13. mart 2012.14 god. comment_35241 mislim da o tome više netreba raspravljat, AVB je otišao igrači su ostali, a što je najvažnije ,je Chelsea koji otkako sjedi RDM na klupi je nanizao 2 pobjede u 2 utakmice, stoga treba gledat pozitivno u budućnost rezultati su nam se osmjehnuli , osmjehnimo se i mi njima netreba više žalit, idemo dalje s legendom kluba na čelu !!! Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35247 [quote name='Vinko' timestamp='1331505256' post='35034'] da se razumijemo i meni je AVB bio drag , i nema sretnijeg od mene da smo prvi imamo 5 bodova prednosti na drugoplasiranim, osiguralii prolaz u LP i ozbiljno grabimo prema Fa cupu , a ne da nas drugoligaš muči, i to sve s AVB-om na čelu, ali jebiga... Nisu važne izmjene nego njihova učinkovitost, Andre je nizao loše rezultate i vidjelo se nezadovoljstvo i nervoza al je pilio isti sastav iz tekme u tekmu a RDM kad je došao odma ga je promjenio, to govorim baš zato što je RDM radio sa AVB-om od početka i očito vidio gdje se griješi, zašto to Andre nije vidio ? vjerojatno mu je to RDM i reako ali zašto ga ovaj nije poslušao ? jeli moguće da smo imali kvalitetnijeg pomoćnika nego li je sam prvi trener ? [/quote] A ja ne kapiram, kako vam nije jasno, da bolja igra sada, nego dok je AVB bio trener, nije rezultat Di Mateove brilijantnosti i moci motivacije, vec samo to, da ga igraci ne bojkotuju. A i, kakva ucinkovitost izmena, kad je roster tima blagi ocaj Nemojte hvaliti Di MAteove izmene, iz poslednje utakmice, jer je onakav sastav izasao, samo radi odmaranja kljucnih igraca, za predstojecu utakmicu, sa Napolijem. Samim tim su na klupi ostali bolji igraci, pa je njihovim ulaskom nesto i dobijeno. Da su Danny i Mata bili na terenu od pocetka, njihove prirodne zamene Malouda i Kalou, i da udju u igru, koliko su losi, nista ne bi doneli... Opametite se, vec jednom.... Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35251 [quote name='Whisper' timestamp='1331598428' post='35247'] A ja ne kapiram, kako vam nije jasno, da bolja igra sada, nego dok je AVB bio trener, nije rezultat Di Mateove brilijantnosti i moci motivacije, vec samo to, da ga igraci ne bojkotuju. A i, kakva ucinkovitost izmena, kad je roster tima blagi ocaj Nemojte hvaliti Di MAteove izmene, iz poslednje utakmice, jer je onakav sastav izasao, samo radi odmaranja kljucnih igraca, za predstojecu utakmicu, sa Napolijem. Samim tim su na klupi ostali bolji igraci, pa je njihovim ulaskom nesto i dobijeno. Da su Danny i Mata bili na terenu od pocetka, njihove prirodne zamene Malouda i Kalou, i da udju u igru, koliko su losi, nista ne bi doneli... Opametite se, vec jednom.... [/quote] ja nigdje ne blatim AVB-a nit uzdižem RDM-a u nebesa, samo istićem činjenice, da je s istim tim Stokeom i Birminghamom AVB igrao 2 remija , dok je RDm upisao 2 pobjede + što je odmarao igrače, a sad dal je to bilo zato što igrači bojkotiraju odnosno ne bojkotiraju u to ne želim nit ću ulazit, nisam bio tamo pa neću pametovat. Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35252 [quote name='Vinko' timestamp='1331597563' post='35241']mislim da o tome više netreba raspravljat, AVB je otišao igrači su ostali, a što je najvažnije ,je [b]Chelsea koji otkako sjedi RDM na klupi je nanizao 2 pobjede u 2 utakmice[/b], stoga treba gledat pozitivno u budućnost rezultati su nam se osmjehnuli , osmjehnimo se i mi njima netreba više žalit, idemo dalje s legendom kluba na čelu !!![/quote] HAHAHAHAHHAHAHAAH, cuj nanizao 2 pobjede u 2 tekme, e ja niza hahahahahahahah Nasmija me taman kad sam kren'o spavati LOL Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35259 @ Whisper Di Matteo je tacno izjavio zasto je iskocio na terenu sa takvom formacijom. Nije zbog odmaranje, nego zbog fizicke snage, izjavio je da je Stoke veoma fizicki jaka ekipa i da je zato izasao za fizicki najakom ekipom Chelsea. Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35261 [quote name='diablo_bih' timestamp='1331601908' post='35252'] HAHAHAHAHHAHAHAAH, cuj nanizao 2 pobjede u 2 tekme, e ja niza hahahahahahahah Nasmija me taman kad sam kren'o spavati LOL[/quote] Di Matteo nakon 2 utakmice ima postotak pobjeda 100% i gol razliku 3-0...Villas-Boas je imao 50% i 2-1. Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35280 [quote name='Whisper' timestamp='1331598428' post='35247'] A ja ne kapiram, kako vam nije jasno, da bolja igra sada, nego dok je AVB bio trener, nije rezultat Di Mateove brilijantnosti i moci motivacije, vec samo to, da ga igraci ne bojkotuju. A i, kakva ucinkovitost izmena, kad je roster tima blagi ocaj Nemojte hvaliti Di MAteove izmene, iz poslednje utakmice, jer je onakav sastav izasao, samo radi odmaranja kljucnih igraca, za predstojecu utakmicu, sa Napolijem. Samim tim su na klupi ostali bolji igraci, pa je njihovim ulaskom nesto i dobijeno. Da su Danny i Mata bili na terenu od pocetka, njihove prirodne zamene Malouda i Kalou, i da udju u igru, koliko su losi, nista ne bi doneli... Opametite se, vec jednom.... [/quote] stalno igrače blatite...a da nije možda problem bio u AVB-u? znači njih 20 đubradi se slučajno našlo u našem klubu i počelo bojkotirati trenera? još jednom postavljam pitanje, nije li možda stvar u AVB-u što su ga svi mogući bojkotirali? što se mene tiče, nemora mi niko odgovoriti na ovo pitanje i možemo prekinuti raspravljanje o toj prožvakanoj temi Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35282 [quote name='chelseathebest' timestamp='1331645403' post='35280'] stalno igrače blatite...a da nije možda problem bio u AVB-u? znači njih 20 đubradi se slučajno našlo u našem klubu i počelo bojkotirati trenera? još jednom postavljam pitanje, nije li možda stvar u AVB-u što su ga svi mogući bojkotirali? što se mene tiče, nemora mi niko odgovoriti na ovo pitanje i možemo prekinuti raspravljanje o toj prožvakanoj temi [/quote] ma sve da ga i jesu bojkotirali on je to trebao rješit a ne ko papak im udovoljavat, i zato je fasovo poso. I imaš pravo tema je stvarno prožvkana, i ispljunuta i opet žvakana, stvarno nema više potrebe o tome. @diablo nisam u pol 2 ujutro našao bolji pojam , al eto Chelsea je OSTVARIO 2 pobjede u 2 tekme , otkako je RDM na klupi i mislim da mu treba pružit podršku jer ju je zaslužio a siguran sam da će stvorit jedan ljep niz dobrih rezultata Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35305 Svi se tome nadamo vinko, ali nanizao 2 pobjede, i na neki nacin govor, bolji je od AVBa zbog toga mi je mnogo smijesan Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35311 [quote name='diablo_bih' timestamp='1331653403' post='35305']Svi se tome nadamo vinko, ali nanizao 2 pobjede, i na neki nacin govor, bolji je od AVBa zbog toga mi je mnogo smijesan [/quote] AVB-ov najduži niz pobjeda za vrijeme boravka u Chelseaju je 4, ja mislim da bi to Di Matteo do kraja tjedna trebao izjednaciti. Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35328 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1331654067' post='35311'] AVB-ov najduži niz pobjeda za vrijeme boravka u Chelseaju je 4, ja mislim da bi to Di Matteo do kraja tjedna trebao izjednaciti. [/quote] ne virujem bas shitty slijedi Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35330 [quote name='diablo_bih' timestamp='1331653403' post='35305'] Svi se tome nadamo vinko, ali nanizao 2 pobjede, i na neki nacin govor, bolji je od AVBa zbog toga mi je mnogo smijesan [/quote] igra je mnogo bolja i to je ono što nam daje optimizma Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35339 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1331661070' post='35328'] ne virujem bas shitty slijedi[/quote] lupi si fejspalm, odma. di si ti shittyja našo? slijede napoli i lester Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35341 [quote name='Vinko' timestamp='1331647017' post='35282'] ma sve da ga i jesu bojkotirali on je to trebao rješit a ne ko papak im udovoljavat, i zato je fasovo poso. I imaš pravo tema je stvarno prožvkana, i ispljunuta i opet žvakana, stvarno nema više potrebe o tome. @diablo nisam u pol 2 ujutro našao bolji pojam , al eto Chelsea je OSTVARIO 2 pobjede u 2 tekme , otkako je RDM na klupi i mislim da mu treba pružit podršku jer ju je zaslužio a siguran sam da će stvorit jedan ljep niz dobrih rezultata [/quote] Pa stvar je u tome, da im on nije udovoljavao, pa su ga bojkotovali. Hteo je da sprovede promene, da stvari krenu na bolje, a oni nisu imali interesovanja za to. Da su sluisali sta im se kaze, igra u svim utakmicama bi bila na nivou one protiv Valencie ili CItya, ali nisu... Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35345 [quote name='millanius' timestamp='1331634654' post='35259'] @ Whisper Di Matteo je tacno izjavio zasto je iskocio na terenu sa takvom formacijom. Nije zbog odmaranje, nego zbog fizicke snage, izjavio je da je Stoke veoma fizicki jaka ekipa i da je zato izasao za fizicki najakom ekipom Chelsea. [/quote] Koji god da je razlog, cinjenica je da su bolji igraci ostali na klupi... I nemojte vaditi tri reda iz mojih postova, da me ispravljate, i pravite se pametni Prijavi
13. mart 2012.14 god. Autor comment_35353 Klopp je pravi čovjek i trener, ali neka ga u Borussiji. Mislim da je dovoljno pametan da ne dolazi ovdje i upropasti sebi karijeru. Pored njega, ovako ima atraktivnih 'mladih' ljudi poput Rodgersa, Guardiole ili Deschampsa. Samo se bojim da bi naši igrači i ove potencijalne trenerčine pošteno zajebali. Zato i jest važnije šta će Roman napraviti na tržištu, ko će otići a ko doći. Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35405 Pa sta ako su ostali bolji igraci na klupi, to ne znaci nista dok Chelsea pobedjuje, bas suprotno, pokazuje da Matteo i Chelsea znaju da pobedu i sa slabijim igracima. I ne znam sta se pravis toliko pametan i da znas sve, samo sam ti replicirao i ukazao da nisi u pravo. Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35494 ako cemo uzimati novog trenera, volio bih itekako O´Neilla, sadasnjeg trenera Sunderlanda Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35587 Nakon ovoga danas, dao bi Di Matteu slobodne ruke neka radi šta hoće i neka ostane koliko hoće..Toliko. Prijavi
14. mart 2012.14 god. Autor comment_35624 [img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/14/article-2115030-122C2963000005DC-150_634x393.jpg[/img] Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35629 [quote name='Wisey' timestamp='1331766475' post='35624'] [img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/14/article-2115030-122C2963000005DC-150_634x393.jpg[/img] [/quote] AHAHAH MALOUDA IZGLEDA KO DA ĆE UBITI NEKOGA AHAHAHAHAHA Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35666 Ne treba nam novi trener ! RDM je pokazao da moze iz ovih igraca jos izvuci ono najbolje !!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.