11. januar 2013.13 god. comment_101007 Jao jao ako spadnemo na Guardiolu, pa to je gore nego Benitez, iako nas ni jedan ni drugi nimalo ne vole Rafa barem ima nekog iskustva. Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101012 glupo je uopce raspravljat na temu trenera kad ce rus potirat istog nakopn max godinu dana pa ko bija da bija taj trener..... Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101080 [quote name='hunter' timestamp='1357908916' post='101007'] Jao jao ako spadnemo na Guardiolu, pa to je gore nego Benitez, iako nas ni jedan ni drugi nimalo ne vole Rafa barem ima nekog iskustva.[/quote] OK ni ja nikad neću zaboraviti onu krađu u polufinalu LP, ali zbilja ne razumijem zašto toliki animozitet i mržnja prema svemu što ima iole veze s Barcelonom?? Neprestano čitam ovdje kako se pljuje dotični klub u bilo kom segmentu. Meni tika-taka ni najmanje ne smeta, a sumnjam da bi bilo kojem navijaču Chelsea smatalo da nam klub postiže rezultate kakve postiže Barcelona. Da se svim protivnicima napune gaće čim naši igrači izađu iz autobusa. Da svi protiv nas igraju teški bunker i boje se izaći iz svojih 16 kao iz mišje rupe i da u našim redovima igra najbolji igrač planete... Ne volim Busquetsa. Ne volim ni Alvesa, zbog njihovog ponašanja i ljudskih (ne)osobina... ali brate ne volim ni odnos našeg kluba prema sadašnjim legendama (Drogbi, Lampsu, Coleu, Terryu). Ne volim Torresa jer ga boli ona stvar za klub i vuče se k'o crknuta mačka po terenu, umjesto da gine za klub i navijače, koji su mu uvijek davali bezrezervnu podršku. Ne volim politiku under 30. Mislim da nam stadion nije ni u top 20 najljepših na svijetu... Zar i Chelsea onda u globalu trebam mrziti? Budimo bar malo realni. Da me se ne shvati krivo reći ću otvoreno da mi je Chelsea daleko najdraži klub na kugli zemaljskoj, ali u svakoj ligi svijeta imam nekog svog "ljubimca" da mi praćenja tih liga budu zanimljivija. U Italiji je to Juventus, u Francuskoj Lyon, u Njemačkoj Bayern, u Srbiji Partizan... u Španjolskoj je to Real Madrid i prirodno je onda samim tim da Barcelonu baš i ne simpatiziram (klub Barcelonu da se razumijemo, jer grad Barcelona mi je jedan od najljepših u kojima sam bio) čak i da nije bilo gore spomenute epizode u polufinalu LP... To navodim da se vidi da nemam apsolutno nikakvih "ljubavnih osjećaja" prema katalonskom klubu, iako je činjenica da moj jedanaestogodišnji sin jedinac (koga inače nogomet u globalu zanima koliko i mene umjetničko klizanje za muškarce ili košarka) od svih klubova na svijetu voli jedino Barcelonu (i to samo zahvaljujući Messiu) i da se ja ne osjećam tužno kaže da voli i Chelsea... Ali, ruku na srce, Messi je Bog u bilo kojem nogometnom smislu i igrač kojeg uvijek gledam s užitkom, a Guardiola je u najmanju ruku jedan od najvećih gospodina u trenerskom svijetu, a jedina stvar koju mu osobno zamjeram je nedavno ne davanje ruke C. Ronaldu, čime je dosta pao u mojim očima. Međutim, to je jedna i jedina stvar koju mu ne odobravam. Nitko ne može osporiti njegove uspjehe i brojke su tu neminovne. Svi mi možemo reći da bi s takvom ekipom postigli jednake rezultate, ali ne možemo to potvrditi. Stoga, ne vidim ni najmanji razlog zbog kojeg ga ne bih volio vidjeti na klupi svetog tima. Neka dođe i dokaže se. Ako uspije, biti ću mu kao navijač vječno zahvalan. Ako ne uspije, ne treba ga ni razapinjati jer ni puno drugih nije ništa uspjelo napraviti na plavoj klupi pa su još uvijek živi. Uzeti će 18 miliona funti godišnje ako dođe? Iskreno, samo ih budala nebi uzela (kao što ih samo budala može toliko i ponuditi), ako se zaista i nudi toliko, mada sumnjam, kao što sam skeptičan i prema bar 99,8 % informacija o mogućim interesiranjima i eventualnim transferima. Ono što želim reći na kraju je to da nikako ne mogu provariti Guardiolino konstantno omalovažavanje (npr. nazvati ga šarlatanom je u najmanju ruku smiješno - da ne upotrijebim neki gori izraz...) i da bih ga sam vrlo rado vidio na čelu našeg stručnog štaba pa neka pokaže što zna i umije te nadam se iskreno, začepi usta svima koji ga pljuju dok je još svjetlosnim godinama udaljen od Stamford Bridgea... Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101081 [quote name='Gandalf' timestamp='1357923646' post='101080'] OK ni ja nikad neću zaboraviti onu krađu u polufinalu LP, ali zbilja ne razumijem zašto toliki animozitet i mržnja prema svemu što ima iole veze s Barcelonom?? Neprestano čitam ovdje kako se pljuje dotični klub u bilo kom segmentu. Meni tika-taka ni najmanje ne smeta, a sumnjam da bi bilo kojem navijaču Chelsea smatalo da nam klub postiže rezultate kakve postiže Barcelona. Da se svim protivnicima napune gaće čim naši igrači izađu iz autobusa. Da svi protiv nas igraju teški bunker i boje se izaći iz svojih 16 kao iz mišje rupe i da u našim redovima igra najbolji igrač planete... Ne volim Busquetsa, ne volim Alvesa, zbog njihovog ponašanja i ljudskih (ne)osobina, ali brate ne volim ni odnos našeg kluba prema sadašnjim legendama (Drogbi, Lampsu, Coleu, Terryu) ne volim Torresa, ne volim politiku under 30, mislim da nam stadion nije ni u top 20 najljepših na svijetu... Zar i Chelsea onda u globalu trebam mrziti? Budimo bar malo realni. Da me se ne shvati krivo reći ću otvoreno da mi je Chelsea daleko najdraži klub na kugli zemaljskoj, ali u svakoj ligi svijeta imam nekog svog "ljubimca" da mi praćenja tih liga budu zanimljivija. U Italiji je to Juventus, u Francuskoj Lyon, u Njemačkoj Bayern, u Srbiji Partizan... u Španjolskoj je to Real Madrid i prirodno je onda samim tim da Barcelonu baš i ne simpatiziram (klub Barcelonu da se razumijemo, jer grad Barcelona mi je jedan od najljepših u kojima sam bio) čak i da nije bilo gore spomenute epizode u polufinalu LP... To navodim da se vidi da nemam apsolutno nikakvih "ljubavnih osjaćaja" prema katalonskom klubu, iako je činjenica da moj jedanaestogodišnji sin jedinac (koga inače nogomet u globalu zanima koliko i mene umjetničko klizanje za muškarce ili košarka) od svih klubova na svijetu voli jedino Barcelonu (i to samo zahvaljujući Messiu) i da se ja ne osjećam tužno kaže da voli i Chelsea... Ruku na srce Messi je Bog u bilo kojem nogometnom smislu i igrač kojeg uvijek gledam s užitkom, a Guardiola je u najmanju ruku jedan od najvećih gospodina u trenerskom svijetu, a jedina stvar koju mu osobno zamjeram je nedavno ne davanje ruke C. Ronaldu, čime je dosta pao u mojim očima. Međutim to je jedna i jedina stvar koju mu ne odobravam. Nitko ne može osporiti njegove uspjehe i brojke su tu neminovne. Svi mi možemo reći da bi s takvom ekipom postigli jednake rezultate, ali ne možemo to potvrditi. Stoga, ne vidim ni najmanji razlog zbog kojeg ga ne bih volio vidjeti na klupi svetog tima. Neka dođe i dokaže se. Ako uspije, biti ću mu kao navijač vječno zahvalan. Ako ne uspije, ne treba ga ni razapinjati jer ni puno drugih nije ništa uspjelo napraviti na plavoj klupi pa su još uvijek živi. Uzeti će 18 miliona funti godišnje ako dođe? Iskreno, samo ih budala nebi uzela (kao što ih samo budala može toliko i ponuditi), ako se zaista i nudi toliko, mada sumnjam, kao što sam skeptičan i prema 98 % informacija o mogućim interesiranjima i eventualnim transferima. Ono što želim reći na kraju je to da nikako ne mogu provariti Guardiolino konstantno omalovažavanje (npr. nazvati ga šarlatanom je u najmanju ruku smiješno - da ne upotrijebim neki gori izraz...) i da bih ga sam vrlo rado vidio na čelu našeg stručnog štaba pa neka pokaže što zna i umije pa nadam se iskreno, začepi usta svima koji ga pljuju dok je još svjetlosnim godinama udaljen od Stamford Bridgea... [/quote] Mogao si komotno stati posle prvog pasusa.... http://www.youtube.com/watch?v=gYEy5XWKpnY Kako Farcelona pistize te "slavne reezultate" Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101083 Naravno... 21 naslov prvaka Španjolske, 26 kupova Španjolske, 2 liga kupa Španjolske, 13 superkupova Španjolske, 4 naslova prvaka Europe, 4 naslova pobjednika kupa kupova, 3 kupa velesajamskih gradova, 4 europska superkupa i 2 interkontinentalna naslova prvaka (to sam upravo izvukao s Wikipedije da se statistički podkrijepim)... Sve je to osvojeno na isti način... Krađama, prevarama, namještanjima, sudačkim pomoćima... Daj, nemojmo biti smiješni... i jednostavno bar ponekad budimo realni i priznajmo da su u zadnjih par godina oni "svemirski brod" za ostatak svijeta. Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101088 [quote name='Gandalf' timestamp='1357924796' post='101083'] Naravno... 21 naslov prvaka Španjolske, 26 kupova Španjolske, 2 liga kupa Španjolske, 13 superkupova Španjolske, 4 naslova prvaka Europe, 4 naslova pobjednika kupa kupova, 3 kupa velesajamskih gradova, 4 europska superkupa i 2 interkontinentalna naslova prvaka (to sam upravo izvukao s Wikipedije da se statistički podkrijepim)... Sve je to osvojeno na isti način... Krađama, prevarama, namještanjima, sudačkim pomoćima... Daj, nemojmo biti smiješni... i jednostavno bar ponekad budimo realni i priznajmo da su u zadnjih par godina oni "svemirski brod" za ostatak svijeta. [/quote] Svako prvenstvo im priznam, 2 od zadnje 3 lige prvaka ne! Istina, najbolja su momčad na svijetu, ok, ali zašto im se uvijek ukaže sudac kad im zapne, pogotovo u Europi, protiv Reala svaki put skoro, protiv nas krađa stoljeća, protiv Intera isto sudac pogurao ali ih Mourinho nadmudrio, protiv Arsenala također. Čak se govnad usuđuje reć da smo zapravo mi ti koji su njih pokrali 2009. jer sudac nije svirao jedan sumnjiv start u kaznenom prostoru. Puuu.. Doduše oni su pametni, vide da ih suci maze i paze pa to iskorištavaju jebenom glumo i padavičarima. Iskreno gade mi se, jedino priznam Puyola, Xavija, Iniestu... Messi je najbolji na svijetu ali nije ni blizu onakav svetac kakvim ga se predstavlja u medijima, a sami ti mediji tako predstavljaju i cijelu momčad Barcelone, dok se vidi vraga Realove igrača blati u većini slučajeva. I onda kad mi njihovi maloumni navijači kažu da je sramota za nogomet kako ih je Chelsea proša a to što su oni pokrali kažu da nisu oni krivi što je sudac griješio. Slažem se da je ridikulozno da se onako piše na facebook stranici i da se Guardiolu naziva šarlatanom ali na to sam napsiao pritužbu već par puta. a sad odo rigat jer sam previše razmišljao o ciganima iz Uefalone. Puuuke Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101090 [quote name='Gandalf' timestamp='1357923646' post='101080'] ... Nitko ne može osporiti njegove uspjehe i brojke su tu neminovne. Svi mi možemo reći da bi s takvom ekipom postigli jednake rezultate, ali ne možemo to potvrditi. Stoga, ne vidim ni najmanji razlog zbog kojeg ga ne bih volio vidjeti na klupi svetog tima. Neka dođe i dokaže se. ... [/quote] Nitko ne može osporiti Rijkardove uspjehe pa nakon Barcelone je doslovno nitko i ništa u trenerskom svijetu... Možda je odličan trener a ne "one hit wonder" kojeg je posrala uigrana ekipa i trenutno najbolji igrač na svijetu, ali 18 milijuna je jako puno možda. Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101094 Ocekujem na kraju sezone da se Roman imenuje za menadzera i nakon mjesec dana uruci sam sebi otkaz. Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101112 [url="http://www.24sata.hr/nogomet/pep-razmislja-abramovic-mu-nudi-22-milijuna-eura-po-sezoni-297084"]http://www.24sata.hr/nogomet/pep-razmislja-abramovic-mu-nudi-22-milijuna-eura-po-sezoni-297084[/url] 22 milje eura po sezoni je puno previše. Sto se Guardiole tice. On je jedna velika nepoznanica i ako ga kojim slucajem dovedemo iz toga može ispast svašta. Osvojio je on svašta i usavršio taj tika-taka stil igre, ali vjerujem da bi on s tim stilom polomio zube u engleskoj ligi i da bi brzo odletio i pokazao se kao jos jedan promasaj. Ali vidjet cemo sto ce nam donjet vrijeme Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101135 [quote name='Gandalf' timestamp='1357924796' post='101083'] Naravno... 21 naslov prvaka Španjolske, 26 kupova Španjolske, 2 liga kupa Španjolske, 13 superkupova Španjolske, 4 naslova prvaka Europe, 4 naslova pobjednika kupa kupova, 3 kupa velesajamskih gradova, 4 europska superkupa i 2 interkontinentalna naslova prvaka (to sam upravo izvukao s Wikipedije da se statistički podkrijepim)... Sve je to osvojeno na isti način... Krađama, prevarama, namještanjima, sudačkim pomoćima... Daj, nemojmo biti smiješni... i jednostavno bar ponekad budimo realni i priznajmo da su u zadnjih par godina oni "svemirski brod" za ostatak svijeta. [/quote] gledaj, ja priznajem da bi oni bili veličina od kluba i bez svih trofeja koje su osvojili ovih zadnjih par godina ali upravo u tim zadnjim godinama, oni osvajaju trofeje na temelju odvratnog simuliranja i sudačke pomoći - to je ono što se svima gadi znači ljude prozovu najboljim timom ikad na temelju čega? na temelju nekih trofeja od kojih je najmanje 80% osvojeno pomoću sudaca i odvratnog simuliranja zaboli mene neka stvar za trofeje koje su oni osvajali tijekom 20. stoljeća, ja znam da su oni zadnjih godina kolko ih pratim jedan od najodvratnijih sportskih klubova zbog toga što nerijetko na nesportski način dolaze do rezultata... Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101138 Nisam bas za Guardiolu i još tolike pare godišnje davati za njega,Guardiola je vodio Barcelonu,a nju moze voditi svaki trener i oni nizerazredni.Ako cemo vec davati tolike pare bolje probati dovesti Murinja ponudit mu 5 godišnji ugovor i imamo trenera na duze staze a i dokazan je,Murinjo ce sigurno dobiti nogu ako nista ne osvoji na klupi Reala ove sezone,a ja imam osjecaj da bi Guardiola zavrsio nesto poput Boasa.Guardiola bi nam sigurno uveo novi stil igre,napadacki sa kratkim i brzim pasovima kao sto radi Barcelona on bi to sigurno prenijeo i na nas,ali meni se to ne sviđa evo vidimo Arsenal igra barem slicno kao oni ali to im u Engleskoj taj stil ne donosi neke rezultate i zato nisu nista osvojili dugo godina. Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101140 Ocemo Mourinha. Covjek se vec dokazo u Chelseau,on voli Chelsea, navijaci vole njega. A sto se tice Guardiole nisam bas za njegovo dovođenje, ako je istina ovo o tim silnim parama koje bi dobivo, onda sam jos i manje za njega. Necemo jednog spanjolskog placenika zamijeniti drugim... Prijavi
11. januar 2013.13 god. comment_101141 He's all we want, he's all we want, Jose Mourinho he's all we want! Prijavi
13. januar 2013.13 god. comment_101537 [b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Former Barcelona coach Pep Guardiola has decided he wants to become Manchester City manager next season when he returns from his sabbatical."[/size][/font][/color][/b] [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]The Sun[/size][/font][/color] Prijavi
13. januar 2013.13 god. comment_101539 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358084731' post='101537'] [b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]"Former Barcelona coach Pep Guardiola has decided he wants to become Manchester City manager next season when he returns from his sabbatical."[/size][/font][/color][/b] [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]The Sun[/size][/font][/color] [/quote] Nadam se da ce Sun pogoditi nesto Prijavi
13. januar 2013.13 god. comment_101540 Mourinho viđen na tekmi Manchester-Liverpool... Da ne igraju Real i Manchester u osmini finala lige prvaka točno bi se zabrinuo... Prijavi
13. januar 2013.13 god. comment_101574 [quote name='diablo_bih' timestamp='1358085539' post='101539'] Nadam se da ce Sun pogoditi nesto [/quote] Vreme bi im bilo Prijavi
13. januar 2013.13 god. comment_101585 danas kad sam gledao united-liverpool i dok je netko skršio Younga imao sam 5 minuta pauze u kojima sam razmislio i shvatio pa nije Pep ni tolko loše riješenje, jest kataloac, jest da mu se u barci poklopilo al baš sve što se poklopit moglo, al ipak taj je čovjek stao u obranu Chelsija kad su svi srali po načinu igre Chelsija u tom šampionskom poodu na LP, a i čovjek je koji cijeni kvalitetne igrače, kreativce kao što su Xavi i Iniesta, i kvalitetne igrače doveo je dobir igrača on u barcu. Siguran sam da če njega roman slušat ko pas gazdu, i ako ovaj dođe sigurno če tražit Lampsov ostanak a ovaj ruski pas če istog trena Lampsu produžit još 5 godina ugovor, sigurno če se Pep pitat o igračima koji če se dovodit itd. Al na stranu to što čemo napokon dobit nekog tko se kuži u nogomet više od romana i kog če roman i poslušat, tko bi drugi mogao doč ? dakako ja bi volio Moua, Wilkinsa bla bla bla, al ja tu ne pričam o onome što bi ja volio, kako bi Wh rekao želje i pozdravi, pričajmo realno, a realno su tu FSW, Pep, i onda ako Pep pređe u Citiy vrlo realna opcija je i Mancini, iskreno kad bi morao birat između njih uzeo bi Pepa. Kao što rekoh volio bi ja najviše Moua al ovi gore su mi nekako realnije opcije, a iskeno nebi se začudio da roman ode na net i malo po wikipedi-i prokopa pod kojim je to trenerom tores trpao u Atleticu. Na stranu sve to, napokon čemo se rješit Pep sindroma, roman je ko tinejđerka zatreskana u jednog tipa i ne pušta, ta tip je Pep, i dok ga Roman ne dobije neće s odljubit od njega, svi će managaeri bit privremeni i sve če se podredit Pepu kao što do sad i je rađeno, p reko uzmimo tog Pepa, jbo mu pas mater kad je tolko poseban da ga vidim, da ga se rješimo Prijavi
13. januar 2013.13 god. comment_101602 po spanskim i engleskim medijama Gurdiola ce sljedece sezone trenirati i ManU i ManC i Chelsea Prijavi
16. januar 2013.13 god. comment_102050 http://sportsport.ba/ino_fudbal/potvrdjeno-guardiola-preuzima-bayern/96337 Znaci on otpada. Prijavi
16. januar 2013.13 god. comment_102051 http://chelseabalkan.com/index.php/item/3484-bild-bayern-doveo-guardiolu.htmlHVALA QRC-u! Prijavi
16. januar 2013.13 god. comment_102055 [quote name='Caeruleus' timestamp='1358352650' post='102051'] [url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3484-bild-bayern-doveo-guardiolu.html"]http://chelseabalkan...-guardiolu.html[/url] HVALA QRC-u! [/quote] Zato će Rumenko ostat. Prijavi
16. januar 2013.13 god. comment_102056 Bio sam za Guardiolu, nadam se sada Mourinhu ili Kloppu!? Prijavi
16. januar 2013.13 god. comment_102057 Iskreno drago mi je da nije dosao kod nas, mada bi bilo bolje da je on dosao nego Benitez jer u tom trenutku nije bilo puno izbora niko nije lud da napusta klub u pola sezone, od sledece sezone ocekujem Mourinho-a ili Klopp-a. Prijavi
16. januar 2013.13 god. comment_102058 Nista se ne cudim sto Guardiola nije htio na klupu Chelsea,jer prije svega mislim na Abramovicevu usranu politiku otpustanja trenera nakon jedne sezone,Pep je razumno postupio,ali zato Beniteza cemo još gledati na klupi naseg tima Opa Gangham Style.... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.