18. mart 2025.1 god. comment_363254 Izgleda da je debilizam našeg trenera prelazan pa je i Caicedo počeo davati glupe izjave. Prijavi
3. april 2025.1 god. Popularna objava comment_363391 KOJA JE OVO IGRACINA!!! Prvo poluvrijeme, onakva predstava, mislim da ne moze bolje. Kakva tehnika kod ponistenog gola, steta, zasluzio je pogodak. Prijavi
16. april 2025.1 god. Popularna objava comment_363587 Ne može ni za 250 jer bismo mi svih 250 sutra potrošili na Balebu Prijavi
20. april 2025.1 god. comment_363680 5 utakmica zaredom bez zutog, znaci da se moze. Vecinu tih kartona dobio je za nepotrebne prekrsaje. Prijavi
23. april 2025.1 god. Autor comment_363713 On 4/20/2025 at 7:25 PM, Wisey said: 5 utakmica zaredom bez zutog, znaci da se moze. Vecinu tih kartona dobio je za nepotrebne prekrsaje. Pa dobio je zuti, sad suspenzija dva meca. Nece imati ta dva meca uopste kartona sigurno Prijavi
23. april 2025.1 god. comment_363718 37 minutes ago, diablo_bih said: Pa dobio je zuti, sad suspenzija dva meca. Nece imati ta dva meca uopste kartona sigurno Pa nece biti suspenzija, ponistili su se kartoni u 32 kolu ako se ne varam. Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363958 Vrhunski, najblizi igrac Kanteu sto je do sad vidjen. Ni jedan igrac ne podsjeca na njega toliko. Nije naravno toliki nivo ali je blizu. Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363963 Za ovo smo platili 130 miliona. Cvrst, stamen, trci ko navijen 95 minuta i uzima lopte bez glupih faula. Na lopti siguran, gleda naprijed, brzo razmislja. Dogodine ce valjda doci Santos pa da moze i Caicedo nekad odmoriti. Od Lavie ne treba puno ocekivati, ako sastavi vise od 3-4 tekme to je bingo. Prijavi
16. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364237 Na stranu defanzivni doprinos, ali je stvarno naučio kako fudbal treba da se igra, zna kada dodati pas na prvu, kada povući loptu i svjestan je svojih mogućnosti kada je u pitanju igra s loptom. Prijavi
17. maj 2025.1 god. comment_364268 najbitnije na prvom mestu DA VIŠE NE PRODAJE LOPTE nakon čega protivnik ima gol šansu, to mu je jedno vreme bio najveći minus, dok je sad maltene postao najpouzdaniji u našoj trećini terena Kante je imao bolji prelged igre ali Kante je imao i igrače iza sebe ne znam, ajde videćemo i za to, plus što je čuveni Francuz jedno vreme baš poboljašo igru u napadu, Kaisedo mi je neka unapredjena verzija Mikela mlad je, sve je na njemu da se unapredi a ima prostora da bude još bolji Prijavi
17. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364278 Mnogo je tu i do trenera, Sari je recimo unapredio Kanteovu igru prema napred. Bojim se da Mareska ne zna da unapredi aplikacije na telefonu a kamoli segment igre kod nekoga. Sa Caicedom imamo srecu da je vec posedovao kvalitet i pre dolaska kod nas, samo je malo sazreo i prilagodio se. Prijavi
17. maj 2025.1 god. comment_364279 4 minutes ago, Whisper said: Mnogo je tu i do trenera, Sari je recimo unapredio Kanteovu igru prema napred. Bojim se da Mareska ne zna da unapredi aplikacije na telefonu a kamoli segment igre kod nekoga. Sa Caicedom imamo srecu da je vec posedovao kvalitet i pre dolaska kod nas, samo je malo sazreo i prilagodio se. Znaci nije nista do trenera, sistema ili pozicije i odgovornosti koju ima? Sam od sebe napredovo u odnosu na proslu godinu i trenera Pochetina? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.