Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Joao Felix (2023; 2024-2025, 28 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja bih opet Enza doveo za iste novce. Kao prvo vec sad bolji za klasu od Jorginha, a uz to mlad i ima pred sobom pun kurac godina. Dakle taman i da kazes skup i ne vrijedi te novce ako pomislis koliko godina jos moze igrati i da ce vjerovatno biti jos bolji onda vrijedi. Zapravo niko ne vrijedi te novce ali na danasnjem trzistu i uz konkurenciju drugih bogatih klubova, Enzo je pun pogodak.

• Odgovori 271
  • Pregledi 16,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Joao vjerovatno znaci nema.

• Ako ovako nastavi igrati, kupiti ga bez razmišljanja. Napokon neko sa tehnikom, prijemom lopte, vizijom i nekim fudbalskim umjećem

• Dobro ba nije mu Maresca prvi trener u karijeri. Igrao lik u Atleticu, Barseloni i Chelseau kod razlicitih trenera i nije se proslavio i sad ga treba poredit sa De Bruyneom.  Pa 90% forumasa ga u

Objavljene slike

Sa finansijskog aspekta ako ćeš gledat, treba spomenuti igrače poput Havertza, Mudryka, Lukakua itd. Enza ako ne bude pravio probleme tj ako mu se ne prohtije najednom u Španiju ne treba spominjati. Ono zbog čega je plaćen radi odlično, u ekipi koja je ispod svakog prosjeka. Ako dobijemo po ušima zbog kršenja FFPa, treba da se kritikuje dovođenje gore navedenog trojca.

16 hours ago, Adi said:

Daleko je to još od 120 miliona. Nije samo on kriv za to.

Ljudi grijese (ne ti konkretno) i ocekuju od njega da daje po 2 gola na utakmici i 3 puta asistira... covjek radi odlican posao i najbolji je nas igrac od kako je dosao u klub. Vidim komentare od fb navijaca poslije poraza kako prozivaju i spominju cifru od 120 miliona, s takvima se ne treba raspravljati jer ocigledno se ne razumiju u fudbal. 

Cak sam iznenadjen kako se brzo i lako privikao na englesku ligu i tempo. Jedina moja zamjerka za njega tj nedostatak jeste njegova brzina (i ne mislim na onu situaciju kada ga je Adeyemi pretrcao) ali i kao takav je brzi voz za Jorginha. 

Svakako je ostvario pozitivan uticaj na ekipu i bez dileme je pojačanje. Već je postao neizostavan u prvoj postavi i niko ne dovodi u pitanje njegovo mjesto u najavi utakmica. Nisam još vidio da je iko napisao sastav bez njega. Nije on kriv što je samo jednom okusio slast pobjede, što ostali nisu na nivou i ne koriste njegove lopte kako treba.

Ono što još uvijek nije na potrebnom nivou su neke njegove defanzivne reakcije koje bi trebale da sa iskustvom dođu na viši nivo. Tu mislim na njegove reakcije kod primljenih golova protiv West Hama, Borussije i Tottenhama. Jorginhu se glava skidala zbog toga.

1 hour ago, Adi said:

Jorginhu se glava skidala zbog toga.

Najviše zbog toga što je iskusan i tu već 5 godina, a to traženje dlake u jajetu proizilazi iz njegovih očajnih grešaka i partija od prijašnjih sezona, ono kad ga je sudija pretrčao protiv Lpoola nikad zaboraviti neću.

Što se Enza tiče, kontao sam da si mislio drugačije. U fazonu svako pojačanje koje smo doveli da li bi doveo sad na osnovu pruzenog ali da nema opcije možda ili da se sačeka još malo dakle samo da ili ne :D

Ono što mi se jako sviđa kod njega je kad god uzmemo loptu od protivnika i dodaš njemu odmah gleda naprijed i pokušava da pokrene nešto, danas je zasrao malo kod onog driblinga al i jebeni Daka da onako šutne i zabije gol baš maler...

Ne znam koji put u zadnjih par tekmi pogađa prečku, prestao sam i da brojim baš je maler, što se tiče poništenog gola ne znam kako je neka ogromna greška kad se nađeš 5cm u ofsajdu.

• 3 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Zamislite njega i Hazarda zajedno u ekipi, sa nekim špicem poput Coste koje bi to silovanje bilo. Završnica malo zeza, ali igra sam na čitavu liverpoolovu odbranu jedina pomoć mu je Havertz koji mu čini magareće usluge heheh.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.