Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Joao Felix (2023; 2024-2025, 28 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 271
  • Pregledi 16,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Joao vjerovatno znaci nema.

• Ako ovako nastavi igrati, kupiti ga bez razmišljanja. Napokon neko sa tehnikom, prijemom lopte, vizijom i nekim fudbalskim umjećem

• Dobro ba nije mu Maresca prvi trener u karijeri. Igrao lik u Atleticu, Barseloni i Chelseau kod razlicitih trenera i nije se proslavio i sad ga treba poredit sa De Bruyneom.  Pa 90% forumasa ga u

Objavljene slike

• reLo mijenja naslov u #14 Joao Felix
  • 3 sedmice kasnije...

Sve i nekako, ali zašto uvijek dobru kretnju ili kombinovanje mora da završi sa 5 poteza viška, par puta je mogao šutati iz prve ili nakon prijema, ali ne, 10 metara od gola navuče na sebe 5 igrača i završi u nekom zapećku kod aut linije.

7 hours ago, ker said:

Sve i nekako, ali zašto uvijek dobru kretnju ili kombinovanje mora da završi sa 5 poteza viška

jednostavno, zato sto je malouman

• 3 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
2 hours ago, Adi said:

Je li uopšte registrovan za ligu? Ne pamtim kad je dobio minute u ligaškoj utakmici. Možda ne nudi dovoljno physicality and strength.

kako vidim bio je na klupi.

Svaka mu cast za onaj promasaj, da je promasio loptu i da ga je pukla u koljeno msm da bi pogodio. Sto je najjace izgleda kao da nije ni mislio sutati. Znam da je majstor za potez viska, ali sam sebe prevazilazi.

image.thumb.png.7f68f7cb41dd6755801bc4a121234b04.png

image.thumb.png.e2d3d245e5f55e00371e532997054eb3.png

• 4 sedmice kasnije...

Toliko volim da ga gledam kako vodi loptu i dribla protivnika izvan njihovog šesnesterca, ali kad dođe do završnice isto ko da gledam dijete na školskom poligonu.

Nema samo on potez viška. Previše komplikujemo u napadu. Večeras smo mogli i trebali zabiti više golova jer smo imali zaista dobre šanse.

Možda da to prepišem neiskustvu i mladoj ekipi. Nadam se da je Maresca i dobar psiholog, jer momci znaju igrati ali treba ih podučiti i drugim stvarima da postanu još bolji i učinkovitiji igrači.

• 3 sedmice kasnije...

Nešto ga ne gotivi, nakon one vruhunski odigrane utakmice u Sotonu, samo da minutu odigra u sljedeće 3 je baš čudno. 

Možda bas traži i od njega da radi više u igri protiv lopte,  mislim da Neto ima prednost nad Maduekom iz istog razloga.

Mareca je budala i kraj price, cemu toliko povjerenje u Jacksona? Felix je igrac koji moze igrati na vise pozicija i trener treba da ubode koja mu pozicija najvise odgovara.

Čini mi se da Felix nije kupovina Mareske, prosto je ponudjen klubu i to je to. Možda grešim, ne znam, svakako je odluka trenera koga će koristiti na kojoj poziciji i mi tu ništa ne možemo.

a da su velike pare potrošene jesu, ja mislim da nema kluba na svetu koji na klupi ima igrače na koje su utrošeni veći novci

Negdje sam vidio da Felixa Maresca nije htio al su ga nagovorili da ga primi, sve ostale je transfere kao odobrio osim Felixa... Koliko ima istine u tome ne znam... Ne sjećam se tko je bio izvor negdje na Twitteru sam to vidia...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.