9. april 2023.3 god. comment_343552 Pa to je zato što se već duže vremena kod nas fudbal na terenu igra onako, niko nema neku određenu ulogu i zadatak na terenu, nego kako koju utakmicu, kako se kome igraču digne kurac. Sve što se kreira je nekim individualnim kvalitetom većinom i to ti je to. Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343553 5 minutes ago, Kun Aguer0 said: Pa to je zato što se već duže vremena kod nas fudbal na terenu igra onako, niko nema neku određenu ulogu i zadatak na terenu, nego kako koju utakmicu, kako se kome igraču digne kurac. Sve što se kreira je nekim individualnim kvalitetom većinom i to ti je to. Tačno, ali ako ćemo birati između Mounta i Felixa na lijevom krilu ili uopšte u vrhu napada onda mislim da je svima jasan koga ćemo izabrat. Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343556 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Uopšte nisu isti tip igrača. Sta igra mount a sta felix Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343565 7 hours ago, soxx said: Sta igra mount a sta felix Kod nas obojica generalno ništa, Mount je kompletniji igrač, dok je Felix tehnički bolje potkovan. Felix igra više napadački ili kao krilo dok je Mount osmica. 8 hours ago, BT14 said: Tačno, ali ako ćemo birati između Mounta i Felixa na lijevom krilu ili uopšte u vrhu napada onda mislim da je svima jasan koga ćemo izabrat. Prvo samo da odaberemo formaciju Ako bi morao birati između produženja ugovora Mountu ili dovođenja Felixa, mislim da je jasno koga bi ja izabrao, Mason all the way Prijavi
12. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343852 Ne daj ni slučajno 80 miliona za ovog, kakva sramotna partija i opčenito njegovo pokazano do sad, nije vrijedno da se potroši ni 50 miliona kamoli šta više. Hoću da vidim efikasnost, brojke, golovi, asistencije, dosta je više zujanja i praznog hoda. Nećemo tako nigdje stići. Slika i prilika Kovačića, sve tu ima neki dribling, provlačenje kroz noge, finta ova finta ona, al' nema od toga svega nikakve koristi na kraju. Pretpostavljam da do kraja sezone neće upisati ni tri asistencije a kamoli neki gol. U suštini beskoristan igrač i gubitak vremena i ulaganja. Sit sam takvih. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343855 Otkopcaj prikolicu kad ides u kontru iduci put jebo ti sebe sporog, pa galapagoska kornjaca bi te stigla a di nece ona crna krepalina debilitao Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343862 Zvat ćemo ga Joao Višak Potez Felix. Zašto jednostavno, kada može komplikovano? U suštini to je opis naše igre u zadnjih godinu-dvije. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343875 Ne isplati se dovodit ovog lika. Da je trebo bit klasa, eksplodiro bi vec u atletiku. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343912 To je to al kad je to portugalski haverc. Cak stavise, mislim da bi kai bolje odradio, i on bi promasio gol al mozda bi ga ovaj debil oborio. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343930 Rekao bih svasta nešto ali bolje da se suzdrzim. Ovakav pristup mrzim iz dna duše. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343931 Najgore je što su ovako igrali i odbranu i napad. Ne znam ko je trčao kontru, a Felix i Sterling mu smetali. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343948 18 hours ago, apeiron said: Rekao bih svasta nešto ali bolje da se suzdrzim. Ovakav pristup mrzim iz dna duše. Šta je bilo na postu, neće da učita, mora da je uklonjeno. Kod one šanse je morao bolje, nije mi jasno kako ga je onako lako Militao mrtvi stigao, kao da je Felix invalid Prijavi
16. april 2023.3 god. Popularna objava comment_344120 To sto dribla i sebe i svoje i tudje smo videli, al sto su ga izgleda nasi foteljani uverili da ce ga svakako kupiti na leto pa mu se vise i ne igra, je glupost epskih razmera. Vratiti u Madrid, svakako nam Nkunku dolazi. Prijavi
19. april 2023.3 god. comment_344277 Opet sinoć prođe trojicu, potez viška i kraj akcije. Jebte, baš nervira s tim potezima viška. Prijavi
19. april 2023.3 god. comment_344279 Uzeo bih ga za 30 miliona, sve preko neka hvala. Ima talenta, ali nikakog efekta nema. Pitanje je da li je tu do sistema igre, ali mislim da nije, jer ne znam ko ga tjera da se svaki put spetlja. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344437 Ne znam koliko je njemu u interesu da ostane. Neće igrati nikakvo europsko takmičenje, sa Atleticom bi igrao LP. Pobjegao je od defanzivnog fudbala, kod nas je naišao na još dekadentniji fudbal. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344441 Opet se svodi na ono ako znamo sta hocemo. On je tehnicki rafiniran igraca i ima 5 puta bolji vic u igri od Havertza i jako losu završnicu ali se sve to da popraviti ako se pravilno radi. Nije za 433 ali moze u 4231 3421. Ako se pravilno radi i dobije pravo mesto i 80 milki nije mnogo a ako mu ne nadjes poziciju i ne radi pravilno i 30milki je mnogo. Sve u svemu bilo koga da otpisu pre nego ustolice novog trenera je popisavanje po novom treneru akontaciono pa bio to i Felix. Prijavi
28. april 2023.3 god. comment_344619 Citam da se ovaj nece vracat u atletiko nego ce se posudba produziti sto je mozda i najbolja solucija osim ako nas ne oderu govna Prijavi
28. april 2023.3 god. comment_344620 8 minutes ago, soxx said: Citam da se ovaj nece vracat u atletiko nego ce se posudba produziti sto je mozda i najbolja solucija osim ako nas ne oderu govna Nekih 12 miliona plus plata od 250k Prijavi
29. april 2023.3 god. comment_344634 Pa bolje i tako. Pa ako bude valjao onda će sljedeće ljeto cijena biti 50, a ne 70 miliona. A ako ne bude valjao, nismo puno izgubili. Podržavam. Prijavi
26. maj 2023.3 god. comment_345271 Ode i ovaj za koji dan. Malo jaci od kisele. Dobar je kad ga poredis s nasim panjevima npr. al kod nas bi i antony bio dobar naspram panjeva Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.