol prirodna reakcija i šut iz prve. Ne može jednostavnije, a 80% igrača u timu ne bi bilo u stanju zabiti oba. Prijavi
30. januar 2024.2 god. comment_352182 Ubica je mali, samo da još malo manje pepa loptu i da to završava. Međutim budući da je došao od Pepa to peglanje lopte je za očekivati. Magija je, mene podsjeća na Matu Prijavi
31. januar 2024.2 god. comment_352234 Mata je mnogo jednostavnije igrao. Bio svjestan fizickih nedostataka ali nadoknadjivao sve inteligencijom. Nikad nije drkao i carinio loptu. Mali ako nastavi s rolanjem i fintama bice pregazen u svakom derbiju. Prijavi
31. januar 2024.2 god. comment_352262 Lose odigrano bas, ali mora se i njemu desiti. Gura ga trener na poziciju napadaca sto ne moze igrati. Prijavi
1. februar 2024.2 god. comment_352280 Iako je najvece iznandjenje (u dobrom smislu) mislim da klub (uprava) pravi veliku gresku kad je on u pitanju. Stvarno igra dobro i pruza mnogo vise nego sto je ocekivano, a kad smo to vidjeli trebalo je nastaviti koristiti ga u tom pravcu. Sta smo mi uradili? Vidjeli da jedino od njega ima neke vajde i od toga da nam je bio squad igrac napravismo od njega glavnog igraca, sve se vrti oko njega, a mislim da je to jednostavno teret koji ne moze da nosi. Nema kapacitet za to sto se vidi u velikom broju situacija. Ne ulazi mi u glavu da jedan trener moze tako naivno da postupi cineci medvjedju uslugu igracu. Prijavi
1. februar 2024.2 god. comment_352283 Igra svoju prvu pravu seniorsku sezonu i ne možemo očekivati da odigra svaku utakmicu na visokom nivou. To što nam je on sa 20 godina daleko najbolji igrač i što se bez Gallaghera ne može zamisliti prva postava govori više o ostalim igračima. Prijavi
8. februar 2024.2 god. comment_352568 Ovog izgleda treba malo odmoriti. Sinoc je izgledao k'o da je na sahranu dosao, a ne na fudbalsku utakmicu. Prijavi
8. februar 2024.2 god. comment_352575 Pa Poch ima 3 razlike i ne vadi ga dokle, do 75 minute, a Palmer na skrge dise. Ne moze sebe igrac izbaciti osim da odglumi povredu. Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352708 Mali iz Sitija ozbiljan igrač! Za Alleskonnera je magistar! Nadam se da nema neka klauzulu u ugovoru u prečoj kupovini! Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352710 5 minutes ago, Corto Maltese said: Mali iz Sitija ozbiljan igrač! Za Alleskonnera je magistar! Nadam se da nema neka klauzulu u ugovoru u prečoj kupovini! Nema. Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352711 Just now, diablo_bih said: Nema. diablo bil mijenjao Mounta za Palmera? Jebo majku pa ja mislim da ni Mountova mama ne bi bila sigurna u tu odluku Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352712 2 minutes ago, hamco said: diablo bil mijenjao Mounta za Palmera? Jebo majku pa ja mislim da ni Mountova mama ne bi bila sigurna u tu odluku Ne bih, ima li ko da bi? Sta ce mi povrijedjen igrac citavu sezonu, imam Jamesa koji je takav, dosta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.