Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Kako god, fino je pročitat da bi mogao naš Jose od Juna, ponovo biti na Stamford Bridgeu.

Da mene pitaju, niti funte ne trebaju potrošiti na igračka pojačanja, samo nek njega postave, gdje treba da ga postave.
ova informacija o Mourinhu mi je toliko popravila raspolozenje,ako se ispostavi da je tacno i Mourinho se vrati kod nas @Caeruleus imas poklon od mene.
[list]

[/list]
Teško mi je povirovat da je Mourinho trener koji se vraca u klub iz kojeg je potiran,mislin,volia bi to više od icega al neslici mi to na njegov karakter
[b][color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif][size=4]Roman Abramovich is doing everything in his power to bring Jose Mourinho back to Stamford Bridge, with reports claiming he has been asking the Real Madrid boss for footballing advice this season.[/size][/font][/color][/b]

[color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif][size=4]ESPN Blog[/size][/font][/color]
To je to. Mislim da je procepilo kod Romana i da se otrijeznio. Ajde Romane, zapni i dovedi Posebnog.
  • Autor
[quote name='John Terry' timestamp='1358871310' post='103417']
Teško mi je povirovat da je Mourinho trener koji se vraca u klub iz kojeg je potiran,mislin,volia bi to više od icega al neslici mi to na njegov karakter
[/quote]
Nekad ljubav ide preko ponosa, a njegova ljubav prema svemu što Chelsea predstavlja je neupitno velika. ;)

Ja mislim da ne bi bilo nezadovoljnog čovjeka, barem ovdje na ovom forumu, kada bi nam se vratio The Special One. To bi bio ogroman korak u vraćanju ovog kluba tamo gdje i pripada, u srca navijača. COME ON YOU BLUES !
Taj dan bi se slavilo,kako u Lodnonu,tako i kod mene kuci :D srce mi zaigra od same pomisli da on dolazi na klupu.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358876389' post='103427']
[b][color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif]Roman Abramovich is doing everything in his power to bring Jose Mourinho back to Stamford Bridge, with reports claiming he has been asking the Real Madrid boss for footballing advice this season.[/font][/color][/b]

[color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif]ESPN Blog[/font][/color]
[/quote]

ovo se bre trazi, da pouzdanije stranice/mediji objave nesto u vezi povratka murinja
to abramovicu u kurac te ljubim
Bio bih presrecan da se vrati Murinho, sa negovim trenerskim znanjem i ovom ekipom, ne bi nam bilo konkurenata. Pogledaj te MU kakvu oni ekipu imaju, 3 puta slabiju od nase ali zato imaju SAF-a koji iz njih izvlaci maximum, za razliku od FSW. E kad bi Murinho se vratio on bi kao i ranije kad smo realno gledano imali slabiju ekipu od ove sad, (2005, 2006.) a osvajali smo titule, vratio na staru stazu slave. Sto ce reci da mi ekipu imamo samo nam treba pravi trener i trollrsa prodati. Neka velika ulaganja nam ne trebaju. A sto se tice RA on je uvek (skoro) znao sta radi, i uvek je hteo da CFC bude boji, ali su ga okruzili pogresni ljudi poslednjih godina i upropastili sve sto je on uradio pre toga. Nadam se da se Mou vraca i da ponovo gledam i ja i svi mi onaj Celsi.
[quote name='BunaCfc' timestamp='1358882109' post='103468']
Bio bih presrecan da se vrati Murinho, sa negovim trenerskim znanjem i ovom ekipom, ne bi nam bilo konkurenata. Pogledaj te MU kakvu oni ekipu imaju, 3 puta slabiju od nase ali zato imaju SAF-a koji iz njih izvlaci maximum, za razliku od FSW. E kad bi Murinho se vratio on bi kao i ranije kad smo realno gledano [b]imali slabiju ekipu od ove sad, (2005, 2006.)[/b] a osvajali smo titule, vratio na staru stazu slave. Sto ce reci da mi ekipu imamo samo nam treba pravi trener i trollrsa prodati. Neka velika ulaganja nam ne trebaju. A sto se tice RA on je uvek (skoro) znao sta radi, i uvek je hteo da CFC bude boji, ali su ga okruzili pogresni ljudi poslednjih godina i upropastili sve sto je on uradio pre toga. Nadam se da se Mou vraca i da ponovo gledam i ja i svi mi onaj Celsi.
[/quote]

Definitivno nismo imali slabiju EKIPU,cak ni igrace nismo imali slabije.Moraš shvatit razliku izmedu ekipe i igraca.Ekipa 2006-2010 je bila savršena,usklađena i uigrana sa puno dobrih individualnih igrača.Danas naprimjer imaš isto tako puno kvalitetnih igraca pojedinaca ali kao ekipa nismo tako uigrani,ipak je previse novih igraca dovedeno u kratko vrijeme ;)
[quote name='BunaCfc' timestamp='1358886115' post='103491']
OK. Imali smo tada jacu ekipu nego sada, ali sada imamo jace igrace nego tada, i samo nam dobar trener ( Mourinho ) treba, da bi to i iskoristili na pravi nacin.
[/quote]

Tesko da neko moze biti bolji od JT-a, Carvalha, Cole-a, Lampsa, Essiena, Makelelea, Ballacka i Drogbe iz najboljih dana.
Ova ekipa ima potencijal, i treba joj ono sto je tadasnja imala - kontinuitet rada sa istim trenerom, na duze vreme.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358886357' post='103492']
Tesko da neko moze biti bolji od JT-a, Carvalha, Cole-a, Lampsa, Essiena, Makelelea, Ballacka i Drogbe iz najboljih dana.
Ova ekipa ima potencijal, i treba joj ono sto je tadasnja imala - kontinuitet rada sa istim trenerom, na duze vreme.
[/quote]

Istina,samo što je žalosno šta mi,Chelseavi navijaci pod to "kontinuitet rada sa istim trenerom, na duze vreme.",smatramo najviše dvi godine jer tolko je najduže što je netko izdržao za vrijeme Abramovica hah
"tadasnji" i "sadasnji" Chelsea se ne mogu porediti, iz razloga koji sam malopre objasnio
Uigravani su duze vreme. Svoje vrhunce dostigli su u sezonama 200809 i 2009/10.
Da je bilo srece i pravde, sada bi u vitrinama imali jos jedan trofej LS, a mozda i oba...
Ovaj Chelsea moze mnogo, samo treba Romana opametiti nekako...
Nadajmo se da vrijedi ona stara, "gdje ima dima ima i vatre".

Nikad mi nije bio posebno drag ovaj prgavac ali je nažalost on jedini čovjek koji može sve vratiti u normalu a i neupitno voli klub. Jedino bitno je da se on vrati, ostalo će doći na svoje. Hajde Abramoviču Romane
Roman Abramovich is lining up Zenit St Petersburg coach [b]Luciano Spalletti[/b] as [b]Chelsea's [/b]next manager. (Corriere dello Sport)

Jos malo traceva...
Za Josea je prvi objavio Daily Express,pa Daily Star,koji su sve,samo ne pouzdani izvori.
ostali su pisali za Kloppa,Simeonea,Moyesa,ali nitko nije Mourinha spominjao,tako da sam dosta skeptičan oko njegovog povratka.
Rafa treba ostati do kraja sezone,ako se dotad ne pokaze boljen ego sad Morinha vratiti jer on 100% nece ostati u Real Madridu..
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358876389' post='103427']
[b][color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', 'Nimbus Roman No9 L', serif][size=4]Roman Abramovich is doing everything in his power to bring Jose Mourinho back to Stamford Bridge, with reports claiming he has been asking the Real Madrid boss for footballing advice this season.[/size][/font][/color][/b]

[b][size=6][font='courier new', courier, monospace][color=#1D1D1D]ESPN Blog[/color][/font][/size][/b]
[/quote]
[quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1358939340' post='103569']
Za Josea je prvi objavio Daily Express,pa Daily Star,koji su sve,samo ne pouzdani izvori.
ostali su pisali za Kloppa,Simeonea,Moyesa,ali nitko nije Mourinha spominjao,tako da sam dosta skeptičan oko njegovog povratka.
[/quote]

Ne znam za tebe, ali ja ESPN smatram pouzdanim izvorom ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.