18. januar 2013.13 god. comment_102500 1.Jose Mourinho 2.David Moyes 3.Harry Redknap [color=#000000][b]Jose Mourinho[/b][/color] [color=#000000]nema se sta negativno pricati o Mourinhu,on je jedan od najboljih trenera koji je trenirao Chelsea,najbolje rjesenje za nasu klupu na ljeto,jedini covjek koji moze Chelsea vratiti na pobjednicki put,on voli klub,navijaci vole njega,i samo s njegovim dolaskom mozemo gledati pravi Chelsea.[/color] [color=#000000][img]http://www.topnews.in/files/Jose-Mourinho_0.jpg[/img][/color] [color=#000000][b]David Moyes[/b][/color] covjek koji je vec dugo u premiershipu,jedan je od najboljih trenera zadnjih nekoliko godina,odlicno radi posao u Evertonu klubu koji nema veliki budzet na raspolaganju a svake godine su u vrhu,osim sto je odlican trener dobar je i covjek i ukoliko ne dodje Mourinho,mislim da bi Moyes mogao raditi odlican posao kod nas,jer smo mi klub koji ima veliki budzet za pojacanja i uz dobar ugovor Moyesu on bi resao kod nas,jos vrijedi spomenuti da mu ove godine istice ugovor i da jos nije produzio novi ugovor i ako mu je klub ponudio. [img]http://charliecooksfootballbook.files.wordpress.com/2012/09/david_moyes.jpg[/img] [b][color=#000000]Harry Redknapp[/color][/b] [color=#000000]svo vrijeme koje je proveo trenirajuci klubove po premiershipu u svakom klubu je ostavio dobar uspjeh.U West Hamu je on licno odgovran za dovodjenje Franka Lamparda u klub za kojeg je rekao da ce biti veliki igrac i sve je pogodio.Kad su svi digli ruke od Portsmouta on ih je preuzeo i sacuvao od ispadanja u drugu ligu,najveci pecat u karijeri je ostavio u Totenhamu gdje ih je doveo do cetvrt finala lige prvaka gdje su ispali od Real Madrida,prije toga su u skupini bili prvi iza sebe su ostavili Inter a u osmini finala su izbacili Milan,Proslu sezonu je zavrsio na cetvrtom mjestu ali nisu usli u ligu prvaka zbog naseg osvajanja lige prvaka,trenutno radi u QPR koji biljezi odlicne rezultate njegovim dolaskom,mislim da bi i on bio odlicno rjesenje za nasu klupu i sam je on izjavio da samo budala nebi uspjela u Chelse-u,on sam smatra da nije budala i da bi uspjeo u Chelse-u.[/color] [color=#000000][img]http://balkan-sport.net/wp-content/uploads/2012/06/harry-redknapp.jpg[/img][/color] Nadam se da ce nas vlasnik i uprava odabrati najbolje rjesenje za klub jer ovom klubu trebaju uspjesi jer imaju odlicnu ekipu,a najveca greska im je dovodjenje Beniteza za kojeg smatram da treba da ide na ljeto jer nije on trener za Chelsea,i nadam se da ce Frank Lampard dobiti produzenje ugovora jer ovom klubu trebaju i legende a Lampard je jedna od najvecih legendi. Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102501 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1358514504' post='102499'] Imaš di video dokaz o tome? [/quote] Premotaj stranicu,dve unazad, snmak koji je okacen intervju sa Mourinhnom i premotaj na 19:29 Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102504 preostaje nam da se nadamo losim rezultatima reala u primeri i ispadanje iz lige prvaka od manutd.a svi mi zelimk murketa nazad, a da li njega zeli roman? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102505 [quote name='grena' timestamp='1358515222' post='102501'] Premotaj stranicu,dve unazad, snmak koji je okacen intervju sa Mourinhnom i premotaj na 19:29 [/quote] neda mi se sad to gledat. Ali vjerujem ti na riječ... Ali prepreka je Abramovic Ne znam kolko je ovo pouzdan izvor ali evo jedne zanimljivosti s kraja ovog clanka: [url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/3501-vjerovatno-nista-od-dolaska-kloppa-na-klupu-chelseaja.html"]http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/3501-vjerovatno-nista-od-dolaska-kloppa-na-klupu-chelseaja.html[/url] "[i]Izvori sugeriraju da Roman Abramovič ne razmatra vraćanje Josea Mourinha"[/i] Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102521 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1358514504' post='102499'] Imaš di video dokaz o tome? [/quote] Mrsko mi tražiti, ali imaš na youtube njegov intervju za CNN, kada su ga prošle godine posjetili. Novinar je neki Pinto, tu on priča o svemu, također i o Baloteliu i njegovom crvenom kartonu (to si sigurno gledao).. Eh u jednom dijelu ga pita frajer, da li bi ponovo surađivao sa Romanom i on kaže da, naravno i još štošta Eto potraži ako te baš zanima, meni se enda Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102623 20 godina Chelsea nije imao britanca na mjestu menadžera! Ja sam ZA Moyesa i nek povede odma i Felainina sa sobom!20 godina Chelsea nije imao britanca na mjestu menadžera! Ja sam ZA Moyesa i nek povede odma i Felainija sa sobom! Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102628 Slazem se Moyes bi bio dobro rjesenje,pa tu je i Hiddik. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102631 [quote name='Edis12' timestamp='1358594899' post='102628'] Slazem se Moyes bi bio dobro rjesenje,pa tu je i [b]Hiddik[/b]. [/quote] Hiddink ti ide u mirovinu nakon ove sezone Ali da bi ga rado vidio na klupi Chelsea, bi Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102638 [img]http://netdna.kapiten.rs/wp-content/uploads/2012/06/IN18_JL_1117507f-600x385.jpg?cda6c1[/img] Ja sam za ovog coveka ako Mourinho nedodje Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102641 Ovim momcima treba Andre Villas-Boas ali taj brod je davno otplovio. Po mom misljenju bi, da SAF nije ovako dugo na klupi Uniteda, da Arsenal ne trpi Wengera sve ove godine, Moyes vec odavno bio na klupi jednog od ta dva kluba. Koliko god zelim da Klopp bude novi trener, svestan sam da se to nece desiti. Dolazak Mourinha je u rukama celnika Reala i Romana Abramovica. Moyes je, posle njih dvojice najbolje resenje. Trener koji vec duze vreme radi u PL, sto bi jedan nas novinar rekao "poznaje fudbalske prilike u Engleskoj". Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102656 Evo vidim da se kroz medije provlace imena: Zola, Klopp, Moyes, Laudrup... Zolu ne bih zelio iz razloga jer mi je vec dovoljno sto sam morao gledati kako legenda Robbie odlazi sa Stamforda, ne trebam tako nesto ponovo gledati. Drugi razlog je taj da Zola nije dokazan trener. Klopp nece otici iz Dortmunda jos sigurno godinu-dvije. Moyes u svako doba dana i noci. DA! Laudrup nikako. Sve ono sto sada Swansea ima i radi zasluga je Brendana Rodgersa. On ih je digao i uveo u PL, on je tvorac njihovog shvatanja fudbala. Posto Swansea ima strasnu skauting ekipu i ambicioznu upravu, Laudrup samo nastavlja ono sto je Brendan instalirao. Rodgers je definitivno bolji trener od njega ali osnovni problem Rodgersa je slaba motivacija i nedostatak zara, bezobrazluka. Mislim da to Laudrup ima u vecoj mjeri, ali je njegovo trenersko znanje ipak dosta tanje u odnosu na Brendana. Isti problem ima i AVB - slaba motivacija, slaba uloga vodje medju igracima. To im se vidi u pogledu. Obojica su genijalci za jednog Pulisa, ali pogledajte kakvu energiju ima Pulis... S druge strane, Moyes ima sve - trenersko znanje i veliki autoritet, drskost, zna prenijeti energiju na ekipu. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102672 [img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/735086_496815513697467_1408109027_n.jpg[/img] Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102676 [quote name='Spaha' timestamp='1358610205' post='102672'] [img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/735086_496815513697467_1408109027_n.jpg[/img] [/quote] Mozda si pogrijesio topic , nije ovo humor Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102686 [quote name='klicko' timestamp='1358597149' post='102638'] [img]http://netdna.kapiten.rs/wp-content/uploads/2012/06/IN18_JL_1117507f-600x385.jpg?cda6c1[/img] Ja sam za ovog coveka ako Mourinho nedodje [/quote] zar bi stvarno volio gledat kako na nasoj klupi vrti po nosu i jede sline ? Ja vala ne bi http://www.youtube.com/watch?v=zfCRS210fCk&feature=youtube_gdata_player Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102690 Zaboravio sam jedno ime koje se takodje provlaci po nekim sajtovima - Diego Simeone. On i Moyes su ubjedljivo najbolja rjesenja (Kloppa ne racunam). Skroz mi se svidja stil koji forsira Simeone. Pisao sam vec o tome. Atletico moze igrati na kontre, moze umrtviti utakmicu, odlicno pokrivaju polje, a mogu te tovariti posjedom ako to zele. Igra Atletica mi je nekako mjesavina engleskog i spanskog fudbala. Dosta discipline u njihovoj igri ima i to obozavam, a to je pretezno karakteristika engleskih i njemackih klubova. Simeone je na odlicnom putu da odvede Atletico u LS i da bude vicesampion ispred Reala. Ima da mu dignu spomenik u Madridu jer ko zna kada ce opet Atletico biti ispred Reala. Veoma perspektivan trener i volio bih ga vidjeti kod nas. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102691 Evo citam da Abramovic uzima u svoje ruke odluku ko ce biti novi trener,to mu je još jedana u nizu gresaka,jer sta on ima odlucivati ko ce biti trener kada se razumi u fudbal ko mara u kriv kurac,njegovo je da samo daje pare za koja pojacanja trener trazi pare,a ne da on odlucuje ko ce biti trener,hoce li Torres igrati,davati treneru otkaz nakon jedne sezone,ovo kod njega ne valja,da Roman se ne petlja u ove stvari da daje samo pare za koja pojacanja trebaju mi bi bilo duplo bolji klub sigurno,nikada necu prezaliti sto je otpustio Ancellotija a pogotovo Raya Willkinsa koje su to ljudine bile. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102699 joseu je uvalio shevcenka, carlu je uvalio torresa sta je slijedece? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102705 [quote name='Spaha' timestamp='1358621009' post='102699'] joseu je uvalio shevcenka, carlu je uvalio torresa sta je slijedece? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 [/quote] Carlo je sam tražio Torresa. Wilkins rekao. Ionako njegova je uvjek zadnja bila, ne vidim ništa čudno u tome što će ponovo on sam izabrati trenera. Nek bira, ali ipak na kraju nek to bude Mourinho. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102716 [quote name='how yes no' timestamp='1358624084' post='102705'] [b][size=6]Carlo je sam tražio Torresa[/size].[/b] Wilkins rekao. Ionako njegova je uvjek zadnja bila, ne vidim ništa čudno u tome što će ponovo on sam izabrati trenera. Nek bira, ali ipak na kraju nek to bude Mourinho. [/quote] Zasto Carlo, zasto Prijavi
19. januar 2013.13 god. Autor comment_102733 Joooj, jes mi godra što ga je Guardiola odjebo. E nek je, svaka mu dala !!! http://www.youtube.com/watch?v=D-WTo7VNjmE Tako ti je kad se kenjaš propisno po ljudima, a najviše po ljudima koje ovom klubu znače nešto. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102743 nebudite naivni, Moyes u Chelsea, znamo kakvu Moyes ima politiku a kakvu roman, to je ko da mješaš kruške i jabuke. Da se razumijemo ja osobno jako cijenim Moyesa i smatram ga odličnim trenerom, a i način poslovanja mi se sviđa, ali mislim d aon u romanovim očima nije nitko i ništa, netko za koga možda nije ni čuo. A i nekako mi je on Evertonov, Everton ima Moyesa, Arsenal ima Wengera, United ima SAF-a, ja bi volio da Chelsea ima nekog svoga, a ne da ga uzme nekome, jooooj sad kad se sjetim kako smo dobru tu priliku u Robbiu imali ccc Onda Klopp je i sam izjavio kao što sam vam već postao da za izgradit i uklopit ekipu trba 2-3 sezone, tako da sumnjm da bi on uopće htio doć u Chelsea. Zola jest legenda al nevidim tu neku sreću, samo na kraju od toga može neki belaj ispast kao što ste rekli. Diego Simeone, super trener, a Atleticom igra što bi se reklo engleski nogomet i znamo da to tamo prolazi i odličan posao obavlja, on bi bio dobro riješenje al sumnjam da bi ga Atletico pustio a i opet kolko je on visoko u romanovim očima i kolko bi kredita imao... Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102750 [quote name='Vinko' timestamp='1358632981' post='102743'] nebudite naivni, Moyes u Chelsea, znamo kakvu Moyes ima politiku a kakvu roman, to je ko da mješaš kruške i jabuke. Da se razumijemo ja osobno jako cijenim Moyesa i smatram ga odličnim trenerom, a i način poslovanja mi se sviđa, ali mislim d aon u romanovim očima nije nitko i ništa, netko za koga možda nije ni čuo. A i nekako mi je on Evertonov, Everton ima Moyesa, Arsenal ima Wengera, United ima SAF-a, ja bi volio da Chelsea ima nekog svoga, a ne da ga uzme nekome, jooooj sad kad se sjetim kako smo dobru tu priliku u Robbiu imali ccc Onda Klopp je i sam izjavio kao što sam vam već postao da za izgradit i uklopit ekipu trba 2-3 sezone, tako da sumnjm da bi on uopće htio doć u Chelsea. Zola jest legenda al nevidim tu neku sreću, samo na kraju od toga može neki belaj ispast kao što ste rekli. Diego Simeone, super trener, a Atleticom igra što bi se reklo engleski nogomet i znamo da to tamo prolazi i odličan posao obavlja, on bi bio dobro riješenje al sumnjam da bi ga Atletico pustio a i opet kolko je on visoko u romanovim očima i kolko bi kredita imao... [/quote] Kredit u Romanovim ocima nema niko. Sto se Simeonea tice, svaka cast njemu na uspehu u Primeri, ali polovina toga pripada Realu iz Madrida i njihovoj neverovatno losoj formi. Razmisljao sam malo o njemu, kao resenju, ali mi je doslo da je ovo njegova debitantska sezona medju velikim momcima. Jeste to za sada ide dobro, ali fali tu iskustva. Takodje on je jos iz igrackih dana poznat po svojoj neobuzdanoj naravi. Dodajte na to pritisak koji Abramovic konstantno vrsi i imacete tempiranu bombu u svlacionici. Murinho jeste takodje temperamentan, ali njegovo iskustvo je neuporedivo vece. Ovim momcima treba autoritet, ali ne bezobrazluk, i usijana glava. Vec neko ko ce ih vise pedagoski voditi kroz sezone. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102767 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358634515' post='102750'] Kredit u Romanovim ocima nema niko. Sto se Simeonea tice, svaka cast njemu na uspehu u Primeri, ali polovina toga pripada Realu iz Madrida i njihovoj neverovatno losoj formi. [/quote] Još ćeš reći da polovina Europa lige i onog našeg silovanja od strane Falcaa pripada Realu. Kakav god real bio Atletico ne prosipa baš bodove ove sezone A ako hoće čvrstu ruku neka dovedu Magath-a. Ta legenda dio kondicijskih priprema radi u vojnoj bazi po staroj tehnici krv, znoj i suze. A da ne govorim da je od igrača skupio nadimke poput zadnjeg diktatora europe, mučitelj i pitaj boga još koje. Ako hoćete light veziju njemačkog imperatora onda Zeman ili Bielsa Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102772 [quote name='visk' timestamp='1358637244' post='102767'] Još ćeš reći da polovina Europa lige i onog našeg silovanja od strane Falcaa pripada Realu. Kakav god real bio Atletico ne prosipa baš bodove ove sezone [size=4][/quote][/size] Evropa liga - dovoljno je reci da ozbiljniji Engleski tim nikad nije zanimala... Sto se tice pobede nad Chelsea-jem. Opet polovina toga ide Plavcima... Da su igrali na nivou meceva sa Tottenhamom, Arsenalom i Unitedom, Atletico ne bi imao sanse. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102775 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358638548' post='102772'] [/size] Evropa liga - dovoljno je reci da ozbiljniji Engleski tim nikad nije zanimala... Sto se tice pobede nad Chelsea-jem. Opet polovina toga ide Plavcima... Da su igrali na nivou meceva sa Tottenhamom, Arsenalom i Unitedom, Atletico ne bi imao sanse. [/quote] Kao što nikoga ne zanima europsko klupsko pa kada smo spušili je bilo sipano drvlje i kamenje. Što se tiče igre na nivou to nema veze - trebali smo ih dobiti. Najbolje se vidi na nama i unitedu ove godine - kada mi igramo loše onda smo vreća za udaranje, a kada united igra loše opet se izguzi i isčupa nešto. Što se tiče europa lige - engleze ne zanima jer imaju masne pare od Sky-a za PL. Da su u španjolskoj ili u nekoj drugoj ligi gdje 90% love ide glavnom ili 2 glavne momčadi (a ne vrti se tolika lova kao u pl) shvaćali bi ozbiljno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.