Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Joao Felix (2023; 2024-2025, 28 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Popularna objava
19 minutes ago, Zemo said:

Popisace se po Maresci isto ko Debruyne po Mourinhu.

Naravno trener ga gurno u napad ne na poziciju 10.

Dobro ba nije mu Maresca prvi trener u karijeri. Igrao lik u Atleticu, Barseloni i Chelseau kod razlicitih trenera i nije se proslavio i sad ga treba poredit sa De Bruyneom. 

Pa 90% forumasa ga uopste nije htjelo vidjeti ponovo u Chelseau i sad odjednom svi zale za njim. Cinjenica jeste da se mogo i trebao bolje utilizirati i koristiti ali nemojte ga sad poredit sa De Bruyneom. Jos lik igra u Italiji, pa tamo Lukaku i danas izgleda ko R9. Tamo bi i Jackson kido i jebavo mame.

• Odgovori 271
  • Pregledi 16,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Joao vjerovatno znaci nema.

• Ako ovako nastavi igrati, kupiti ga bez razmišljanja. Napokon neko sa tehnikom, prijemom lopte, vizijom i nekim fudbalskim umjećem

• Dobro ba nije mu Maresca prvi trener u karijeri. Igrao lik u Atleticu, Barseloni i Chelseau kod razlicitih trenera i nije se proslavio i sad ga treba poredit sa De Bruyneom.  Pa 90% forumasa ga u

Objavljene slike

Apsolutno se slazem sa hamcom.

Da me neko ne shvati pogresno uopste ne zalim za Felixom niti smatram da on ima buducnost kod nas, apsolutna glupost je bila kupovati ga jer nemamo poziciju za njega. Ja sam samo prenijeo utiske njihovih navijaca koje sam pohvatao po forumima, to jest njihovo odusevljenje, Kaka i ostalo.

Mislim nakon 30 minuta, Felix je novi Kaka a taj Gimenez novi Shevcenko, sasvim logicno odusevljenje navijaca ciji je klub zaglavio sa nekim prosjecnim igracima i onda cim dođe neko novi i odigra par dobrih poteza mislis to je to. Sada da nama ubaciš krilo koje je u stanju probit po strani, ili napadaca koji je dobar realizator mi bi bili odusevljeni i vec bi pominjali "jos od Drogbe..." itd, standardna navijacka euforija.

Za nas ce biti top ako izdomonira da bi ga mogli sto bolje prodati.

Ma zna on blijesnuti na momente, Zar nije i kod nas odusevio u ovoj drugoj utakmici zabio, pa pola sezone nestao.

Naravno nije Maresca bio fer prema njemu, ali problem je kod tih hibridnih igrača kad nemaju svoju fiksnu poziciju i onda donekle i razumijem da nije znao kud sanjim.

Jako glup transfer sto smo ga doveli ikako.

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
21 minutes ago, chiba said:

Šta su se okomili na njega u Italiji, na svakih 5 dana ga neko proziva, ispašće promašena pozajmica totalno

Ma cela je karijera njemu promasaj. 

Sve sem igara u Benfici je blaga katastrofa.

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Na čelu mu je pisalo flop. Mekan igrač bez prave pozicije, koji nije uspio u dva veća kluba, nije se proslavio ni kod nas na posudbi prethodno. Primjer je igrača koji ima sve i sa tim ne može da uradi ništa. Vjerovatno je dobar na svim vježbama na treningu, ali kad krene igra nije to to. Ni u Milanu ništa posebno nije uradio. Ne znam što smo ga kupovali, sad ga možemo samo Benfici prodati, a teško da ćemo od njih dobiti neke pare. Kažu lijep je koliko i beskoristan. Dobar je bio u Konferencijskoj ligi, u Premier Ligi uvijek potez viška, tako da je ispao preskupa igračka.

1 hour ago, Whisper said:

Jedini igrac za koje znam da je igrao u toliko jakih klubova i flopnuo u svakom od njih.

I Morata je bio flop svugdje, samo u manjoj dozi od felixa. 

• 1 mjesec kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Joao Felix (2023; 2024-2025, 26 nastupa)
  • reLo mijenja naslov u Joao Felix (2023; 2024-2025, 28 nastupa)

ode i on vrlo brzo u drugi podforum... 

ne znam šta da kažem, nisam nešto mnogo očekivao, ali ostaje neki gorak ukus u ustima, jedino je pozitivno to što se nije razvlačio na pozajmicama

navodno imamo tu neku klauzulu gde bi nam pripao veći deo novac od sledeće prodaje ali ne znam koliko je realno da uopšte nešto izvučemo, a kao da sam pročitao da je potpisao samo ugovor na dve sezone

• 5 sedmica kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.