Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

[quote name='reLo' timestamp='1354142825' post='91808']
Zadnji comment:
*slika*
[/quote]
Izgleda da ima i pametnih ljudi na tom fejsu.
[quote name='LoRD_0001' timestamp='1353942198' post='91223']
Kad bi se Special One vratio to bi mi bio moj najsretniji dan u Chelseaovoj historiji poslije osvajanja LP, samo da ove sezone ne osvoji LP sa Real, jer ligu vjerovatno nece i to bi mogao biti njegov kraj u Real Madridu a ponovni pocetak kod nas.
[/quote]

realnije je da napusti real ako osvoji ligu prvaka ove sezone :)
Sve sam se nadao da bi Hiddink mogao biti taj. Jedini on, bi "smio" doci u Chelsea i raditi slobodno jer je dobar sa Abramowicem! Ali nazalost citam maloprije da je izjavio da na kraju sezone zavrsava svoju trenersku karijeru i da zeli jos samo raditi kao savjetnik i menadzer za mlade igrace :( steta, ali i respekt za jednog velikog gospodina u svijetu nogometa =D>
Chelsea triba prije kraja sezone dovest pravog trenera koji ima nekakvu viziju ili eventualno pojačanje za iduću sezonu jer je ova ako shaktar ne napravi čudo već sada za zaborav ne računajući svjetsko prvenstvo jer budimo realni kupovi su sporedna ulica...
E sad koga dovest ... Izbor je dosta sužen osim možda nekih koji trenutno imaju posal tipa kloop ili mourinho... Ali to mora bit čovik od povjerenja i uz to manager koji će sve odlučivat pričalo se o kupnji ili prodaji jer je činjenica da smo puno toga loše napravili sa olakim rješavanjem do jučerašnjih prvih vijolina drogbe, essiena, lamparda, terrya, maloude, anelke itd... Jednostavno previše promjena smo napravili ,a na kormilu nije čovik koji je to sposoban uglazbit... Budimo realni taj nije bija ni di matteo jer samo vrati film na koji smo način osvojili ligu prvaka,,, osvojili bi je s njim ili bez njega jer je jednostavno bilo suđeno...
Kad rusu postane jasno da on ne može kupovat igrače i rješavat ih se kako mu pukne onda će sve bit lakše i njemu u đepu i na tribini jer ćemo onda imat i glavu i rep... Sve šta je on pikira je potpuni promašaj to je činjenica ali sad se glupo vraćat unazad...
Pretpostavljam da su ti to zelje, ni ja ne bih imao nista protiv tog trojca ali Simeone odmah otpada jer ce njega tek neki rezultat u LS-a plasirati u visinu i medju vece klubove. Kloppa ce htjeti Real sigurno, ukoliko otpuste Josea tako da je Portugalac nekako najrealniji.
ako ne Jose Mourinho, onda svim silama nagovoriti Hiddinka da se ponovo vrati da nas spasi od krize, al sve zavisi koliko ce Rafa biti na kontu
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354449192' post='92513']
Pretpostavljam da su ti to zelje, ni ja ne bih imao nista protiv tog trojca ali Simeone odmah otpada jer ce njega tek neki rezultat u LS-a plasirati u visinu i medju vece klubove. Kloppa ce htjeti Real sigurno, ukoliko otpuste Josea tako da je Portugalac nekako najrealniji.
[/quote]

Torres ima tapiju na mesto u startnoj postavi, bez obzira na to sto ga ne zasluzuje, jer Roman ne zeli da pruzna svoju gresku.
Jedina veca greska od Torresa je otpustanje Mourinha.
Roman je na sve spreman, sem da predje preko svog ponosa i prizna greske.
Mourinho nece preuzeti Chelsea, ne u blizoj buducnosti.
Dream scenario:
1. Benitez uskoro dobije otkaz.
2. Lampard biva imenovan za igrača-trenera, ionako puno ne igra pa ima vremena za trenerstvo, gori od Beniteza ne može biti a to bi podiglo momčad a pogotovo navijače. Pomoćnik mu je Zenden.
3. Za narednu sezonu trener postaje Mourinho sa Zolom kao pomoćnikom (i Evom kao pomoćnicom :P)
4. [i](optional[/i]) Cole i Lampard ostanu u klubu.

Tada bih mogao i umrijeti.
Guardiola je zelja Romana Abramovica, Mourinho svih ostalih....

Govorio sam vec zasto je malo verovatno da ce se Mou vratiti, tako da nema potrebe da ponavljam.
Ako Pep odbije da preuzme Chelsea, pravih opcija je jako malo.
Hiddink je zbog prethodnih rezultata ali i dobrih odnosa sa Romanom jedna od njih, ali je on najavio povlacenje, tako da i ta opcija propada.
Malo je klubova u Evropi koji igraju ono sto Roman zeli da vidi u Chelsea-ju, taj moderan fudbal, visoki presing i leprsave akcije...
Pored Farcelone mogu da izdvojim Borussiu Dortmund i Shaktar, tacnije Klopp-a i Lucescua.
Sto se Kloppa tice njemu ne dajem neke sanse jer Chelsea jos uvek nije igrao sa Dortmundom, ali Shaktar je u dve utakmice protiv Plavaca demonstrirao nadmoc na svim delovima terena. Slicno su napravili i Juventusu a svoju su ligu osvojili vec na polovini sampionata.
A i tu je bonus opcija, ako Shaktar odigra za Chelsea u LS.
Roman je svojeglav, ali nije slep.
Posle Guardiole po meni je Mircea Lucescu najveci kandidat za mesto trnera Chelsea-ja.
Ne bih imao nista protiv Lucescua kada su sanse da se Mou vrati mizerne a da Guardiola dodje jos manje.
[quote name='Wisey' timestamp='1354565944' post='92709']
Bit će zanimljivo kad Manchesteri pokupe Josea i Pepa, a mi ostanemo sa Benitezom. To bi bio potpuni krah Romana Abramoviča.
[/quote]
Mozda oni Manchesteri pokupe Murinja i Gvardiolu,ali mi sigurno necemo ostati na Benitezu.Nema sanse,sem da osvoji LS ili PL,sto je gotovo neverovatno.
  • Autor
[quote name='Ercov' timestamp='1354566454' post='92713']
Mozda oni Manchesteri pokupe Murinja i Gvardiolu,ali mi sigurno necemo ostati na Benitezu.Nema sanse,sem da osvoji LS ili PL,sto je gotovo neverovatno.
[/quote]
Sad ne znam koliko je istina, ali naišao sam na informaciju da je klub potpisao Beniteza na duže razdoblje od tih 7 mjeseci i da se ono 'privremeni' odnosno 'interim manager' našlo tu samo kako bi ublažilo reakciju navijača i da bi ga nekako lakše prihvatili. A i prije samog objavljivanja da je on naš trener, pojavio se članak u Guardianu koji kaže da je ugovor na godinu i pol (18 mjeseci).

Tako da se ne iznenadite ako se pokaže tačnim.
[quote name='Wisey' timestamp='1354566620' post='92714']
Sad ne znam koliko je istina, ali naišao sam na informaciju da je klub potpisao Beniteza na duže razdoblje od tih 7 mjeseci i da se ono 'privremeni' odnosno 'interim manager' našlo tu samo kako bi ublažilo reakciju navijača i da bi ga nekako lakše prihvatili. A i prije samog objavljivanja da je on naš trener, pojavio se članak u Guardianu koji kaže da je ugovor na godinu i pol (18 mjeseci).

[/quote]
Ako to bude tacno,Romanu se fino treba najebati mame i poslati sve u kurac krasni.

Dajte nam Mourinha da dominiramo k'o u dobra stara vremena.

A sad ozbiljno,poslije Mourinha najvise bi volio na klupi Capela.Po meni odlican strucnjak.
Naravno,to su samo moje zelje.Ostaje nam samo da cekamo.
u pogledu na trenutnu situaciju nema sanse da Benitez ostane, ma i da je potpisao 10ogodisnji ugovor! jedino da kojim cudom osvojimo naslov prvaka engleske ili LP

O Mourinhu mozemo samo mastati da ce doci, nevjerujem da bi to sebi ucinio iako voli Chelsea !! Zasto bi dolazio kad zna kakav je Abramovic, i da nece moci slobodno raditi
  • Autor
Zanimljivih postova u ovoj temi kad je pogledamo od samog početka. Neki su svevremenski.
Npr, ovaj moj:

[quote name='Wisey' timestamp='1331160225' post='33519']
Da otvorim temu 'budući trener chelseaja dobio otkaz' i ostavim je zaključanu dok ne dobije ?
[/quote]
[quote name='Wisey' timestamp='1354575737' post='92743']
Zanimljivih postova u ovoj temi kad je pogledamo od samog početka. Neki su svevremenski.
Npr, ovaj moj:
[/quote]
Ovom Vajziju ne trebaju Balaševići i Andrići kad može citirati sam sebe :P
Ne provaljujte se,nije sve ovdje do trenera,sigurno je 50% igraci krivu za ovakvu situaciju,jer nema truda i htjenja za pobjedom ordiniranje po terenu,kakve igrace imamo u vas do trenera.Azpilicueta je odlicno rekao da je do igraca.
[quote name='Wisey' timestamp='1354566620' post='92714']

[/quote]

Ne znam ni ja koliko je istina ali Hulk, Falcao i Modrić su potpisali za nas tokom prošlog i pretprošlog ljeta. Ne vjerujem ja ništa novinama, vjerujem samo skysportsu, espn-u i službenoj stranici. ;)
  • Autor
[quote name='CFC1905' timestamp='1354612142' post='92753']
Ne znam ni ja koliko je istina ali Hulk, Falcao i Modrić su potpisali za nas tokom prošlog i pretprošlog ljeta. Ne vjerujem ja ništa novinama, vjerujem samo skysportsu, espn-u i službenoj stranici. ;)
[/quote]
Nije ovo iz novina.
[quote name='Wisey' timestamp='1354614958' post='92760']
Nije ovo iz novina.
[/quote]

Svejedno, to niko ne može znat osim Romana i par ljudi u klubu. Mi obični smrtnici moramo čekat kraj sezone. ;)
Ma Wajz ima nekog insajdera, za koga se ne secam kad je poslednji put nesto pogodio, ili ako jeste ovaj nas ucenjak to nije podelio... Tako da...
Presipanje iz supljeg u prazno...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.