25. maj 2012.14 god. comment_52226 Procitah jutros na ESPN da je Gvardiola izjavio da ce narednih mesec dana puniti baterije i da ce posle toga ,ako bude imao ponuda da ce razmisliti o njima.Tako da... Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52228 [quote name='Ercov' timestamp='1337931533' post='52226']Procitah jutros na ESPN da je Gvardiola izjavio da ce narednih mesec dana puniti baterije i da ce posle toga ,ako bude imao ponuda da ce razmisliti o njima.Tako da...[/quote]Ako je to istina onda ja Guardila nas novi trener,jedini covjek koga sam koliko toliko postovao iz uefalone... Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52233 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1331247113' post='33947'] Nebi onog smrada iz barselona pa da je dzabe... [/quote] Sjetih se ovog Kune Kune Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52234 [quote name='Elao' timestamp='1337936942' post='52233'] Sjetih se ovog Kune Kune[/quote]malo mi je porastao u ocima jer nije srao kao vecina njihovih igraca kada smo ih izbacili iz LS ,ali to ne znaci da bi volio da nam bude trener,ali izgleda da ce doci i to dzabe xD Sta ja mogu ako ga dovedu dovedu mada nisam za njega ipak je legendo onih hobita... Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52237 Sanse da ce Robbie dobiti ugovor su 1%, pogotovo sad kad se pojavila vijest da je Guardiola spreman za avanturu van Spanije. Guardiola ce biti nas novi trener 99%. Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52256 Nemora znaÄiti. Ja nekako mislim da će RDM biti trener i dalje. Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52262 Fuj, smece da se uci ovdje, samo Di Matteo dolazi u obzir. Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52277 Guardioline navodne izjave o ponovnom upustanju u posao ovog leta su nabile u zemlju sanse da Di Matteo ostane na klupi Plavaca. Roman je jednostavno ocaran tika-takom, i zeli da i Chelsea tako igra... Nisam iznenadjen time, igra Farcelone je stvarno lepa za oko, samo sto su oni uglavnom preterivali s time, cak i kad nije davalo rezultate.... Za pocetak Chelsea ima odlican temelj za gradnju takve igre - fantasticnu odbranu, posebno sto i Cahil i Luiz umeju odlicno da povuku loptu... Sa par pametnih kupovina, i kombinacijom tika-take sa tvrdjim engleskim stilom, Chelsea bi vrlo lako mogao da postane dominantna sila u fudbalu. Ideja kao takva i nije losa, jos da me neko poslusa Cisto da se zna, ja sam i dalje protiv dovodjenja Guardiole, ali razumem Romanovu potrebu za njim, iako je mozda neopravdana.... Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52279 Cappelo odbio klupu Liverpoola i ceka ponudu Chelseaja.. Odabij !! I jos da kazem, protiv sam Guardiole trenutno, zelim da RDM ostane! Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52285 Ja sam ZA Guardiolu ali vise za ostanak RDMa duugi niz godina Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52305 ako guardiola dode to bi mogao bit jos veci problem za nas on je radio odlican posao u barceloni svaka cast al i boas je radio u portu dobar posao pa kad je dosao kod nas izgubio se ko "20 feninga"i guardiola se samo dokazao u barceloni i nigdje drugo nije ni radio ako vec trazimo trenera daj da to bude trener s iskustvom,sto se tice dimatea on ima moju podrsku i zalosno bi bilo da mu abramovic nedadne sansu zasluzio je odlicno poznaje ekipu i nevidim razlog da se trener trazi,i ako se bude trazio bolje i capelo nego guardiola bar se kapelo dokazao i u juventusu i realu i biljezio je odlicne rezultate s engleskom bar sto se kvalifikacija tice Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52313 [quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1337953523' post='52305']ako guardiola dode to bi mogao bit jos veci problem za nas on je radio odlican posao u barceloni svaka cast al i boas je radio u portu dobar posao pa kad je dosao kod nas izgubio se ko "20 feninga"i guardiola se samo dokazao u barceloni i nigdje drugo nije ni radio ako vec trazimo trenera daj da to bude trener s iskustvom,sto se tice dimatea on ima moju podrsku i zalosno bi bilo da mu abramovic nedadne sansu zasluzio je odlicno poznaje ekipu i nevidim razlog da se trener trazi,i ako se bude trazio bolje i capelo nego guardiola bar se kapelo dokazao i u juventusu i realu i biljezio je odlicne rezultate s engleskom bar sto se kvalifikacija tice[/quote] Ne poredi AVB-a s Guardiolom ili obrnuto. Guardiola jeste, samo Barcelonu vodio, ali je i igrao fudbal, bio igraÄina. Puno više je iskusniji nego što mislimo. Zatim, priÄe kako mu je lahko voditi Barcelonu, po meni nisu ispravne. Uredu, jeste da većina ih je poniklo iz akademije njihove, ali on ih je definitivno doveo na viši nivo. Na najviši nivo. Vodio je i Rajkard Barcelonu, bili su relativno uspješni, imali su jaku ekipu, isto tako fin broj igraÄa iz vlastite akademije, ali nisu igrali ni blizu kao pod vodstvom Guardiole. Ima Äovjek znanje, što jest jest. I pored svega mislim da ćemo RDM-a gledat na klupi i u buduće. Do kada ne znamo. A ako to ipak ne bude sluÄaj, doÄ‘e Guardiola, imat će moju punu podršku. Kao i svaki trener do sad. Nek nam bude uspješan Chelsea, nek igra fino, a ko će biti na Äelu, ma i nije toliko bitno. Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52325 ja se nadam da ce ostati dugo dugo vremena RDM, ne zelim nikoga, RDM je nasa legenda, pa i za Newtona mozemo reci daje, sta nam vise treba od toga Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52331 Ja sam isto tako za dovoÄ‘enje Guardiole, on je iskusan i veoma dobar trener, ali veliku prednost dajem RDM jer je on nešto što se ne dešava svakodnevno, on je za samo 2-3 mjeseca osovio 2 trofeja što nije ni malo jednostavno. Zasigurno predsnot dajem RDM ! Prijavi
25. maj 2012.14 god. Autor comment_52438 [url="http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9291264/Chelsea-to-make-Pep-Guardiola-another-offer-as-outgoing-Barcelona-coach-hints-at-quick-return-to-management.html"]http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9291264/Chelsea-to-make-Pep-Guardiola-another-offer-as-outgoing-Barcelona-coach-hints-at-quick-return-to-management.html[/url] *** ti staru Romane ! Prijavi
25. maj 2012.14 god. comment_52439 http://theshedender.com/2012/05/tabloid-talk/are-the-rumours-suggesting-peps-opened-the-door-to-chelsea-move-wide-of-the-mark http://www.footballfriendsonline.com/short-stories/2012/5/25/guardiola-lets-talk-chelsea.html Prema pisanju vise portala, ciji kredibilitet je najblaze receno labilan, Guardiola je spreman da pregovara sa Chelsea-jem oko preuzimanja mesta glavnog trenera... [b][size=6]Support for Di Matteo !!![/size][/b] Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52475 [color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif]"I will be pleased to receive their calls, but for the next months I have to charge my batteries and charge my mind. I will wait. I am going to rest and I will wait. I will be ready once a club wants me. If they seduce me I will train again," the Daily Mail quoted[/font][/color][color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif] Guardiola as saying.[/font][/color] Prijavi
26. maj 2012.14 god. comment_52476 U prevodu: Kad mi nadodje malo kose, opet cu se pocet baviti fudbalom. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52727 ja sam za ostanak RDM-a..ali da promjeni stil igre..treba pokušati..znam da RDM koristio igraÄe i taktiku im odredio kakva im pristaje i izvukao maksimum iz svega..ali Chelsea s ovim igraÄima sumnjam da može igrat napadaÄki..AVB je probao pa ništa...bilo bi stvarno šteta kada bi otpustio RDM-a..treba pustit neka proba napraviti svoju momÄad.. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52766 Zašto pobogu Roman misli da će Guardiola biti uspješniji od Villasa-Boasa? Chelsea nije Barcelona (hvala Bogu) niti on može tako igrati makar Guardiola kupio još 5 igraÄa. Ako Guardiola doÄ‘e predviÄ‘am krah kakav je bio i pod AVB-om. Ne razumijem, Äemu težnja za Barceloninom igrom, kao da ne postoji i neka drugaÄija igra koja je oku ugodnija. Bljah, smrdi mi sve ovo. Ja hoću da Chelsea ostane Chelsea a ne da se pretvori u Barcelonu... Mladci se moraju gurati u prvu momÄad ali ima menaÄ‘era koji to znau radit i osim Pepa Guardiole. Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52802 [quote name='Tinmar' timestamp='1338118773' post='52766'] Ja hoću da Chelsea ostane Chelsea a ne da se pretvori u Barcelonu... [/quote] X...mi smo Chelsea i trebamo igrati kao Chelsea, znaÄi Ävrsto u obrani i okomito u napadu, bez previše pimplanja s loptom! to je naš stil i nema smisla da poÄnemo igrat ko neka farcelona....samo nam još fali da i mi poÄnemo tika taku igrat.... Prijavi
27. maj 2012.14 god. comment_52826 svako to zeli, nema nista ljepse vidjeti kako Lampard salje dubinsku loptu za nekog napadaca i ovaj pogadja gol, a ne ona patnja oko 16sterca, pa nam treba da sve svaki klub zatvara i brani protiv nas Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54490 ja stvarno gotivim RDM al' opet ne znam sta je ova do sada igra bila rezultat trenutnog stanja ili nesto drugo,ako je to drugo Chelsea ne moze tako igrati i bazirati se na defanzivnu igru al' 99 % defanzivu ! ako tako misli igrati sa ''novim igracima'' dajem prednost nekom drugom al' prvenstveno njemu mozda polusezonu da vidimo u sta ce se to sve razviti ! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.