Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

[quote name='Semir' timestamp='1335539841' post='43851']
Ostaje RDM!!!
[/quote]
Naravno da ostaje! Ako je iko zasluzio da dobije priliku onda je to On.
A što se Guardiole tiče radije bi Beniteza nego njega. Tek se Pepić sad treba dokazivati.
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

[quote name='diablo_bih' timestamp='1335541090' post='43858']
Kakva dva finala ba? Igra se jedna tekma, ne kontam vas nimalo.
[/quote]

Sine razmisli malo prije nego što napišeš. Sad si nas sve prosvijetlio ovim da se igra jedno finale, ne bi mi ti inače znali.
Pretendiram da misli na finale LP i na finale FA CUPA protiv Liverppola.
;)
[quote name='diablo_bih' timestamp='1335543823' post='43873']
Ma ja sam mahmuran od sinoc, pa ne 'fatam stvari kako treba :D I btw. ne mozes me zvati ti sine, stariji sam duplo od tebe!
[/quote]

Ma izvini, to sam u fazonu Ćira Blaževića, sine i pretendiram to su njegove uzrečice. :lol:
[quote name='diablo_bih' timestamp='1335543823' post='43873']
Ma ja sam mahmuran od sinoc, pa ne 'fatam stvari kako treba :D I btw. ne mozes me zvati ti sine, stariji sam duplo od tebe!
[/quote]

Al ti mozes i popit, jbte gori si od spuzve. :P :P
[quote name='diablo_bih' timestamp='1335544336' post='43877']
Bro, moram ulaziti u formu, neki u teretanu, ja cugam :D
[/quote]

A ne valja toliko, de bar 3 puta sedmicno se odvalis, a ovo ostalo pomalo..:D
e ovako .. iskreno postujem di matea kao trenera ali mislim da on ipak nema dovoljno trenerskog iskustva jer nama treba trener za buducnost koji ce graditi klub dovoditi nove igrace Drogba , Teri , Lampard svi oni imaju preko 30 godina i treba naci kakvu takvu zamjenu za njih graditi igru i tako to.Od ovih gore navedenih pored naravno Mourinha volio bih jos samo ovog [size=4][color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif]Marcelo Bielsa jer on jedan stvarno dokazan trener koji je radio cuda prvo sa Cileom , a evo i sad radi sa atletik bilbaom iako nema nekih zvijezda i zvijezdica u ekipi , ima autoritet a sto je jos i bitnije znanja i iskustva. [/font][/color][/size]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif]I mozda se mnogi nece sloziti sa mnom ali mislim da di mateo ipak nema nekog velikog doprinosa ovim odlicnim rezultatima ekipe da su to prije svega povukli stubovi ekipe Drogba , Teri i Lampard..[/font][/color]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif]pozz i cujemo se ;)[/font][/color]

e ovako ... iskreno postujem di matea kao trenera ali mislim da on ipak nema dovoljno trenerskog iskustva jer nama treba trener za buducnost da ponovo izgradi dobru ekipu Drogba , Teri , Lampard svi oni imaju preko 30 godina i treba naci kakvu takvu zamjenu za njih izgraditi sistem , igru i tako to . Od ove gore navedenih uz naravno Mourinha jos bi jedino volio vidjeti Marsela Bielsu jer to je jedan zaista dokazan trener prvo je radio cuda sa Cileom u kojem je jedini pravi igrac bio ovaj Sancez iz barse , evo sad ponovo radi cuda sa atletik bilbaom u kojem igraju sve otprilike prosjecni igraci ima autoritet a sto je jos i bitnije znanje i iskustvo.

I znam da se puno vas nece sloziti sa mnom ali mislim da di mateo nema nekog velikog doprinosa ovim odlicnim rezultatima ekipe da su to prije sve povukli stubovi ekipe Drogba , Teri i Lampard.

pozz i cujemo se ;)
[quote name='Djole_92' timestamp='1335551007' post='43901']
e ovako .. iskreno postujem di matea kao trenera ali mislim da on ipak nema dovoljno trenerskog iskustva jer nama treba trener za buducnost koji ce graditi klub dovoditi nove igrace Drogba , Teri , Lampard svi oni imaju preko 30 godina i treba naci kakvu takvu zamjenu za njih graditi igru i tako to.Od ovih gore navedenih pored naravno Mourinha volio bih jos samo ovog [size=4][color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif]Marcelo Bielsa jer on jedan stvarno dokazan trener koji je radio cuda prvo sa Cileom , a evo i sad radi sa atletik bilbaom iako nema nekih zvijezda i zvijezdica u ekipi , ima autoritet a sto je jos i bitnije znanja i iskustva. [/font][/color][/size]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif]I mozda se mnogi nece sloziti sa mnom ali mislim da di mateo ipak nema nekog velikog doprinosa ovim odlicnim rezultatima ekipe da su to prije svega povukli stubovi ekipe Drogba , Teri i Lampard..[/font][/color]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif]pozz i cujemo se ;)[/font][/color]
[/quote]
Ja sam ovako mislio do Barse ali kada je prošao Barsu Di Matteo me potpuno uvjerio da je pravi čovjek za nas.
A za gradjenje ekipe si možda u pravu nema on iskustva u tome, to me jedino brine. <_<
Vidjećemo mislim da treba i da zaslužuje da ostane jer je istinska legenda kluba i jer je pokazao da je odličan trener. U svakom slučaju nije bilo lako dići ekipu iz onakvog ponora u kakvom smo bili... :)
[quote name='chelseafan97' timestamp='1335551810' post='43905']
Ja sam ovako mislio do Barse ali kada je prošao Barsu Di Matteo me potpuno uvjerio da je pravi čovjek za nas.
A za gradjenje ekipe si možda u pravu nema on iskustva u tome, to me jedino brine. <_<
Vidjećemo mislim da treba i da zaslužuje da ostane jer je istinska legenda kluba i jer je pokazao da je odličan trener. U svakom slučaju nije bilo lako dići ekipu iz onakvog ponora u kakvom smo bili... :)
[/quote]
Ovo da nije bilo lako dici ekipu iz ponora opet se vracam na Terija , Drogbu i Lamparda . Ja koliko sam shvatio AVB kad je dosao , njemu je vjerovatno bilo receno da podmladi ekipu sto je on i pokusao igrao je Tores sjedio Drogba igra Meireles sjedio Lampard jedni je Teri igrao a u poslednje je vrijeme i A. Cola poceo stavljati na klupu , kad ih je odlucio prodati uspio e samo aleksa i anelku za ove ostale su mu vjerovatno rekli da jos mogu pomoc klubu a mislim smijesno je povjerovati da bi se takve velicine pomirile sa tim da sjede na klupi i dobijaju malu minutazu , prema tome moje neko misljenje je da su zahladnili odnosi da ne kazem da su se pobunlili protiv AVB , a hvala bogu da ce ostali igraci stati na stranu vec sad legendih kluba a ne na tek pridoslog trenera. Prema tome nisam dzabe rekao da su oni stubovi ekipe a di mateo kad je dosao samo je to isorisitio .

pozz
  • Autor
Eh moj djole, tvoji postovi bi imali jako puno smisla i bili bi veoma pametno upotrijebljeni da mi ovdje pričamo o bilo kojem drugom klubu, bilo kojoj drugoj Upravi, bilo kojem drugom vlasniku. ;) CFC samo pika rezultate, trofeje. Nema mjesta strpljenju, planiranju budućnosti i stabilnosti. Koliko mogu vidjeti, Robbie je taj koji zasad ostvaruje fantastične rezultate. Ipak kao što rekoh trebamo sačekati ova dva finala i kraj sezone da sudimo. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1335563255' post='43974']
Eh moj djole, tvoji postovi bi imali jako puno smisla i bili bi veoma pametno upotrijebljeni da mi ovdje pričamo o bilo kojem drugom klubu, bilo kojoj drugoj Upravi, bilo kojem drugom vlasniku. ;) CFC samo pika rezultate, trofeje. Nema mjesta strpljenju, planiranju budućnosti i stabilnosti. Koliko mogu vidjeti, Robbie je taj koji zasad ostvaruje fantastične rezultate. Ipak kao što rekoh trebamo sačekati ova dva finala i kraj sezone da sudimo. :)
[/quote]
Upravu si ali ja bi licno volio da imamo nekog trenera za buducnost kao sto si sam rekao koji ce izgraditi stabilnost , sistem rada itd ...
A ako ces iskreno ja cisto sumnjam da ce RDM ostati i da osvoji oba trofeja pa i cetvrto mjesto u ligi , a ako i ostane nece se zadrzati duze od paaa mozda polovine naredne sezone.

pozz
  • 2 sedmice kasnije...
U svakom drugom klubu bi RDM dobio ugovor na cetiri godine,samo u Celziju strepi da li ce poceti i sledecu sezonu.Podrzavam ga u potpunosti,ali mu nece biti lako ako ostane u klubu.Presudice mu finale LS,ako ga osvoji ostaje, u suprotnom otkaz. Ne zato sto bih ja tako zeleo,nego tako misli Abramovic.
Ja ne bi volio da Guardiola bude trener Chelsea , iako me iznenadio sa svojim izjavama . Mislio sam da je umisljeni katalonac , ali izgleda da to nije tako .
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Gazzetta says Abramovich has agreement with #Capello to be next #CFC coach.[/size][/font][/color]
Trenutno mi se jedino svidja teorija o hiddink+di mateo... ili ostanak di matea na mjestu trenera... ostalo bas ne... mada nisam bas uvjeren da di mateo ima tu sposobnost vodjenja chelsea (neovisno o ishodu finala)
Ako ce RDM ici,.vise sam da bayern osvoji jer je to zasluzio roman, dosta mi je njegovog sranja, imali smo murinja dao mu je otkaz, imali smo carla dao mu je otkaz, rdm nas je izvukao iz gowana da se tako izrazim, odveo nas je u finale sa onakvom ekipom, osvojili smo fa cup
Ne znam vise nista

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Jebo li ga Capello u supak! Nema mi mrzeg covjeka i veceg smaraca od njega.
[quote name='Spaha' timestamp='1337254820' post='49367']
Ako ce RDM ici,.vise sam da bayern osvoji jer je to zasluzio roman, dosta mi je njegovog sranja, imali smo murinja dao mu je otkaz, imali smo carla dao mu je otkaz, rdm nas je izvukao iz gowana da se tako izrazim, odveo nas je u finale sa onakvom ekipom, osvojili smo fa cup
Ne znam vise nista

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[/quote]

sto se FA cupa tice tu mu ne mogu nac jednu zamjerku... ali sto se tice lige prvaka... Izvukao nas je iz govana protiv Napoli-a, a sad krecem... protiv benfice gore smo ih dobili 1:0, dok kod kuce smo zadnjih 15-20 minuta drhtali ko pokisli miševi da nam benfica ne zabije i da nas ne izbaci (mogu rec da su nas dobro stisli i da smo se teskom mukom odhrvali s time da smo imali igraca vise), a onda dolazi Barcelona... kao sto smo mogli i ocekivat protiv barce igrali smo bunker i na kontre... oni su nas 177 minuta drzali u nasem sesnestercu i primili smo 3 gola... u ostalih 3 minute smo 3 zabili iz 3 akcije... a sad da nastavim.. da u toj utakmici nije bilo Bozje ruke koja nas je spasila nebi mi sad gledali finale... jer to kolko se Barca nafuljala je ravno cudu... ne zelim umanjit nas uspjeh i zadovoljstvo sto smo prosli dalje, ali ruku na srce uz masivnu srecu smo uspjeli izborit finale... a sad da se okrenem k ligi... e tu mu je skor po mojem nekom sudu ocajan... Remiji protiv fulhama, tottenheama, arsenala, porazi od newcastlea, city-a, liverpoola i par pobjeda...

kad pogledam sve to nisam bas siguran kolko je RDM spreman za nastavak vodjenja tog posla... Jer tijekom njegovo vodstvo smo se digli iz pepela tj. dobili smo takav nekakav dojam... ali sto se same igre tice mogli smo vidjet samo jaki bunker tj. autobus pred nasim golom i tu i tamo koja kontra... njega je izvuklo samo to sto je u kljucnim utakmicama imao jako puno srece...

ali posto je osvojio FA cup, posto je usao u finale LP i unatoc tome sto nije briljirao u ligi bez obzira kakav bio ishod u finalu LP smatram da zasluzuje i da treba dobit priliku da nastavi vodit klub i da ga vidimo jel je on covjek za to...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.