Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

Ja sam pricao ranije i sad pricam. Ova ekipa je bazicno nespremna fizicki i psihicki i na to pojacanja sa kojima kao klub nemamo ideju zaszo su tu.

Zar stvarno mislite da on nema ideju sta i kako moze kao i da ne zeli? Ali jednostavno nema odgovora i reakcije igraca a na to se nadovezale silne povrede najbitnijih igraca, i nedostatak vremena za trening skoro pa novog tima. Moguce da se nije postavio kao autoriret ovim novopridoslim igracima Sterling, Obamejang, Kulibali i moguce je da postoji odredjen broj igraca koji mu buse posao a cak mi i deluje da je on u neke igrace izgubio poverenje. Jednostavno je ako igraci ne veruju treneru tu nema posla. U brajtonu je imao tim, skup igraca koji mu veruju mada je i tamo uspeo da veze seriju losih rezultata. 

Naravno da nemamo vremena 2 god da cekamo da selwktira i doselektira tim ali mu treba dati bar 6 meseci. Moguce da ce nesto kliknuti.

Ali opet se ponavljam trener ko trener ali mi kao klub nemamo sistem da bi znali da li se neki trener u to uklapa ili ne i to osecaju igraci pa gube poverenje u klub. I da opet promenimo sada trenera nista se epohalno ne bi desilo. I ruku dajem da sada dodje i gvardiola kod nas ne bi nista uradio, i kontam da je vecina nas na formu toga svesna. 

Neko mora da skonta da u timu imamo Mounta, Jamesa i kao sto su nekad Teri i Lampard bili gazde u timu tako njih dvojca treba da budu to i sa eventualnim dolaskom igraca ko sto je Deklan Rajs koji ako sa njima klikne mi bi imali ono pravo. I igraci ko sto su sterling obamejang i druhi lelemudi koji ne poznaju klub mogu samo da prihvate to ili ne i da idu. 

Dakle dok se ne uspostavi sistem koji ce po svaku cenu oko Mounta i Jamesa sve graditi nista nema i tome treba i trener da se prilagodi bio on Poter ili neko drugi.

image.png.59c6a9f1b783b93c8c1116760b2546fb.png

Dobre vesti je da makar moze da stane u istu recenicu sa Mourinhom.

Takodje, prvi put da klub veze 5 utakmica bez pobede od 2012. godine kada su ekipu vodili Di Matteo pa Benitez kombinovano.

Imam osecaj kao da je deja vu sa Lampardovom drugom sezonom. Ekipu busi ko stigne, on sedi nepomican na klupi i kao satro se konsultuje sa asistentom. Postavu ne menja (znam da su povrede trenutno), igra sablonska, nema teorije da damo vise od jednog gola i izmene su uvek iste. I meni ce leci ovih 6 nedelja, taman da se ne nerviram zbog igre ovih milionera!

Cekaj malo relo, jel mi to imamo toliko losu postavu da nas Newcastl le sabije i da ne mozemo iznjeti loptu preko pola dobar dio utakmice?

Mendy, Thiago, Koulibaly, Kovacic, Mount, Galagher su odjednom losi? Jesul to Joelington, Longstaff, Wood hologram Messija, Mbappea i Neymara? 

Nemojte sad praviti od nasih igraca levate, svi znamo dobro da bi ovi nasi igraci pod Guardiolom letili i dominirali nad Newcastlom na terenu pa makar rezultatski izgubili. 

Ne smeta menj poraz, zaista ne smeta. Smeta mi igra, smeta mi luzerski mentalitet gdje je i minimalni poraz ok. Da ne pricam o terenskoj dominaciji pa svakoj ekipi pustamo posjed lopte, ne igra se presing i slicno.

Ponavljam, kakve igrace ima Newcastle? Juce igraju ultra jak presing, nasi ne znaju kud su posli, sta da rade s loptom pa je svaka druga lopta vracena Mendyu koji mora izbiti loptu.

Ovo sto cu sad reci siguran sam da svi misle ali bas svi. Potter nije dorastao ovom poslu i velika je sumnja da li ce i uz dovoljno vremena uspjeti bilo sta napraviti. Ovi koji mu daju podrsku daju mu je samo zato jer je to nesto rezonski, ljudski, nije fer dati otkaz nekom nakon 2 mjeseca. Postoji nada da ce vremenom biti bolje, ali cime je to Potter zasluzio, cime nas je ubjedio u ova dva mjeseca koliko je ovdje? Koji je njegov CV, Brighton, Ostersund? Da li je to iskustvo dovoljno jednog ovako velikog kluba koji uz sve to pocinje neku novu eru? 

Ja uz najveci optimizam, nazalost sumnjam. Vrijeme ce pokazati samo uz koje posljedice?

Docekat ce ljeto. Dovest sebi igrace. Pocet nova sezona  vidjet da smo kurac i dalje. Dobit otkaz. Novi trener, möra se rijesit potterovih i tuchelovih polovnjaka. Jos jedna sezona u kurac 

kraj

Ja ne znam sta oni rade na tim treninzima. Tu je vec 2 mjeseca, ocekujes barem neki minimalni pomak, da vidiš neku taktiku, uigranu akciju, neku inovativnost. Ne moze me niko ubijediti da se u 2 mjeseca ne moze nesto ispeglati po tom pitanju. 

Toliko mi se zgadila citava ekipa svojim letargicnim pristupom da nije normalno. Sve i da se covjek trudi da ih simpatise, ne da mu se. Jucer sam pogledao prvo poluvrijeme i ugasio, nije bilo smisla vise gledati.

Ako ne bude rezultata kad se vrate James, Fofana i ostala klapa, jebaji ga onda.

Mozda je meni nekako sve ovo normalno jer nemam ama bas nikakvih ocekivanja od ove sezone i ne nerviram se vise, mislim da necemo ove sezone biti ni u top 6. Pogledajte Arsenal sta je napravio jer su se strpili sa trenerom. Mi smo navikli na instant uspjeh, ja sam misljenja da se ova sezona treba zrtvovati pa od sledece krenuti od nule.

Što se mene tiče neka ga do kraja sezone, sad ionako već nema nekih očekivanja, nakon ovog jakog niza stavili su nas tu gdje zaslužujemo da budemo, malo iznad sredine.

Da ima dovoljno dobrih igrača da sastavi neki kostur ekipe ima, pa hajde da vidimo šta zna i umije. Ovo što sam do sad gledao je očajno, isto ovako bi i ja lično mogao voditi ekipu.

• Popularna objava

Bukvalno mi se povraća na ovo što smo postali, toliko bezličnosti, toliko letargije, toliko ničega, toliko propaliteta, nema tu muda ni u najavi.

Jedino Reece James i to na štakama na jednu stranu ostalo sve ostalo na drugu stranu, skupina curica bez inata i ponosa. 

Toliko sam bijesan na sve sto ima veze sa ovakvim Chelseajem da to ne mogu ni opisati, toliko stvari boli, da nas Arsenal bez borbe onako odradi na Bridgeu, totalno prazna ekipa smo postali.

Nakon toliko godina se radujem ovom periodu bez utakmica Chelseaja, liječim se tako što gledam neke nase golove dok su plavi dres nosile ljudske i igracke gromade, ovi "momci" trebaju da ustanu kad se spomenu Kalou i Zhirkov a da ne spominjem neka druga imena.

Imao bi toliko toga napisati ali bukvalno nemam volje.

Gosn Potteru i ti si na onoj drugoj strani, jos ti trebas pure pojesti, najblaże receno.

Poraz od Njukastla je apsolutno njegova krivica. Nikakva zelja da se igra fudbal, da se pokusa doci do gola protivnika, da se centar predje uopste.  

Ovo nije reforma, nije promena sistema, ovo je dno dna. 

Jedino ako je covek shvatio da u timu ima igrace koji kurcu ne valjaju i one koji lade muda zbog SPa, pa je samo digao ruke od taktike.

Ono sto on mora da uradi je da izadje pred Boehlyja i jasno mu kaze koji igraci ne zele a koji ne mogu da igraju kako on zeli.  Sve osim toga je gubljenje vremena.

Bar mi koji pratimo vesti 10 godina znamo da ovakvo "curenje informacija" ne znači ništa.

Ja lično, ne mogu nešto sad da pišem da li sam razočaran ili ne njegovim radom iz razloga zato što mi je bio totalno nepoznat, pa nisam ni imao neka početna očekivanja.

Na drugu stranu, mislim da probleme ne treba tražiti samo u njemu, jel ovo sad što se dešava je posledica nečaga, fakt jeste da je trener na kraju ponese odgovornost, to ne sporim, samo kažem da tu dosta ima elemenata sa strane.

Iskreno, meni ne smetaju tri poraza, koliko način na koji smo izgubili, ne može niko da me ubedi da jedan klub kao Čelzi ne može 5 šuta na gol da sastavi, terao bih ih kao robove da trče dok ne preoru onaj teren, a to ne vidim da se radi, to je poražavajuće.

20 hours ago, Igi said:

Naravno da ce podrzati svog yes-mana, stizu Ronaldo da Boehly moze da prodaje merch Amerima i super talenat Gordon, ulog za narednih 10 godina :D

Dakle sledi otkaz uskoro ? :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.