Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Joao Felix (2023; 2024-2025, 28 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 271
  • Pregledi 16,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Joao vjerovatno znaci nema.

• Ako ovako nastavi igrati, kupiti ga bez razmišljanja. Napokon neko sa tehnikom, prijemom lopte, vizijom i nekim fudbalskim umjećem

• Dobro ba nije mu Maresca prvi trener u karijeri. Igrao lik u Atleticu, Barseloni i Chelseau kod razlicitih trenera i nije se proslavio i sad ga treba poredit sa De Bruyneom.  Pa 90% forumasa ga u

Objavljene slike

5 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Pa to je zato što se već duže vremena kod nas fudbal na terenu igra onako, niko nema neku određenu ulogu i zadatak na terenu, nego kako koju utakmicu, kako se kome igraču digne kurac. Sve što se kreira je nekim individualnim kvalitetom većinom i to ti je to.

Tačno, ali ako ćemo birati između Mounta i Felixa na lijevom krilu ili uopšte u vrhu napada onda mislim da je svima jasan koga ćemo izabrat.

7 hours ago, soxx said:

Sta igra mount a sta felix

Kod nas obojica generalno ništa, Mount je kompletniji igrač, dok je Felix tehnički bolje potkovan.  Felix igra više napadački ili kao krilo dok je Mount osmica. 

8 hours ago, BT14 said:

Tačno, ali ako ćemo birati između Mounta i Felixa na lijevom krilu ili uopšte u vrhu napada onda mislim da je svima jasan koga ćemo izabrat.

Prvo samo da odaberemo formaciju :D

Ako bi morao birati između produženja ugovora Mountu ili dovođenja Felixa, mislim da je jasno koga bi ja izabrao, Mason all the way

• Popularna objava

Ne daj ni slučajno 80 miliona za ovog, kakva sramotna partija i opčenito njegovo pokazano do sad, nije vrijedno da se potroši ni 50 miliona kamoli šta više. Hoću da vidim efikasnost, brojke, golovi, asistencije, dosta je više zujanja i praznog hoda. Nećemo tako nigdje stići. Slika i prilika Kovačića, sve tu ima neki dribling, provlačenje kroz noge, finta ova finta ona, al' nema od toga svega nikakve koristi na kraju.

Pretpostavljam da do kraja sezone neće upisati ni tri asistencije a kamoli neki gol. U suštini beskoristan igrač i gubitak vremena i ulaganja. Sit sam takvih.

18 hours ago, apeiron said:

Rekao bih svasta nešto ali bolje da se suzdrzim.

Ovakav pristup mrzim iz dna duše.

Šta je bilo na postu, neće da učita, mora da je uklonjeno.

Kod one šanse je morao bolje, nije mi jasno kako ga je onako lako Militao mrtvi stigao, kao da je Felix invalid

• Popularna objava

To sto dribla i sebe i svoje i tudje smo videli, al sto su ga izgleda nasi foteljani uverili da ce ga svakako kupiti na leto pa mu se vise i ne igra, je glupost epskih razmera.

Vratiti u Madrid, svakako nam Nkunku dolazi. 

Uzeo bih ga za 30 miliona, sve preko neka hvala.

Ima talenta, ali nikakog efekta nema.

Pitanje je da li je tu do sistema igre, ali mislim da nije, jer ne znam ko ga tjera da se svaki put spetlja.

Opet se svodi na ono ako znamo sta hocemo. On je tehnicki rafiniran igraca i ima 5 puta bolji vic u igri od Havertza i jako losu završnicu ali se sve to da popraviti ako se pravilno radi. Nije za 433 ali moze u 4231 3421. Ako se pravilno radi i dobije pravo mesto i 80 milki nije mnogo a ako mu ne nadjes poziciju i ne radi pravilno i 30milki je mnogo. 

Sve u svemu bilo koga da otpisu pre nego ustolice novog trenera je popisavanje po novom treneru akontaciono pa bio to i Felix. 

8 minutes ago, soxx said:

Citam da se ovaj nece vracat u atletiko nego ce se posudba produziti sto je mozda i najbolja solucija osim ako nas ne oderu govna

Nekih 12 miliona plus plata od 250k

• 4 sedmice kasnije...

Ode i ovaj za koji dan.

Malo jaci od kisele.

Dobar je kad ga poredis s nasim panjevima npr. al kod nas bi i antony bio dobar naspram panjeva

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.