Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Joao Felix (2023; 2024-2025, 28 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 271
  • Pregledi 16,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Joao vjerovatno znaci nema.

• Ako ovako nastavi igrati, kupiti ga bez razmišljanja. Napokon neko sa tehnikom, prijemom lopte, vizijom i nekim fudbalskim umjećem

• Dobro ba nije mu Maresca prvi trener u karijeri. Igrao lik u Atleticu, Barseloni i Chelseau kod razlicitih trenera i nije se proslavio i sad ga treba poredit sa De Bruyneom.  Pa 90% forumasa ga u

Objavljene slike

Solidan je bio, ništa posebno al imao je dobrih momenata. Teško ga je previše suditi s obzirom kolektivni kaos ove sezone, al vjerujem da bi u dobrom sistemu bio odličan. 

Ipak, slažem se da ga pustimo, pre skup je, a imamo sličnih igrača dovoljno, treba čistiti kadar...

Ako je trener tako htio onda odlično, neka jednom slušaju trenera pa kud puklo. Što se mene tiče ja bih radije Felixa nego Nkunkua, ali nije da se može birati.

12 minutes ago, Wisey said:

Felix je bolji igrac od Nkunkua.

Feliks je potencijal za zlatnu loptu, ako se resi svog čuvenog poteza viska. U suprotnom donosi apsolutno više stete nego koristi. Koliko je samo izglednih situacija upropastio u završnoj trećini terena jer mu nije dovoljno sto prodje dva igraca pa mora i treceg, makar na silu...

Felix je inteligentinijih, bolji fist pas igrac, ima vica i uz dobrog spica iza njega imao bi 10 asista. A Nkuku je opasniji po gol. 

Ja sam malo sumnjičav da Nkuku moze da igra iz spica odmah, tj trebace mu vremena da se navikne na taj intenzitet fudbala. Dobra je stvar sto ce imati vise vremena za trening pa ce to lakse ici. 

Po meni imalo bi mesta za obojicu. 

• reLo mijenja naslov u Joao Felix (2023-2023, 16 nastupa)
  • 1 mjesec kasnije...

Iznad 50 miliona nipošto, ali ispod 50 miliona uzeo bih ga ispred da je Dybala džaba. U svom onom sivilu pokazao je da umije, samo mora neko da mu kaže da često ima potez viška. Recimo da Sterling nije imao dobru karijeru prije nas, ja bih rekao da on veze s vezom nema, dok bi za Felixa rekao ima šlifa ali mora imati trenera da ga posavjetuje o nekim stvarima.

Ma dybala je gotov igrac. Felix moze jos da napravi nest od karijere.

Kako smo prodsli Mounta i Haverca ne bi imao nista protiv dovodjenja felixa ako bi bio placen manje nego Mount

Ma debili u Atleticu, ocigledno je da Felix ne zeli igrati pod Simeoneom, ne znam na osnovu cega ga cijene 100m. Niko im nece ponuditi takvu cifru, možda Arapi, ali i u to sumnjam. 

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.