Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Joao Felix (2023; 2024-2025, 28 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 271
  • Pregledi 16,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Joao vjerovatno znaci nema.

• Ako ovako nastavi igrati, kupiti ga bez razmišljanja. Napokon neko sa tehnikom, prijemom lopte, vizijom i nekim fudbalskim umjećem

• Dobro ba nije mu Maresca prvi trener u karijeri. Igrao lik u Atleticu, Barseloni i Chelseau kod razlicitih trenera i nije se proslavio i sad ga treba poredit sa De Bruyneom.  Pa 90% forumasa ga u

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
5 hours ago, reLo said:

Može ako će pristati na smanjenje plate na 200k.

nije li i 200k puno za moze se reci propalog igraca? mislim, daleko da je propao, ali definitivno nije ni ostvario svoj potencijal koliko se ocekivalo od njega.

da zna zabiti neki gol, bio bih za njegov povratak, ali u ekipi vec imamo dovoljno igraca koji ne znaju gola zabiti i ne bi nam trebao jos jedan takav.

• 11 mjesec kasnije...

Ništa protiv njega, ali nije li samo ta činjenica toliko absurdna, da je on postao 'cilj' samo zbog toga jer je propao transfer onog mladog crnca, i sad da bi se ipak otjero Galgaher, daće se 50-60 mil Atleticu za 'slučajnog' igrača koji želi u Chelsea, da bi taj Atletico onda imao pare da plati Galaghera 40mil  !!!!

Stvarno ne vidim nikakav smisao i svrhu u svemu tome. 

Nista posebno igrac. Atletico ga se s razlogom zeli vec godinama rijesiti i sad je konacno nasao budale kojima ce ga uvaliti. Jos im necemo ni male pare platiti. Realno, u ovakvoj situaciji njegova cijena nije veca 10ak miliona. I tad bi im cinio uslugu jer bi mu u suprotnom morali isplacivati ogromnu platu.

Vinstanley i Stewart su grobari ovog kluba. 

Ali smo ga se riješili zbog trenera koji ga nije želio.

Nemoj sad da spominjem De Bruynea, Salaha i ostale pulene koji su letjeli iz kluba naglavačke, kao tehnološki višak.

Felix nije džabe plaćen 100 miliona, niti je flopao da bi morao kod nas oživljavati karijeru. Prosto nema ljubavi između njega i Atletica i Atletico nije imao druge nego prodati ga upola jeftinije.

Ne možemo porediti Salaha i De Bruynea koji su došli na mala vrata kao što sad dolaze svi ovi talenti i nikad nisu dobili pravu priliku sa igračem koji je bio i ostao daleko najskuplje pojačanje kluba u historiji i nekoliko godina konstantno bio u prvih 11. On prosto nije ispunio ta očekivanja, nije ničim u zadnjih nekoliko godina pokazao da vrijedi 120 miliona i zato se cijena prepolovila. Pad cijene od 50% i činjenica da ide na posudbe su pokazatelji da mu je karijera u velikoj silaznoj putanji. Nije propao kao Dele Alli, jer je počeo padati sa puno veće visine, ali je u padu.

To da je "bio dobar u Chelseaju i u Barci" je subjektivni osjećaj i o tome se ne treba raspravljati. A sa time se mnogi ne bi složili uključujući i mene.

Mi sad Sterlinga možemo prodati za otprilike pola cijene za koju smo ga doveli. Zato što je pao u svemu. A isporučio je više golova i asistencija od Felixa u ove dvije godine.

9 hours ago, Adi said:

Mi sad Sterlinga možemo prodati za otprilike pola cijene za koju smo ga doveli. Zato što je pao u svemu. A isporučio je više golova i asistencija od Felixa u ove dvije godine.

To je to što i mene brine, jer Felix nije nikakav Upgrade na prema Sterlingu, barem statistički. 

Drago mi je što je došao, potez viška dobar trener može iskorijeniti. Mnogo se sere po Felixovoj završnici kao da to nije problem sa svim našim napadačima općenito. Opet smo u prvoj utakmici podbacili xG i to se neće promijeniti dok trener ne poradi na tome. 

• Autor

Ja ovo gledanje gdje ce ko igrati uvijek zamisljam kao da ekipa od 11 igraca igra citavu sezone, pa ono gdje ce ko igrati. Eto nasa ekipa je sposobna da igra 55+ meceva sa istim igracima uvijek, pa sada stvarno ne znam gdje ce igrati Felix, ali hej, gdje ce igrati onaj Madueke. Znas ovaj prvi mec nisu igrali neki igraci, nece nikad igrati, jer gdje ce igrati?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.