Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 487
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
37 minutes ago, diablo_bih said:

Pa dobio je zuti, sad suspenzija dva meca. Nece imati ta dva meca uopste kartona sigurno :D

Pa nece biti suspenzija, ponistili su se kartoni u 32 kolu ako se ne varam.

• 2 sedmice kasnije...

Za ovo smo platili 130 miliona. Cvrst, stamen, trci ko navijen 95 minuta i uzima lopte bez glupih faula. Na lopti siguran, gleda naprijed, brzo razmislja.

Dogodine ce valjda doci Santos pa da moze i Caicedo nekad odmoriti. Od Lavie ne treba puno ocekivati, ako sastavi vise od 3-4 tekme to je bingo.

• 2 sedmice kasnije...

najbitnije na prvom mestu DA VIŠE NE PRODAJE LOPTE nakon čega protivnik ima gol šansu, to mu je jedno vreme bio najveći minus, dok je sad maltene postao najpouzdaniji u našoj trećini terena

Kante je imao bolji prelged igre ali Kante je imao i igrače iza sebe :D ne znam, ajde videćemo i za to, plus što je čuveni Francuz jedno vreme baš poboljašo igru u napadu, Kaisedo mi je neka unapredjena verzija Mikela

mlad je, sve je na njemu da se unapredi a ima prostora da bude još bolji

• Popularna objava

Mnogo je tu i do trenera, Sari je recimo unapredio Kanteovu igru prema napred. Bojim se da Mareska ne zna da unapredi aplikacije na telefonu a kamoli segment igre kod nekoga. Sa Caicedom imamo srecu da je vec posedovao kvalitet i pre dolaska kod nas, samo je malo sazreo i prilagodio se. 

4 minutes ago, Whisper said:

Mnogo je tu i do trenera, Sari je recimo unapredio Kanteovu igru prema napred. Bojim se da Mareska ne zna da unapredi aplikacije na telefonu a kamoli segment igre kod nekoga. Sa Caicedom imamo srecu da je vec posedovao kvalitet i pre dolaska kod nas, samo je malo sazreo i prilagodio se. 

Znaci nije nista do trenera, sistema ili pozicije i odgovornosti koju ima? Sam od sebe napredovo u odnosu na proslu godinu i trenera Pochetina?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.