Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

5 hours ago, hamco said:

Protiv ekipa koje igraju presing po meni je totalno pogresno igrati sa tri stopera. Pogotovo u situaciji gdje nam sad igra golman koji je dobar sa loptom u nogama. Dakle taj srednji stoper samo smeta a gubis igraca u veznom redu ili u napadu.

Protiv Uniteda i protiv Brentforda dogadjalo se da se Kepa i Silva/Chalobah bukvalno na 3m jedan od drugog, znaci bas smetaju jedan drugom.

Upravo je izbacivanje jednog stopera i sirenjem dvojice preostalih taj problem rjesen a plus dobio si jos jednog veznog igraca cime je protivnik automatski bio u nemogucnosti da ti radi presing.

Sad kako nam ponovo brani Kepa, ja zaista ne vidim razlog da igramo sa trojicom stopera pogotovo stonu toj distribuciji lopte upravo Kepa se ponasa kao treci stoper.

Sad ću zavati Pottera da mu ovo ispričam.

Tod Bohley

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

• Autor
5 hours ago, Kun Aguer0 said:

I ovi trolleri nisu kao što su nekada bili, niti mu se nasmiješ na ove fore niti može nekoga da iznervira, baš za kurac. Bolje bi mati u mene trollala da je registrujem na forum

a bolan šta si očekivao od Srećka

Bio je pravo dobar forumas, nesto kao sto je Adi sad,  dok nije dosao na ono okupljanje. Poslije tog okupljanja mu se nesto desilo ocigledno.

• Autor
2 hours ago, diablo_bih said:

Je li to nesto na moj racun, zato sto je mene upoznao? :D 🤣

nisam ja ni na koga direkt prstom upro :D

E neka stoji i ovde da jebem Aubi familiju za ovaj promašaj. 

Kad smo kod okupljanja, mogli bi organizovati neki mini gledanje tekme, samo što više ne znam gdje u SA ima normalno mjesto da bi tekmu pustili ili puste neku svoju kurčevu reklamu ili neki kurčev kulinarski show ili nemaju kanale. A kad pitam da prebacim na tekmu, ne smijemo ne da gazda

Mislim da smo pogrijesili sto smo Pottera doveli. Zaista to mislim najiskrenije. 

Nije on dorastao ovom nivou i on je trebao biti trener koji ce nas dici stepenicu iznad. Ono nema fucking sanse, ako je Tuchel bio nivo ispod Kloppa i Guardiole, ovaj je barem 3.

Sad pazi kad u sljedecoj krene sa 6-7 defanzivnih igraca, ide prica "back to basics", biti stabilan, drzati clean sheet... Ovo se svakom treneru u Celziju desava.

• Popularna objava

Pricate kako ne smiju igrati Jorginho i Azpi, pa onda prica sto je stavio Chalobu, RLCa i ostale, a nema lik prvu trojku odbrane. Koga vise da stavi kada nema odbrane nikako. RLC odigrao 3 solidna meca i igra k'o Anelka pred kraj karijere.

Ocekivano cim sam vidio da se nije oporavio Koulibaly. Valjda ce biti spreman za iduci mec.

Ima vremena, mozda za 5 godina nas dovede na nivo Brightona.

10 minutes ago, hamco said:

Mislim da smo pogrijesili sto smo Pottera doveli. Zaista to mislim najiskrenije. 

Nije on dorastao ovom nivou i on je trebao biti trener koji ce nas dici stepenicu iznad. Ono nema fucking sanse, ako je Tuchel bio nivo ispod Kloppa i Guardiole, ovaj je barem 3.

I sama filozofija kluba je u pitanju, mislim da je to glavni razlog sto su ti klubovi stepenicu iznad ostalih. U Chelseaju se od vrha nikad nije znalo sta ce klub sa sobom. U Cityju se sve spremalo za Guardiolu, u Liverpoolu puna podrska Kloppu. Evo I Newcastle, cini se da zna sta zeli i opasno rade na tome da postanu ozbiljan klub ponovo.

38 minutes ago, hamco said:

A što si očekivao da u manje od 2 mjeseca (prenatrpanog rasporedom) budemo na razini Citya? Plus, ozljede nas uništavaju. Tom Kloppu, kojeg spominješ se pretprošle sezone igra raspala usljed ozljeda u obrani, mi sad nismo u ništa boljoj situaciji. Samo što su oni tad već bili uigran stroj a Potter tek slaže kockice i još uz to se mora borit i s ozljedama

• Popularna objava

Podrška Potteru. I dalje vjerujem u njega.

Neka ovo bude sezona za uštimavanje, nek ne završimo ni u top 4, ali od sljedeće vjerujem da ćemo da meljemo aBd.

Dolaze Nkunku, Gvardiol i ko zna ko još. Bit ćemo mašina.

Ma i Tuchel nekad nije imao poštene zamjene pa je izmišljao neka rješenja. Odjednom sad povrede opravdavaju Pottera. Nemam zaista ništa protiv lika, vjerujem da ima neke ideje i viziju kako bi ovaj tim trebao igrati, ali timovi poput Chelsea ne mogu sebi priuštiti ovakve poraze i letargični pristup utakmici.

I nemojte se zavaravati. Potter ništa neće duže potrajati od Tuchela ako bude gubio ovakve utakmice i ispuštao top4. Ako se ne varam uprava zahtjeva top4 kao minimum u prvoj sezoni. Možda tu više nije Abramovich, ali ni ovi novi vlasnici neće trpiti neuspjeh, vidjeli smo na Tuchelu kako su laki na okidaču. A jest njima problem otpustiti jednog Pottera kojem je vrhunac karijere treniranje Brightona.

Ako sam nekog vidio kao dugotrajnog trenera Chelsea, to je bio Tuchel.  Ja iskreno više ne vjerujem u to, da trener kod nas može izdržati više od dvije sezone. Stoga, zašto ne bi sudili odmah i očekivali promjene, dobru igru i rezultate? Činjenica je da smo se na više od 50% utakmica kod Pottera izvukli ili je protivnik bio oslabljen na neki način.

58 minutes ago, diablo_bih said:

Pricate kako ne smiju igrati Jorginho i Azpi, pa onda prica sto je stavio Chalobu, RLCa i ostale, a nema lik prvu trojku odbrane. Koga vise da stavi kada nema odbrane nikako. RLC odigrao 3 solidna meca i igra k'o Anelka pred kraj karijere.

Ocekivano cim sam vidio da se nije oporavio Koulibaly. Valjda ce biti spreman za iduci mec.

Ne smiju igrat kad imas kovu kantea i gallaghera. Il u drugom slucaju, fofanu, kulibalia i silvu. Kad ih nemas, nek igraju, necemo pravit bekove od napadaca i veznjaka, i stopere od bekova

apeiron, hajd preboli Tuchela, nije trener više i to je to.

Što se tiče Pottera igra je uglavnom užasna, izbor igrača cirkus, međutim tek je početak i ovo mu je prvi poraz pa ćemo vidjeti u šta će se ovo razviti.

6 minutes ago, ker said:

apeiron, hajd preboli Tuchela, nije trener više i to je to.

Prebolio sam prijatelju i to davno. Mi nismo nikad, niti ćemo biti klub koji podržava trenera na duže staze, šta onda fali tome što očekujem neke promjene u pozitivnom smjeru? Ništa se značajno nije promijenilo, to i ti vidiš. Kritikujemo sve po zasluzi.

Ne zahtjeva uprava na kraju ove sezone top4, zato su mu i dali ugovor na 5 godina. Ja sam optimista po pitanju Pottera i nadam se da ce nas obradovati u buducnosti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.