Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Доколку Ди Матео успее со овој тим да се пласира помеѓу најдобрите 4, или пак освои ФА куп, и дај боже ако не друго пласман во финале во Лига Шампиони, не гледам зошто не би му се дала шанса да остане и следната сезона на чело на клубот. Видовме дека тимот под негово водство колку толку почна да се враќа од дното и покажа карактер и желба за надигрување со противниците. Се разбира, тешкото допрва следува, секој трети ден играме утакмица, но секогаш сум оптимист и верувам во чудо како на пример да освоиме Лига Шампиони. Е сега доколку би морал да бирам тренер за следната сезона, би се одлучил за Капело од слободниве тренери, иако на срце повеќе ми лежат Хидинк и Мурињо.

п.с. Се надевам не ви пречи што пишувам на македонски.
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2131485/Laurent-Blanc-open-Chelsea-switch.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2131485/Laurent-Blanc-open-Chelsea-switch.html[/url]

Vidi ovog pizduna što nam se uvaljuje. :rolleyes:
[quote name='Wisey' timestamp='1335049929' post='42501']
ÄŒitam sad na DF-u kako bi Roman mogao vratiti Mourinha pa vas pitam: on ili Robbie ?

PS. ubacio sam ga u anketu
[/quote]

Dobro se setio da ga ubacis, kad su svi aktivni clanovi vec glasali..... :P

Di Matteo je suprotno od Andrea, prestao da stremi ka promenama, i to je donelo rezultat, bas iz razloga jer nam jos uvek senatori nose tim, a on ih je vratio u igru. AKo se obistine glasine da ce Roman izvrsiti generalku na leto, ne znam kako ce se Robie pokazati kad treba da sastavi nov tim. Tu Mou ipak ima vise iskustva.
Izmedju njih dvojice ipak bih birao Mou-a :)
  • Autor
A jbg ko je mogao i pomisliti da ćemo doći u ovakvu situaciju onda, pa i da će se pričati o Robbieju kao stalnom rješenju ? :unsure:

Ja sam za RDM-a pa kud puklo da puklo.
[quote name='Wisey' timestamp='1335050578' post='42505']
A jbg ko je mogao i pomisliti da ćemo doći u ovakvu situaciju onda, pa i da će se pričati o Robbieju kao stalnom rješenju ? :unsure:

Ja sam za RDM-a pa kud puklo da puklo.
[/quote]

Jasno, zezam se ja malo ;)

Ja sam za to da Di Matteo ostane, ukoliko se bira izmedju njega ili bilo koga drugog. Ali Mou je od Chelsea napravio cudo, i vreme je da to cudo pretvori u naviku ;)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1335050370' post='42504']

Dobro se setio da ga ubacis, kad su svi aktivni clanovi vec glasali..... :P

Di Matteo je suprotno od Andrea, prestao da stremi ka promenama, i to je donelo rezultat, bas iz razloga jer nam jos uvek senatori nose tim, a on ih je vratio u igru. AKo se obistine glasine da ce Roman izvrsiti generalku na leto, ne znam kako ce se Robie pokazati kad treba da sastavi nov tim. Tu Mou ipak ima vise iskustva.
Izmedju njih dvojice ipak bih birao Mou-a :)
[/quote]

e baš me to živcira, Roman je donjeo odluku da će izvršit genearlku na ljeto i sad traži menaÄ‘era koji bi je trebao izvršit, pa jebemu mater jel menaÄ‘er tu da izvršava generalke , prodaje nepotrebne i kupuje igračke za koje misli da smu mu potrebni ? joj što mi ovaj Roman živac digne, na Wis-ovo pitanje odgovaram - RDM čovjek je zaslužio, prvo ubije Barcu i ostane prazne mreže za 3 dana odae na Emirates s drugim sastavom i odigra nulu, svaka mu čast , ali to je samo jedan od uspjeha koje je d sad napravio, taj čovjek je zalužio priliku al kao što rekoh prije mjesec dana, treba sačekat kraj sezonae onda čemo sve zbrojit i oduzet, al uvjeren sam da nam netreba još jedan menaÄ‘er koji če izazvat medijsku pompu, koštat milijune i milijune i onda opet sve ispočetka, nemam želudca više to gledat, jako volim i cjenim Mou-a i da nema RDM-a deifnitivno bi mi Mou bio 1. želja al mi trenutno imamo menaÄ‘era koji se sližit ćemo se svi snašao odlično i radi dobre rezultate, i bilo bi mi jako drago da ostane složi svoju ekipu i da krene od nule a ne iz govana u koje je došao.
mislim da RDM definitivno zaslužuje ostanak ovdje
kao što je Vinko rekao, da ga nema, Mou bi bio prvi na listi, ali imamo legendu ovdje i nema potrebe da ga odbacujemo...

samo da se Abra ne miješa u čistku, neka to trener sam obavi
[quote name='Elao' timestamp='1335090735' post='42535']
RDM normala, a ako ga vec otpuste onda Guardiola ;)
[/quote]

Jedan srpski novinar napisao je:
"Guardiola bi mogao napraviti uspeh sa Celsijem, ali samo ako sa njim u avion za London ukrcaju i par odlikasa iz La Masie"
Slazem se u potpunosti sa time. Farcelona igra onako kako ih uce na treninzima, napred i samo napred... Nemaju oni nikakvo takticko znanje. Tim cine svih 11 igraca, ne samo napadaci. Kad god su bili u situacijama da se ozbiljnije brane, popustali su.
Guardiola je trener samo za Farcelonu. Mou, RDM, Bielsa, Klopp... Ali Guardiola ni pod razno !!!
Ja imam osjecaj da ce se Guardiola pokazat kao puno losiji trener nego sto se sad o njemu misli onog trena kada ode iz Barcelone.. zivi bili pa vidjeli..
A sto se nas tice, definitivno za ostanak RDM-a bez obzira na konacni ishod sezone, pa makar veceras i od Barcelone ispali ( ne da Bog :D ).. Moze neko pricat sta oce, al on je uradio s Chelseajem cudo, nakon totalno izgubljene sezone, nakon dna na kojem smo bili i igre kojom nismo zasluzili ni 20 mjesto Premiershipa odveo nas je u finale FA Cupa, na korak finala Lige prvaka, jos smo koliko toliko u borbi za to 4. mjesto Premiershipa a dosao nam je usred sezone i poceo cupat iz s*anja u koje nas je uvalio znate vec tko..
Sljedece sezone nek mu se pusti da ima maksimalnu kontrolu nad timom, nek on dovodi i pusta igrace a ne Roman, nek odradi cijele pripreme s momcadi i u sezonu krene od nule, a ne iz minusa, bit cemo puno bolji nego smo i sada pod njegovim vodstvom
  • Autor
[url="http://www.express.co.uk/posts/view/316262/"]http://www.express.co.uk/posts/view/316262/[/url]

[url="http://www.thenational.ae/thenationalconversation/sport-comment/abramovichs-doomed-attempt-to-lure-mourinho-back-to-chelsea"]http://www.thenational.ae/thenationalconversation/sport-comment/abramovichs-doomed-attempt-to-lure-mourinho-back-to-chelsea[/url]
Ne bih nikako volio da Robbie ode. Nikako!
[quote name='bbj26' timestamp='1335187267' post='42660']
Ja imam osjecaj da ce se Guardiola pokazat kao puno losiji trener nego sto se sad o njemu misli onog trena kada ode iz Barcelone.. zivi bili pa vidjeli..
A sto se nas tice, definitivno za ostanak RDM-a bez obzira na konacni ishod sezone, pa makar veceras i od Barcelone ispali ( ne da Bog :D ).. Moze neko pricat sta oce, al on je uradio s Chelseajem cudo, nakon totalno izgubljene sezone, nakon dna na kojem smo bili i igre kojom nismo zasluzili ni 20 mjesto Premiershipa odveo nas je u finale FA Cupa, na korak finala Lige prvaka, jos smo koliko toliko u borbi za to 4. mjesto Premiershipa a dosao nam je usred sezone i poceo cupat iz s*anja u koje nas je uvalio znate vec tko..
Sljedece sezone nek mu se pusti da ima maksimalnu kontrolu nad timom, nek on dovodi i pusta igrace a ne Roman, nek odradi cijele pripreme s momcadi i u sezonu krene od nule, a ne iz minusa, bit cemo puno bolji nego smo i sada pod njegovim vodstvom
[/quote]

a ja imam i neke "dokaze" za to :P Inter, Milan,Chelsea i Arsenal su neki od europskih velikana protiv kojih je Barca igrala, Inter ih je uvjerljivo izbacio, Milan su prošli ali u svemu tome veliku veliku zaslugu imaju 2 penala, Arsenal isto tako sudac malo pogurao, dao taj kontroverzni crveni RVP-u a 2-3 čsta propustio dat barcinim igračima, a za Chelsea šta reć ? nemamo poraza protiv njih a o sudačkoj nepravdi vam netrebam pisat.
Svi ti klubovi su dokazali da taj nogomet baš ne prolazi van španjolske, a ja sam siguran da bi to mogli pokazat i drugi veliki klubovi. S druge strane Pep nema nikakvo trenersko iskustvo sem te barce, što i nije neko isksutvo jer bi ih i ja mogao vodit, stalno jedna te ista igra, popularno nazvana tika taka, čak mislim da se ni ne pripremaju rped utakmicu nego kaže znate vi več kako baci im loptu pa hajte se zagrijat. Kad su gubili protiv nas i Reala on nije poduzeo nikakve promjene u formaciji, malo taktiku preuredio, bila je to ona ista Barca koja je tika takala od 1. minute pa do kraja neovisno o rezultatu, tako da nije pokazao neko taktičko znanje, a i ne snalazi se ni on ni ekipa kad moraju lovit rezultat. On da nama doÄ‘e on pored taktičara kao što je Ferguson ili Wnger nema šta tražit a ima tu i dobrih trenera kao što su O' Neil, Moyes, Jol,Coyle, Pardew, Redknapp itd...
Njemu svaka čast na uspjesima s barcom al nebi ga volio vidjet u Chelsiju. bbj mi imamo velike šanse za 4. mjesto a ne "kolko tolko" o tome ću više napisat na temi namjenjenoj tome :) Ja opet velim ja sam za RDM-a čovjek je pokazao odlično taktičko znanje, evo protiv Tottenhama je pokazao kako se napada , protiv Barce kako se brani, dlično rotira, sa drugim sastavom je otišao na Emirates i održao nulu, digao je klub iz dna, i dobar je s igračima, i nema u ekipi Iniestu,Messia,Sancheza i Alvesa već Meirelesa, Kaloua,Maloudu i Bosngwu. Malo je reć da je zaslužio priliku da ostane bar još jednu sezonu, osim toga legenda je kluba, radi ovo s ljubavlju i srcem, voli ovaj klub.

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335256600' post='42797']
Onda da Di Mateo bude pomocni jedini Mou zasluzuje da ga nasljedi :P ALI nikako da RDM ode iz Chelsea !
[/quote]

teško, RDM se dokazao i od svih trenera on je u ovoj polusezoni doživio najveći napredak tako da mu ponuda sigurno neće nedostajat, ako mu se ne ponudi mjest glavnog trenera mislim ad će otić, i to mu nikako ne zamjeram, dapače podržavam ga , zaslužio je priliku ako mu je neda Roman nek prihvati drugu i nek se dokaže :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.