Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Mogu samo jednu stvar da kazem. Ne zelim nikog glupog da ddoje u klub, a bilo ko moze da prihvati da ude Chelsea trener mora biti idiot tako da nema tu sanse da se ispuni moja zelja.

Mogu samo jednu stvar da kazem. Ne zelim nikog glupog da ddoje u klub, a bilo ko moze da prihvati da ude Chelsea trener mora biti idiot tako da nema tu sanse da se ispuni moja zelja.
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

[quote name='zulu' timestamp='1330892649' post='32361']Mogu samo jednu stvar da kazem. Ne zelim nikog glupog da ddoje u klub, a bilo ko moze da prihvati da ude Chelsea trener mora biti idiot tako da nema tu sanse da se ispuni moja zelja. Mogu samo jednu stvar da kazem. Ne zelim nikog glupog da ddoje u klub, a bilo ko moze da prihvati da ude Chelsea trener mora biti idiot tako da nema tu sanse da se ispuni moja zelja.[/quote]

Rekao si dvije stvari.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330892694' post='32363']

Rekao si dvije stvari.
[/quote]

Los internet, i malo pripit. Nije dobra kombinacija :D
[quote name='Wisey' timestamp='1330876023' post='32212']
Ja sam za nešto radikalno, nešto što će okrenuti sviju naglavačke. I ustrajati u tome. Naravno, nemoguće je da se desi, ali:

Tim od 3 klupske legende: Zola, Robbie Di Matteo, Wilkins. Zola kao formalni manager, ali naglasak na grupni rad ovog trojica gdje bi svaki bio zadužen za određene stvari i uigravanje linija. Dati im koliko god vremena treba i najebati se svima koji neće da slušaju mame.

Druga opcija, JT/Lampard kao igrači-treneri do kraja sezone, pa ćemo vidjeti za dalje. Ionako izgleda da oni upravljaju svlačionicom.

Zna se da će nam doći neki levat i neće ništa napravit.
[/quote]

Ovo bi ubjedljivo najbolja opcija bila.

Mou teško da će doći, Capello po meni ne bi bio loš kao i Bielsa, Benitez nipošto.
Kolko god ovaj Abramovic terao te trenere do sad ni jednom nije uzeo loseg trenera to jest barem meni loseg svi su mi se oni svideli po imenima bez obzira dali su uradili nesto ili ne,naravno i ja kao i mnogi nebi voleo da vidim beniteza i kapela tako da mi ostaje da se nadam da ce nas Roman iznenaditi i dovesti nekog pravog coveka.
Iskreno zaboli me ko će biti..

Samo znam, zaboravite na najkvalitetnije...Mou radi, Guus radi, Ferguson radi, Bielsa i Guardiola rade, Klopp radi, Sušić radi...

Ne gine nam Rafa, a to bi tek bio potop Chelseaja. Teško nama, po svoj prilici..
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330898938' post='32423']
[u][b]Sušić ? Pa brate ajde da dovedemo Stanojevića[/b][/u] !

a i ne gine nam Capelo

ja bi za Moua dao i 30 M ako bi odma presao u Chelsea !

A jel vi mislite na Bielsu sto je trenutno trener Atletik Bilbaa ?
[/quote]

Pa dobro Kun, valjda si moga skontat da nisam bio ozbiljan po tom pitanju.

Nijedan trener neće ništa postić sa ovim igračima, nijedan. Možda samo Terrya kad bi prihvatio tu funkcio, njega nebi smjeli bojkotovat, morali bi ga slušat.
[quote name='how yes no' timestamp='1330902612' post='32441'] Pa dobro Kun, valjda si moga skontat da nisam bio ozbiljan po tom pitanju. Nijedan trener neće ništa postić sa ovim igračima, nijedan. Možda samo Terrya kad bi prihvatio tu funkcio, njega nebi smjeli bojkotovat, morali bi ga slušat.[/quote][quote name='how yes no' timestamp='1330902612' post='32441'] Pa dobro Kun, valjda si moga skontat da nisam bio ozbiljan po tom pitanju. Nijedan trener neće ništa postić sa ovim igračima, nijedan. Možda samo Terrya kad bi prihvatio tu funkcio, njega nebi smjeli bojkotovat, morali bi ga slušat.[/quote]a ja kontam ti ozbiljan :lol:
Iskreno do početka kada je AvB dosao, smatrao sam ga svijetlom točkom, lika koji ce s Chelseom osvojiti večinu trofeja. Bio mi je predobar trener, ne može se reći da nije znao svoj posao, ZNAO JE ! Ali nakon 2 - 3 mjeseca moje mišljenje o njemu se počelo mijenjati, pa čak sam smatrao da on nije kriv za sve, da je samo do loših igrača, do njihovog morala, ali ni to nije bio izgovor. Naposlijetku u anketi AvB-a stavio sam da više ne vjerujem u njega i da mi više nije stalo do takvog trenera. Ali sad mi je duboko žao, on je jedan on najboljih mladih trenera današnjice. On ce za 5-6 godina biti dosta jači od Mourinha ali tko zna šta donosi dan a šta noć.

Pa budimo realni, glupo je pričati o nekakvom Gvardioli, i bakračima. On je obični trener koji je dobio tim doveden do vrhunca, najbolje je igrače imao i dosta dosta uigrane. Od samog Xavia, Inieste pa do najboljeg Messia. Njegovo je bilo samo da nastavi ono što je Rajkard naumio, pogledajte ga danas prst u uho a njegovi igrači igraju svoj nogomet, znaju svoj posao.

Najbolje bi pored Mourinha nama legao Guus Hidding, po meni dosta dobar taktičar.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1330962063' post='32619']Iskreno do početka kada je AvB dosao, smatrao sam ga svijetlom točkom, lika koji ce s Chelseom osvojiti večinu trofeja. Bio mi je predobar trener, ne može se reći da nije znao svoj posao, ZNAO JE ! Ali nakon 2 - 3 mjeseca moje mišljenje o njemu se počelo mijenjati, pa čak sam smatrao da on nije kriv za sve, da je samo do loših igrača, do njihovog morala, ali ni to nije bio izgovor. Naposlijetku u anketi AvB-a stavio sam da više ne vjerujem u njega i da mi više nije stalo do takvog trenera. Ali sad mi je duboko žao, on je jedan on najboljih mladih trenera današnjice. On ce za 5-6 godina biti dosta jači od Mourinha ali tko zna šta donosi dan a šta noć. Pa budimo realni, glupo je pričati o nekakvom Gvardioli, i bakračima. On je obični trener koji je dobio tim doveden do vrhunca, najbolje je igrače imao i dosta dosta uigrane. Od samog Xavia, Inieste pa do najboljeg Messia. Njegovo je bilo samo da nastavi ono što je Rajkard naumio, pogledajte ga danas prst u uho a njegovi igrači igraju svoj nogomet, znaju svoj posao. Najbolje bi pored Mourinha nama legao Guus Hidding, po meni dosta dobar taktičar.[/quote]

Cekaj, AVB ce bit bolji od Moua?
Za mene HOĆE! Maa daj ba pun je meni više kurac Mourinovih takitia i blokića, stavljanja špica na desni bek, i zatvaranja. Mourinho igra na rezulatat njemu je dovoljno da vode 1-0 zatvori igu i to je to. PO MENI OBIČNO SRANJE.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1330963147' post='32629']Za mene HOĆE! Maa daj ba pun je meni više kurac Mourinovih takitia i blokića, stavljanja špica na desni bek, i zatvaranja. Mourinho igra na rezulatat njemu je dovoljno da vode 1-0 zatvori igu i to je to. PO MENI OBIČNO SRANJE.[/quote]

Jesi gledo ti Reala ikako otkad ih Mou vodi? :D

Bit je u tome što Mou sebe prilagođava igračima, dok AVB igrače prilagođava sebi. Da je AVB probao prilagoditi se igračima koje ima možda ne bi napravio ovu krizu.
Dobro ba Dobrice znamo mi da ti stalno ciljas na Mourinha, msm to je tovja stvar nit me znaima, ali imaju neki kojima je stalo do AvB-a, jest i priznat cu da sam prestao vjerovati u njega, ali opet mi je žao tog čovjeka koji ce za par sezona jesti sve redom. Al i Mourinhu se doci kraj kad tad. Postao mi je naporan i dosadan, previše uzdignut u nebesa.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1330963762' post='32638']Dobro ba Dobrice znamo mi da ti stalno ciljas na Mourinha, msm to je tovja stvar nit me znaima, ali imaju neki kojima je stalo do AvB-a, jest i priznat cu da sam prestao vjerovati u njega, ali opet mi je žao tog čovjeka koji ce za par sezona jesti sve redom. Al i Mourinhu se doci kraj kad tad. Postao mi je naporan i dosadan, previše uzdignut u nebesa.[/quote]

Prvi navijač CFC-a koji ne voli Mourinha :D :D
Prvo da izjavim, da je onaj ko sada sedne na klupu Celsija definitivno lud covek, ili je alav na pare...
Niko normalan nece sesti na klupu tima, gde ce ga igraci bojkotovati, ako ne odigraju dva meca zaredom, i gde ce vlasnik stati, na njihovu stranu...

Na Mou-a ne racunam... Real je pobegao Farceloni, na tabeli Primere, velike su sanse, da ce osvojiti titulu. U sjajnoj su formi, tako da im ni LS nece biti tako nedostizna, kao ranijih sezona...

Sve sto Gvardiola ima je tim, koji od detinjstva igra zajedno, i ta njihova perfektna uigranost njega velica, kao velikog trenera. Bez doplomaca La MAsie, on je nista !

Hiddink je mozda jedini trener, pored Mou-a koji je uspeo ostaviti neki utisak, na igrace Celsija... Ako uzmemo u obzir, da su tada svi oni bili mladji, i u dosta boljoj formi, ne vidim neku specijalnu zaslugu njega, kao trenera...

O Marselu Bielsi ne znam mnogo.... Gledao sam Chile, na zadnjem svetskom kupu, i ako se ne varam, on ih je vodio. Igrali su lep, brz, tecan i ofanzivan fudbal, koji mi se svideo.... Misljenja sam, da iako ima tu par odlicnih pojedinaca, igraci Chilea, nisu sposobni da sami od sebe igraju tako nesto, pa cu to pripisati taktickim zamislima trenera.
Iz ove gomile, njega bih figurirao kao coveka No 1, za Andreovog naslednika.

Raa Benitez nasledio Mou-a u Interu, i upropastio tim, nacisto... Sto dalje od SB-a molicu lepo...

Fabio Capelo je meni jako drag strucnjak, smatram da Englesku nije lose vodio, koliko je podlegao ogromnom pritisku nezasite britanske javnosti, tako da nisam siguran, kako bi se nosio sa nista manjim pritiskom, na klupi Celsija...

Pored Bielse, na klupi Celsija bih voleo videti Didiea Desampa ili Jurgena Klopa, trenera Borusije Dortmund.
[quote name='Whisper' timestamp='1330964239' post='32648']Prvo da izjavim, da je onaj ko sada sedne na klupu Celsija definitivno lud covek, ili je alav na pare... Niko normalan nece sesti na klupu tima, gde ce ga igraci bojkotovati, ako ne odigraju dva meca zaredom, i gde ce vlasnik stati, na njihovu stranu... Na Mou-a ne racunam... Real je pobegao Farceloni, na tabeli Primere, velike su sanse, da ce osvojiti titulu. U sjajnoj su formi, tako da im ni LS nece biti tako nedostizna, kao ranijih sezona... Sve sto Gvardiola ima je tim, koji od detinjstva igra zajedno, i ta njihova perfektna uigranost njega velica, kao velikog trenera. Bez doplomaca La MAsie, on je nista ! Hiddink je mozda jedini trener, pored Mou-a koji je uspeo ostaviti neki utisak, na igrace Celsija... Ako uzmemo u obzir, da su tada svi oni bili mladji, i u dosta boljoj formi, ne vidim neku specijalnu zaslugu njega, kao trenera... O Marselu Bielsi ne znam mnogo.... Gledao sam Chile, na zadnjem svetskom kupu, i ako se ne varam, on ih je vodio. Igrali su lep, brz, tecan i ofanzivan fudbal, koji mi se svideo.... Misljenja sam, da iako ima tu par odlicnih pojedinaca, igraci Chilea, nisu sposobni da sami od sebe igraju tako nesto, pa cu to pripisati taktickim zamislima trenera. Iz ove gomile, njega bih figurirao kao coveka No 1, za Andreovog naslednika. Raa Benitez nasledio Mou-a u Interu, i upropastio tim, nacisto... Sto dalje od SB-a molicu lepo... Fabio Capelo je meni jako drag strucnjak, smatram da Englesku nije lose vodio, koliko je podlegao ogromnom pritisku nezasite britanske javnosti, tako da nisam siguran, kako bi se nosio sa nista manjim pritiskom, na klupi Celsija... Pored Bielse, na klupi Celsija bih voleo videti Didiea Desampa ili Jurgena Klopa, trenera Borusije Dortmund.[/quote]

Bielsa, Deschamps, Klopp...slažemo se ;)
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1330962063' post='32619']
On ce za 5-6 godina biti dosta jači od Mourinha ali tko zna šta donosi dan a šta noć.
[/quote]

jesi ti svjestan šta si rekao? :D

to je isto ko da ja kažem da će Rukavina biti bolji od Drogbe za 5-6 godina
iliti u prijevodu, šanse za to postoje, ali to se jednostavno neće dogoditi
Jurgen Klopp,Joachim Low ili neki drugi njemac osim Felix Magath-a !
Low je rekao da ide u Real kad mu istekne ugovor sa Njemačkom,al' definitivno prva želja Mourinho :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.