15. mart 2012.14 god. comment_35671 Romane, iskoristi mozak na ljeto i zadrži Roberta. Iz svih igraÄa je izvukao maximum, Äak su i Malouda i Bosingwa vcrs odliÄno odigrali. Ujedinio je igraÄe u svlaÄionici, vlada veliki sklad, pobjedniÄki duh i kada vidim da onako svi na terenu ginu za tim, srce naraste 3 metra xD. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35673 Polako, uradio je sve dobro zasad. Ali moramo vidjeti kako ce ostatak sezone provesti. Tada cemo lijepo razmisljati da li bi RDM najbolji bio za ovaj posao. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35678 [quote name='Wisey' timestamp='1331665893' post='35353'] Klopp je pravi Äovjek i trener, ali neka ga u Borussiji. Mislim da je dovoljno pametan da ne dolazi ovdje i upropasti sebi karijeru. Pored njega, ovako ima atraktivnih 'mladih' ljudi poput Rodgersa, Guardiole ili Deschampsa. Samo se bojim da bi naši igraÄi i ove potencijalne trenerÄine pošteno zajebali. Zato i jest važnije šta će Roman napraviti na tržištu, ko će otići a ko doći. [/quote] Klopp je veliki Äovjek ali 100% neće doći u Chelsea u to sam apsolutno 100% siguran..Äak je i predsjednik Borussie reko da dokle god je on predsjednik da ce Klopp biti trener neovisno o rezultatima..Äovjek je kralj Najbolje bi bilo kada bi ostao Di Matteo..zasad odliÄno radi svoj posao. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35681 RDM <3 Izbavio nas iz velikih sranja, nadam se da će nas plasirati u lp sljedeće godine mada imamo težak raspored, ali vjerujem u RDM i Chelsea! Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35702 [b][color=#0000ff]Hoćemo RDM za trenera i sljedeće sezone ![/color][/b] Prijavi
16. mart 2012.14 god. comment_36003 Jurgen Klopp i MArcelo Bielsa, gledajuci uspehe koje njihovi timovi postizu, a posebno moderan, lep i napadacki fudbal, koji gaje, trenutno prednjace, sto se tice pravog izbora, za trenera. Voleo bih da RDM ostane u klubu, cak iako ne bude prvi trener, jer je razvio fantastican odnos, sa svim igracima, i sigurno bi, sa jednim od pomenute dvojice strucnjaka, vodili ovaj tim ka uspehu. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36225 Ja mislim da ce Di Matteo osta na klupi,a ako neostane onda mislim da bi Joakim Lev bio odbar Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36232 Eto van Gaal se pominje... Ali ja sam za to da Robbie ostane ako uspije izboriti 4. mjesto. Jer je mlad i perspektivan trener. A ako bi dosao van Gaal, opet bih zadrzao Di Mattea u klubu... Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36241 Van Gaal je odliÄan struÄnjak. E sad normalno, mi svi želimo RDM-a, te ako se isti pokaže i dokaže, što bi ga dirali?? A ako ipak ne bude dobio ugovor, onda bih itekako bio zadovoljan Van Gaalom. ÄŒvrsta je ruka, dobar je nema šta.. Prijavi
18. mart 2012.14 god. Autor comment_36256 Ne, samo ne Van Gaala. Molim te Bože, NEEEEEEEEE ! Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36276 ma daj bježi stari, nemaa si se našo uvaljivat, on je dobar trener , jak taktiÄar, i ima željeznu ruku, al je brate metuzalem, netreba nam opet trener koji Äe ostat maximalno 3 sezone, pa opet sve mjenjat i opet ispoÄetka, muka mi je iše toga, u Robiju imamo perspektivnog mladog trenera koji vli ovaj klub, pružimo njemu priliku i pogledajmo u njemu trenera za budućnost, Äak i da ne izborimo 4. mjesto ja bi ga volio vidjet i iduće sezone na klupi, a ako baš moram birat nekog drugog to sigurno nebi htio da bude neki 60-ogodišnjak, kojeg će spucat infarkt kad vidi onog propuha Bosingwu ili Meirelesa i Maloudu kako pucaju sa 30 metara Prijavi
18. mart 2012.14 god. Autor comment_36290 [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] "I have a deal until the middle of June. Then the club and I both have the possibility to end the contract.We will evaluate the situation in June. If we both feel like we want to carry on, we will.''[/font][/color] [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] Hiddinkove rijeÄi o Anzhiju i ugovoru. [/font][/color] Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36416 [quote name='Wisey' timestamp='1332078920' post='36290'] "I have a deal until the middle of June. Then the club and I both have the possibility to end the contract.We will evaluate the situation in June. If we both feel like we want to carry on, we will.'' Hiddinkove rijeÄi o Anzhiju i ugovoru. [/quote] Ako kojim sluÄajem ( ne da Bog ) Roman da otkaz RDM-u, veliki Guus Hiddink mi je prvi izbor, a vjerujem da će i upravi bit u mislima tada... Ponavljam, RDM nek ostane koliko god duze moze, iskreno ne bi tražio njegov otkaz i da ništa ne osvojimo ove sezone, razoÄaran bi bio svakako, al bih ga opet ostavio, jer ako ostane ovaj trener, dogodine nam se smiješe trofeji, tako da treba dugoroÄno razmišljati Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36485 Ako RDM zadovolji do kraja sezone, mislim da bi mu roman trebao ponudit ugovor novi. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36566 Ako Chelsea produzi da igra ovako pod RDM onda Robbie bi trebao ostati. Ali ako u slucaju dojde do promjene trenjera ondak ja bih volio i mislim da je prvi pik Abramovicha upravo Guus Hiddink. Zato mislim i da je on takav dogovor sklopio sa Anzhi, videcemo sta ce doneti RDM i ljeto. Uglavnom sada za sada dobro funkcionisemo, mozemo primetiti stil RDM da je slican sa Mourinho, fokusira se i radi od utakmicu za utakmicu, za sadasnjost bez previshe obzira za buducnost, to mi se dopada, zato sto je sezona velika i duga i bas tako bi trebalo funkcionisati veliki klub, velike promjene moraju lagano legnuti. Prijavi
19. mart 2012.14 god. Autor comment_36771 [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2117344/Chelsea-eyeing-Borussia-Dortmund-boss-Jurgen-Klopp-managers-job.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2117344/Chelsea-eyeing-Borussia-Dortmund-boss-Jurgen-Klopp-managers-job.html[/url] OdliÄno. Prijavi
21. mart 2012.14 god. comment_36994 "[b]Mogu tu ponudu odbiti već sada. Neću preći tamo. Ali mislim da je odliÄno što se moje ime spominje u istom kontekstu sa Mourinhom i Guardiolom. To mi je dovoljno, to je već moj osobni trijumf, ali nisam dostupan za taj posao, žao mi je[/b]." - Klopp vezano za Chelsea. Prijavi
21. mart 2012.14 god. comment_37041 [quote name='Elao' timestamp='1332324827' post='36994'] "[b]Mogu tu ponudu odbiti već sada. Neću preći tamo. Ali mislim da je odliÄno što se moje ime spominje u istom kontekstu sa Mourinhom i Guardiolom. To mi je dovoljno, to je već moj osobni trijumf, ali nisam dostupan za taj posao, žao mi je[/b]." - Klopp vezano za Chelsea. [/quote] I netreba nam imamo RDM-a Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37414 evo jedna zanimljiva opcija : [font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]According to The Times, the current coach of France, Laurent Blanc is the candidate number one of Chelsea. The French would be the third choice of Blues board, after Pep Guardiola and Jose Mourinho, which are not so easy to sign.[/left][/font] [font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]Makar bi ja rekao NE, pošto je tu legenda RDM koji smatram da do sad radi dobar posao i pružio bi mu priliku i iduće sezone.[/left][/font] [font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]Spominje se i da će Roman dati Pepu 48 mil€ za 4 godine ugovora [/left][/font] Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37416 [quote name='Vinko' timestamp='1332515719' post='37414'][left][left]Spominje se i da će Roman dati Pepu 48 mil€ za 4 godine ugovora [/quote] o jebo majku i takve ugovore i još dok mu otkaz da, Pep će dobit jedno 258 milijuna eura odštete [/left][/left] Prijavi
23. mart 2012.14 god. Autor comment_37421 Šanse da Di Matteo dobije trajni ugovor su jednake šansama da osvojimo Ligu Šampiona ove sezone. Dakle, u promilima. Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37422 Ma sigurno da će doci neko skup. A ko, saznat ćemo za par mjeseci... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.