11. mart 2012.14 god. comment_34880 Mogao bi nama ipak ovaj lik na kraju doći: [img]http://www.fakefaces.co.uk/images/lookalikes/fullsize/334-MexStudio019Large2.jpg[/img] Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_34892 [quote name='Caeruleus' timestamp='1331479141' post='34880'] Mogao bi nama ipak ovaj lik na kraju doći: [img]http://www.fakefaces.co.uk/images/lookalikes/fullsize/334-MexStudio019Large2.jpg[/img] [/quote] Koji je ovaj Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_34897 [quote name='Caeruleus' timestamp='1331480350' post='34894'] Eriksson. Swen-Goran Eriksson. [/quote] Al je ovaj omatorio.... Nas'o neke pozerke, al ne vredi, propala stvar, nacisto Necemo ni njega Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_34925 Ako Di Matteo obezbedi 4to mesto na kraju sezone onda njega zelim za menadzera, ne zelim nikog drugog. Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_34984 [quote name='Whisper' timestamp='1331480465' post='34897'] Al je ovaj omatorio.... Nas'o neke pozerke, al ne vredi, propala stvar, nacisto Necemo ni njega [/quote] lajkam banner ili sta li je vec ovo ispod Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_35013 [quote name='millanius' timestamp='1331485953' post='34925'] Ako Di Matteo obezbedi 4to mesto na kraju sezone onda njega zelim za menadzera, ne zelim nikog drugog. [/quote] Äak i da nebudemo meÄ‘u prva 4 ove sezone , ja bi da ostane, Äovjekje pokazao da ima muda, u prve dve utakmice (Birmingham,Stoke) odma smo vidjeli neke igraÄe koje AVB nije stavljao ni pod razno i odma se vide rezultati , pa Äak mi je i igra bolje, RDM ima nešto što AVB nije imao, a to su muda i mašte, onako nije išlo ni rezultatski ni igrom a AVB nije ništa mjenjao dok RDM odma po dolasku je zamjenio par igraća izmjenio formaciju i rezultati su došli, svaka Äast legendi, volio bi da ostane s nama i iduće sezone Prijavi
11. mart 2012.14 god. Autor comment_35017 [quote name='Vinko' timestamp='1331500211' post='35013'] neke igraÄe koje AVB nije stavljao ni pod razno i odma se vide rezultati [/quote] ? Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_35025 [quote name='Wisey' timestamp='1331500839' post='35017'] ?[/quote] Vjerojatno misli na Mikela, te na izostavljanje Maloude. Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_35026 Realno da gledamo na stvari onda jos uvek je rano da se procjeni rad Di Mattea, ipak prosli su samo 2 utakmice. Ali ja licno od ove 2 utakmice pod njegovom palkom sam uvideo mnogo vishe promena nego pod 9 meseca kod Boasa, najrealnije iako mi je Boas veoma bio simpatican menadzer. Za sada RDM kako sto je rekao [b]Vinko[/b], koristi mastu i ima muda da napravi promenu formacije, i protiv Stoke smo imali potpunu dominaciju tekom celog meca. Videcemo kako ce biti, ali na kraju sezonu cemo sve znati, ukoliko Di Matteo ispuni ocekivanja od njega ove sezone, onda imamo dobroga menadzera. Dopada mi se kako do sad radi, i posebno kako je iskren u intervjuima. Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_35027 pa evo u obje utakmice je Bane dobio prednost pored zdravog Bosingwe što nije bio slućaj sa AVB-om , Äak je Bertrand dobio priliku u debiju RDM-a pored inaće standradnog Colea, uveo je Mikela i Kaloua, i promjenio formaciju u 4-4-2 te izostavio i Matu i torresa iz prvog sastava. Te protiv Stokea izmjenio 2 igraÄa vrlo brzo sad se nesjeÄam jl i Bane u prvom izašao ili u drugom, naÄi ne igraš dobro leti van, dok je AVB štedio izmjene ko da se dobiva novac ako ih izvršiš što manje. Svaka Äast RDM-u pokazao je da ima muda i zato ga želim vidjet iduće sezone u Chelsiju bez obzira na ishod, i pokazao je vještinu i viziju, jednostavno KAPA DOLJE LEGENDO!!!evo zaboravih na izostanak Maloude al eto i to mu ide u + naravno kao što kaže Milan i kao što sam rekao prije nemožemo ga još procjenit, rekoh odradit ću to nakon Tottenhama i Citiya ali nisam mogao doÄekat , zapanjio me Äovjek Prijavi
11. mart 2012.14 god. Autor comment_35031 Nije li i Andre izvršio ranu izmjenu na poÄetku svoje karijere ovdje ? Ne sjećaš se vjerovatno. Mikel je igrao protiv Bruma prvu, baš kao i Bertrand. I toga se ne sjećaš. Volim ja RDM-a i žarko želim da uspije, ali dvostruke vidike ne treba imati. Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_35034 da se razumijemo i meni je AVB bio drag , i nema sretnijeg od mene da smo prvi imamo 5 bodova prednosti na drugoplasiranim, osiguralii prolaz u LP i ozbiljno grabimo prema Fa cupu , a ne da nas drugoligaš muÄi, i to sve s AVB-om na Äelu, ali jebiga... Nisu važne izmjene nego njihova uÄinkovitost, Andre je nizao loše rezultate i vidjelo se nezadovoljstvo i nervoza al je pilio isti sastav iz tekme u tekmu a RDM kad je došao odma ga je promjenio, to govorim baš zato što je RDM radio sa AVB-om od poÄetka i oÄito vidio gdje se griješi, zašto to Andre nije vidio ? vjerojatno mu je to RDM i reako ali zašto ga ovaj nije poslušao ? jeli moguće da smo imali kvalitetnijeg pomoćnika nego li je sam prvi trener ? Prijavi
11. mart 2012.14 god. Autor comment_35036 Ma nije to puno do trenera, barem ne ova instant promjena. Jednostavno odreÄ‘eni igraÄi su sabotirali prethodnika i sad su, Äudom nekim, odjednom 'proigrali'. Vidjećemo ih dalje. Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_35046 [quote name='Wisey' timestamp='1331505458' post='35036']Ma nije to puno do trenera, barem ne ova instant promjena. Jednostavno odreÄ‘eni igraÄi su sabotirali prethodnika i sad su, [u][b]Äudom nekim, odjednom 'proigrali'[/b][/u]. Vidjećemo ih dalje.[/quote] Zato sam ja i rekao da su obiÄno smeće. Sad ko fol izjavljuju, kako nije do njih, pa jbo vas Bog, jel do mene... Andre je kvalitetan trener i trebao je ostati, ali nije zaradi stoke. Sad je tu RDM, nadam se da će mu što bolje ići i zbog klubu, ali i zbog njega samoga. Pa ko zna, možda mu Roman i da priliku i sljedeće sezone. Sve zavisi kako ćemo ove završiti. Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35105 http://chelseabalkan.com/index.php/item/883-poyet-spreman-sam-na-izazov.html Sad bi i ovaj smrdo došo, e kakvi se sve debili neće javit.. Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35114 Najljepse bi bilo kad bi RDM se pokazao i ostao kad moua nema, low nece, a i guus supcina se zaposlio da je malo cekao ccc Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35118 [quote name='Wisey' timestamp='1331505458' post='35036'] Ma nije to puno do trenera, barem ne ova instant promjena. Jednostavno odreÄ‘eni igraÄi su sabotirali prethodnika i sad su, Äudom nekim, odjednom 'proigrali'. Vidjećemo ih dalje. [/quote] potpuno u pravu Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35131 Rano je za priÄu o kvaliteti igre pod vodstovm Di Mattea, treba proc vise utakmica i vidit kako ce to izgledat..ali, ako se momcad nastavi ovako dizat ( pomalo, al idemo naprijed ), onda sam definitivno za njegov ostanak na klupi, ne daj Bože Erikssona ( jel se tako piše ), a ovog Poyeta mislim da se ne bi smjelo uzimat za ozbiljno ikako Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35143 u vezi rdm ja sam zadovoljan ipak igra je u chelseu i tako to samo ne znam koliko ce njega uzimati za ozbiljno Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35185 Unai Emery obecava igra jako lep i ofanzivan fudbal daj boze da on dodje!!! Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35201 [quote name='The_KING' timestamp='1331579580' post='35185']Unai Emery obecava igra jako lep i ofanzivan fudbal daj boze da on dodje!!![/quote] Zato simpatizeri Valencie mole Boga da što prije ode s klupe. Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35207 [quote name='The_KING' timestamp='1331579580' post='35185'] Unai Emery obecava igra jako lep i ofanzivan fudbal daj boze da on dodje!!! [/quote] Obecavao je i AVB, sve zavisi do igraÄa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.