Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1331479141' post='34880']
Mogao bi nama ipak ovaj lik na kraju doći:

[img]http://www.fakefaces.co.uk/images/lookalikes/fullsize/334-MexStudio019Large2.jpg[/img]
[/quote]

Koji je ovaj :huh: :blink:
[quote name='Caeruleus' timestamp='1331480350' post='34894']
Eriksson. Swen-Goran Eriksson.
[/quote]

Al je ovaj omatorio.... Nas'o neke pozerke, al ne vredi, propala stvar, nacisto :D

Necemo ni njega :rolleyes:
[quote name='Whisper' timestamp='1331480465' post='34897'] Al je ovaj omatorio.... Nas'o neke pozerke, al ne vredi, propala stvar, nacisto :D Necemo ni njega :rolleyes:[/quote]
lajkam banner ili sta li je vec ovo ispod :)
[quote name='millanius' timestamp='1331485953' post='34925']
Ako Di Matteo obezbedi 4to mesto na kraju sezone onda njega zelim za menadzera, ne zelim nikog drugog.
[/quote]

čak i da nebudemo meÄ‘u prva 4 ove sezone , ja bi da ostane, čovjekje pokazao da ima muda, u prve dve utakmice (Birmingham,Stoke) odma smo vidjeli neke igrače koje AVB nije stavljao ni pod razno i odma se vide rezultati , pa čak mi je i igra bolje, RDM ima nešto što AVB nije imao, a to su muda i mašte, onako nije išlo ni rezultatski ni igrom a AVB nije ništa mjenjao dok RDM odma po dolasku je zamjenio par igraća izmjenio formaciju i rezultati su došli, svaka čast legendi, volio bi da ostane s nama i iduće sezone :)
  • Autor
[quote name='Vinko' timestamp='1331500211' post='35013']
neke igrače koje AVB nije stavljao ni pod razno i odma se vide rezultati
[/quote]
?
Realno da gledamo na stvari onda jos uvek je rano da se procjeni rad Di Mattea, ipak prosli su samo 2 utakmice.
Ali ja licno od ove 2 utakmice pod njegovom palkom sam uvideo mnogo vishe promena nego pod 9 meseca kod Boasa, najrealnije iako mi je Boas veoma bio simpatican menadzer. Za sada RDM kako sto je rekao [b]Vinko[/b], koristi mastu i ima muda da napravi promenu formacije, i protiv Stoke smo imali potpunu dominaciju tekom celog meca.
Videcemo kako ce biti, ali na kraju sezonu cemo sve znati, ukoliko Di Matteo ispuni ocekivanja od njega ove sezone, onda imamo dobroga menadzera.
Dopada mi se kako do sad radi, i posebno kako je iskren u intervjuima.
pa evo u obje utakmice je Bane dobio prednost pored zdravog Bosingwe što nije bio slućaj sa AVB-om , čak je Bertrand dobio priliku u debiju RDM-a pored inaće standradnog Colea, uveo je Mikela i Kaloua, i promjenio formaciju u 4-4-2 te izostavio i Matu i torresa iz prvog sastava.
Te protiv Stokea izmjenio 2 igrača vrlo brzo sad se nesječam jl i Bane u prvom izašao ili u drugom, nači ne igraš dobro leti van, dok je AVB štedio izmjene ko da se dobiva novac ako ih izvršiš što manje. Svaka čast RDM-u pokazao je da ima muda i zato ga želim vidjet iduće sezone u Chelsiju bez obzira na ishod, i pokazao je vještinu i viziju, jednostavno KAPA DOLJE LEGENDO!!!

evo zaboravih na izostanak Maloude al eto i to mu ide u +
naravno kao što kaže Milan i kao što sam rekao prije nemožemo ga još procjenit, rekoh odradit ću to nakon Tottenhama i Citiya ali nisam mogao dočekat , zapanjio me čovjek :)
  • Autor
Nije li i Andre izvršio ranu izmjenu na početku svoje karijere ovdje ?
Ne sjećaš se vjerovatno.
Mikel je igrao protiv Bruma prvu, baš kao i Bertrand. I toga se ne sjećaš.

Volim ja RDM-a i žarko želim da uspije, ali dvostruke vidike ne treba imati. :)
da se razumijemo i meni je AVB bio drag , i nema sretnijeg od mene da smo prvi imamo 5 bodova prednosti na drugoplasiranim, osiguralii prolaz u LP i ozbiljno grabimo prema Fa cupu , a ne da nas drugoligaš muči, i to sve s AVB-om na čelu, ali jebiga...
Nisu važne izmjene nego njihova učinkovitost, Andre je nizao loše rezultate i vidjelo se nezadovoljstvo i nervoza al je pilio isti sastav iz tekme u tekmu a RDM kad je došao odma ga je promjenio, to govorim baš zato što je RDM radio sa AVB-om od početka i očito vidio gdje se griješi, zašto to Andre nije vidio ? vjerojatno mu je to RDM i reako ali zašto ga ovaj nije poslušao ? jeli moguće da smo imali kvalitetnijeg pomoćnika nego li je sam prvi trener ?
  • Autor
Ma nije to puno do trenera, barem ne ova instant promjena. Jednostavno određeni igrači su sabotirali prethodnika i sad su, čudom nekim, odjednom 'proigrali'. Vidjećemo ih dalje.
[quote name='Wisey' timestamp='1331505458' post='35036']Ma nije to puno do trenera, barem ne ova instant promjena. Jednostavno određeni igrači su sabotirali prethodnika i sad su, [u][b]čudom nekim, odjednom 'proigrali'[/b][/u]. Vidjećemo ih dalje.[/quote]

Zato sam ja i rekao da su obično smeće. Sad ko fol izjavljuju, kako nije do njih, pa jbo vas Bog, jel do mene...

Andre je kvalitetan trener i trebao je ostati, ali nije zaradi stoke. Sad je tu RDM, nadam se da će mu što bolje ići i zbog klubu, ali i zbog njega samoga.
Pa ko zna, možda mu Roman i da priliku i sljedeće sezone. Sve zavisi kako ćemo ove završiti.
[quote name='Wisey' timestamp='1331505458' post='35036']
Ma nije to puno do trenera, barem ne ova instant promjena. Jednostavno određeni igrači su sabotirali prethodnika i sad su, čudom nekim, odjednom 'proigrali'. Vidjećemo ih dalje.
[/quote]
potpuno u pravu
Rano je za priču o kvaliteti igre pod vodstovm Di Mattea, treba proc vise utakmica i vidit kako ce to izgledat..ali, ako se momcad nastavi ovako dizat ( pomalo, al idemo naprijed ), onda sam definitivno za njegov ostanak na klupi, ne daj Bože Erikssona ( jel se tako piše ), a ovog Poyeta mislim da se ne bi smjelo uzimat za ozbiljno ikako
[quote name='The_KING' timestamp='1331579580' post='35185']Unai Emery obecava igra jako lep i ofanzivan fudbal daj boze da on dodje!!![/quote]

Zato simpatizeri Valencie mole Boga da što prije ode s klupe.
[quote name='The_KING' timestamp='1331579580' post='35185']
Unai Emery obecava igra jako lep i ofanzivan fudbal daj boze da on dodje!!!
[/quote]

Obecavao je i AVB, sve zavisi do igrača.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.