Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Romane, iskoristi mozak na ljeto i zadrži Roberta. Iz svih igrača je izvukao maximum, čak su i Malouda i Bosingwa vcrs odlično odigrali. Ujedinio je igrače u svlačionici, vlada veliki sklad, pobjednički duh i kada vidim da onako svi na terenu ginu za tim, srce naraste 3 metra xD.
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1331665893' post='35353']
Klopp je pravi čovjek i trener, ali neka ga u Borussiji. Mislim da je dovoljno pametan da ne dolazi ovdje i upropasti sebi karijeru. Pored njega, ovako ima atraktivnih 'mladih' ljudi poput Rodgersa, Guardiole ili Deschampsa. Samo se bojim da bi naši igrači i ove potencijalne trenerčine pošteno zajebali. :rolleyes: Zato i jest važnije šta će Roman napraviti na tržištu, ko će otići a ko doći.
[/quote]

Klopp je veliki čovjek ali 100% neće doći u Chelsea :) u to sam apsolutno 100% siguran..čak je i predsjednik Borussie reko da dokle god je on predsjednik da ce Klopp biti trener neovisno o rezultatima..čovjek je kralj :)
Najbolje bi bilo kada bi ostao Di Matteo..zasad odlično radi svoj posao.
RDM <3 Izbavio nas iz velikih sranja, nadam se da će nas plasirati u lp sljedeće godine mada imamo težak raspored, ali vjerujem u RDM i Chelsea!
Jurgen Klopp i MArcelo Bielsa, gledajuci uspehe koje njihovi timovi postizu, a posebno moderan, lep i napadacki fudbal, koji gaje, trenutno prednjace, sto se tice pravog izbora, za trenera.

Voleo bih da RDM ostane u klubu, cak iako ne bude prvi trener, jer je razvio fantastican odnos, sa svim igracima, i sigurno bi, sa jednim od pomenute dvojice strucnjaka, vodili ovaj tim ka uspehu.
Eto van Gaal se pominje... Ali ja sam za to da Robbie ostane ako uspije izboriti 4. mjesto. Jer je mlad i perspektivan trener. A ako bi dosao van Gaal, opet bih zadrzao Di Mattea u klubu...
Van Gaal je odličan stručnjak. E sad normalno, mi svi želimo RDM-a, te ako se isti pokaže i dokaže, što bi ga dirali??

A ako ipak ne bude dobio ugovor, onda bih itekako bio zadovoljan Van Gaalom. ÄŒvrsta je ruka, dobar je nema šta..
ma daj bježi stari, nemaa si se našo uvaljivat, on je dobar trener , jak taktičar, i ima željeznu ruku, al je brate metuzalem, netreba nam opet trener koji če ostat maximalno 3 sezone, pa opet sve mjenjat i opet ispočetka, muka mi je iše toga, u Robiju imamo perspektivnog mladog trenera koji vli ovaj klub, pružimo njemu priliku i pogledajmo u njemu trenera za budućnost, čak i da ne izborimo 4. mjesto ja bi ga volio vidjet i iduće sezone na klupi, a ako baš moram birat nekog drugog to sigurno nebi htio da bude neki 60-ogodišnjak, kojeg će spucat infarkt kad vidi onog propuha Bosingwu ili Meirelesa i Maloudu kako pucaju sa 30 metara
  • Autor
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]
"I have a deal until the middle of June. Then the club and I both have the possibility to end the contract.We will evaluate the situation in June. If we both feel like we want to carry on, we will.''[/font][/color]
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]
Hiddinkove riječi o Anzhiju i ugovoru. [/font][/color]
[quote name='Wisey' timestamp='1332078920' post='36290']

"I have a deal until the middle of June. Then the club and I both have the possibility to end the contract.We will evaluate the situation in June. If we both feel like we want to carry on, we will.''

Hiddinkove riječi o Anzhiju i ugovoru.
[/quote]

Ako kojim slučajem ( ne da Bog ) Roman da otkaz RDM-u, veliki Guus Hiddink mi je prvi izbor, a vjerujem da će i upravi bit u mislima tada...
Ponavljam, RDM nek ostane koliko god duze moze, iskreno ne bi tražio njegov otkaz i da ništa ne osvojimo ove sezone, razočaran bi bio svakako, al bih ga opet ostavio, jer ako ostane ovaj trener, dogodine nam se smiješe trofeji, tako da treba dugoročno razmišljati
Ako Chelsea produzi da igra ovako pod RDM onda Robbie bi trebao ostati. Ali ako u slucaju dojde do promjene trenjera ondak ja bih volio i mislim da je prvi pik Abramovicha upravo Guus Hiddink. Zato mislim i da je on takav dogovor sklopio sa Anzhi, videcemo sta ce doneti RDM i ljeto.
Uglavnom sada za sada dobro funkcionisemo, mozemo primetiti stil RDM da je slican sa Mourinho, fokusira se i radi od utakmicu za utakmicu, za sadasnjost bez previshe obzira za buducnost, to mi se dopada, zato sto je sezona velika i duga i bas tako bi trebalo funkcionisati veliki klub, velike promjene moraju lagano legnuti.
  • Autor
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2117344/Chelsea-eyeing-Borussia-Dortmund-boss-Jurgen-Klopp-managers-job.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2117344/Chelsea-eyeing-Borussia-Dortmund-boss-Jurgen-Klopp-managers-job.html[/url]

Odlično.
"[b]Mogu tu ponudu odbiti već sada. Neću preći tamo. Ali mislim da je odlično što se moje ime spominje u istom kontekstu sa Mourinhom i Guardiolom. To mi je dovoljno, to je već moj osobni trijumf, ali nisam dostupan za taj posao, žao mi je[/b]." - Klopp vezano za Chelsea.
[quote name='Elao' timestamp='1332324827' post='36994']
"[b]Mogu tu ponudu odbiti već sada. Neću preći tamo. Ali mislim da je odlično što se moje ime spominje u istom kontekstu sa Mourinhom i Guardiolom. To mi je dovoljno, to je već moj osobni trijumf, ali nisam dostupan za taj posao, žao mi je[/b]." - Klopp vezano za Chelsea.
[/quote]
I netreba nam imamo RDM-a ;)
evo jedna zanimljiva opcija : [font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]According to The Times, the current coach of France, Laurent Blanc is the candidate number one of Chelsea. The French would be the third choice of Blues board, after Pep Guardiola and Jose Mourinho, which are not so easy to sign.[/left][/font]

[font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]Makar bi ja rekao NE, pošto je tu legenda RDM koji smatram da do sad radi dobar posao i pružio bi mu priliku i iduće sezone.[/left][/font]
[font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]Spominje se i da će Roman dati Pepu 48 mil€ za 4 godine ugovora [/left][/font]
[quote name='Vinko' timestamp='1332515719' post='37414'][left][left]Spominje se i da će Roman dati Pepu 48 mil€ za 4 godine ugovora
[/quote]

o jebo majku i takve ugovore :D

i još dok mu otkaz da, Pep će dobit jedno 258 milijuna eura odštete :P[/left][/left]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.