Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Sanse su gotovo nikakve da Loew preuzme Chelsea, EP pocinje za koji mjesec tako da nitko nije lud da to napravi u ovakvom trenutku, ako bude dolazio to ce bit nakon EP-a a dotad neko zamjensko rijesenje..
Naravno, Mou je svi prvi pick, al kad pogledas trenutnu njegovu situaciju u Realu di mu je prvenstvo prakticki osigurano a jos je mozda i glavi favorit za osvajanje Lige prvaka onda i ta opcija postaje nerealna..
Citajuci novine, imam sve vise dojam da ce dovest Rafu Beniteza, koji je i sam izjavio da zeli preuzeti nas klub, al valjda se i Roman nesto tu pita :)

Ja bi iskreno volio da RDM ostane na klupi bar do kraja sezone, da vidimo sta moze, jedno je sigurno - gore od AVB - a ne moze sigurno..pitanje je zeli li uprava preuzeti rizik s njegovim ostankom kad se uzme u obzir njegovo trenersko iskustvo s iskustvima ovih sto su u igri..

A ko zna, poznajuc Abramovica mozda dovde nekog ko nam nije ni na kraj pameti :D
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Sto da ne Murinjo ce ove godine osvojit LP i prevenstvo i eto ga na ljeto nama :D Low posle Eura bi moga isto , doveo bi 3-4 komada svaba ovih momaka pa to bi grmilo :lol:
Ja bi mozda isto volio ako ne bude islo ovo sa Di Matteom da mozda dovedemo Loewa ako bude moguce, al prvo pustit RDM da proba napravit posao
95 posto sam siguran da nece ostat RDM.. Jer roman ce dogovoriti se sa nekime za par dana na ljeto da preuzme chelsea a nece ni pratit RDM-a ocel uradit posao il ne.
Di Mateo je dobio svojih 5 minuta u Celsiju, i jako mi je drago zbog toga. Dosta toga je dao Celsiju, i ovo je, u najmanju ruku nacin, da mu se oduze.
Voleo bih da se Roman dozove pameti, i gleda na i oceni rad RMD-a, na kraju ove sezone, a da novi trener bude samo rezervna opcija, ako ovaj ne pokaze, da je dorastao zadatku.
Ali, o tom - po tom.... Videcemo, sta ce se sve izdesavati, do leta :)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1331033473' post='32910']
Ne bi Moyes bio los sigurno, jer kao sto Vaha ka'e, sa 70-80 miliona on bi nas preporodio.

Ali svakako da bih volio Mourinha ako ima bar malo istine u ovome da se ipak zeli vratiti. :)
[/quote]

pa za te pare da ti i ja sjednemo na klupu preporodili bi Chelsea , čak i manje, mi imamo dobru ekipu, pa jel vi ividite kako mi kriminalno igramo a svejedno smo na samo 3 boda od LP ??? konkurencija je jaka a mi se svejedno držimo.

A i to što veliš 2onakav" Everton , nije Everton uopće loša ekipa, mogli su malo pametnije poslovat možda bi imali i bolje rezultate al dobri su oni i još su loši za mogućnosti te ekipe, tako da Moyes nije ništa nego Wenger br 2. ja ga zuzetno cjenim i poštujem al da može bolje sa tom ekipom mislim da može.

@bbj26 a koga mi to nismo spomenuli tu ?? pa mi smo prošli sve menađere svjeta i proanalizirali xD
a u ostalom da je Roman tolko domišljat i das e razumije u nogomet, a ne da pročita u novinama ili čuje na vjestima nešto pa na temelju toga donosi svoje odluke, prije svega nebi napravio neke poteze koje je napravio a kamoli da dovede nekog ne tolko poznatog menađera al da valja, prije če dovest Rafu ili Pepa nego recimo Magatha ili O Neila. A možda čeka EU pa da vidi ko če pobjedit e treneru te ekipe če sjest na kičmu.
Citam sta pisete, i kako to da treba da se dovede trenjer sa odlucnoscu i disciplinu.
Pa sad, razmislite dva put sta pisete, zato sto je i Boas bio takav trenjer pa opet se usrao.
Ko i da dodje, ko i da bidu trenjer, bez razlike koliko je odlucan i sve to, on ce da propadne u Chelsea sve dok Abramovic se pravi najveci sveznajko za fudbal, i ne prepusti rabotu na ljudi sto se razbiraju od fudbal da vodu Chelsea.
Oko Boasa nešto nije funkcioniralo što nama nije još uvijek jasno. Možda će se otkriti u neko dogledno vrijeme u čemu je bio pravi problem.

U mene je želja sljedeća sad, AKO se Di Matteo pokaže kao dobar trener do kraja sezone, dati mu pravu šansu i iduću sezonu. Jer ako se bira između Guardiole i Di Mattea uvijek ću biti na strani Chelseajevca, nikad Barceloniste!!! Samo Mourinho i njemački izbornik Loew dolaze u obzir ispred Di Mattea. Ostali smećari (Guardiola, Eriksson, Benitez itd) NE!
[quote name='millanius' timestamp='1331151805' post='33423']
Citam sta pisete, i kako to da treba da se dovede trenjer sa odlucnoscu i disciplinu.
Pa sad, razmislite dva put sta pisete, zato sto je i Boas bio takav trenjer pa opet se usrao.
Ko i da dodje, ko i da bidu trenjer, bez razlike koliko je odlucan i sve to, on ce da propadne u Chelsea sve dok Abramovic se pravi najveci sveznajko za fudbal, i ne prepusti rabotu na ljudi sto se razbiraju od fudbal da vodu Chelsea.
[/quote]

AVB nije bio dovoljno odlucan...
Ako je vec planirao, da ne racuna na odredjene igrace, morao je iste da proda... On ih je ostavio u timu, i na kraju su se oni pobunili protiv njega. Kad je sve to krenulo, on se obratio Romanu za podrsku, a ovaj ga je, bukvalno receno izdao.
To je jedina greska AVB-a, ali, i ta jedna, bila je dovoljna.
[quote name='Whisper' timestamp='1331059712' post='32981']

To, za vodjenje kluba, je tacno, to ti ne sporim..
Ali, covek je, uradio odlican posao, sa podmladjivanjem Nemacke reprezentacije, uveo mlade momke u tim, koji igraju odlicno.
To je ono, sto Celsiju treba, trener sa stavom i odlucnoscu.
On ce se bez problema resiti,svakoga, ko se ne uklapa u njegove takticke zamisli i naci mu adekvatnu zamenu.
Voli da forsira ofanzivnu igru, sa disciplinovanom odbranom, i tecnom, i brzom igrom u navali. Znaci, preferira moderan fudbal.

Sa Nemackom je vec stekao dosta iskustva na velikoj fudbalskoj sceni, i jakim takmicenjima, i imao dobre rezultate.
Uvek deluje nekako smireno i psihicki stabilno, kao da u svakom trenutku ima ideju, da resi, nastali problem.
NAravno, svako od nas ce, naci neku manu, svakome od kandidata, ali smatram da je revolucija itekako potrebna u Celsiju, i da ce Low imati herca, da to sprovede kako treba :)
[/quote]

Ja ne sumljam u njegovu moc da promeni, ali on je vec pokazao da sa klupskom ekipom ne moze da barata kao sa Nacionalnom. Sve je to lepo, divno i krasno da pricamo kako nam treba neko da promeni ekipu, ali mi imamo budzet, on ima sve Nemacke igrace. Rebuilding ekipe je poceto sa Klinsmannom a ne sa njim. Da ne pomenem koliko su Menci radili na svoju omladinu da bi on imao koga da izabere.

Ti vidis kako vodi Svabe, ali to je poypuno drugaciji nacin menadzmenta nego kod kluba, i stvarno mislimd a on dodje, zavrsice se kao i sa Scolarijem.
[quote name='zulu' timestamp='1331160551' post='33524']

Ja ne sumljam u njegovu moc da promeni, ali on je vec pokazao da sa klupskom ekipom ne moze da barata kao sa Nacionalnom. Sve je to lepo, divno i krasno da pricamo kako nam treba neko da promeni ekipu, ali mi imamo budzet, on ima sve Nemacke igrace. Rebuilding ekipe je poceto sa Klinsmannom a ne sa njim. Da ne pomenem koliko su Menci radili na svoju omladinu da bi on imao koga da izabere.

Ti vidis kako vodi Svabe, ali to je poypuno drugaciji nacin menadzmenta nego kod kluba, i stvarno mislimd a on dodje, zavrsice se kao i sa Scolarijem.
[/quote]

Ovde jos uvek ima kadrih, za dobru diskusiju...

Razlike na klubskom i reprezentativnom nivou vodjenja tima, su jasne, i oko toga nema diskusije....
Ali..
Treba ekipu koja zajedno trenira, da se sve skupi 30 dana u godini, uklopiti, ukombinovati i nastelovati da igra onako lep i efektivan, efikasan fudbal.
Tu ima dosta trenerske magije, i zato ja postujem reprezentativne trenere, vise od klupskih....
Dok se igra Celsija zasnivala na principu brzine i jednostavnosti, uspesi su se nizali...
Low i njegov sistem me podsecaju na te, lepe dane, voljenog kluba....

Ne treba Celsiju ceo roster nemackih igraca, ima ovaj tim solidan kadar. Par promena, na bitnim pozicijama, i psihicki jak, odlucan i ambiciozan trener, i vratice se Plavci, u vrh Evrope !

Verujem da je Low takav tip, i da je najbolji izbor.
[quote name='Wisey' timestamp='1331161733' post='33549']
Daj bolan Whisperu, šta će nam Loew da čopa nos na klupi. :lol:
[/quote]

On zna posao, nek copa i kosu ako oce :D

2 vs 1, ovo ce jos i biti zanimljivo B)
[quote name='Whisper' timestamp='1331161555' post='33547']

Ovde jos uvek ima kadrih, za dobru diskusiju...

Razlike na klubskom i reprezentativnom nivou vodjenja tima, su jasne, i oko toga nema diskusije....
Ali..
Treba ekipu koja zajedno trenira, da se sve skupi 30 dana u godini, uklopiti, ukombinovati i nastelovati da igra onako lep i efektivan, efikasan fudbal.
Tu ima dosta trenerske magije, i zato ja postujem reprezentativne trenere, vise od klupskih....
Dok se igra Celsija zasnivala na principu brzine i jednostavnosti, uspesi su se nizali...
Low i njegov sistem me podsecaju na te, lepe dane, voljenog kluba....

Ne treba Celsiju ceo roster nemackih igraca, ima ovaj tim solidan kadar. Par promena, na bitnim pozicijama, i psihicki jak, odlucan i ambiciozan trener, i vratice se Plavci, u vrh Evrope !

Verujem da je Low takav tip, i da je najbolji izbor.
[/quote]

Ae videcemo sta se uradi do kraja sezone pa onda mozemo da pricamo. Onda cemo znati tacno gde stojimo sto se tice Evrope i ovi mladi igraci na pozajmici. Tek tada mozemo da krenemo u razmisljanje o treneru.

Samo da dodam jednu stvar, jeste da treba dosta drugaciji stil menadzmenta da se vodi nacionalna ekipa ali i zato vrlo malo ljudi uspeju u obe sfere. Razlicite vestine treba (tkz competences) tako da li Low (ili bilo koji internacionalni trener) ima takvih sposobnosti je veliko pitanje. To je jedino sto mene brine kad se spomene neki nacionalni menadzer. Ne samo Low, bilo ko. Ne moze svako biti Golden Guus :)
[quote name='zulu' timestamp='1331168734' post='33601'] Ae videcemo sta se uradi do kraja sezone pa onda mozemo da pricamo. Onda cemo znati tacno gde stojimo sto se tice Evrope i ovi mladi igraci na pozajmici. Tek tada mozemo da krenemo u razmisljanje o treneru. Samo da dodam jednu stvar, jeste da treba dosta drugaciji stil menadzmenta da se vodi nacionalna ekipa ali i zato vrlo malo ljudi uspeju u obe sfere. Razlicite vestine treba (tkz competences) tako da li Low (ili bilo koji internacionalni trener) ima takvih sposobnosti je veliko pitanje. To je jedino sto mene brine kad se spomene neki nacionalni menadzer. Ne samo Low, bilo ko. Ne moze svako biti Golden Guus :)[/quote]

Neka tako i bude ;)
Cekamo leto, da vidimo razvoj situacije, u klubu, ali i EP, da vidimo kako ce Low proci sa reprezentacijom.
Ljudi moji, ja sam vec rekao da bi zelio da ostane RDM, legenda je kluba, a puno nas manje kosta nego kad bi dovodili neko svjetsko lice..mozemo mi govoriti da Roman ima para i da to nije bitno, al eno vidjeli ste kako se opekao na Torresu i nije zelio nuditi vise para za igrace: npr. da je za Modrica ponudio 10 milki vise ludi Levy bi popustio, to je jasno, uzmite opet za primjer i Sneijdera kad smo ga "lovili".. tako da, on je milijarder i to sve stoji, ali nije ni njemu u cilju raskuciti se niti ce davati pare ko budala.. Mi u ovih 10ak godina smo potrosili tolko para samo na trenere da to nisu istine, da smo te pare od pustih trenera davali za igrace, ali ne tipa Torres koji je vec pao sa vrhunca, nego za igrace ciji vrhunac tek dolazi, danas bi Chelsea bio mozda i kao sto je Barcelona bila do prosle godine :) Igraci mozda vole promjenu trenera kada ne ide, ali to za klub opcenito nije dobro, puno je bolje kad jedan covjek ili skupina strucnjaka duzi niz godina provode svoju jedinstvenu i vlasititu filozofiju nogometa, a ne da se ona mijenja svake godine.. Najbolji primjer je Man Utd i Alex Ferguson.. ni on kad je tek dosao nije osvojio nista pune 4 godine cini mi se, al je uprava bila strpljiva i vjerovala da je on onaj kojeg traze, da je on "njihov covjek" , a evo vidimo da su bili u pravu.. Ne govorim da je RDM nasa karta za uspjeh, međutim nece se ni doznati ako mu se ne da prilika
Pa znaju i oni sta i koga treba, i slazem se s njima, Ako vec ne uspije RDM onda zelim Moua.. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.