Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354968576' post='93619']
Mou je prvi pik svima nama, Klopp odmah poslije njega a Guardiola je treci, realno.
[/quote]

Kako kome...

Mou vs Klopp se nije zavrsilo najslavnije po naseg ljubimca.
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Pa jbg, govorite mjesec dana da bi svi voljeli Moua... i kada bi bilo izmedju Moua i Kloppa, ja bih opet Moua izabrao.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354970702' post='93642']
Pa jbg, govorite mjesec dana da bi svi voljeli Moua... i kada bi bilo izmedju Moua i Kloppa, ja bih opet Moua izabrao.
[/quote]

Ja i dalje mislim da je Roman suvise ponosan da vrati Mou-a. Voleo bih da me demantuje.

Ali moja ljcna zelja je Klopp.
Benitez sto bude vise pobjedjivao i ako sa njim doguramo daleko u fa cpu, premiershipi u osvojimo ovo svjetsko, ostat ce sigurno, i torres pokazuje znake zivota pod njegovom palicom, tako da nagadjanja oko novog trenera na neki nacin su bezveze
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/278048_517256384960861_1243155309_o.jpg[/img]

izvor: sportklub.info
[b]"[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Chelsea have added Diego Simeone's name to the list of potential new managers if they fail to persuade Pep Guardiola to come to Stamford Bridge."[/size][/font][/color][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Sunday Mirror[/size][/font][/color]
Simeone strasan posao radi u Atleticu, ali nema iskustvo u LS-a i nije radio pod pritiskom.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1355672040' post='94977']
Simeone strasan posao radi u Atleticu, ali nema iskustvo u LS-a i nije radio pod pritiskom.
[/quote]

Izraz "rad pod pritiskom" je prevazidjen ;)
"Rad pod Romanom" je vec druga stvar :D
Guardiola je idelan, k'o stvoren za Arsenal. I bilo bi šteta da ne ode tamo. Unitedu treba neko đubre od trenera da zamijeni Fergusona, neki bahati znalac koji voli United.
Ima i toga, ali nije isto kada javnost od tebe ne ocekuje nista pa napravis rezultat. A dok je u Atleticu, uvijek ce mu biti tako.
Ja se nadam da ce nam doci Jurgen Klop,covjek je zvijer od trenera sta radi sa dortundom to nije normalno,a njegove ekipe imaju dobru igru!!!!
Ja mislim da bi povratak Murinja bio najbolji po nas klub. Strogi trener koji bi ove zvezde ekipe malo umirio i vratio tamo gde im je mesto. Da sam na Abramovichevo mesto dao bi mu svu slobodu da rukovodi celim klubom, dovodjenjem igraca, mladim timom i sve ostalo. Znao bi koga treba da dovede i koga treba da proda, pritom ne treba da govorim o njegovom taktickom znanju. Vec je jednom bio u klub i zna kako se vodi Celsi.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1355672930' post='94987']
Ima i toga, ali nije isto kada javnost od tebe ne ocekuje nista pa napravis rezultat. A dok je u Atleticu, uvijek ce mu biti tako.
[/quote]

Naravno. U Spaniji su dva prva mesta rezervisana za Real i Farcelonu. Neverovatan uspeh je umesati se izmedju.
Za Kloppa ce prvi zapeti Real, vidjecete.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1355674867' post='95002']
Za Kloppa ce prvi zapeti Real, vidjecete.
[/quote]

Oni su zapeli za Lowa i Wengera, prema poslednjim informacijama... Mada, Perez se ne razlikuje mnogo od Romana. Tesko da ce Klopp u bilo koji od ta dva tima.
Onda nemam predstavu gdje bi Klopp mogao otici, ako bi isao. U Italiju sigurno nece, a napustice Njemacku.
Samo ne kontam, zašto bi Klopp napuštao Borusiu i Njemačku. Možda nekada kasnije, ali uskoro na-a.

On je od prosječne ekipe za nekih 20 miliona eura, napravio šampionsku ekipu u Njemačkoj, prodao je nekoliko važnih igrača (Kagawa, Sahin), ali se to nije osjetilo. Doveo je od tih para Reusa i čini se da su još jači nego prošle i pretprošle sezone. Sve do sistema, a toga kod nas, u Realu, Interu nema..

Fantastičan je trener, menadžer, ali mu treba zdrava sredina, tako da sigurno ga nećemo vidjeti u Cobhamu.

Još ima nade za Mourinja, jer eto pored sranja u klubu (pisalo se da su on i Abramović ipak jaruge), tako da neće iznenadit njegov eventualni dolazak.
Guardiola, ne vjerujem da će biti novi Chelseajev trener, sve mi smrdi na to da će u City na kraju sezone.

Tako da, Mou ili nek nam je Bog na pomoći.
HYN sve rekao, al ja stvarno neznam koji bi trener mogao doć idući, svi treneri koje sam gotivio jednostavno su prošli SB-om, Roman mi se ne ćini tip kao Mamić da mu isti trener dođe 3-4 puta u par godina, imam ja svojih simpatija među trenerima al nisu to neka imena i sumnjam da roman kuži kvalitetu, on je tip koji dođe u dučan i uzme najskuplju čokoladu, taman da je i drek umotan u foliju ako je to najskuplje što se nudi to če on uzet.
Jedino me drži nada da će se Mou vratit, mislim da su ga prošle avanture i da bi mogao doć i ostat do kraja karjere, a i vjerujem da je jedini zbog kojeg bi roman "pregrizao ponos" i vratio ga na klupu, a i on vjerujem da se želi vratit, sviu i oko kluba su ga voljeli i poštovali i još je tako, a i ima on nedovršenog posla sa ovom ekipom ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.