6. mart 2023.3 god. comment_341647 Ja bih opet Enza doveo za iste novce. Kao prvo vec sad bolji za klasu od Jorginha, a uz to mlad i ima pred sobom pun kurac godina. Dakle taman i da kazes skup i ne vrijedi te novce ako pomislis koliko godina jos moze igrati i da ce vjerovatno biti jos bolji onda vrijedi. Zapravo niko ne vrijedi te novce ali na danasnjem trzistu i uz konkurenciju drugih bogatih klubova, Enzo je pun pogodak. Prijavi
6. mart 2023.3 god. comment_341649 Sa finansijskog aspekta ako ćeš gledat, treba spomenuti igrače poput Havertza, Mudryka, Lukakua itd. Enza ako ne bude pravio probleme tj ako mu se ne prohtije najednom u Španiju ne treba spominjati. Ono zbog čega je plaćen radi odlično, u ekipi koja je ispod svakog prosjeka. Ako dobijemo po ušima zbog kršenja FFPa, treba da se kritikuje dovođenje gore navedenog trojca. Prijavi
6. mart 2023.3 god. comment_341653 8 hours ago, Adi said: Da su sva pojačanja stigla na posudbu sa pravom otkupa po cijeni za koju smo ih doveli, samo bih Badiashilea otkupio A Enza ne bi ili si se preračunao ? Također mislim da Noni zaslužuje još minuta Prijavi
6. mart 2023.3 god. comment_341655 3 minutes ago, Kun Aguer0 said: A Enza ne bi ili si se preračunao ? Daleko je to još od 120 miliona. Nije samo on kriv za to. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341682 16 hours ago, Adi said: Daleko je to još od 120 miliona. Nije samo on kriv za to. Ljudi grijese (ne ti konkretno) i ocekuju od njega da daje po 2 gola na utakmici i 3 puta asistira... covjek radi odlican posao i najbolji je nas igrac od kako je dosao u klub. Vidim komentare od fb navijaca poslije poraza kako prozivaju i spominju cifru od 120 miliona, s takvima se ne treba raspravljati jer ocigledno se ne razumiju u fudbal. Cak sam iznenadjen kako se brzo i lako privikao na englesku ligu i tempo. Jedina moja zamjerka za njega tj nedostatak jeste njegova brzina (i ne mislim na onu situaciju kada ga je Adeyemi pretrcao) ali i kao takav je brzi voz za Jorginha. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341690 Svakako je ostvario pozitivan uticaj na ekipu i bez dileme je pojačanje. Već je postao neizostavan u prvoj postavi i niko ne dovodi u pitanje njegovo mjesto u najavi utakmica. Nisam još vidio da je iko napisao sastav bez njega. Nije on kriv što je samo jednom okusio slast pobjede, što ostali nisu na nivou i ne koriste njegove lopte kako treba. Ono što još uvijek nije na potrebnom nivou su neke njegove defanzivne reakcije koje bi trebale da sa iskustvom dođu na viši nivo. Tu mislim na njegove reakcije kod primljenih golova protiv West Hama, Borussije i Tottenhama. Jorginhu se glava skidala zbog toga. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341694 1 hour ago, Adi said: Jorginhu se glava skidala zbog toga. Najviše zbog toga što je iskusan i tu već 5 godina, a to traženje dlake u jajetu proizilazi iz njegovih očajnih grešaka i partija od prijašnjih sezona, ono kad ga je sudija pretrčao protiv Lpoola nikad zaboraviti neću. Što se Enza tiče, kontao sam da si mislio drugačije. U fazonu svako pojačanje koje smo doveli da li bi doveo sad na osnovu pruzenog ali da nema opcije možda ili da se sačeka još malo dakle samo da ili ne Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_341997 Kakav je maler ovaj čovjek, a malo je i poglup za ono driblanje ispred gola. Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342003 Žestok maler, sve miriše na to da će mu neko nogu slomiti i da će se morati vratiti u Atletico. Igračina je, ali maši nemoguće. I onaj ofsajd kod gola je amaterska greška. Prijavi
11. mart 2023.3 god. Autor comment_342036 Stvarno dosta dobrog uradi, ali na kraju kurcina. Werner style izgleda, valjda ce ga procepiti uskoro. Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342064 Nema sreće nikako. Felix inače u latinskom (i mnogim drugim jezicima) znači sretan. Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342066 Svejedno nije ga trebao vaditi nakon 45. minuta. Decko kad hoce, najbolji je u napadu jer ima tehniku. Malo fali koncentracije u zavrsnici ali to ce doci. Prijavi
11. mart 2023.3 god. Autor Popularna objava comment_342067 9 minutes ago, Adi said: Nema sreće nikako. Felix inače u latinskom (i mnogim drugim jezicima) znači sretan. Joao vjerovatno znaci nema. Prijavi
12. mart 2023.3 god. comment_342110 Ono što mi se jako sviđa kod njega je kad god uzmemo loptu od protivnika i dodaš njemu odmah gleda naprijed i pokušava da pokrene nešto, danas je zasrao malo kod onog driblinga al i jebeni Daka da onako šutne i zabije gol baš maler... Ne znam koji put u zadnjih par tekmi pogađa prečku, prestao sam i da brojim baš je maler, što se tiče poništenog gola ne znam kako je neka ogromna greška kad se nađeš 5cm u ofsajdu. Prijavi
19. mart 2023.3 god. comment_342470 Najbolji igrač u napadu trenutno. Ono što je Enzo u sredini on je u napadu. Svim silama ga zadržati, pa makar se Mount morao prodati. Prijavi
4. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343106 Zamislite njega i Hazarda zajedno u ekipi, sa nekim špicem poput Coste koje bi to silovanje bilo. Završnica malo zeza, ali igra sam na čitavu liverpoolovu odbranu jedina pomoć mu je Havertz koji mu čini magareće usluge heheh. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343127 Potez viska, dribling viska i tako u krug. Ogroman potencijal, loptu izgubi samo kad on sam pretera. Da je malo racionalniji u igri bilo bi mnogo bolje i za njega i za ekipu. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343130 Dobar je igrac naspram nasih balvanjerosa al puno zuji malo meda daje. Za normalnu cifru bi ga doveo a ono preplacivanje 80+ miliona bi radije negdje drugo kihnuo Prijavi
5. april 2023.3 god. comment_343155 Samo da se rješi tog poteza viška što ima, polome ga svaku tekmu još uz to igra sa onim debilom u napadu. Nije ni tebi lako... Prijavi
5. april 2023.3 god. Autor comment_343200 Vrlo vjerovatno da jeste. Kante ima 0.94 xA protiv Liverpoola Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343284 Tacno je. Felix ima jako malo key pasova i kreiranih sansi jer lik vuce taj potez viska uvek, ali uvek. Svakako je ovo do sad malo za otkup. Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343539 Felixa kupit a prodat mounta Ili Dat ugovor mountu a felixa vratit Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.