17. januar 2013.13 god. comment_102342 [quote name='ADiS' timestamp='1358376299' post='102222'] Kako je dobio Barcu, sastavljenu i uigranu u najboljoj formi tako je sad dobio i Bayern u najboljoj formi... Samo mi zao Heynckesa jer je dobar strucnjak. Vratio je Bayern na staru slavu a ovi ga se rjesavau i na kraju ce Pep kao i u Barci pokupiti sve kolacice... [/quote] Legendarni osram krajem godine ide u penziju tako da ti ne treba biti žao jer nije najuren. a što se tiče Bayerna - ako pep misli puno toga kemijati dobiti će ekspresni otkaz. Uli i Heinz su poznati po tome da ne trpe diranje u Bayernovu filozofiju i njemačke reprezentativce bez obzira na ostvarene rezultate. Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102352 Pa i Bayern nije ništa bolji od Chelsea po pitanju otkaza trenerima koji počnu brljati.. Tako da neće Guardioli biti baš kao što mnogi misle. Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102359 ostaje samo murinjo kao realna opcija, em je izgubio podrsku navijaca reala em je najavio povratak na kraju sezone u englesku, a ne verujem da ce klop napustiti u skorije vreme borusiju Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102385 special one, pls God !!! nista vise za reci nemam... :) Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102404 [media]http://www.youtube.com/watch?v=lhEvMR1pRCQ&feature=youtu.be&t=19m39s[/media] lepo lepo od 19:39 pogledajte Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102412 doci ce on u chelsea, slavicu taj dan kao drugi rodjendan :) Bilo bi lepo da admini naprave glasanje i ovde i na fb koga zelimo kao sledeceg trenera :) Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102414 [quote name='grena' timestamp='1358455572' post='102412'] doci ce on u chelsea, slavicu taj dan kao drugi rodjendan :) Bilo bi lepo da admini naprave glasanje i ovde i na fb koga zelimo kao sledeceg trenera :) [/quote] Dzabe, kada se zna koga svi zelimo Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102417 [color=#111111][font=Georgia][size=3] "Posle odluke Pepa Gvardiole da ode u Bajern, Roman Abramovič će najverovatnije sve karte baciti na novo angažovanje [b]Žozea Murinja[/b].[/size][/font][/color] [color=#111111][font=Georgia][size=3] Sa tim se poklopila sve glasnija priča o Murinjovom odlasku iz [b]Reala [/b]na kraju sezone. Ali kako će se za Murinja grabiti i Pari sen Žermen i Mančester siti, vlasnik [b]Čelsija [/b]ima i plan B.[/size][/font][/color] [color=#111111][font=Georgia][size=3] Abramovičev pik, ukoliko ne dovede Murinja je [b]Mihael Laudrup[/b] iz[b]Svonsija[/b], a kao naslednik Rafe Beniteza figurira i [b]Dijego Simeone[/b]." evo konkurenata...[/size][/font][/color] Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102419 Netko je spomenuo kako bi Mourinho uspio sa ovim igračima, i mene je to malo zabrinulo.....ali mi svakako trošimo 100 milijuna svake godine, dovest će si Jose šta njemu treba.....da dobijemo malo fizičke snage na terenu Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102420 laudrup bi mozda prosao, u svonsiju je razvio lep stil igre,nadogradio ono sto je rodzer uradio,a tehnicki potkovane igrace posedujemo i mi i svonsi(samo nasi su jedno kilometar bolji), ali opet murinjo pre svih,sve se poklapa,povratak u englesku neminovan,izjavio da zeli opet radi sa abramovicem,navijaci mu zvizde,izgubio poverenje,dovedi bre murinja teleca glavo! Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102433 [quote name='weednesday' timestamp='1358457099' post='102420'] laudrup bi mozda prosao, u svonsiju je razvio lep stil igre,nadogradio ono sto je rodzer uradio,a tehnicki potkovane igrace posedujemo i mi i svonsi(samo nasi su jedno kilometar bolji), ali opet murinjo pre svih,sve se poklapa,povratak u englesku neminovan,izjavio da zeli opet radi sa abramovicem,navijaci mu zvizde,izgubio poverenje,[b]dovedi bre murinja teleca glavo![/b] [/quote] e da je on teleca glava, nebi ležao na milijardama [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3500-zola-kandidat-za-mjesto-novog-menadzera-chelseaja.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/3500-zola-kandidat-za-mjesto-novog-menadzera-chelseaja.html[/url] Mislim da ovo baš i nebi bio dobar potez. Ipak nam treba iskusna i čvrsta ruka na klupi. Prijavi
17. januar 2013.13 god. comment_102440 zola se nije pokaza u klubovim koje je vodia do sada, ali je legenda i moda bi ima respecta Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102442 slazem se da je Zola legenda,ali mislim da bi nama to samo odmoglo. Shvatam ja i ljubav prema klubu, a i zelju ali nama treba neko poput Mou-a cvrsta ruka, kratak fitilj,sjajan motivator i veliki poznavalac taktika, izludjivanja protivnika itd... a to moze samo Special One... Abramovicu evo ti bubreg samo vrati Mourinha.... Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102450 Chelsea još nije spreman za imat managera poput Zole. (čitaj: Abramovič na to nije spreman, jel) Bilo bi to jako lijepo al ne treba nam još jedan slučaj di Matteo... Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102458 Bolje Zola nego da gledam Debelog smrada na klupi. Iako po meni najbolji kandidati Klopp, Mou, Simeone Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102460 Ma Klopp nece sigurno napustati Dortmund,odlicno ih vodi vec 2-3 sezone i sigurno ga nece iz Dortmunda otpustiti,nisu oni kao Abramovic.Za Simeonea isto tako vazi kao i za Kloppa,za Murinja ne znam bas,on bi mogao dobiti otkaz na klupi Reala ako nista ne osvoje ali ko ce Madriđanima biti zamjena,bolje nema sigurno,tako da i Murinjo sigurno ostaje na Bernabeu,a i ako dobije otkaz nisam siguran da ce se vracati u Chelsea. Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102470 Nedao bog da Zola dođe, moje srce neće podnjeti njegov otkaz Mou ili moliti Hiddinka da se vrati iz mirovine. Klopp ionako neće doći, a ako mou ode u psg nebi ništa imao protiv Carla da nam se vrati Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102472 Zar Hiddink ne vodi onaj Anzhi....il se deailo nešto što nezz u međuvremenu Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102473 Zadnje sta sam cuo je da je hiddick izjavio da mu je ovo zadnja sezona kao trenera, rekao je da ce ili u mirovinu ili raditi neki manje stresni posao ali vezano za nogomet. Sad ako se sta promijenilo ne znam. Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102478 Ma kakvi Zola. Ja ne želim da nam se kasnije ovi iz uprave ponovno popišaju po legendi kluba. Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102479 Ja vjerujem da sad ni sam Abtamovič nezna koga bi za trenera i ko će nam biti trener nakon što je njegov 'ljubimtišo u Bayern!!! Sve se više bojim da će nam Benitez ostati na klupi! Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102490 Svaki bi drugi trener, posle ovako losir rezultata dobio otkaz. Beniteza spasava cinjenica da Uprava nema pravog resenja. Citao sam da Benitez nije ni bio Romanov pik, vec da su ljudi iz Uprave odgovorni za njegovo dovodjenje. Bolji scenario je da Debeli privede sezonu kraju, pa da tad dodje novi trener, i da se krene iznova. Ako sad dodje novi trener, on ce biti znatno optereceniji od Beniteza. Ovaj je udaljio tim iz borbe za titulu, dosao na rub ispadanja iz Liga Kupa. Bilo ko da sad sedne na klupu, morao bi imati neverovatan ucinak, da bi osigurao poziciju i za novu sezonu. Stvari u Chelsea-ju tako idu... Roman je kratkovid, ne sagledava stvari najjasnije. On ce za eventualni neuspeh kriviti novog trenera, isto kao i starog. Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102492 Priznali mi ili ne činjenica je ta da svi treneri koji su nekad sjeli na kormilo Chelsea, nikad više neće sjest na tu poziciju. Pa tako ni Mourinho. Osim njega izuzetno su mi dragi Grant i Ancelloti i njih dvoji bi također vrlo rado htio vidjet na klupi Chelsea. Hiddinka ne spominjem jer je u mirovini. Tko ce nam sjest na klupu nakon Beniteza to samo Bog zna. Ali da ce bit Mourinho ili jedan od prijašnjih trenera je cista iluzija. Jer kao prvo nije Abramovic tolko glup da prvo tjera menagere pa ih onda zove natrag (to jedino Mamic moze), a kao drugo nisu ni menageri tolke budale da prihvacaju sprdacinu našeg bossa. Tako da novi trener ce bit Benitez ili neko treci. Nazalost... Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102498 Mourinho sam izjavio da bi volio ponovo surađivati s Abramovičem, tako da tu priču okači mačku o rep. Ja vjerujem, da ako Mourinho dobije otkaz u Realu na kraju sezone ili možda ranije (što je vrlo moguće), preuzet će Chelsea. Ako ne, onda ostaju neki drugi kanidati, a da li je iko pravi, iskreno sumnjam. Isto tako, siguran sam da Benitez neće u narednoj sezoni biti trener Chelsea. Što je odlično. Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102499 [quote name='how yes no' timestamp='1358514420' post='102498'] Mourinho sam izjavio da bi volio ponovo surađivati s Abramovičem, tako da tu priču okači mačku o rep. Ja vjerujem, da ako Mourinho dobije otkaz u Realu na kraju sezone ili možda ranije (što je vrlo moguće), preuzet će Chelsea. Ako ne, onda ostaju neki drugi kanidati, a da li je iko pravi, iskreno sumnjam. Isto tako, siguran sam da Benitez neće u narednoj sezoni biti trener Chelsea. Što je odlično. [/quote] Imaš di video dokaz o tome? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.