18. maj 2012.14 god. Autor comment_49743 [url="http://www1.skysports.com/football/news/20876/7763789/Capello-Chelsea-link-played-down"]http://www1.skysports.com/football/news/20876/7763789/Capello-Chelsea-link-played-down[/url] Za mene dobra vijest, jer ne želim Capella. Prijavi
18. maj 2012.14 god. comment_49760 Ma kakav Capello, ne daj Boze da on dođe.. Samo neka njega podalje.. Ili RDM samostalno kao do sad ili RDM + Guus.. jedino to. Prijavi
19. maj 2012.14 god. comment_49780 Tu vas par spominje Guusa. Čemu spominjanje njega kad niti je u izboru, niti će doć, i ima ugovor u Anžiju. Ajmo na neke realne prognoze. Eno čitam sad kako Ruud Gullit kaže da Roman potajno priželjkuje poraz samo kako bi imao pokrića za otkaz RDMu. Prijavi
19. maj 2012.14 god. Autor comment_49799 [quote name='stifmeister' timestamp='1337412736' post='49780'] Ajmo na neke realne prognoze. Eno čitam sad kako Ruud Gullit kaže da Roman potajno priželjkuje poraz samo kako bi imao pokrića za otkaz RDMu. [/quote] Prvo hajmo na neke realne prognoze pa onda to napišeš. Haj što je i Ruud demantovao da je igdje rekao tako nešto nego što to veze s mozgom nema. Prijavi
19. maj 2012.14 god. comment_49824 [quote name='Wisey' timestamp='1337421418' post='49799'] Prvo hajmo na neke realne prognoze pa onda to napišeš. Haj što je i Ruud demantovao da je igdje rekao tako nešto nego što to veze s mozgom nema. [/quote] Čekao sam reakcije samo Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50117 Ako ima Boga ova tema ce se zatvorit sutra nakon sto RDM potpise novi ugovor! Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50643 Sutra?!?! Ja ne znam kojeg vraga cekaju s ponudjivanjem novog ugovora... Treba mu dat ugovor na minimum minimuma godinu dana... Frajer je osvojio FA cup, osvojio LP... Sad samo cekam da mi pokaze da moze i zna i da sljedece sezone vrati Chelsea tamo gdje mu je i mjestu... u borbu za prvaka BPL-a... Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50652 [quote name='Brane' timestamp='1337472105' post='50117'] Ako ima Boga ova tema ce se zatvorit sutra nakon sto RDM potpise novi ugovor! [/quote] Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51513 Tko god bio novi trener, ili ako di Matteo ostane... Chelsea ulazi u novu eru, neće se više moći kada zagusti samo otpustiti trenera i osloniti na Čecha, Terryja, Lamparda i [b]Drogbu [/b]da sve sami riješe. Drogba će biti negdje daleko, Lampard i Terry neće moći više niti će imati toliko motiva nakon ovoga, Čechu će se isto pogubit. Tako da, tko god bio novi trener, treba mu dati povjerenje i slobodu da ostvari svoju viziju, ipak i da ostvari kakav-takav rezultat po mogućnosti. Sada je pravo vrijeme da se stane sa stalnim otpuštanjima trenera, više nema pritiska, Chelsea je prvak Europe, prokletstvo je skinuto a nadam se i ona sjena Mourinha koja se stalno nadvijala nad Stamfordom... Vrijeme je za nove stvari. Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51515 Čitam dolazi nama stara legenda Shevchenko o.O, ja sam tom izjavom odma pozelenio, meni to smeta i čisto sumnjam da bi Shevchenko bio idealan kao trener ove velike sile... Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51520 Ma nije meni to problem znam ja da ce on ostat, nego je meni stvarno bez veze što nas povezuju sa ljudima koji nemaju veze s vezom, sve stoji da je on bio ali i sad predobar igrač, golgeter i to, ali trener CHELSEA ! Ni govora. Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51522 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337712899' post='51515']Čitam dolazi nama stara legenda Shevchenko o.O, ja sam tom izjavom odma pozelenio, meni to smeta i [u]čisto sumnjam da bi Shevchenko bio idealan kao trener ove velike sile[/u]... [/quote] Ako i dođe ( sto je upitno ), najbolje da ce sjest za menadzera Dat ce mu se neki posao u strucnom stozeru, pomocnik, savjetnik il nesto slicno, a mozda mu se dadne da radi i s mlađim kategorijama.. Uglavnom, daleko je on nekoliko svjetlosnih godina od ovoga cega se ti bojis.. Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51533 Shevchenko je bio svjetska klasa i moze uciti ljude fudbalu. U milanu je bio na vrhuncu kod nas bezveze samo al igracina je to bila ugl. Za buduceg treneramislim da ce biti ovakav rasplet Ugovor RDMu 1 god. Ako se pokaze dobro produzit ce ako ne, guardiola ce doci, tako mi se cini. :0 Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51553 [quote name='soxx' timestamp='1337714123' post='51533'] Shevchenko je bio svjetska klasa i moze uciti ljude fudbalu. U milanu je bio na vrhuncu kod nas bezveze samo al igracina je to bila ugl. Za buduceg treneramislim da ce biti ovakav rasplet [b]Ugovor RDMu 1 god.[/b] [b]Ako se pokaze dobro produzit ce[/b] [b]ako ne, guardiola ce doci, tako mi se cini[/b]. :0 [/quote] Najrealnije. Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51620 Ma ima da RDM ostane , pa tako iz sezone u sezonu da mu produzuju ugovor ukoliko imao uspjeha Prijavi
23. maj 2012.14 god. comment_51674 Stvarno se nadam da će RDM-u pružiti šansu. Mislim da bi se dobro snašao, nezahvalno i ludo mi je da ga nakon ovakvog uspjeha otpusti... Zaslužuje priliku. Prijavi
23. maj 2012.14 god. comment_51678 Nadam se da ce do kraja sedmice dobiti ugovor na jednu godinu. Treba se sto prije rijesiti pitanje trenera, pa da se onda mogu planirati transferi, pripreme itd. Prijavi
23. maj 2012.14 god. comment_51682 Znate sta mi se vrzma po glavi?Da Roman da ugovor Di Mateu na godinu,a da ovaj opet nacini neki dobar rezultat u sezoni i tako ga natera na visegodisnji ugovor. Prijavi
23. maj 2012.14 god. comment_51689 Daily Mail objavio da je Ciro Blazevic uz RDM-a trenutno najozbiljniji kandidat evo link: htpp:daily-mailrt/f2_miroslav-blazevic-new_chelsea_menager..... Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52044 [quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1337771830' post='51689'] Daily Mail objavio da je Ciro Blazevic uz RDM-a trenutno najozbiljniji kandidat evo link: htpp:daily-mailrt/f2_miroslav-blazevic-new_chelsea_menager..... [/quote] Dobar pokusaj Iako me ne bi cudilo da failymail to i objavi Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52058 Iskreno , ja bih najvise volio vidjeti Guardiolu...ali i Di matteo je zasluzio posao... Di Matteo ima moju podrsku samo ako bude napravio novu ekipu, prodao ove sto vec 7-8 sezona igraju (Kalou, Boss, Malouda, Essien...) i dao priliku mladim igracima kojih imamo mnogo....De Bryne, Kakuta, Josh, Lukaku, i jos mnogo drugih..... Jer mislim da bi GUardiola upravo to uradio, napravio novi mladi tim, i promovirao mladje igrace.... Danas je Gourlay dao intervju i rekao da cemo do 4.-5.jula znati trenera...na nama je da sacekamo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.