Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1354566620' post='92714']
Sad ne znam koliko je istina, ali naišao sam na informaciju da je klub potpisao Beniteza na duže razdoblje od tih 7 mjeseci i da se ono 'privremeni' odnosno 'interim manager' našlo tu samo kako bi ublažilo reakciju navijača i da bi ga nekako lakše prihvatili. A i prije samog objavljivanja da je on naš trener, pojavio se članak u Guardianu koji kaže da je ugovor na godinu i pol (18 mjeseci).

Tako da se ne iznenadite ako se pokaže tačnim.
[/quote]

Ja sam čitao da je na 6 mjeseci interim + opcija produžetka od strane kluba na 12 mjeseci za pravog trenera ovisno o rezultatima.

Što je ok ugovor - ako se trener pokaže dobar i napravi dobar posao zašto ga ne bi pokušao zadržati za stalno?
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

• Autor
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354619092' post='92776']
Ma Wajz ima nekog insajdera, za koga se ne secam kad je poslednji put nesto pogodio, ili ako jeste ovaj nas ucenjak to nije podelio... Tako da...
Presipanje iz supljeg u prazno...
[/quote]
Ja se ne sjećam kad je promašio.
Ako ne Mou onda Klopp sigurno..:D
Koji god trener da dodje, trebace mu vremena da uspostavi svoj sistem treninga, igre, odnosa sa igracima i osobljem...
A taj luksuz je do sada imao samo Mourinho, i to pre nego sto je Romanu uspeh kluba udario u glavu.
Dok gazda ne mucne glavom, ni svi treneri sveta nece pomoci....
Ako se Mou ne vrati u Chelsea, ima jedan trener koji bi bio melem na ranu:

[img]http://www.ran.de/de/fussball/bundesliga/1102/Bilder/format/juergen-klopp-1000_485x364.jpg[/img]
http://www.index.hr/sport/clanak/guardiola-tesko-je-zabiti-kad-netko-ima-deset-igraca-u-sesnaestercu/610612.aspx

Ne bih Guardiolu samo zbog ove izjave! OGRANIČEN TRENER! BARCELONIST. Neprirodno je ovo što Soxx kaže. Mou u nas, Guardiola u hinjavi ManU. I tek onda će to biti po zakonima prirode.
A Cae šta je drugo trebao reć? Pa na kraju je ko gospodin čestitao nama na prolasku. Što se tiče toga ja vjerujem da bi on preko noći tio uvest svoj stil igre ko i AVB i tu bi mi pušili, ponajviše obrana, i zato bi bio vrlo brzo otpušten.
[size=4][font=arial, helvetica, sans-serif][quote name='Caeruleus' timestamp='1354639176' post='92819']
Evo agent Mourinhov viđen u Londonu jučer. To dosta toga može da znači! Ali važno mi je da nije viđen u Manchesteru, jer mu navodno traži nekretninu.
[/quote]
Special One je pravi strateg i možda je ovo samo jedan od načina pritiska na Kraljevski klub. U februaru je Mourinho boravio u Londonu, gdje je kupio kuću. Dva mjeseca poslije, predsjednik Real Madrida Florentino Perez dao mu je novi ugovor i poboljšao ekonomske uslove njegovim pomoćnicima.[/font][/size][list]

[/list]
[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]

[size=4][font=arial, helvetica, sans-serif]U aprilu 2011. godine Mourinho je počeo insinuirati kako će napustiti klub.[/font][/size][/size][/font][/color][color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]
[size=4][font=arial, helvetica, sans-serif]"Engleska je moje prirodno mjesto za život", kazao je tada trener Real Madrida. Mjesec kasnije, Jorge Valdano, tadašnji sportski direktor Blancosa, morao je napustiti klub.[/font][/size][/size][/font][/color]
[quote name='CFC1905' timestamp='1354696774' post='92945']
A Cae šta je drugo trebao reć? Pa na kraju je ko gospodin čestitao nama na prolasku. Što se tiče toga ja vjerujem da bi on preko noći tio uvest svoj stil igre ko i AVB i tu bi mi pušili, ponajviše obrana, i zato bi bio vrlo brzo otpušten.
[/quote]

http://chelseabalkan.com/index.php/item/3015-guardiola-porucio-abramovicu-da-ga-pusti-na-miru.html
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354714369' post='92967']
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/3015-guardiola-porucio-abramovicu-da-ga-pusti-na-miru.html"]http://chelseabalkan...ti-na-miru.html[/url]
[/quote]

Daj Bože da je ovo istina i da je Roman shvatio da mu nema ništa od Guardiole. Sad neka prijeđe preko ponosa i nek ode molit Mourinha da se vrati na klupu.
Chelsea ima potencijal za ovakvog trenera. Jak prvi sastav, izuzetno talentovane "klince" i gazdu kome nije problem da potrosi novac na jacanje igrackog kadra.
Klopp je Dortmund preuzeo u maju 2008 godine. Od tada on gradi svoj sistem igre, kockicu po kockicu slaze mozaik, koji sve vise zadivljuje Evropu.
Za njega je najbolje da ostane tu gde je. Tim se izvukao iz finansijske krize i polako staje na noge, ima beskrajno poverenje Uprave, i mogao bi vrlo lako doci na krov Evrope za par godina.
Klopp nije trener za instant uspeh, iako je Chelsea znatno jaci nego sto je Dortmund bio u vreme kad je on preuzimao. Plavci bi sa njim postali ubilacka masina, u to sam siguran, ali mnogo toga se u filozofiji vodjenja kluba mora menjati, da bi on mogao da radi u Chelsea-ju.
Whisper objasnio. trenutno za ovakav Chelsea, Klop nije resenje. Svi znamo sta Roman ocekuje. Ako se nesto promjeni kao sto kaze momak iznad, filozofija vodjenja kluba volio bih ga vidjeti kod nas. A da dodje, pa posle par mjeseci otkaz - NO THANKS! Fantastican je trener, i zasluzuje pehare sa Dortmundom, pa i LS sto da ne.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=08&nav_id=667156

20 milki godišnje, a teško mu je odreši kesu za pristojnog napadača.
Mou je prvi pik svima nama, Klopp odmah poslije njega a Guardiola je treci, realno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.