Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1359657520' post='105254']
Možda bi čak uzeli FA kup, a sigurno bi se plasirali među 4...
...Trenutno mi ne pada ništa više na pamet, ali sigurno ima još dobrih opcija. Šta mislite ?
[/quote]S ovom ekipom koju imamo i trenutnim stanjem u toj ekipi vjerovatno nećemo uzeti ni FA Cup ni EL, ali među 4 ekipe u prvenstvu ćemo biti sigurno bez obzira na to tko vodio ekipu.
Jednostavno koliko god smo trenutno jadni u Engleskoj NEMA više od 3 ekipe koje su bolje od nas.
Stoga bih osobno otpuštanje Beniteza prije kraja sezone(bez obzira koliko ga i sam ne mogu smisliti) smatrao još većim degenerlukom od onog kad je uopće izabran da bude privremeni menadžer.
Neka bude tu gdje je još 4 mjeseca(jer iskreno, mislim da nema više što pokvariti i napraviti gorim od onog kakvo trenutno je), a onda cipela u dupe i zabrana prilaska Bridgeu na 100 kilometara...
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1359660149' post='105267']
Do kraja sezone sigurno ih ne bi otpustio, 100%. A ja sam i govorio kao privremeno rješenje do kraja tekuće sezone. Pa onda na ljeto tražiti novog managera.
[/quote]

Nema smisla to do kraja sezone. Ova sezona je ionako uništena i mislim da nijedan od njih ne bi ništa popravio.
  • Autor
Popravili bi atmosferu, klub bi lakše disao s njima. Jer ako ovako nešto potraje još, počet će nam i plasman u LŠ visiti...
[quote name='Wisey' timestamp='1359574937' post='104993']
[img]http://gyazo.com/f3e473fc0494ed3890bca2e042c3a18a.png[/img]
[img]http://gyazo.com/510b7aaaa3e5086190cfc55f6c3dba72.png?1359574419[/img]

Wow, niotkuda. Baš da vidimo.
[/quote]

uh uh :D
Nemojte se nadati nikakvim Hiddinzima i ostalim velikim trenerima,prvenstveno zbog Romanove politike,niko nije lud da dobije posao godinu dana a mozda i ranije.(otkaz),U mjesto Rafe mozemo ocekivati ovog Poyeta,Moyesa,Zolu...
Mislim da bi Mourinho vratio stabilnost u Chelsea kao ni jedan drugi trener.. Svaka cast Kloppu i Moyesu, veliki strucnjaci su ali samo je jedan Specijalni... Ako bi Mou ostao u Realu onda ne bih imao nista protiv Moyesa da preuzme funkciju..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

[quote name='Wisey' timestamp='1359657520' post='105254']
Kad bi ga otjerali sad, baš nešto razmišljam, nije da nema opcija. :D

Ja bih prvo probao s Cappellom. Poznato je da stari čiča voli 'šuškave' i onda je sve na Romanu da se isprsi. Mislim da bi on ujedinio tim i navijače, stvorio dobru koheziju jer dosta momaka već poznaje, napravio bi nas puno čvršćim nego što smo trenutno. Možda bi čak uzeli FA kup, a sigurno bi se plasirali među 4. Eh sad on je već selektor Rusije, međutim isto je i Hiddink bio kad je dolazio. Opet tu trebaju Romanove veze da ga primami. Don Fabiu je sigurno stalo da malo popravi svoj ugled poslije ne baš toliko uspješne avanture sa engleskom repkom, a i sam je rekao da bi volio voditi neki klub na Ostrvu.

Zašto ne jedan od dvojca Steve Holland, Eddie Newton ? Sigurno ne bismo bili ništa lošiji rezultatski nego što smo trenutno pod ovim idiotom, a garantujem da bi atmosfera u i oko kluba bila nemjerljivo bolja. Steve je tu već dugo, radio je s dobrim stručnjacima, zna posao i čovjek je od povjerenja. Za Eddiea ne trebam trošiti riječi, bivši igrač i tako fin čovjek, pravi Blues. Ne sumnjam da bi njih dvojica odradili bolji posao.

Malo manje vjerovatna opcija zbog toga što je jednom već brutalno otjeran, ali moram spomenuti ime Raya Wilkinsa. Ovaj čovjek je radio fantastičan posao s Carlom i Guusom, iskusnim trenerima koji su ga strašno hvalili. Vidjelo se koliko nedostaje tek kad je napustio klub, nešto slično ko i Robbie. Steve Clarke je dugo bio pomoćnik pa se evo pokazuje odličnim za WBA iako mu je to tek prvi posao kao glavnog trenera. Također i Rodgers je iz naše trenerske 'škole'. Ray sjajno razumije igru, igrao je za ovaj klub, igrače zna u dušu, bio bi u potpunosti predan...

Četvrto rješenje, već je bilo u CFC-u (istina poodavno), ali zašto ne Frank i John (ili samo jedan od njih) kao igrač-trener ? Također solucija koja nije loša, štaviše bilo bi jako lijepo vidjeti tako nešto. Imali smo Viallija koji je radio sjajan posao na taj način.

Trenutno mi ne pada ništa više na pamet, ali sigurno ima još dobrih opcija. Šta mislite ?
[/quote]

Wajz, sve si lepo rekao, ali brate, vreme je da se probudis...
Cappello zabrljao sa Englezima, pa da na Chelsea-ju vadi fleke :-? Ne hvala. Njega su mediji u Engleskoj uzeli na zub, a on je podlegao pod njihovim pritiskom.
Newton i Holland su legende kluba, to stoji. Podjimo od toga da jedan od njih ili obojica dobiju posao. Na kraju sezone, kad Roman pozeli skupog i poznatog trenera, sta mislis da ce se desiti sa prethodnikom ? Mislis da ce ih Uprava prekomandovati opet u pomocnike ? Ili da ce oni pristati na degradaciju ? Zavrsice na gomili, sa ostalima.
Onda ce se opet sliti sav gnev ovog sveta na Romana.

Ray-a su oterali, da bi onaj nesposobni crnja, sa pepeljarama umesto ociju dosao na njegovo mesto. Ali, Emenalo nije mogao sam to da izvede, morao je imati podrsku unutar kluba.
S'toga je njegov povratak u granicama naucne fantastike.
Opcija igrac-trener je u ovom momentu moguca samo na filmu, ili u Kini... Ne u ovom Chelsea-ju.
  • Autor
Do jučer smo svi skupa govorili kako nema šanse da nam dođe FSW. Ja sam čak i najveću zajebanciju od toga pravio. Tako da gdje logika prestane, tu počinje naš klub.
[quote name='Wisey' timestamp='1359671507' post='105297']
Do jučer smo svi skupa govorili kako nema šanse da nam dođe FSW. Ja sam čak i najveću zajebanciju od toga pravio. Tako da gdje logika prestane, tu počinje naš klub.
[/quote]

Ipak mislim da treba da se probudis ;)
Mou je po meni jedan od rijetkih trenera na svijetu koji se ne bi bojali Romana i koji bi mogli uspostavit stabilnost u klubu. Ja bi bio najsretniji da se on vrati u Chelsea i da tu ostane nekih 20 godina, kao Wenger ili SAF
[quote name='El_Nino' timestamp='1359674870' post='105311']
Mou je po meni jedan od rijetkih trenera na svijetu koji se ne bi bojali Romana i koji bi mogli uspostavit stabilnost u klubu. Ja bi bio najsretniji da se on vrati u Chelsea i da tu ostane nekih 20 godina, kao Wenger ili SAF
[/quote]

Daj nam ludaka Bielsu, pa da pricamo o treneru koji se ne boji nikoga. Roman bi jos i batnie dobio.
ukoliko nebude dosao Mourinho mislim da bi Moyes bio najbolje rjesenje i moram se sloziti s Wiseyom oko Capella,on ima veliko iskustvo i gazda je u svacionici,cvrsta ruka to je sto nama treba a mi to trenutno nemamo s Benitezom.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1359737331' post='105383']
ukoliko nebude dosao Mourinho mislim da bi Moyes bio najbolje rjesenje i moram se sloziti s Wiseyom oko Capella,on ima veliko iskustvo i gazda je u svacionici,cvrsta ruka to je sto nama treba a mi to trenutno nemamo s Benitezom.
[/quote]

Gazda u svlacionici koga su tabloidi oterali....
  • Autor
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359741182' post='105389']
[/quote]
Cappello je stao u odbranu svog igrača i nije htio popustiti, kakvi tabloidi kakve zjale.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359741182' post='105389']
[/quote] nisi dobro informisan o odlasku Capella sa mjesta selektora reprezentacije,on je prvi stao u zastitu Terya i rekao dok se ne dokaze on nije kriv,on je otisao s te funkcije jer nije dozvolio da mu se niko mijesa u posao.Kad je sud proglasio Terya da nije kriv prvi se oglasio Capello i podrzao ga.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1359759095' post='105446']
nisi dobro informisan o odlasku Capella sa mjesta selektora reprezentacije,on je prvi stao u zastitu Terya i rekao dok se ne dokaze on nije kriv,on je otisao s te funkcije jer nije dozvolio da mu se niko mijesa u posao.Kad je sud proglasio Terya da nije kriv prvi se oglasio Capello i podrzao ga.
[/quote]
sta se raspravljate s whisperon, on koji misli da igraci koji asistiraju protivnickin igracima dobro igraju :P
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1359759476' post='105447']
sta se raspravljate s whisperon, on koji misli da igraci koji asistiraju protivnickin igracima dobro igraju :P
[/quote]ne raspravljam se uopste postujem svacije misljenje ali ovo on sto govori za Capella je glupost,svako zna zasto je on otisao za pozicije selektora,Capello je veliki covjek i trener i koji je imao velike uspjehe sa klubovima.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1359759095' post='105446']
nisi dobro informisan o odlasku Capella sa mjesta selektora reprezentacije,on je prvi stao u zastitu Terya i rekao dok se ne dokaze on nije kriv,on je otisao s te funkcije jer nije dozvolio da mu se niko mijesa u posao.Kad je sud proglasio Terya da nije kriv prvi se oglasio Capello i podrzao ga.
[/quote]

Onda su mediji napali Cappella zbog odluke da podrzi Terrya, i on je podvio rep kao kucence i pobegao ;)
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1359759476' post='105447']
[/quote]
ahahahahahahahhaahah ovaj crv je lud xD
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359761635' post='105454']
Onda su mediji napali Cappella zbog odluke da podrzi Terrya, i on je podvio rep kao kucence i pobegao ;)
[/quote]nije uopste pobjegao lijepo je covjek objasnio zasto je otisao a sam engleski savez je uradio jos goru glupost za imenovanje Roya Hodgsona za selektora,svi su zeljeli Harrya Redknappa.
Ma jasta je nego pukao pod pritiskom. Nije nista uradio sa Engleskom i kasnije ga javnost dotukla. To da je FA napravio glupost sa izborom trenera, to je jasno ko dan.
  • Autor
Kako god, don Fabio je najbolji trener kojeg su Englezi imali u zadnjem desetljeću. Ni meni nije najomiljeniji, ali ga poštujem i smatram da je veliki stručnjak i lider.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.