Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#10 Cole Palmer

Istaknuti odgovori

• Odgovori 592
  • Pregledi 28,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sto se mene tice moze u legende.   Mali je trazio dresove haalanda, viniciusa, bellinghema itd. Nikad nije pomislio na celsi igraca a i koga ce sve anonimusi. Sad neko vrijeme trenira u

• Diablo - nije to nista, najvjerovatnije blagi udarac klupsko saopstenje - palmer out mjesec i po dana

• he doesnt suffer from autism, he enjoys it

Objavljene slike

Eden Hazard kad je doso (slicne godine) prve sezone 14 golova 2 asistencije, druge 14 golova 8 asista. 

Kako je krenuo nadmasice ga. A nije nemoguce da bude prvi nas igrac sa 10+golova i 10+asista posle duzeg vremena. Uspeli do sada Hazard, Fabregas i Lampard. 

Nisam očekivao da će se ovako brzo nametnuti. Od prve utakmice kada je dobio priliku pokazuje kvalitetu. Najboljima ne treba puno vremena, treba mu samo prilika da se pokaže. U Cityu je nije mogao dobiti, kod nas jeste. I njemu se još uvijek traži prava pozicija, ali kad je neko dobar to nije toliki problem.

• 4 sedmice kasnije...

Mata je mnogo jednostavnije igrao. Bio svjestan fizickih nedostataka ali nadoknadjivao sve inteligencijom. Nikad nije drkao i carinio loptu.

Mali ako nastavi s rolanjem i fintama bice pregazen u svakom derbiju.

Iako je najvece iznandjenje (u dobrom smislu) mislim da klub (uprava) pravi veliku gresku kad je on u pitanju. Stvarno igra dobro i pruza mnogo vise nego sto je ocekivano, a kad smo to vidjeli trebalo je nastaviti koristiti ga u tom pravcu. Sta smo mi uradili?

Vidjeli da jedino od njega ima neke vajde i od toga da nam je bio squad igrac napravismo od njega glavnog igraca, sve se vrti oko njega, a mislim da je to jednostavno teret koji ne moze da nosi. Nema kapacitet za to sto se vidi u velikom broju situacija. Ne ulazi mi u glavu da jedan trener moze tako naivno da postupi cineci medvjedju uslugu igracu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.