Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Joao Felix (2023; 2024-2025, 28 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 271
  • Pregledi 16,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Joao vjerovatno znaci nema.

• Ako ovako nastavi igrati, kupiti ga bez razmišljanja. Napokon neko sa tehnikom, prijemom lopte, vizijom i nekim fudbalskim umjećem

• Dobro ba nije mu Maresca prvi trener u karijeri. Igrao lik u Atleticu, Barseloni i Chelseau kod razlicitih trenera i nije se proslavio i sad ga treba poredit sa De Bruyneom.  Pa 90% forumasa ga u

Objavljene slike

Nikako nisam ljubitelj Felixa. Jebes igraca bez fizikalija, to moderan fudbal ne prasta.

Nema eksplozivnost, nije brz, nema ni neki sut. 

Ima jedino dobar prijem lopte, izuzetno mekan, bio jak ili slab pas uvijek uspije da je primi kako treba. To jedino vidim kao dobru stvar kod njega.

Vidjet cemo, nadam se da grijesim ali sam skeptican.

Za kog god bi morao da plati vise ili manje. Ovo ako bude greska nece nas skupo kostati. Havert sterling pulisic lukaku kukurelja ....nas kostaju mnogo vise.

Ma posudba ko mu yebe mater.

Ak se pokaze trazit ga ak flopa nek ide u tri lijepe

Da su bogdu i aubu tak doveli

Jebo mater odo provjerit koliki mu je ugovor

Znaci posudba od 9 milki, i nema otkupne klauzule? Ak ce bit dobar atletico ce nabit cijenu gore ako ce bit los bit ce to skupih 6 mijeseci.. sjebo atletico kauboja totalno nelogican deal

6 hours ago, Kun Aguer0 said:

Nerealno ne da nema otkupne klauzule ali eto.

Iz nekog razloga malac mi je drag onako, na stranu sve drag mi je lik.

Procitao sam na Tviter da iz Atletika zele da se Feliks pokaze do leta, da bi povecao vrednost. Nadaju se ljudi da ce se vise timova tada ukljuciti, da bi vise para dobili. 

A ova pozajmica moze tako fino da nas dotuce, jer ce se nasim zvezdama koji se ionako zale da su malko placeni bas svideti sto isplacujemo Feliksu 250+ hiljada svakog meseca.

I da ne zaboravim, ovaj dil je potpuno i apsolutno uvlacenje u dupe Mendesu, jer zelimo da nam zavrsi Enza na leto. 

Ovo je Raiola godinama radio.

Sto neko kaze, Second Striker FC, a sad imamo Havertza desnjaka i Havertza ljevaka. Iskreno se nadam da grijesim i da ce ovaj biti dobar pa ako pokaze sta zna neka Amer daje koliiko god ovi traze i onako nemamo izbora.

João Félix to Chelsea, here we go! Full verbal agreement reached, loan move on €11m fee with 100% salary covered by Chelsea. 🚨🔵 #CFC
Before leaving, JF will extend contract with Atléti until 2027.

+ Simeone odlazi na ljeto.

Malo ćemo ga probati razigrati da se bolji vrati u Atletico i još ga plaćati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.