8. mart 2012.14 god. Autor comment_33949 El Loco sigurno ne znači jahnija na španskom. Čudan, pa ne bi baš reko, samo ovi naši nisu navikli da je manager ustvari manager a ne njihov jaran. Pa su se sa svakim šprdali, zajebavali i radili šta hoće dok mu nisu jednom nož u leđa zaboli a onda ne lete oni van, već taj koji im je vjerovao. Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33960 [quote name='Wisey' timestamp='1331247176' post='33949']El Loco sigurno ne znači jahnija na španskom. Čudan, pa ne bi baš reko, samo ovi naši nisu navikli da je manager ustvari manager a ne njihov jaran. Pa su se sa svakim šprdali, zajebavali i radili šta hoće dok mu nisu jednom nož u leđa zaboli a onda ne lete oni van, već taj koji im je vjerovao.[/quote] El MAESTRO Loco* Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33968 Ma ljudi moji Guardiola kad bi došao u CFC-u trebalo bi mu 3 godine da stvori dobru ekipu, a Roman ne može toliko čekat, mislim da bi Guardiola dobio otkaz nakon pola godine...Tako on nije za CFC. Lako je u Barci uz onako dobro akademiju, došao u uhodan posao svog prethodnika onog Raajkarda, samo neke igrače još malo uigrao, ali igrače kojima je suđeno da budu svjetske klase poput Messija i tako te. Ne bi se on proslavio u CFC-u. Nama treba netko za instant uspjeh kao Mourinho, ali da ostane u klubu nekoliko godina i opet sve postavi na svoje mjesto Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33993 Znaci, napisah maratonski post, o ovome, i tri recenice pre kraja, crce mi Chrome.... Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_33999 Meni je Ancelotti bio najdraži trener poslije Mourinha i rado bih njega ponovo vidio na našoj klupi nekad u budućnosti. Trenutno, tj. na kraju sezone, na našoj klupi vidim nekog od trojca Mou-Pep-Capello. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34008 Ne vjerujem ja u Pep-a nikako drugo je Barca i ta škola drugo Chelsea. Po mom misljenju nije autoritet za nas,a nama upravo treba trener s jakim autoritetom. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34045 Mozda bi Torres proradio pod vodstvom Beniteza,jer ga on najbolje poznaje. Prijavi
9. mart 2012.14 god. Autor comment_34207 [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/854-guardiola-nece-u-chelsea.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/854-guardiola-nece-u-chelsea.html[/url] Pametan čovjek. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34225 [quote name='Wisey' timestamp='1331318706' post='34207'] [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/854-guardiola-nece-u-chelsea.html"]http://chelseabalkan...-u-chelsea.html[/url] Pametan čovjek. [/quote] Dobro je netko rekao na fb fan pageu, ne želimo ni mi njega Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34232 Ne zelim Guardiolu. Zelim ili Mourinha, ili ostanak Di Mattea ukoliko napravi dobre rezultate sa ekipom. Kako i da bude, ako Jose ne dodje, ondak zelim da se forsiraju legende kluba, Zola, Di Matteo, Deschamps, bilo ko od ovih sto su treneri, jebes i Guardiolu i bilo kog drugog. Prijavi
10. mart 2012.14 god. Autor comment_34430 Šta ono reče Mourinho vezano za Real i Chelsea ? Ljudi, pustite to više. Mou koliko god da je dobar trener utoliko je dobar i manipulator, isto kao i Ćiro. Move on. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34440 Moram i ja priznati da mi nedostaje Carlo kako mi je bilo krivo kad su on i Mou otišli,a evo sad mi je krivo i zbog AVB-a Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34454 [quote name='Zxenox' timestamp='1331291215' post='34047'] Ma daj Vaha, stvarno veruješ u to što si napisao? [/quote] Zasto da ne ? Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34459 [quote name='VahaCFC' timestamp='1331375749' post='34454'] Zasto da ne ? [/quote] pa sve da se to i dogodi, nemožemo cjeli klub podredit jednom igraču, pa ne vrti se Chelsea oko Torresa da bi se dovodili igrači i trener po njegovoj mjeri da bi se oko njega sagradila, pa da bi on MOŽDA proradio... Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34483 Special One: Potpisujem novi ugovor s Realom http://sportsport.ba/ino_fudbal/special-one-potpisujem-novi-ugovor-s-realom/76305 Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34486 Mourinho ako ne osvoji sa Realom Primeru i LP nemamo se sta nadat da ce se vratit.. jedino da ga otpuste Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34492 [quote name='VahaCFC' timestamp='1331375749' post='34454'] Zasto da ne ? [/quote] Ako bi došao Benitez imalo bi 20% šanse da Torres proradi, a cela ekipa bi otišla u kurac, jer niko ne voli Beniteza i njegov način vođenja utakmica. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34503 Jarane ne moze njemu benitez podici samopouzdanje to je do covjeka samog.. Ne znam ko je to prvi izjavio to mi je najveca glupost.. Znaci i Ronaldinho bi proradio da navrati rijkard opet .. Nego Evo mou potpisuje novi ugovor znaci nista od njega. Low odbio sve zivo znaci nema ni njega.. Guus ima klub tj skoro potpisao ugovor ( jedino u sto imam nade je da je neko rekao da je pri potpisivanju ugovora neku klauzulu napravio ukoliko ga chelsea bude htio a ne vjerujem da je to istina) Guardiola odbio a i nismo ga htjeli Beniteza vjerovatno nece zbog navijaca osim ako abramovic oce soli na ranu da nam pospe dovest ce ga. Ostaje Capelo i bielsa.. Capela ja ne volim pogotovo onu njegovu facu a bielsa se cini dobrim al takav je bio i avb pa eto.. Nadat se samo da ce RDM biti dobar i ostati na klupi.. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34507 Po posljednjim informacijama, najbolje sto mozemo izvuci je ostanak RDM-a sto ustvari i nije tako lose kao sto izgleda . Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34525 Pa većina fanova bi to i voljela, al na osnovi jedne utakmice je nemoguće pronaći objektivnu sliku stvari Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_34772 [quote name='Zxenox' timestamp='1331379055' post='34492'] Ako bi došao Benitez imalo bi 20% šanse da Torres proradi, a cela ekipa bi otišla u kurac, jer niko ne voli Beniteza i njegov način vođenja utakmica. [/quote] Slaba teorija. Možda Benitezu i treba dati priliku..nije on toliko loš koliko je imao one loše vlasnike klubova(ona 2 amerikanca) koja su uništila liverpool..nemojte zaboravit šta je čovjek napravio sa Valenciom i Liverpoolom..vec mi je dosadilo kad se o njemu loše piše jer čovjek zapravo i nije toliko loš..evo vidite da je Liverpool još lošiji bez njega..Inter da ne pričam jer su toliko očajni da očajniji ne mogu bit..a ovo za Torresa..pa došla bi sasvim druga filozofija nogometa i sasvim drugi način pripremanja utakmice i treninga..način kakav odgovara engleskom nogometu..recimo sviđa mi se jos kako igra bielsa(čovjek ima odvojene treninge momčadi..recimo..obrana trenira ujutro, veza popodne i napad navečer a zajednički trening imaju dan prije utakmice samo)..low..njemačku je preporodio i afirmirao mladu momčad koja ce se jos 10 godina sigurno naigrat i siguran sam da ce osvojit prvenstvo neko Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_34782 Benitez ostavi kaos iza sebe uvijek pogledaj liverpool i inter šta je napravio od njih u tolka govna ih uvalio da će im trebati godine da se izvuku (dobro, liverpool je luzerski klub i oni se nikad neće izvući tako da se ovo odnosi prvenstveno na inter) a i on samo želi Romanov novac... Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_34786 Haha, pa ne znam kakav sistem da uvede treninga, Torres ostaje Torres. A CTB je upravu, za Benitezom ostaju klubovi sa lošim rezultatima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.