10. januar 2023.3 god. comment_337813 32 minutes ago, Adi said: João Félix to Chelsea, here we go! Full verbal agreement reached, loan move on €11m fee with 100% salary covered by Chelsea. #CFC Before leaving, JF will extend contract with Atléti until 2027. + Simeone odlazi na ljeto. Malo ćemo ga probati razigrati da se bolji vrati u Atletico i još ga plaćati. Zamisli koliki moras biti debil na pristanes na ovako nesto. Pa bukvalno to ce se i desiti. Al s obzirom da je diablo rekao za njega da je zvijer od igraca, mislim da znate ishod i kakav ce Felix biti kod nas. Prijavi
10. januar 2023.3 god. Autor comment_337814 Jbg, treba nam igraca na toj poziciji sada, jer su nam povrijedjeni svi, a nisu bolji od Felixa nijedan od njih. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337815 A za sta sluzi ovaj igrac? Imas ovih polutalenata u ekipi koliko hoces. Sezona je propala, ekipa u rasulu, ne boris se nizasta vise jer si izletio iz oba kupa u prvoj utakmici. Dat ce 15ak miliona za 4 mjeseca nicega. Jos kad ga pikne neko pa se povrijedi i pauzira jedno 5-6 sedmica.. Jesu li to ti svi silni sportski, tehnicki, razvojni direktori smislili? Majko mila pa ovo ni genije Emenalo ne bi uradio. Tad smo bar neku Romanovu lovu oprali preko raznih Patoa, Higuaina i ostalih. Mora da im je analiza podataka pokazala. Likovi kontaju da je ovo pisani bejzbol ili americki fuzbal. Prijavi
10. januar 2023.3 god. Autor comment_337816 Boris se za top 4, ima jos 20 meceva haman. I dalje smo u Ligi Sampiona. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337817 Ako sam ja skapirao dogovoren bez izlazne klauzule. Razigravamo im igraca. 😀 Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337819 Just now, cobinho said: Ako sam ja skapirao dogovoren bez izlazne klauzule. Razigravamo im igraca. 😀 Ne. Celsi ce moci da ga kupi na leto, ako se bude pokazao, al ce se o ceni naknadno pregovarati. Prijavi
10. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_337820 Cijena će biti skromnih 120 miliona eura. Ili Havertz + 130 miliona. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337821 Kliknuo Tod dugme, izletelo mu na ekranu: Ne dogovorari izlaznu klauzulu 😀. A u junu ce mu izleteti 120milki. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337822 50 minutes ago, reLo said: Cijena će biti skromnih 120 miliona eura. Ili Havertz + 130 miliona. Realno vrijedi dati tolike pare za Haverca Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337824 Kako su nas do sada spanski portugalski cigani 100 puta namagarcili navozali ja ne mogu da poverujem da ce ovo biti drugacija varijanta. Da on kojim slucajem proigra kod nas verujem da bi bez pardona trazili 150 sa sve naslovima kako celsi zeli da za sicu dobije igraca. Zato je Grankovskaja takve cigane odjebavala kako je htela. Prijavi
11. januar 2023.3 god. comment_337825 9 hours ago, diablo_bih said: Boris se za top 4, ima jos 20 meceva haman. I dalje smo u Ligi Sampiona. Ne znam kad si zadnji put gledao tabelu ali isto bodova nas dijeli od lige sampiona koliko i od ispadanja Prijavi
11. januar 2023.3 god. Autor comment_337827 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Ne znam kad si zadnji put gledao tabelu ali isto bodova nas dijeli od lige sampiona koliko i od ispadanja Mora na neku stranu kako god. Jos imamo tekmu manje od njuke i totaca, tako da su obje te strane dostizne, zavisi kako budemo igrali Prijavi
11. januar 2023.3 god. comment_337835 Prebaciti u prvi tim. Nek nam je sretno sa njim i njemu sa nama. Nije on loš igrač, samo ima sve predispozicije da se ne uklopi u ekipu. Prijavi
11. januar 2023.3 god. comment_337843 Nemam pojma ovo me sve vraca kao kad smo doveli Moratu, Higuaina, Falcaoa, Saula itd, znači ta neka priča sasvim ok ime u svijetu fudbala da ne kazem respektabilno ime, ali ne dobijes nista. Eh sada ja ne mislim da je debakl svih tih imena njihova krivica, čak suprotno mislim da većina krivice spada na nas kao klub. Dovodili smo sva ta imena u tmurnu atmosferu, u ekipu koja nije ekipa već skup pojedinaca koji funkcionišu 22 minuta u mjesec dana. Nekada su nam ta "prelazna riješenja" bila sasvim ok pojačanja, a zasto, pa zato što je sve bilo zdravije, pa ti je onda i Loic Remy bio sasvim ok igrač u rosteru, Demba Ba, Samuel Etoo na zalasku karijere rijesavao derbi utakmice itd. Druga stvar, sve igrače koje posljednjih godina dovodimo kao te neke spasioce, kao igrače koji će okrenuti sezonu, svi su ili potrošeni igrači ili igrači koji su u velikom padu. Takvi igrači + ovako loša situacija = jedno veliko ništa. Bar ja tako mislim, samo sam se pribojavao da dovedemo Ronalda, pa da nas okrene naglavačke. Prije par godina, u neka zdravija vremena i u nekoj zdravijoj atmosferi Felix bi nam bio sasvim ok pojačanje, sada u ovim uslovima teško, mozda cak i nemoguce. Naravno żelim mu sve najbolje u plavom dresu. Prijavi
11. januar 2023.3 god. comment_337854 Valjda zaigra pod Potterom. Da ne bude blamaza kao sa Aubom i Tukelom. Prijavi
11. januar 2023.3 god. comment_337863 I onda ce, ovako nesnadjen, zaigrati sutra, bilo kao izmena, bilo kao starter. I ako ekipa odigra u ku*cu, sledi prozivka kako je propao, kako je otpad i da ne zasluzuje dres. Mada kako nemamo igrace , bolje i da igra, ali treba strpljenje. Prijavi
11. januar 2023.3 god. comment_337864 Ma on, Chuku i Fofana od prve sutra, bolje od sve i jedne alternative koju imamo. Prijavi
11. januar 2023.3 god. comment_337866 53 minutes ago, Corto Maltese said: I onda ce, ovako nesnadjen, zaigrati sutra, bilo kao izmena, bilo kao starter. I ako ekipa odigra u ku*cu, sledi prozivka kako je propao, kako je otpad i da ne zasluzuje dres. Mada kako nemamo igrace , bolje i da igra, ali treba strpljenje. Zato je u Engleskoj jako teško uspjet, odma nakon dvi loše partije naveliko ti se izrugaju i odpišu te. Treba bit psihički jak za uspjet danas ili odma ko Haaland od prve počet trpat da ti nema ko šta reć Prijavi
11. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_337868 I Bruno je došao negdje na pola sezone pa je pokidao u nastavku. Eh sad hoće li ovaj naš pokidat ovo što je ostalo od sezone ili neke ligamente vidjet ćemo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.