30. maj 2023.3 god. comment_345371 Po meni očekivano ne dolazi do nastavka saradnje. Korisnije je da te pare preusmjerimo na kupovinu pravog napadača, a za Felixove pozicije svakako stiže Nkunku. Bilo je dobrih momenata, pogotovo na početku, ali se generalno utopio u sivilo ekipe. Najviše ću ga pamtiti po ovom: Prijavi
30. maj 2023.3 god. comment_345372 Odlično. Nije pokazao ni blizu onoliko koliko se ocekivalo. Prijavi
30. maj 2023.3 god. comment_345375 Solidan je bio, ništa posebno al imao je dobrih momenata. Teško ga je previše suditi s obzirom kolektivni kaos ove sezone, al vjerujem da bi u dobrom sistemu bio odličan. Ipak, slažem se da ga pustimo, pre skup je, a imamo sličnih igrača dovoljno, treba čistiti kadar... Prijavi
30. maj 2023.3 god. comment_345376 Po samom dolasku je digao malo ekipu ali to nije dugo trajalo, da je malo bolji u finišu bio pamtili bi ga po boljem, ovako ništa specijalno. Neka mu je sa srećom Prijavi
30. maj 2023.3 god. comment_345392 Ako je trener tako htio onda odlično, neka jednom slušaju trenera pa kud puklo. Što se mene tiče ja bih radije Felixa nego Nkunkua, ali nije da se može birati. Prijavi
30. maj 2023.3 god. comment_345393 12 minutes ago, Wisey said: Felix je bolji igrac od Nkunkua. Feliks je potencijal za zlatnu loptu, ako se resi svog čuvenog poteza viska. U suprotnom donosi apsolutno više stete nego koristi. Koliko je samo izglednih situacija upropastio u završnoj trećini terena jer mu nije dovoljno sto prodje dva igraca pa mora i treceg, makar na silu... Prijavi
30. maj 2023.3 god. comment_345394 Ne znam sta da napisem, jbg potrefio je trenere svojim dolaskom u picku materinu. Verujem da bi kod Pepa razvaljivao Prijavi
30. maj 2023.3 god. comment_345396 Felix je inteligentinijih, bolji fist pas igrac, ima vica i uz dobrog spica iza njega imao bi 10 asista. A Nkuku je opasniji po gol. Ja sam malo sumnjičav da Nkuku moze da igra iz spica odmah, tj trebace mu vremena da se navikne na taj intenzitet fudbala. Dobra je stvar sto ce imati vise vremena za trening pa ce to lakse ici. Po meni imalo bi mesta za obojicu. Prijavi
1. juni 2023.3 god. comment_345433 Tuga na šta je spao, postao je kao kurva kojeg svakom nude. Sad ga nude Newcastleu, ali velika mu plata.. Pa ga nude PSG-u. Prijavi
1. juni 2023.3 god. comment_345435 Ja bih ga kupio, mislim da bi mogao uspjeti kod Pochetinna, međutim Atletico treba iskulira i da ga za duplo manje para. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346608 Kod nas ne ostaje, a kako je krenulo ni Atletico ga neće. Ali ako ga naši misle dovoditi, dobro su krenuli. Bacili lažnjak da ga ne želimo, pa ga onda ugrabiti kad ga Atletico bukvalno nikom ne bude mogao prodati. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346612 Ja bi radije uzeo Dibalu za 10 miliona i dvaput manju platu. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346615 Iznad 50 miliona nipošto, ali ispod 50 miliona uzeo bih ga ispred da je Dybala džaba. U svom onom sivilu pokazao je da umije, samo mora neko da mu kaže da često ima potez viška. Recimo da Sterling nije imao dobru karijeru prije nas, ja bih rekao da on veze s vezom nema, dok bi za Felixa rekao ima šlifa ali mora imati trenera da ga posavjetuje o nekim stvarima. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346616 Ma dybala je gotov igrac. Felix moze jos da napravi nest od karijere. Kako smo prodsli Mounta i Haverca ne bi imao nista protiv dovodjenja felixa ako bi bio placen manje nego Mount Prijavi
9. juli 2023.3 god. comment_346625 Ma debili u Atleticu, ocigledno je da Felix ne zeli igrati pod Simeoneom, ne znam na osnovu cega ga cijene 100m. Niko im nece ponuditi takvu cifru, možda Arapi, ali i u to sumnjam. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346656 Prije svega pitati Pocha da li mu je ovaj igrač uopšte potreban, onda sačekati još neko vrijeme kad ovi u Atleticu počnu plakati jer ga ne mogu prodati. Prijavi
18. august 2023.3 god. comment_348065 Dal ovog opet na posudbu dovest da imamo neku zamjenu za Nkunkua il se pouzdat u Chukwuemeku Prijavi
18. august 2023.3 god. comment_348068 Za 280 hiljada eura, sedmične plate, neka hvala. Narušio bi nam platnu strukturu totalno. Vjerujem da ga zato nismo ni ostavili, igračima do 23 godine (kakav je i on) dajemo do 200k, siguran sam da ovaj ne bi pristao na takvu mizeriju. Prijavi
18. august 2023.3 god. comment_348075 Ne znam iskreno, prije bi ga kupio za neke normalne pare nego opet posudbu ganjao, mada nije nkunku umro pa da ga neće biti 100 godina Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.